26 Nisan 2016 Salı

MİSS W MY TRENDY BOX 12'Lİ FAR PALETİ

Herkese merhaba. Sizlere bu yayınımda uzuuun zamandır yazılmayı bekleyen Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinden bahsetmek istedim. Bu palet ilk bakışta gerçekten son derece göz alıcı. Peki renklerin performansı nasıl? Keşfetmek isterseniz yazının devamını okluyun derim. :) Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti Yaşam Dükkanında satılıyor. Ayrıca Yaşam Dükkanında satılan diğer ürünler gibi temiz içerikli ve CosmeBio Organik Sertifikaya sahip.

Ambalajı çok çok sağlam. Kalın karton malzemelerden yapılmış. Ayrıca mıknatıslı açma kapama ayarları Far paletini çok iyi muhafaza etmenizi sağlıyor. Yere düşse dahi içindeki farlar hiçbir şekilde kırılmıyor çatlamıyor. 

Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Farın kapağını açtığınızda böyle bir güzellikle karşılaşıyorsunuz. Üzerindeki pembe gül detayı da ürünü daha da zarif hale getirmiş. :) Işıltılı ve mat renklerin harmanlandığı, hemen hemen her makyajı kolaylıkla yapabileceğiniz bir far paleti olduğunu söylemeliyim. İster koyu ister nude çalışın aradığınız her renk elinizin altında. 
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti
Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinin renkerini kolumun iç tarafında sıralı bir şekilde sürdüm. Bazsız bir uygulama yaptım. Ama renkler zaten oldukça yoğun. Ancak burada renkleri ve yansımalarını tam gösteremediğimi düşünerek aşağıda daha ayrıntılı teker teker uygulama yaptığım fotoğrafları kolajladım.


Miss W My Trendy Box 12'li Far Paleti


Siz de benim gibi rose-gold tonları seviyorsanız yukarıdan aşağı 3 numaralı fara bir bakın derim. :)


Bu fotoğraflarda ışıltılı olanlar ve matlar apaçık ortaya çıkmış. 6 tane ışıltılı (yanar-döner) 2 tane az simli 4 tane de tamamen mat olan 12 adet far bulunuyor. 

Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinde biraz tozutma durumu baş gösteriyor. Ancak bu çok çok sevdiğimiz far paletlerinde bile olan bir sorun. Bu tarz organik içerikli far paletlerinde temel olarak karşımıza çıkan bir şey olduğu için fazla takmamak gerektiğini düşünüyorum. Kalıcılıklara gelecek olursak sedefli olanların daha kalıcı ve yoğun pigmentli olduğunu söylemeliyim. Bazlı olarak kullanılırsa çok daha iyi sonuç verecek ve daha kalıcı hale gelecektir. Ben çok koyu olanları eyeliner olarak da kullanıyorum. Gayet iyi sonuç veriyor. 





Sonuç olarak ben bu paleti severek kullanıyorum. Bu tarz çoklu far paletleri içeriğindeki mat, sedefli, ışıltılı farlarla harmanlandığında da tadından yenmiyor. Ürünü Yaşam Dükkanından satın alabilirsiniz. Miss W My Trendy Box 12'li Far Paletinin fiyatı 159,00 TL. 

Umarım bu yazım size yol gösterici olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle.

Mia Organical Organik Bakım Ürünleri

Herkese merhaba. tanışma fırsatı bulduğum ve çok çok memnun kaldığım bir markayla sizi tanıştırmak istiyorum. "Mia organical" Mia Organical Etco Cosmos ve Dermatest sertifikalarına sahip bir firma. COSMOS standardına göre bir ürünün “Organik” olarak sertifikalandırılabilmesi için tüm içeriğinin %95‘inin tarımsal maddelerden elde edilmiş olması ve ürün içinde en az %20 oranında organik hammadde bulunması gerekmektedir. Cosmos kar amacı gütmeyen bir kuruluş olduğu için de bu konuda oldukça katı. Ayrıca Organik Sertifikalı Kozmetik ürünlerin içeriğinde GDO, paraben, phenoxyethanol, nanoparçacıklar, silikon, PEG, sentetik parfümler ve boyalar ile birlikte hayvansal kökenli hammaddelerin kullanımı yasaklanmış. 



