28 Mayıs 2016 Cumartesi

OMBRE OJE DESENİ NASIL YAPILIR?

Ombre oje deseni
Ombre oje deseni

Uzun zamandır yazmak hatta videosunu çekmek istiyordum Ombre oje deseninin. Bugüne kısmetmiş. Sonunda videosunu çekebildim. Montajı da biraz uzun sürdü ancak nihayet yayına alabildim. Ombre oje deseni en sevilen nail artlardan biri. Çünkü tırnakları oldukça farklı bir havaya sokuyor. Hatta sade oje sevenler bile ombre oje desenini çok sevdiklerini söylüyorlar. Eğer siz de yapılışını merak ediyorsanız videomu izleyebilirsiniz. Sanılanın aksine oldukça da kolay bir yapılışı var. Sünger kullanılıyor. Ve bu videoda kullandığım bir ürün de sürülen ojelerin taşmaması için tırnak etrafına sürülüp soyulabilen bir ürün. İsmi Moyra Liquid Tape. Sıklıkla soruluyor bana bu tarz ürünler o yüzden buradan da paylaşmak istedim. Ürünü alabileceğiniz adres: Nailland Moyra Liquid Tape



            

DERMOKOZMETİKA'DA SALLY HANSEN ÜRÜNLERİNDE 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI

Merhabalar. Bu yazımda hem bir duyuru yapacağım hem de önerilerim olacak. Dermokozmetika sitesinde Sally Hansen ürünlerinde "3 AL 2 ÖDE" kampanyası başladı. Tam tarihi şu anda net değil ancak 2- 3 ay sürecekmiş sanırım kampanya. Sally Hansen ürünlerini sıklıkla kullanan biri olarak bu harika haberi sizlerle de paylaşmak istedim. Aşağıda memnun kaldığım ve öneride bulunmak istediğim oje ve tırnak ürünlerini sizlerle paylaşıyor olacağım.



İşte ilk oje önerisi; Sally Hansen Complete Salon Manicure - Terracotta. Biraz renk uyumuyla böyle bir fotoğraf hazırladım. Türkçe ismi Sütlü Kahve diye geçiyor. Fındık kabuğuna da oldukça benzettiğim için görsele fındıklarımı da ekledim. :) 


Bir diğeri Sally Hansen Complete Salon Manicure - 370 Commander. Mantar rengi. Sally Hansen ojeleri oldukça kalıcı. Ben bir de üzerlerine Sally hansen İnsta-Dri oje kurutucu sürüyorum. Hem ekstra jel parlaklığı veriyor hem de yaklaşık 1 dakika içerisinde ojeleri tamamen kurutuyor. Şimdiye kadar kullandığım en iyi oje kurutucu top coat diyebilirim. Eğer alışveriş yapacaksanız Dermokozmetika'dan sepete mutlaka İnsta- Dri yi atın.


Bir diğeri Sally Hansen Complete Salon Manicure - i pink i can. Yazın sıklıkla kullandığım renklerden benim de. Harika durmuyor mu ama? :) Eğer Sally Hansen alışverişi yapmayı düşünüyorsanız Dermokozmetika.com.tr den 3 al 2 öde kampanyası ile karlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. 







   Basın ürünüdür.

24 Mayıs 2016 Salı

Havyar Oje Nasıl Uygulanır?

Herkese selam. Oje severlere bir video daha geldi benden. Videom başlıktan da anlaşılacağı üzere Havyar Oje Nasıl Uygulanır? üzerine. Düz ojelerinden sıkılanlar için ideal bir ürün bence havyar ojeler. Bir gün düz kullandığınız ojenizi ertesi gün şenlendirmeye karar verdiyseniz Havyar ojeleri de denemenizi öneririm. Ertesi gün ojenizin üzerine videodaki gibi uygulama yapabilirsiniz. 

Havyar ojeleri daha önce de denemiştim ancak geçtiğimiz günlerde Beray Kozmetik Solenne markası ile yepyeni tırnak sanatı ürünlerinden oluşan paketiyle kapımı çaldı. Ben de bu güzel ürünleri videolarımda zaman zaman değerlendireceğim. 

İşte günün kahramanı Solenne Pembe Havyar ojem.


Havyar Oje Nasıl Uygulanır?
Havyar Oje Nasıl Uygulanır?

Şimdi merak edenler için Havyar Oje Nasıl Uygulanır? videom;

           

Solenne Havyar ürünlerine ulaşabileceğiniz adres: Solenne Tırnak Sanatı Ürünleri
Ayrıca pek çok nail art malzemelerine de ulaşabileceksiniz. Benim gibi nail art tutkunuysanız mutlaka göz atmanızı öneririm.

