22 Şubat 2016 Pazartesi

Merhabalar. Bugün sizlere Pastel Profashion Color Correct Contour Set (Kontur Paleti)  hakkındaki yorumlarımı paylaşıyor olacağım. Ürünü yüzüme uygulayarak nasıl evrim geçirdiğimi sizlere göstermek istedim. :) Uygulamadan öncesini uygulama aşamasını ve sonrasını sizin için fotoğrafladım. 

Uygulama sonrası hali bu şekilde ama aşağıdaki fotoğraflardan anlayacaksınız birazdan en baştan başlayacağım. 



Pastel Profashion Color Correct Contour Setin ambalajı bu şekilde ve bence tüm Pastel paletlerinde olduğu gibi oldukça sağlam olduğu her halinden belli oluyor. Ben bir kaç kere düşürmeme rağmen içeriğinde herhangi bir çatlamaya veya ürün kırılmasına rastlamadım. 





Arka kapakta da nasıl uygulamanız gerektiğine dair bir görsel ve anlatım buluınmakta. Yani ürünü doğru kullandırmayı hedefleyen bilgiler içeriyor. 



Kapağı açtığınızda buradaki gibi üç ürün karşımıza çıkıyor. Bronzer, aydınlatıcı ve allık .Parmaklarıma da sürerek size renklerini göstermek istedim. Çok fazla tozutan bir yapısı yok. Her ne kadar toz ürün olsa da sürerken ne kadar yumuşak bir doku bıraktığını size dibine kadar hissettiriyor. 

Pastel Profashion Color Correct Kontür Paleti

Ve burada da sona bıraktığım eğlenceli kısmı görebilirsiniz. :)Aynı zamanda ürünü ve renkleri nasıl kullandığım da açıkça belli. Kontur yapmaktaki amaç ön planda olmasını istediğiniz yerlere aydınlatıcı, geri planda olmasını istediğiniz yerlere bronzer uygulamanız. Böylelikle yüz hatları daha ince bir şekilde ortaya çıkacak ve makyajınızın temellerini çok iyi bir şekilde atmış olacaksınız. 

Brıonzer uyguladığım bölgeler; Elmacık kemiklerimin altından, dudak kenarlarıma kadar çok da uzatmadan aşağı doğru bir hat belirledim.Burada elmacık kemiklerini ön plana çıkarmak. 2. olarak kaş diplerinden başlayarak burun deliklerimin altına  kadar uzanan hatta uyguladım. Ve burnumun alt ucuna. Bu uygulama burnu daha ince, küçük ve kalkık gösterecektir. Saçlarımın bitiminden alnımın üst kısmına ve şakaklarıma uyguladım. Bu uygulama yüzünüzün üst kısmını daha ince gösterecek.  Son olarak gıdık bölgeme ve yan çene altlarıma uyguladım. Bu uygulama da çenemin altındaki fazlalıkları geri plana atmış oluyor. 

Aydınlatıcı kullandığım bölgeler; Burnumun üstü ve göz altlarım. Kaşlarımın arası ve alnımın orta kısmı, dudak üstüm, çene çıkıntım, kaş kemiğim. Elmacık kemiklerime uyguladığım bronzerın alt kısmı.

Allığı  da uyguladıktan sonra makyaj süngeri veya fırça ile ürünleri dağıtınca sonuç oldukça iç açıcı göründü gözüme. 


 Umarım uygulamalı olarak anlattığım bu yazım işinize yarar ve ürün hakkında size ipucu verir. Pastel Profashion Color Correct Contour Set Watson's ve Gratis mağazalarındaki Pastel stantlarında ve Pastel ürünleri satan her mağazada bulabilirsiniz. Oldukça da uygun fiyatı var. Ben de indirim zamanı almıştım. Ama net fiyatını hatırlayamıyorum. Yalnız 20 küsür liraya aldığıma eminim. :)

Siz bu ürünü kullandınız mı? Ve uygulamamı nasıl buldunuz? Benimle paylaşmayı unutmayın. Bir başka yazıda görüşmek üzere.


PAYLAŞ

7 yorum:

  1. benim sevdiğim ve sıkça kullandığım pratik bir palet..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim. Sürekli kullanıyorum. :)

      Sil
  2. Bronzerın soğuk tonunu ve allığın rengini çok beğendim! Yüzünde de hepsi çok hoş durmuş. Sadece aydınlatıcı zayıf kalmış bence bu palette; bence biraz daha sedefli/satenimsi ve beyazlığı daha az baskın yapıda aydınlatıcı ile tam "çantaya at çık" kontür paleti olurmuş. Güle güle kullan :) Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de biraz eksik kalmış gibi ama ben sen diyince farkettim. Yani bazı ürünler de bana çok simli geldiği için sanırım çok önemsemedim bu durumu. Sevgiler Başak'cıgım.

      Sil
  3. Gözlere kocaman bir maşallah :) bende kontür paletlerini çok severek kullanıyorum. Özellikle aydınlatıcıları çok beğeniyorum

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Sevgiler. :)

      Sil
    2. Sizi takip ediyorum. Selamlarımla :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)