Her iki sertifikayı da almış olan Mia Organical ürünlerini denedim. Özellikle el kremini ve göz çevresi kremi ilk denediğim ürünler arasındaydı. El kremi gerçekten müthiş. Ürünlerde kimyasal içerik olmadığı için parfümsü kokular alamıyorsunuz elbette ki ama ürün içeriği şimdilerde çok çok daha önemli.

Ürün gamı oldukça geniş. Anti-aging, cilt temizleme&hazırlama, saç ve vücut bakım ürünlerini hizmetimize sunuyor.
Mia Organical, ürünlerinde genellikle argan yağı kullanıyor. Argan yağının faydalarını artık hepimiz biliyoruz. Ürünleri kullanırken içeriğinin temiz olduğunu bilmeniz o ürünü güvenle kullanmanıza vesile oluyor. Böyle ürünleri bizlere sundukları için teşekkür ediyorum.
Ürünün içeriği kadar aslında hangi koşullarda yapıldığı da çok önemli.  Mia Organical bunu da düşünmüş ve ürünlerinin dermatolojik testlerini, Avrupa’nın en prestijli test kuruluşları arasında yer alan, DERMATEST Almanya Laboratuvarlarında yaptırmış. Üretim tesislerinde ise Avrupa birliği yasalarında belirtilen İyi Üretim Uygulamaları benimsenmiş. Her konuda dört dörtlük bir firma diyebiliriz. 
Mia Organical ürünlerini online sitesinden ve anlaşmalı eczanelerden temin etmeniz mümkün. 


25 Nisan 2016 Pazartesi

Onyüzmilyonoje İle Bursa Blogger Şenliği Organizasyon Sponsorları

Merhabalar. 17 Nisan Pazar günü Bursa Crowne Plaza'da gerçekleşen Bursa Blogger şenliği organizasyonumu duymayan kalmadı sanıyorum ki. Daha önceki yazımda günümüzün nasıl geçtiğini uzun uzun anlatmıştım. 31 güzellik bloggerını bir araya toplamak gerçekten bir mucizeydi benim için. Üstelik İstanbul ve Ankara'dan da severek takip ettiklerim de gelince bu organizasyonun çok çok iyi olacağına şüphem yoktu. Bursa, böylesine büyük bir organizasyonu tatmamıştı gerçekten de. Bu yazımda ise Blogger Şenliğine sponsor olan firmalardan ve ürünlerinden bahsedeceğim. O kadar güzel ürünler var ki. Siz de belki duymadığınız, görmediğiniz markaları burada keşfedeceksiniz. 



İlk olarak Crowne Plaza'ya gelip sunum yaparak ürünlerini tanıtan firmalarımdan başlamak istiyorum. Thalia Kozmetik'ten Funda Hanım a yaptığı güzel sunum ve emekleri için çok teşekkür ederim. Her bloggerimizin saç tipine göre özenle hazırlanmış duş setleri vardı. Ve bu özel hediye için Thalia markasına ve Funda Hanım'a çok teşekkür ederim. :) Denemeye başladım bile ben. Yakında yorumlarımı okuyabileceksiniz. Japon gülü özlü kuru saçlar için olan şampuanı bu. 


Yine sunum yapan firmalarımızdan Skincode Ve Uriage. İkisi de kardeş markalar. Marka müdürü Esra Hanım'ın sunumu ve Pınar Hanım'ın da yardımlarıyla ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Özellikle Exclusive serisinden cilt kapsüllerini hemen denedik. Ve anında sonuç aldık. Gerçekten her iki markayı da tanıdığım için oldukça memnunum.


Uriage termal sprey de her kadının elinin altında bulunması gereken bir ürün. Kızarıklık, şişkinlik ve yorgunluk sonrası bölgeye sıkıyorsunuz ve o bölgeyi rahatlatıyor. Aynı zamanda makyaj sabitlemede de kullanılıyor. Oldukça işlevsel. 