22 Mayıs 2016 Pazar

Skincode Exclusive Cellular Perfect Skin Capsules - Cilt Kapsülleri

Herkese selamlar. :) Bugün çok sevdiğim bir ürünle karşınızdayım. "Skincode Exclusive Cellular Perfect Skin Capsules". Skincode markası ile yeni tanışmama rağmen ilk kullandığım andan itibaren cildimde bıraktığı o pürüzsüzlük hissi, ürünle kaynaşmama yetti. Skincode bir İsviçre markası. Cilt bakımı konusunda oldukça iddialı bir marka Skincode. Zaten öyle de olmalı. Çünkü ürünlerinin verdiği iyi sonuçların yanı sıra iyi içeriğiyle de dikkat çekiyor. 


Skincode Cellular Perfect Skin kapsüller işte bu minik kavanozun içerisinde. Ancak Onyüzmilyonoje Şenlik blogger etkinliğimde denememiz için blogger arkadaşlarıma ve bana hediye edilmişti bu kavanoz. Normalde satışta olan boyu 14,90 ml ve içerisinde 45 kapsül var. Üründen tam sonuç almak için 45 kapsülü de kullanmak gerekebilir pek tabi. Orta yaşlı kişilerin kullanabildiği gibi gençler de bu ürünü kullanabilirler. Her cilt tipine uygun bir ürün.


Skincode Cellular Perfect Skin Capsules
Skincode Cellular Perfect Skin Capsules

Meşhur kapsüllere gelecek olursak. Minik bir balık şeklindeler. Ve kuyruk kısımları hafif bir güçle yırtılıyor. 



Skincode Cellular Perfect Skin Capsules
Skincode Cellular Perfect Skin Capsules

Yırtıldığında içerisinden çıkan ürünün kıvamı bu şekilde. Cildinize yaydığınızda hemencecik emiliyor ve kadifemsi, pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Etkisini hemen gördüğüme inanamadım. Ben özellikle sabah kalktığımda yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum. Ve gün boyu olmasa da akşama kadar cildimdeki etkisini hissedebiliyorum.



Skincode Cellular cilt kapsülleri
Skincode Cellular cilt kapsülleri


Ürünün vaatlerine gelecek olursak;

Cilde uygulandığı anda kadifemsi bir his verir.
Cildin erken yaşlanma belirtilerine karşı doğal direncin güçlenmesine yardımcı olur.
Cildin korunması ve nemin içeride hapsedilmesi için bariyer oluşturur.
Cildi çevresel faktörlerden korumak için güçlü bir antioksidandır.

Tüm bu sayılan vaatleri yerine getirmesi ürünü kullanmaya devam etmekten geçiyor elbette. Ancak ilk kullanımdan itibaren 1. ve 3. maddeyi mükemmel bir şekilde insana hissettiriyor.

Skincode Cellular cilt kapsülleri
Skincode Cellular cilt kapsülleri

Skincode ürünleri Paraben ve allerjen içermiyor. Hepsi temiz içerikli ürünler. Skincode Cellular Perfect Skin Capsules ürününün içeriği ise şöyle; 

Polyphenol from grape seed extract, Phospholipids, Hyaluronic acid, Ginseng root extract, Centella asiatica, Everlasting extract.

İçeriğindeki Hiyaluronik Asit anti aging özelliğinin tamamını oluşturuyor. Cildi erken yaşlanmaya karşı koruyor. 


Skincode ürünlerini yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. Bu ürünün tam boy fiyatı 200 TL civarı olması lazım.

Siz Skincode ürünlerinden kullandınız mı? Memnuniyet dereceniz ne durumda. Yazın. Konuşalım. :)

Sevgiler..

11 Mayıs 2016 Çarşamba

ÇİLEK OJE DESENİ

Merhabalar. Nail artta hızımı alamadım dün bir video daha hazırladım. Bu seferki çilek severlere özel. :) Çilek oje deseni yapılışını izleyeceksiniz bu videoda. Sadece kürdanla yaptım ve başka hiçbir malzeme kullanmadım. Kırmızı, yeşil ve sarı ojeniz bir de kürdanınız varsa. Siz de bu deseni kolaylıkla yapabilirsiniz. Nail art yapmayı seviyorsanız mutlaka deneyin derim. 

Çilek oje deseni
Çilek oje deseni

Çilek oje deseni nasıl yapılır?
Çilek oje deseni nasıl yapılır?

