24 Mart 2016 Perşembe

Herkese selam. Bugün sizlere Pelling olayında devrim yaratacak bir üründen bahsetmek istiyorum. La Strada Cilt Yenileyici Peeling. La Strada markası Ar Ben Kozmetik bünyesinde olan markalardan biri. Yine Ar Ben Kozmetik bünyesindeki diğer markalardan Neolifeskin ürünlerinden birkaçını da deneme fırsatı buldum. Ancak öncelikle La Strada Peeling ile olan samimiyetimi sizlere aktarmadan içim rahat etmeyecek. :) 

Gördüğünüz gibi sarı ve şeffaf bir tüpü var. Ürün ambalajı 125 ml. 
La Strada Cilt Yenileyici Peeling
La Strada Cilt Yenileyici Peeling 


Tüm cilt tipi için uygun La Strada Peeling. Ayrıca Gingseng özlü temizleme jeli olarak da geçiyor. Tüm vücudunuza uygulayabiliyorsunuz. Yalnız yazımın en başında da söylediğim gibi benim için efsane bir ürün. Bir ürün hem bu kadar hafif , narin ve yumuşacık olup hem de bu kadar nasıl etki olabilir? sorusunun cevabı benşm için La Strada. Herhalde bittikçe alacağım ürünler listesine girdi. 

La Strada Cilt Yenileyici Peeling kullanımı
La Strada Cilt Yenileyici Peeling içeriği
Ürünün kullanımına geçecek olursak; Jel kıvamlı bu ürünü cildinize ince bir tabaka oluşturacak şekilde sürmeniz yeterli oluyor. Yani çok az ürünle peeling işleminizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Ürünü diğer peelinglerden ayıran diğer bir olay ise. Sürdüğünüz andan itibaren saniyeler içinde tekrar soyulabiliyor olması. Yani aslında ürün cildinizde yaklaşık 5 saniye içinde etkisini gerçekleştirip ovalama sonucu tamamen cildinizden uzaklaşıyor. Ovalayarak ufalanma sonucu kolay bir şekilde cildinizi terk ediyor. Ve ılık su ile durulamanız yetiyor. Sonrasında hiçbir acı, hiçbir yanma hissi olmadan yumuşacık cildinizin keyfini çıkarıyorsunuz. Çok güzel temizliyor ve yağlılık hissi tamamen yok oluyor. Ancak beni en çok şaşırtan şey ise bu kadar iyi temizleyip de cildime gerginlik hissi vermemesi. Gerçekten olağanüstü. Haftada bir kere kullanmanız gerekiyor.


La Strada Cilt Yenileyici Peeling nasıl kullanılır?


Ben La Strada Cilt Yenileyici Peeling i herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Kullanan herkesin de son derece memnun kalacağına eminim. Alkol ve paraben içermiyor. Nerelerden bulabiliriz derseniz. Yetkili eczanelerde ve n11.com dan La Strada Cilt Yenileyici Peeling e  kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fiyatı 40 TL.

Umarım ürün hakkında aklınıza takilan bir şey kalmamıştır. Eğer sormak istedikleriniz varsa lütfen yorum yazmayı unutmayın. Sevgiler..



PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Benzerini kullanmıştım.. Çok güzel çok etkili gerçekten..

    YanıtlaSil
  2. İşte en sevdiğim peeling türü: granülsüz soyucu! Kesinlikle aklımda olsun, sevgiler!!

    YanıtlaSil
  3. Hemen not ettim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Bende ambalajlarda böyle şeffaf olmasını çok seviyorum böylece için de ne kadar kaldığı görünüyor :) ürün güzelmiş mutlu haftalar :))

    YanıtlaSil
  5. alsam mı almasam mı diye düşünüyordum ama yazınız ikna etti resmen! ilk fırsatta deneyeceğim, hassas ciltli biri olarak granülsüz peeling çok uygun diye düşünüyorum.
    blogumuza beklerim.
    sevgiler
    Zeynep

    perishcope.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. La strada peelingi denediniz mi
      Yorumlarınız nasıl
      Teşekkürler ☺

      Sil
  6. Benim cildim çok ince yüzümde baya damarlarım gözüküyor daha da inceltir mi?

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)