Farmasi Kozmetik i bilmeyen kalmamıştır herhalde. Tam bir blogger dostu ve her blogger toplantısında da desteklerini esirgemiyor. Mekanımıza gelip sunumlarıyla eşlik eden Figen Hanım'a ve Olca Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum. Bize böyle tatlı bir paket yapmışlar. :)


Bir diğer firmamız Watson's Mağazaları oldu. Bize güzel bir paket göndermişler. Her biri birbirinden kaliteli olan bu ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum. Önce ojeyi deneyeceğim :))


Fruit Flowers a bu güzel bardak için teşekkür ediyorum. Çok çok güzel olmuş. Bu bardakta her kahve içişimde o blogger şenliği gününü hatırlayacağım. 


Şeker mi şeker renklerde İnstadudak ve Fixliner im var artık. İnsta dudak tahmin ettiğiniz üzere dudak dolgunlaştırıcı aparat, Fixliner ise eyeliner çekme aparatı. Özellikle Fixliner ı çok merak ediyorum. Bakalım nasıl olacak. 


Le Petit Marseiliais Beyaz şeftali ve nektarin duş jelinin kokusu çok güzel. Mayhoş bir kokusu var. Ekşi kokuları sevenlere önerilir. :) Forte İletişim e teşekkürler.


Otacı Bitkisel de bizi bu organizasyonda ürünleriyle şenlendirdi. Hep güvendiğimiz bir marka olarak hafızalarda kalacak.


Daha önceki yazımda bloğum ve organizasyonum için yaptığı Onyüzmilyonoje yazılı kokulu taşları paylaşmıştım. Her etkinliğimde bana destek olan Özlem Sabun a teşekkür ediyorum. Bloggerlarımıza da golden renkte saplı güller yapmıştı. Çok teşekkürler Özlem.



Ekoz Kozmetik ise vanilyalı ortam kokusu göndermiş. Ben vanilya kokularını çok seviyorum. Üstelik oldukça kalıcı.


Mısır severler için marka yapmışlar. MrandMrsPoppcorn karamelli popcorn göndermiş organizasyonumuz için. Tadına doyamadık gerçekten ailecek.


Ojelik nail art malzemeleri satan bir firma. Bize stickerlarından göndermiş. Ben tabi ki Eyfel kulesini deneyeceğim yakında. İnstagram hesabımı (@onyuzmilyonojee) takipte kalın. :)



Solenne markası her zaman severek kullandığım bir marka olmuştur. Marka da beni kırmadı ve bu harika ürünlerinden göndermeyi kabul etti. Susuz manikür seti, ayak ve topuk kremi, oje kurutucu sprey. Youtube kanalımda yakında el bakımıyla ilgili solenne marka ürünlerini kullandığım bir video hazırlayacağım. Teşekkürler. Beray Kozmetik. :)


Mediwell e bu güzel paket için teşekkürler. Şirin, meyveli dudak bakım kremleri, manikür seti. Keyifle kullandığım ürünleri yedeklemiş oldum.



Ogobongo ise bize rengarenk desenli çoraplarından yollamış. Harika değiller mi ama? :)


 Pinkdeco da bize özel tasarım ürünlerinden göndermişler. Aşağıda gördüğünüz yastık da bunlardan biri. Baykuşları kim sevmez? :) Pinkdeco ev  tekstili üzerine ürünler tasarlıyor ve hizmetimize sunuyor. İnstagram adreslerine (@pinkdeco) bir bakın derim.



Elite Kozmetik ve Catherine Arley Kozmetik de bir çanta dolusu makyaj malzemesi ile Bursa Blogger şenliğini daha da şenlendirdiler. Çok çok teşekkürler.





Son olarak VpleksiHome ise makyaj organizerleri tasarlıyor ve üretiyor. İnstagram'dan (@vpleksihome) iletişim kurabilirsiniz. 




