24 Mart 2016 Perşembe

La Strada Cilt Yenileyici Peeling Yorumlarım

Herkese selam. Bugün sizlere Pelling olayında devrim yaratacak bir üründen bahsetmek istiyorum. La Strada Cilt Yenileyici Peeling. La Strada markası Ar Ben Kozmetik bünyesinde olan markalardan biri. Yine Ar Ben Kozmetik bünyesindeki diğer markalardan Neolifeskin ürünlerinden birkaçını da deneme fırsatı buldum. Ancak öncelikle La Strada Peeling ile olan samimiyetimi sizlere aktarmadan içim rahat etmeyecek. :) 

Gördüğünüz gibi sarı ve şeffaf bir tüpü var. Ürün ambalajı 125 ml. 
La Strada Cilt Yenileyici Peeling
La Strada Cilt Yenileyici Peeling 


Tüm cilt tipi için uygun La Strada Peeling. Ayrıca Gingseng özlü temizleme jeli olarak da geçiyor. Tüm vücudunuza uygulayabiliyorsunuz. Yalnız yazımın en başında da söylediğim gibi benim için efsane bir ürün. Bir ürün hem bu kadar hafif , narin ve yumuşacık olup hem de bu kadar nasıl etki olabilir? sorusunun cevabı benşm için La Strada. Herhalde bittikçe alacağım ürünler listesine girdi. 

La Strada Cilt Yenileyici Peeling kullanımı
La Strada Cilt Yenileyici Peeling içeriği
Ürünün kullanımına geçecek olursak; Jel kıvamlı bu ürünü cildinize ince bir tabaka oluşturacak şekilde sürmeniz yeterli oluyor. Yani çok az ürünle peeling işleminizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Ürünü diğer peelinglerden ayıran diğer bir olay ise. Sürdüğünüz andan itibaren saniyeler içinde tekrar soyulabiliyor olması. Yani aslında ürün cildinizde yaklaşık 5 saniye içinde etkisini gerçekleştirip ovalama sonucu tamamen cildinizden uzaklaşıyor. Ovalayarak ufalanma sonucu kolay bir şekilde cildinizi terk ediyor. Ve ılık su ile durulamanız yetiyor. Sonrasında hiçbir acı, hiçbir yanma hissi olmadan yumuşacık cildinizin keyfini çıkarıyorsunuz. Çok güzel temizliyor ve yağlılık hissi tamamen yok oluyor. Ancak beni en çok şaşırtan şey ise bu kadar iyi temizleyip de cildime gerginlik hissi vermemesi. Gerçekten olağanüstü. Haftada bir kere kullanmanız gerekiyor.


La Strada Cilt Yenileyici Peeling nasıl kullanılır?


Ben La Strada Cilt Yenileyici Peeling i herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Kullanan herkesin de son derece memnun kalacağına eminim. Alkol ve paraben içermiyor. Nerelerden bulabiliriz derseniz. Yetkili eczanelerde ve n11.com dan La Strada Cilt Yenileyici Peeling e  kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fiyatı 40 TL.

Umarım ürün hakkında aklınıza takilan bir şey kalmamıştır. Eğer sormak istedikleriniz varsa lütfen yorum yazmayı unutmayın. Sevgiler..



İlham Verici Dekorasyonlar İçin Homify

Herkese merhaba. Kendi güzelliğine önem veren sevgili okuyucularım. Bugün sizlerı evlerinize de güzellik katacak ve ilham verecek dolu dolu bir dekorasyon dergisiyle tanıştırmak istiyorum; "Homify.com.tr" Hayalinizdeki dekorasyonları bulamıyorsanız Homify'e de bakmadan karar vermeyin derim. Üstelik uzmanların işlerini herkese sunabilecekleri, ürünlerini satışa çıkarabilecekleri ve kurallara uygun biçimde kaydolmuş uzmanlarla kullanıcıların birbirleriyle kamuya açık biçimde iletişime geçip karşılıklı etkileşimde bulunabilecekleri bir platform Homify. Uzmanlarla Fikir alışverişi yaparak hayalinizdeki tasarıma ulaşmanız hiç de zor olmayacak böylelikle. Profesyonel İç mimar, mimar, mobilya üreticileri de tasarımlarını kullanıcılara kolaylıkla Homify Platformundan ulaştırabilecek. 



