7 Mayıs 2016 Cumartesi

Selamlar. Biliyorsunuz cilt bakımı ile ilgili daha önceden pek çok paylaşım yapmıştım. Bugün sizlere Elele Online dergisinin cilt bakımı önerilerinden bahsetmek istedim. Benim cildim biraz hassas ve mevsimsel ya da kullandığım ürünlere bağlı olarak değişiklik yaşayabiliyor. Cilt tipim kuru. Ama bazı dönemlerde özellikle T bölgemde yağlanmalar meydana geliyor. Kullandığım bb kremler, kremler ve cilt temizleme ürünleri bazen böyle sonuçlar doğurabiliyor. Ancak bu benim hayatımda her zaman vardı. Cilt bakımı üzerine yaptığım araştırmalar da yıllar boyu devam etti ve edecek. Zaman zaman da faydalı bulduğum bilgileri sizinle paylaşıyorum. Bugün de Elele Online'ın cilt bakımı kategorisinde çok yararlı yazılar olduğunu keşfettim ve sizlerle de paylaşmak istedim.


Tam 38 sayfalık pek çok yazı ile bizlere cilt bakımını farklı açılardan ele almış. Bu sayede cildinize ya da ihtiyacınıza uygun cilt bakımı bilgisine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Dergide pek çok kategori de mevcut elbette. Dilediğiniz an farklı kategorilere giriş yaparak bu kategorilerdeki yazılardan ve yeniliklerden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz de abone olup kampanyaları takip edebilirsiniz.



Ben bu ayın sonunda 1 haftalık tatile gideceğim hem de beyaz tenli olduğuım için 29. sayfada bulunan güneşten korunma ile ilgili yazılara göz gezdirdim ve uygulayacağım da. Tatile gidecekseniz siz de bakabilirsiniz. Umarım faydalı bulursunuz. Cildinizi bakımsız, sevgisiz bırakmayın. Sevgiyle kalın.

PAYLAŞ

2 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)