25 Nisan 2016 Pazartesi

Merhabalar. 17 Nisan Pazar günü Bursa Crowne Plaza'da gerçekleşen Bursa Blogger şenliği organizasyonumu duymayan kalmadı sanıyorum ki. Daha önceki yazımda günümüzün nasıl geçtiğini uzun uzun anlatmıştım. 31 güzellik bloggerını bir araya toplamak gerçekten bir mucizeydi benim için. Üstelik İstanbul ve Ankara'dan da severek takip ettiklerim de gelince bu organizasyonun çok çok iyi olacağına şüphem yoktu. Bursa, böylesine büyük bir organizasyonu tatmamıştı gerçekten de. Bu yazımda ise Blogger Şenliğine sponsor olan firmalardan ve ürünlerinden bahsedeceğim. O kadar güzel ürünler var ki. Siz de belki duymadığınız, görmediğiniz markaları burada keşfedeceksiniz. 



İlk olarak Crowne Plaza'ya gelip sunum yaparak ürünlerini tanıtan firmalarımdan başlamak istiyorum. Thalia Kozmetik'ten Funda Hanım a yaptığı güzel sunum ve emekleri için çok teşekkür ederim. Her bloggerimizin saç tipine göre özenle hazırlanmış duş setleri vardı. Ve bu özel hediye için Thalia markasına ve Funda Hanım'a çok teşekkür ederim. :) Denemeye başladım bile ben. Yakında yorumlarımı okuyabileceksiniz. Japon gülü özlü kuru saçlar için olan şampuanı bu. 


Yine sunum yapan firmalarımızdan Skincode Ve Uriage. İkisi de kardeş markalar. Marka müdürü Esra Hanım'ın sunumu ve Pınar Hanım'ın da yardımlarıyla ürünleri daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Özellikle Exclusive serisinden cilt kapsüllerini hemen denedik. Ve anında sonuç aldık. Gerçekten her iki markayı da tanıdığım için oldukça memnunum.


Uriage termal sprey de her kadının elinin altında bulunması gereken bir ürün. Kızarıklık, şişkinlik ve yorgunluk sonrası bölgeye sıkıyorsunuz ve o bölgeyi rahatlatıyor. Aynı zamanda makyaj sabitlemede de kullanılıyor. Oldukça işlevsel. 


Farmasi Kozmetik i bilmeyen kalmamıştır herhalde. Tam bir blogger dostu ve her blogger toplantısında da desteklerini esirgemiyor. Mekanımıza gelip sunumlarıyla eşlik eden Figen Hanım'a ve Olca Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum. Bize böyle tatlı bir paket yapmışlar. :)


Bir diğer firmamız Watson's Mağazaları oldu. Bize güzel bir paket göndermişler. Her biri birbirinden kaliteli olan bu ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum. Önce ojeyi deneyeceğim :))


Fruit Flowers a bu güzel bardak için teşekkür ediyorum. Çok çok güzel olmuş. Bu bardakta her kahve içişimde o blogger şenliği gününü hatırlayacağım. 


Şeker mi şeker renklerde İnstadudak ve Fixliner im var artık. İnsta dudak tahmin ettiğiniz üzere dudak dolgunlaştırıcı aparat, Fixliner ise eyeliner çekme aparatı. Özellikle Fixliner ı çok merak ediyorum. Bakalım nasıl olacak. 


Le Petit Marseiliais Beyaz şeftali ve nektarin duş jelinin kokusu çok güzel. Mayhoş bir kokusu var. Ekşi kokuları sevenlere önerilir. :) Forte İletişim e teşekkürler.


Otacı Bitkisel de bizi bu organizasyonda ürünleriyle şenlendirdi. Hep güvendiğimiz bir marka olarak hafızalarda kalacak.


Daha önceki yazımda bloğum ve organizasyonum için yaptığı Onyüzmilyonoje yazılı kokulu taşları paylaşmıştım. Her etkinliğimde bana destek olan Özlem Sabun a teşekkür ediyorum. Bloggerlarımıza da golden renkte saplı güller yapmıştı. Çok teşekkürler Özlem.



Ekoz Kozmetik ise vanilyalı ortam kokusu göndermiş. Ben vanilya kokularını çok seviyorum. Üstelik oldukça kalıcı.


Mısır severler için marka yapmışlar. MrandMrsPoppcorn karamelli popcorn göndermiş organizasyonumuz için. Tadına doyamadık gerçekten ailecek.


Ojelik nail art malzemeleri satan bir firma. Bize stickerlarından göndermiş. Ben tabi ki Eyfel kulesini deneyeceğim yakında. İnstagram hesabımı (@onyuzmilyonojee) takipte kalın. :)



Solenne markası her zaman severek kullandığım bir marka olmuştur. Marka da beni kırmadı ve bu harika ürünlerinden göndermeyi kabul etti. Susuz manikür seti, ayak ve topuk kremi, oje kurutucu sprey. Youtube kanalımda yakında el bakımıyla ilgili solenne marka ürünlerini kullandığım bir video hazırlayacağım. Teşekkürler. Beray Kozmetik. :)


Mediwell e bu güzel paket için teşekkürler. Şirin, meyveli dudak bakım kremleri, manikür seti. Keyifle kullandığım ürünleri yedeklemiş oldum.



Ogobongo ise bize rengarenk desenli çoraplarından yollamış. Harika değiller mi ama? :)


 Pinkdeco da bize özel tasarım ürünlerinden göndermişler. Aşağıda gördüğünüz yastık da bunlardan biri. Baykuşları kim sevmez? :) Pinkdeco ev  tekstili üzerine ürünler tasarlıyor ve hizmetimize sunuyor. İnstagram adreslerine (@pinkdeco) bir bakın derim.



Elite Kozmetik ve Catherine Arley Kozmetik de bir çanta dolusu makyaj malzemesi ile Bursa Blogger şenliğini daha da şenlendirdiler. Çok çok teşekkürler.





Son olarak VpleksiHome ise makyaj organizerleri tasarlıyor ve üretiyor. İnstagram'dan (@vpleksihome) iletişim kurabilirsiniz. 




Tüm katılımcı blogger arkadaşlarıma ve sponsorlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Başka başka organizasyonlarda karşılaşmak dileğiyle. Sevgiler.:)



PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Ben de hem sana, hem tüm sponsorlara teşekkür ediyorum bir kez daha :) Ürünlerin çoğunu denemeye başladım; ama özellikle Elite'in concealer'ının beni şaşırttığını ve çok mutlu ettiğini söylemeden geçemeyeceğim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Her şey çok güzel güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi harika bir kısmını kullanmaya başladım bile en kısa sürede yazacağım :) harika bit gün için teşekkür ediyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlik olmuş, sevgler

    YanıtlaSil
  5. Sponsorlar çok güzeldi, emeklerine sağlık. Ojelil stickerları kullanımı merak ediyorum, heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)