24 Mart 2016 Perşembe

Herkese merhaba. Kendi güzelliğine önem veren sevgili okuyucularım. Bugün sizlerı evlerinize de güzellik katacak ve ilham verecek dolu dolu bir dekorasyon dergisiyle tanıştırmak istiyorum; "Homify.com.tr" Hayalinizdeki dekorasyonları bulamıyorsanız Homify'e de bakmadan karar vermeyin derim. Üstelik uzmanların işlerini herkese sunabilecekleri, ürünlerini satışa çıkarabilecekleri ve kurallara uygun biçimde kaydolmuş uzmanlarla kullanıcıların birbirleriyle kamuya açık biçimde iletişime geçip karşılıklı etkileşimde bulunabilecekleri bir platform Homify. Uzmanlarla Fikir alışverişi yaparak hayalinizdeki tasarıma ulaşmanız hiç de zor olmayacak böylelikle. Profesyonel İç mimar, mimar, mobilya üreticileri de tasarımlarını kullanıcılara kolaylıkla Homify Platformundan ulaştırabilecek. 



Dergideki modern banyolar sayfasına da göz atmanızı öneririm. Duşakabinler, lavabolar o kadar güzel ki. Gerçekten profesyonellerin ellerinden çıktığı çok belli. Ve aslında her kategori için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. İşlemeli, el emeği aynalar da en çok hoşuma giden ayrıntılar arasında.



Dergide yine en çok sevdiğim şeylerden biri de Homify ana sayfasındaki Taze Yeni Fikirler ana başlığı altında dekorasyona dair orijinal fikirlerin olduğu makaleler var. Birkaçına göz gezdirin siz de mutlaka. 



Ayrıca siteye Facebook ya da mailiniz üzerinden kaydolabiliyorsunuz. Böylelikle ilgilendiğiniz alanlara yönelik yeni tasarımlardan haberdar olabilmeniz için size haberler geliyor. 


Derginin üst kısmındaki "Profesyoneller" menüsüne girdiğinizde portaldaki profesyonel tasarımcılara ya da tasarımcı firmalara da kolaylıkla ulaşmanız mümkün. Bence her gün girip bakmak isteyeceğiniz bir dergi Homify. Ben çok beğendim. Şahsen bilmediğim bir konuda hejm fikir alışverişi yapmak hem de profesyonellerle çalışmak son derece güzel bir şey. Üstelik sürekli güncelleniyor ve yeniliklerden de sizleri mahrum bırakmıyor. Siz de mutlaka bu platforma üye olun. Profesyonellerle çalışın. :)

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)