Tüm katılımcı blogger arkadaşlarıma ve sponsorlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Başka başka organizasyonlarda karşılaşmak dileğiyle. Sevgiler.:)



15 Nisan 2016 Cuma

Philipsh Lumea İle Lazer Epilasyon ve #Benimzamanim Kampanyası

Merhabalar. Sizlerle bugün Pihilips Lumea İpl Lazer epilasyon aletinden bahsetmek istiyorum. Tabi ürünü bir kere kullandım bu hafta ve ilk izlenimlermi sizlerle de paylaşmak istedim. Tavsiye Kanalı tarafından denemem için gönderilen bu ürünü keyifle denemeye başladım. Çünkü yıllardır lazer epilasyona giden biriyim. Philips Lumea evde acısız ve kablosuz lazer epilasyon yapma fırsatı sunuyor bizlere. Ben de deneyimlerimi 8 Hafta boyunca sosyal medyada hesaplarımdan ve bloğumdan paylaşıyor olacağım. Diğer kullanıcı yorumlarını da #Benimzamanim hastagi ile sosyal medyadan takip edebilirsiniz. 

                                    PHİLİPS LUMEA IPL NASIL ÇALIŞIYOR?

Philips Lumea IPL teknolojisiyle 8 haftada tüylerden kurtulma imkanı sunuyor. IPL teknolojisi tüye nazik atışlar uygulauyor. Bunun sonucunda tüy oğal biçimde dökülüyor. Yeniden uzaması önleniyor veya zaman alıyor. Işık, tüydeki melanin tarafından emilip ışık enerjisine dönüştürülüyor. Bu ışık enerjisi de kıl köküne kadar inerek kökün uyku evresine geçmesini sağlıyor. 

Ayrıca ten ve tüy renginize göre kullanım seviyeleri mevcut. Bu sayede kendinize uygun ayarı seçerek uygulama yapıyorsunuz. Ve böylece daha etkili sonuç elde edilmiş oluyor. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renkli. Aslında lazerr için en uygun kıl ve ten rengine sahibim. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım.


Kutu içerisinden cihaz, şarj aleti, iki adet başlık, çanta ve mendil bulunuyor. Tabi kullanım klavuzu da var. Nasıl kullandığımı ve etkilerini bir sonraki yazımda paylaşıyor olacağım ben de.


Sizler de Tavsiye Kanalının bloğundan bu kampanya ile ilgili yarışmaları ve bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz. Görüşmek üzere. 

14 Nisan 2016 Perşembe

NETMODA İLE MODAYI YAKALA

Herkese merhaba. Bugün sizlere yeni keşfettiğim bir e-mağazadan, Netmoda.com dan bahsetmek istiyorum. Netmoda'da giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar, takı, kozmetik, erkek giyim, ev gereçleri gibi pek çok alanda bizlere hizmet sunuyor. Uygun fiyatları, kampanyaları ve indirimleriyle her bütceye uygun ürünlerle satış yapan Netmoda'yı keşfetmek isterseniz siz de hemen alışveriş yapın. :)



Yukarıdaki Mağazalar menüsünü seçerek istediğiniz mağaza ve markaların ürünlerini tek bir sayfada görebilmenize olanak sağlıyor Netmoda. E-mail hesabınızla Netmoda ya abone olabilir ya da Facebook hesabınız üzerinden siteye bağlanabilirsiniz. Bu sayede kampanya ve indirimlerden anında haberder olabilirsiniz. 

Özellikle şimdi yaz da geliyorken Netmoda daki eteklere bir göz gezdirin derim. Ben her yaz mutlaka birkaç etek alıyorum kendime. Bu yaz da ihmal etmedim tabi hemen etek satın aldım. Siz de almak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın derim. Netmoda da çok fazla etek çeşidi var ve aradığınız eteği bulacağınıza şüphem yok. Mutlaka uğrayıp bir göz gezdirin. 



Aslında her kategoride çok fazla çeşit var. Takılara da dalıp gitmişliğim vardır. Sol taraftaki arama seçenekleriyle istediğiniz fiyata istediğiniz marka ürünü kolaylıkla bulmanız mümkün. Sitede en sevdiğim şeyi de söyleleyim öyleyse. Hemen yukarda sağda Ne Gisem, Stil Rehberi, Kombin Yap, Koleksiyon Yap gibi menü seçenekleri var. Oraları da kurvalayın. Neden sevdiğimi siz de anlayacaksınız. :) Keyifli alışverişler dilerim..