Dergideki modern banyolar sayfasına da göz atmanızı öneririm. Duşakabinler, lavabolar o kadar güzel ki. Gerçekten profesyonellerin ellerinden çıktığı çok belli. Ve aslında her kategori için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. İşlemeli, el emeği aynalar da en çok hoşuma giden ayrıntılar arasında.



Dergide yine en çok sevdiğim şeylerden biri de Homify ana sayfasındaki Taze Yeni Fikirler ana başlığı altında dekorasyona dair orijinal fikirlerin olduğu makaleler var. Birkaçına göz gezdirin siz de mutlaka. 



Ayrıca siteye Facebook ya da mailiniz üzerinden kaydolabiliyorsunuz. Böylelikle ilgilendiğiniz alanlara yönelik yeni tasarımlardan haberdar olabilmeniz için size haberler geliyor. 


Derginin üst kısmındaki "Profesyoneller" menüsüne girdiğinizde portaldaki profesyonel tasarımcılara ya da tasarımcı firmalara da kolaylıkla ulaşmanız mümkün. Bence her gün girip bakmak isteyeceğiniz bir dergi Homify. Ben çok beğendim. Şahsen bilmediğim bir konuda hejm fikir alışverişi yapmak hem de profesyonellerle çalışmak son derece güzel bir şey. Üstelik sürekli güncelleniyor ve yeniliklerden de sizleri mahrum bırakmıyor. Siz de mutlaka bu platforma üye olun. Profesyonellerle çalışın. :)

22 Mart 2016 Salı

Hızlı Tırnak Uzatma Yöntemleri

Hızlı Tırnak Uzatma Yöntemleri
Hızlı Tırnak Uzatma Yöntemleri


Herkese selam. Bugün sizlere bir video yayını hazırladım. Bu videoda Hızlı tırnak uzatma yöntemleri ve Tırnak Bakımından bahsettim. Sosyal medyadan ve buradan tırnak bakımı ve tırnak uzatma ile ilgili pek çok soru alıyorudum. Ben de böyle bir video çekmeye kadar verdim. Bu videoda kendi uyguladığım ve memnun kaldığım yöntemleri paylaştım. Umarım sizin de işinize yarar. Videoda detaylı olarak anlattım ancak kısa kısa burada da değineyim;

Hızlı Tırnak Uzatma Yöntemleri

1. Tırnaklarınızı içerden de beslemelisiniz. Dengeli beslenme oldukça önemli.
2. Sık el yıkamak tırnakları kurutur ve çabuk kırılmasına sebep olur.
3. Ev işlerinde mutlaka eldiven kullanmalısınız.
4. Oje çıkarıcı kullandıkltan sonra ellerinizi mutlaka yıkayın.
5. Tırnaklarınızı tek bir yönde örpülemelisiniz.
6. Tırnak etlerinizi kesmeden manikür yapın.
7. Ellerinizi bolca nemlendirin.

Videoda verdiğim doğal tarifi uygulayın ve tırnaklarınızı yeniden keşfedin. :)


18 Mart 2016 Cuma

Yeni İxora Mystical Garden Parfüm Serisi - La Rose

İxora, alanında lider markalardan biri. Kendisini sürekli geliştiren markaları hepimiz seviyoruz. İhtiyaca göre yeni ürünler üreten, ürettiği ürünleri yeniden tasarlayan firmalar gerçekten bizim baş tacımız. İxora Parfüm yepyeni bir parfüm serisi ile bizleri bir kez daha mest etti. Adı "Mystical Garden" olan bu parfüm serisi tamamen çiçek kokularından oluşan 4 farklı çeşit ile karşımıza çıkıyor. Baiser, Eclat, La Rose ve Rouge. Elimde sadece La Rose var ama diğerlerinin kokularının da ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum. Tüm parfümler orijinal olup Espaş Kozmetik tarafından üretiliyor. İxora ise bu güzel ürünlerin markası.