Çilek oje modeli
Çilek oje modeli


                

9 Mayıs 2016 Pazartesi

PAPATYA OJE DESENİ

Herkese selam. Uzun bir aradan sonra yeniden bir oje deseni ile karşınızdayım. Ama elbette ki videosu var. Papatya oje desenini nasıl yaptığımı merak ediyorsanız videomu izleyebilirsiniz. Yaz yaklaşırken bu tarz oje deseni yapılışlarına yer vereceğim. Nail art yapmayı seviyorsanız hem de yeni başladıysanız oldukça pratik. Üstelik çok da güzel duruyor. Ben siyah oje üzerine çalışmayı tercih ettim. Böylelikle yaptığım papatyaları çok daha ön plana çıkarmış oldum. Ancak siz farklı bir renk de kullanabilirsiniz. Ancak papatyaların kaybolup kaynamaması için sarı ve beyaz renklerden uzak durmalısınız taban için.

Papatya oje deseni nasıl yapılır?
Papatya oje deseni nasıl yapılır?

Papatya oje deseni
Papatya oje deseni

Papatya oje deseninin yapılış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.:)

           

7 Mayıs 2016 Cumartesi

ELELE ONLİNE CİLT BAKIM ÖNERİLERİ

Selamlar. Biliyorsunuz cilt bakımı ile ilgili daha önceden pek çok paylaşım yapmıştım. Bugün sizlere Elele Online dergisinin cilt bakımı önerilerinden bahsetmek istedim. Benim cildim biraz hassas ve mevsimsel ya da kullandığım ürünlere bağlı olarak değişiklik yaşayabiliyor. Cilt tipim kuru. Ama bazı dönemlerde özellikle T bölgemde yağlanmalar meydana geliyor. Kullandığım bb kremler, kremler ve cilt temizleme ürünleri bazen böyle sonuçlar doğurabiliyor. Ancak bu benim hayatımda her zaman vardı. Cilt bakımı üzerine yaptığım araştırmalar da yıllar boyu devam etti ve edecek. Zaman zaman da faydalı bulduğum bilgileri sizinle paylaşıyorum. Bugün de Elele Online'ın cilt bakımı kategorisinde çok yararlı yazılar olduğunu keşfettim ve sizlerle de paylaşmak istedim.


Tam 38 sayfalık pek çok yazı ile bizlere cilt bakımını farklı açılardan ele almış. Bu sayede cildinize ya da ihtiyacınıza uygun cilt bakımı bilgisine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Dergide pek çok kategori de mevcut elbette. Dilediğiniz an farklı kategorilere giriş yaparak bu kategorilerdeki yazılardan ve yeniliklerden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz de abone olup kampanyaları takip edebilirsiniz.



Ben bu ayın sonunda 1 haftalık tatile gideceğim hem de beyaz tenli olduğuım için 29. sayfada bulunan güneşten korunma ile ilgili yazılara göz gezdirdim ve uygulayacağım da. Tatile gidecekseniz siz de bakabilirsiniz. Umarım faydalı bulursunuz. Cildinizi bakımsız, sevgisiz bırakmayın. Sevgiyle kalın.

5 Mayıs 2016 Perşembe

NYX SOFT MATTE LİP CREAM - MİLAN

Herkese merhabalar. Bugün yakında ürünlerini ve ismini sıkça duyacağımız NYX markasına ait Nyx Soft Matte Lip Cream Milan likit mat rujdan bahsedeceğim. Daha önceleri Nyx markasına ara sıra rastlıyor ve bazı ürünlerini kullanıyordum ancak her ürünü yoktu elbette. Şimdi NYX ürünlerine Boyner mağazalarından rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Ve pek yakında kendi online siteleri ve mağazaları ile ürünlerine ulaşma şansımız da olacak. Firma tarafından bana da güzel bir paket gelince ürünlerini de deneme şansım oldu ve ben de sık sık NYX ürünlerinden bahsediyor olacağım. Böyle güzel bir haberin ardından bu harika markanın bence fiyatının çok çok üzerinde bir performans gösteren  Nyx Soft Matte Lip Cream Milan likit mat rujuna bir göz atalım ne dersiniz? :)

İşte kahramanımız Nyx soft matte lip cream - milan.  8 ml lik olan bu dudak ürünü sürümü itibariyle oldukça rahat. Ve rengini çok güzel veriyor. Ayrıca likit rujları sürerken dudak çevresine taşırmadan sürmek benim için mucize oluyor çoğu zaman ama Nyx soft mate lip cream de öyle bir şey yaşamadım. Dudağı hemen kavraması ve yumuşacık yapısıyla kalbimi çaldı diyebilirim. 

