18 Mart 2016 Cuma

İxora, alanında lider markalardan biri. Kendisini sürekli geliştiren markaları hepimiz seviyoruz. İhtiyaca göre yeni ürünler üreten, ürettiği ürünleri yeniden tasarlayan firmalar gerçekten bizim baş tacımız. İxora Parfüm yepyeni bir parfüm serisi ile bizleri bir kez daha mest etti. Adı "Mystical Garden" olan bu parfüm serisi tamamen çiçek kokularından oluşan 4 farklı çeşit ile karşımıza çıkıyor. Baiser, Eclat, La Rose ve Rouge. Elimde sadece La Rose var ama diğerlerinin kokularının da ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum. Tüm parfümler orijinal olup Espaş Kozmetik tarafından üretiliyor. İxora ise bu güzel ürünlerin markası.

Haydi gelin İxora Mystical Garden Parfüm Serisinin çiçekler eşliğinde ruhumuzu okşayan bu dört parfümünü daha yakından tanıyalım. :)

Ama önce La Rose;



İxora Mystical Garden La Rose Parfüm
İxora Mystical Garden La Rose Parfüm



Gördüğünüz gibi şişesi son derece şirin. Tam yazlık bir seri aslında. Serinin diğer parfümleri de aynı bu 100 ml lik şişede saklı. Birazdan siz de göreceksiniz, sadece boyunlarına doladıkları o çiçek şalların renkleri farklı sadece. Gelelim verdiği kokulu duyguya; marka kokuyu şöyle tanımlamış; gül ve şakayıkla bir gelin buketi naifliğindeki La Rose. "Ah evet tam da tanımlandığı gibi" dedim içimden ilk okuduğumda. Aslında dediğim gibi tam bir yaz kokusu. Bu parfümü sıkınca kendimi bir kırlarda uzun elbisemle koşarken hayal etmem ise tamamen bana sunduğu o yumuşacık ve mis kokulu zevkten kaynaklı. Yani bu da benim yorumum diyelim. Naif kokusu var diye kalıcı değil sanmayın. Ancak o çok ağır kokan parfümlerin kalıcılığında değil elbette. Zaten öyle olsun da istemem. O tür kokular bir süre sonra açık havada bozulmaya ve daha da ağır kokmaya başlıyor. Bu benim fikrim tabi. 

Şişesi için son bir şey daha söylemeliyim. Kapak kısmı tam oturuyor ve bir parfümde en hoşuma gitmeyen olayı La Rose da görmediğimi son derece sevindim. Çünkü o kapakları kapatmak için ne çabalar harcıyorum ve o kadar çabama rağmen oturmayan kapaklar yüzünden parfümlerim erkenden kaybolup gidiyor. Ancak dediğim gibi ambalajları son derece kaliteli ve bir o kadar ponçik.





İxora Mystical Garden La Rose Parfüm
İxora Mystical Garden La Rose Parfüm





Gelelim serideki diğer parfümlere; 

İxora Mystical Parfüm Serisi
İxora Mystical Garden Parfüm Serisi


Koku tanımları için İxora Parfüm'ün kendi ifadelerini bozmadan aynen aktarsam çok daha iyi olacak;

Baiser, Eclat, La Rose ve Rouge ile esrarengiz bir bahçenin kapılarını açın!

Pembe zambak ve tatlı ahududu ile baharın taze öpücüğü Baiser, Frangipani ve Gardenya ile tropikal çiçeklerin esintisini burnunuza getiren eclat,

Gül ve şakayıkla bir gelin buketi naifliğindeki La Rose, çılgın yaz gecelerine yakışır feminen vanilya ile Rouge, esrarengiz bahçenin keşfedilmeyi bekleyen güzellikleri. 

İxora'nın koku tanımları çok güzel. Çok hoşuma gittiği için yazıyorum; Sitelerini "İxora Parfüm" yazarak Google'da arattığınızda şöyle bir söz çıkıyor "Ruhun Gölgesidir Parfüm." İşlerini ne kadar sevdikleri yaptıkları işi tanımlarken kelimeleri ne kadar muntazam seçtikleri ile son derece ilgili. Markayı kutluyor ve bu seriyi size gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Şu an indirimdeler. Almayı düşünürseniz hemen e-mağazaya yönlendireyim sizi; İxora Mystical Parfüm Serisi


Hepinize mis kokulu günler diliyorum. Sevgiler.

Beni aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz;
Youtube kanalım; Onyuzmilyonoje
İnstagram: @onyuzmilyonojee
Facebook: Onyuzmilyonoje
Twitter: onyuzmilyonoje
Snapchat: onyuzmilyonoje



PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Yalnız o şişenin güzelliği nedir öyle?? Sırf şişe için bile alınır, nasıl zarif! Kokuları da çok merak ettim, hemen siteyi inceliyorum! Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Şişesi bile o kadar güzel ki <3

    YanıtlaSil
  3. kokuyu merak ettim mutlaka inceleyeceğim :) bu arada cidden ne tatlı bi şişesi var kokoş :)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzelmiş şişesi :)

    YanıtlaSil
  5. Şişesine bayıldım kokusu da güzeldir kesin ♥ Teşekkürler paylaşımın için ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)