Haydi gelin İxora Mystical Garden Parfüm Serisinin çiçekler eşliğinde ruhumuzu okşayan bu dört parfümünü daha yakından tanıyalım. :)

Ama önce La Rose;



İxora Mystical Garden La Rose Parfüm
İxora Mystical Garden La Rose Parfüm



Gördüğünüz gibi şişesi son derece şirin. Tam yazlık bir seri aslında. Serinin diğer parfümleri de aynı bu 100 ml lik şişede saklı. Birazdan siz de göreceksiniz, sadece boyunlarına doladıkları o çiçek şalların renkleri farklı sadece. Gelelim verdiği kokulu duyguya; marka kokuyu şöyle tanımlamış; gül ve şakayıkla bir gelin buketi naifliğindeki La Rose. "Ah evet tam da tanımlandığı gibi" dedim içimden ilk okuduğumda. Aslında dediğim gibi tam bir yaz kokusu. Bu parfümü sıkınca kendimi bir kırlarda uzun elbisemle koşarken hayal etmem ise tamamen bana sunduğu o yumuşacık ve mis kokulu zevkten kaynaklı. Yani bu da benim yorumum diyelim. Naif kokusu var diye kalıcı değil sanmayın. Ancak o çok ağır kokan parfümlerin kalıcılığında değil elbette. Zaten öyle olsun da istemem. O tür kokular bir süre sonra açık havada bozulmaya ve daha da ağır kokmaya başlıyor. Bu benim fikrim tabi. 

Şişesi için son bir şey daha söylemeliyim. Kapak kısmı tam oturuyor ve bir parfümde en hoşuma gitmeyen olayı La Rose da görmediğimi son derece sevindim. Çünkü o kapakları kapatmak için ne çabalar harcıyorum ve o kadar çabama rağmen oturmayan kapaklar yüzünden parfümlerim erkenden kaybolup gidiyor. Ancak dediğim gibi ambalajları son derece kaliteli ve bir o kadar ponçik.





İxora Mystical Garden La Rose Parfüm
İxora Mystical Garden La Rose Parfüm





Gelelim serideki diğer parfümlere; 

İxora Mystical Parfüm Serisi
İxora Mystical Garden Parfüm Serisi


Koku tanımları için İxora Parfüm'ün kendi ifadelerini bozmadan aynen aktarsam çok daha iyi olacak;

Baiser, Eclat, La Rose ve Rouge ile esrarengiz bir bahçenin kapılarını açın!

Pembe zambak ve tatlı ahududu ile baharın taze öpücüğü Baiser, Frangipani ve Gardenya ile tropikal çiçeklerin esintisini burnunuza getiren eclat,

Gül ve şakayıkla bir gelin buketi naifliğindeki La Rose, çılgın yaz gecelerine yakışır feminen vanilya ile Rouge, esrarengiz bahçenin keşfedilmeyi bekleyen güzellikleri. 

İxora'nın koku tanımları çok güzel. Çok hoşuma gittiği için yazıyorum; Sitelerini "İxora Parfüm" yazarak Google'da arattığınızda şöyle bir söz çıkıyor "Ruhun Gölgesidir Parfüm." İşlerini ne kadar sevdikleri yaptıkları işi tanımlarken kelimeleri ne kadar muntazam seçtikleri ile son derece ilgili. Markayı kutluyor ve bu seriyi size gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Şu an indirimdeler. Almayı düşünürseniz hemen e-mağazaya yönlendireyim sizi; İxora Mystical Parfüm Serisi


Hepinize mis kokulu günler diliyorum. Sevgiler.

Beni aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz;
Youtube kanalım; Onyuzmilyonoje
İnstagram: @onyuzmilyonojee
Facebook: Onyuzmilyonoje
Twitter: onyuzmilyonoje
Snapchat: onyuzmilyonoje



8 Mart 2016 Salı

Akan Boyalar Oje Deseni Nasıl Yapılır? / Videolu Anlatım


Akan Boyalar Oje Deseni Nasıl Yapılır?