Nyx soft matte lip cream - milan
Nyx soft matte lip cream - milan



Nyx Soft Matte Lip Cream aslında ne bir ruj ne de bir parlatıcı. Kendisi yepyeni bir dudak ürünü olarak piyasaya sürülmüş. Dudak kremi denmesi daha doğru. Çünkü sürdüğünüzde bir lip balm sürüyormuşçasına yumuşacık bir his bırakan, ardından dudağı nemlendirip kurumasını önleyen, tüm bunları yaparken de dudakları mat gösteren yepyeni bir ürün.


Nyx soft matte lip cream milan
Nyx soft matte lip cream milan




Nyx soft matte lip cream ürünlerinde tam 12 renk seçeneği mevcut. Boyner mağazalarından bu ürünlere ulaşabilirsiniz. Nyx Soft Matte Lip Cream fiyatları 30 TL civarı. Ancak 30 TL nin üzerinde bir performans alacağınızı düşünüyorum. Son zamanlarda elim sürekli bu ürüne gidiyor. Dudaklarım yumuşacık kalıyor. Ürün dudakta mat bir duruş sergiliyor. Kalıcılığı da iyi. 



Burada Nyx Soft Matte Lip Cream Milan renginin duruşunu görebilirsiniz. Kokulu bir ürün ayrıca. Tatlı bir kokusu var. Ağızda hoşnut olmayacağınız bir tat da bırakmıyor. 

Nyx soft matte lip cream milan
Nyx soft matte lip cream - milan 

Nyx Lip cream, yarım saat sonra iyice matlaşarak bu hale geldi. Sürdükten yaklaşık 5 dakika sonra ancak matlaşıyor. Ben çok sevdim ve bloğumu ziyaret edip de alırsanız sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler.. :)








2 Mayıs 2016 Pazartesi

İNSTADUDAK DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI

Merhabalar. Bugün ince dudaklarından hoşlanmayanlari alternatif bir ürün ile tanıştırmak istiyorum. "İnstadudak" dudakları vakum yöntemiyle doldun hale getiren bir aparat. Tabi bu dolgunluk geçici. 1 saate yakın dudaklarınız olduğundan biraz daha dolgun görünüyor. Aparatı dudağınıza yerleştirip havayı içinize çekiyorsunuz. Bu işlemi yaparken aparatı dudakta uzun süre tutmamaya özen gösterin. Çünkü dudak ve dudak çevrenizde morarmalar baş gösterebilir. Ürünün kullanma talimatları ve kimlerin kullanamayacağı kutunun içindeki yazılı kağıtta mevcut. 


İnstadudak
İnstadudak


Şimdi sonuçları merak ediyorsunuz biliyorum. Bu aparat eğer dudaklarınız benim gibi ince ise sizi bir Angelina Jolie yapmıyor lakin dudakları dolgunlaştırdığı kesin. İşlemi yaptığınızda dudaklarınızda morarma olursa işlemi tekrarlamayın. Eğer çok hassas bir yapınız var ise ürünü nadir kullanın. Ben davet gibi özel günlerde günde 1 kere olmak şartıyla kullanıyorum. Bende işe yaradılar. Ancak aksi etkilerde doktorunuza danışarak kullanmanızda fayda olduğunu da söylemeliyim. 

Dudaklarımın bu dolgun halini sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim tabi ama kendimle de barışığım. Ancak dudaklarınıza kimyasal bir müdahale yaptırmak istemiyorsanız işinizi görebilen alternatif bir ürün olduğu aşikar. 

İnstadudak
İnstadudak


Aparatı her kullanımdan önce sabunlu su ile yıkamanız gerekiyor. Ayrıca kuru dudağa asla uygulama yapmayın. Çünkü morarma olayı genellikle kuru dudağa uygulandığı zaman gerçekleşiyor. Dudaklarınıza lip balm ya da krem sürün. Dudak sınırlarınızı taşmayacak şekilde aparatı yerleştirin. Çünkü aksi halde yine dudağınız moraracak. Kutu içeriğindeki kullanım talimatlarını bire bir uygularsanız morarma yaşamadığınızı göreceksiniz. 3 farklı boyutu var. Dudağınızın yapısına göre boyutları seçebilirsiniz.

İnstadudak ürününün Facebook, İnstagram ve Twitter sayfalarına bakabilir, diğer kullanıcı yorumlarını gözlemleyebilirsiniz. İnstadudak internet sitesinden ürünü daha yakından tanıyabilir ve sipariş verebilirsiniz.