3 Mart 2016 Perşembe

Mis gibi bir yazıyla herkese merhaba. Bugün sizlere Gratis'lerde satılmaya başlayan Bee Beauty Portakallı El Ve Dudak Bakım Kremi 2'li Setten bahsedeceğim. Bee Beauty Sweet orange diye yazıyor kutusunda. Fiyatı da çok çok uygun. Ayrıca portakal kokmaları da onların en büyük özelliği. Hem portakal kokuyorlar hem içeriğinde portakal özü var hem de bakım yapıyorlar. Soldaki tepe aşağı olan büyük tüp el kremi, sağdaki de lip balm.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El ve Dudak  2'li Set

Ben özellikle el kremini severek kullanmaya başladım. Elleri yumuşacık yaptığını söylemem gerek. Ve uzun süre etkisini yitirmiyor. Ayrıca yapış yapış, yağlı bir his bırakmadan yapıyor bu işi. Gün içinde çantanıza atarak her iki ürünü de kullanıp mis gibi portakal kokuları yaymak hiç de zor değil. El kremi 30 ml, dudak kremi ise 12 ml. Yani çok büyük tüpleri yok. O yüzden de çantaya rahatlıkla sığııyorlar.


Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı 2'li Set





Bee Beauty Sweet Orange El kremi, Tatlı portakal aromasının yanında shea yağı ve gliserin ile zenginleştirilmiş özel bir formüle sahip. Ayrıca içeriğinde Vitamin E de bulunmakta. Bu sayede hem nemlendirip hem de cilt bakımı yapan bir ürün. Hassas dahil tüm cilt tipleri için uygun. Kıvamı ne çok yoğun ne de fazla akışkan. Oldukça hızlı emilimi var. Sürdüğünüz andan itibaren eller ipeksi bir hal aliyor. Ben tavsiye ediyorum.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El kremi
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı El kremi

Gelelim Bee Beauty Sweet Orange Lip Balm'a; Bu ürün yine tatlı portakal aromalı ve shea yağı ile zenginleştirilmiş. Vitamin E de bulunmakta. Ben gün içinde sürekli kullanıyorum çünkü kokusu çok hoşuma gidiyor. Ancak biraz sıvı bir yapısı var. Ben daha önceleri böyle ürünler de kullandığım için beni rahatsız etmedi. Dudak kuruluğuna çok iyi geliyor. Ben her iki ürünü de sebverek kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum. El kremini yarıladım bile.

Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı Dudak Kremi
Bee Beauty Tatlı Portakal Aromalı Dudak Kremi

El kreminin içeriğini de buradan görebilirsiniz.


Bee Beauty Sweet Orange El ve Dudak Bakım Kremi 2'li seti tüm Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 10 TL civarı yanlış hatırlamıyorsam. 

PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Özellikle ambalajlarına bayıldım çok hoş :))

    YanıtlaSil
  2. El kremini ben de çok sevdim, dudak balmı da fena değil ama sıvı olanları çok rahat kullanamadığım için seyahat çantama attım; acil durumda kitinde yerini aldı yani :) Fakat kokusu ikisinin de harika! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. portakal kokusuna bayılırım, güle güle kullan ;)

    Merve'nin evinden

    YanıtlaSil
  4. Bee Beauty el kremlerini çok seven birisi olarak bunu da çok beğendim mutlaka bakacağım :))

    YanıtlaSil
  5. very berry olanı muazzam kokuyo . şu eskiden içinde jel olan böğğrtlenli sakızlar olur ya aynı o . balm ı dudağınıza sürdüğünüzde dudağınızda o sakız varmış gibi kokuyo . ben arada yiyorum ;))

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)