Herkese merhaba. Bugün yine bir oje deseni videosu hazırladım sizlere. Bugünkü ojelerimiz akan boyalar. Rengarenk bir çalışma oldu. Her tırnağıma farklı renkte uygulama yaptım. Burada püf nokta tabanı ojenin açık renkte olması. Beyaz bir taban oje kullanırsanız renkler daha canlı görünecektir. Noktalama kalemi ile de boya damlalarını yaptım. Siz de yapmak isterseniz Akan Boyalar Oje Deseni Nasıl Yapılır? isimli videomu izleyin. :)





Beni aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz;

Youtube kanalım; Onyuzmilyonoje
İnstagram: @onyuzmilyonojee
Facebook: Onyuzmilyonoje
Twitter: onyuzmilyonoje
Snapchat: onyuzmilyonoje

3 Mart 2016 Perşembe

Akrilik Boya İle Baykuş Oje Deseni / Videolu Anlatım

Baykuş oje deseni
Baykuş oje deseni

Baykuş oje deseni nasıl yapılır?
Baykuş oje deseni nasıl yapılır?


Herkese selam. Videolu bir oje deseni ile daha karşınızdayım. Baykuş oje desenimin (Owl Nail Art) yapılışını bu videoda sizlerle paylaştım. Akrilik boya seti almıştım yakın zamanda. Ben de yavaş yavaş kullanmaya başladım. Akrilik boyalar ile desen yapmak çok daha kolay. Çünkü akışkan değiller. Hemen dağılmıyorlar. Bu sayede daha iyi kontrol edebiliyorsunuz deseni. Videoyu izlerseniz zaten daha iyi anlayacaksınız.

Kullandığım ürünler;

Prit akrilik boya seti. 
Base Coat: Rimmel London Nail Perfecter
Top Coat: Kiko Milano 3 in 1 oje matlaştırıcı
Taban Ojem: Flormar CC 002


Hilton Bursa'dan Kadınlar Günü Sürprizleri

Bursalı'lara bir duyurum var bugün. Kadınlar Günü için Hilton Bursa'nın indirim ve sürprizlerine de bakmadan plan yapmayın.  Geçen sene 8 Mart kadınlar gününde Bursa'lı kadın bloggerları ağırlamıştı. Gerçekten çok güzel bir gün yaşatmıştı bizlere. Hilton ekibi kadına verdiği değeri bir kez daha kanıtlıyor. Görseldeki indirim ve sürprizler Mart ayı sonuna kadar da devam edecekmiş. Şimdiden Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Hilton Bursa'ya da çok çok teşekkürler. :)


Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El Ve Dudak Bakım Kremi 2'li Set

Mis gibi bir yazıyla herkese merhaba. Bugün sizlere Gratis'lerde satılmaya başlayan Bee Beauty Portakallı El Ve Dudak Bakım Kremi 2'li Setten bahsedeceğim. Bee Beauty Sweet orange diye yazıyor kutusunda. Fiyatı da çok çok uygun. Ayrıca portakal kokmaları da onların en büyük özelliği. Hem portakal kokuyorlar hem içeriğinde portakal özü var hem de bakım yapıyorlar. Soldaki tepe aşağı olan büyük tüp el kremi, sağdaki de lip balm.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El ve Dudak  2'li Set

Ben özellikle el kremini severek kullanmaya başladım. Elleri yumuşacık yaptığını söylemem gerek. Ve uzun süre etkisini yitirmiyor. Ayrıca yapış yapış, yağlı bir his bırakmadan yapıyor bu işi. Gün içinde çantanıza atarak her iki ürünü de kullanıp mis gibi portakal kokuları yaymak hiç de zor değil. El kremi 30 ml, dudak kremi ise 12 ml. Yani çok büyük tüpleri yok. O yüzden de çantaya rahatlıkla sığııyorlar.


Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set





Bee Beauty Sweet Orange El kremi, Tatlı portakal aromasının yanında shea yağı ve gliserin ile zenginleştirilmiş özel bir formüle sahip. Ayrıca içeriğinde Vitamin E de bulunmakta. Bu sayede hem nemlendirip hem de cilt bakımı yapan bir ürün. Hassas dahil tüm cilt tipleri için uygun. Kıvamı ne çok yoğun ne de fazla akışkan. Oldukça hızlı emilimi var. Sürdüğünüz andan itibaren eller ipeksi bir hal aliyor. Ben tavsiye ediyorum.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El kremi
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El kremi

Gelelim Bee Beauty Sweet Orange Lip Balm'a; Bu ürün yine tatlı portakal aromalı ve shea yağı ile zenginleştirilmiş. Vitamin E de bulunmakta. Ben gün içinde sürekli kullanıyorum çünkü kokusu çok hoşuma gidiyor. Ancak biraz sıvı bir yapısı var. Ben daha önceleri böyle ürünler de kullandığım için beni rahatsız etmedi. Dudak kuruluğuna çok iyi geliyor. Ben her iki ürünü de sebverek kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum. El kremini yarıladım bile.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı Dudak Kremi
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı Dudak Kremi

El kreminin içeriğini de buradan görebilirsiniz.


Bee Beauty Sweet Orange El ve Dudak Bakım Kremi 2'li seti tüm Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 10 TL civarı yanlış hatırlamıyorsam. 

Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

Bugün hayalinizdeki beyaz ve sağlıklı dişlere en pratik şekilde kavuşma yollarını paylaşacağım. İşte dişlerimi korumamı sağlayan ve rahatça gülümseme nedenim 5 diş temizleme pratiğim :)
Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu
1. Rutinlerinize Uyun
Hayatta en önemli şey sanırım sizin için iyi olan ne varsa alışkanlık haline getirmek. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi aslında kişinin kendisine bakması ve temizliğine dikkat etmesi de önemli. İşte bu yüzden diş temizliği rutinlerinizi belirleyin ve ona uyun.
Her sabah ve gece yatmadan önce dişlerinizi mutlaka fırçalayın! Bu alışkanlığınızı halen kazanamadıysanız bugün zaman kaybetmeden kendiniz ve diş sağlığınız için büyük karar verebilirsiniz.
2. Size Uyanı bulun!
Nasıl ki giydiğiniz kıyafetler tarzınızı yansımadığında kendinizi o kıyafetin içinde yabancı gibi hissediyorsunuz, aslında kişisel bakımlarınız da öyle. Diş ve diş ati yapınıza en uygun fırçayı bularak diş temizliğinizi daha verimli yapabilirsiniz.
3. Kendinize Zaman ayrın!
Bir şeyi yapıyor olmak kadar onu doğru sürede ve doğru şekilde yapmak da çok önemli. Özensiz bir biçimde yaptığınız hiçbir şey tam olmayacaktır. O yüzden dişlerinize ve kendinize zaman ayırın. Bu zamanı doğru fırçalama teknikleriyle yaparsanız emin olun kısa sürede farkı siz de fark edeceksiniz.
4. Bazı Ayrılıklar Çok Güzel!
Vedalar ve ayrılıklar hep can yakar ama aslında bazı ayrılıklar size çok iyi gelebilir :) Nasıl mı? 3 ayda bir diş fırçanızla vedalaşın ve hijyen açısından önemli bu değişikliği bir alışkanlık haline getirin.
5. Yol Arkadaşınızı İyi Seçin!
Geldik en önemli maddeye. Diş fırçanızı seçtiniz, kendinize zaman ayırdınız, her şeyi tam yaptınız ama diş temizliğinde istediğiniz verimi halen alamıyor musunuz? O zaman doğru diş macununu kullanmıyor olabilirsiniz. Bu konudan mustarip olanlara önerim; Procter and Gamble’ın dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana olacak.
Yeni İpana 3D White PERFECTION diş macunu İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu. Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içerir. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekelerin %100’e kadarlık kısmını etkin biçimde çıkarıyor. Ben bu ürünü çok sevdim, satın almak isterim derseniz tıklayınız.
Tüm bu maddeleri eksiksiz yerine getirenler olarak bol bol gülümsemeyi hak ettik sanırım :)
P.S. Bana bu bilgiler yetmedi, ağız ve diş sağlığı üzerine daha çok şey merak ediyorum diyenleri aşağıdaki siteye alalım. 
http://www.agizbakimuzmani.com/
#ipanaperfection  #gülüşünügöster
İçerik Kaynak: http://www.e-gunlugum.com/
Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=RZ5ymuChrW0

Bir boomads advertorial içeriğidir.