2 Mayıs 2016 Pazartesi

Merhabalar. Bugün ince dudaklarından hoşlanmayanlari alternatif bir ürün ile tanıştırmak istiyorum. "İnstadudak" dudakları vakum yöntemiyle doldun hale getiren bir aparat. Tabi bu dolgunluk geçici. 1 saate yakın dudaklarınız olduğundan biraz daha dolgun görünüyor. Aparatı dudağınıza yerleştirip havayı içinize çekiyorsunuz. Bu işlemi yaparken aparatı dudakta uzun süre tutmamaya özen gösterin. Çünkü dudak ve dudak çevrenizde morarmalar baş gösterebilir. Ürünün kullanma talimatları ve kimlerin kullanamayacağı kutunun içindeki yazılı kağıtta mevcut. 


İnstadudak
İnstadudak


Şimdi sonuçları merak ediyorsunuz biliyorum. Bu aparat eğer dudaklarınız benim gibi ince ise sizi bir Angelina Jolie yapmıyor lakin dudakları dolgunlaştırdığı kesin. İşlemi yaptığınızda dudaklarınızda morarma olursa işlemi tekrarlamayın. Eğer çok hassas bir yapınız var ise ürünü nadir kullanın. Ben davet gibi özel günlerde günde 1 kere olmak şartıyla kullanıyorum. Bende işe yaradılar. Ancak aksi etkilerde doktorunuza danışarak kullanmanızda fayda olduğunu da söylemeliyim. 

Dudaklarımın bu dolgun halini sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim tabi ama kendimle de barışığım. Ancak dudaklarınıza kimyasal bir müdahale yaptırmak istemiyorsanız işinizi görebilen alternatif bir ürün olduğu aşikar. 

İnstadudak
İnstadudak


Aparatı her kullanımdan önce sabunlu su ile yıkamanız gerekiyor. Ayrıca kuru dudağa asla uygulama yapmayın. Çünkü morarma olayı genellikle kuru dudağa uygulandığı zaman gerçekleşiyor. Dudaklarınıza lip balm ya da krem sürün. Dudak sınırlarınızı taşmayacak şekilde aparatı yerleştirin. Çünkü aksi halde yine dudağınız moraracak. Kutu içeriğindeki kullanım talimatlarını bire bir uygularsanız morarma yaşamadığınızı göreceksiniz. 3 farklı boyutu var. Dudağınızın yapısına göre boyutları seçebilirsiniz.

İnstadudak ürününün Facebook, İnstagram ve Twitter sayfalarına bakabilir, diğer kullanıcı yorumlarını gözlemleyebilirsiniz. İnstadudak internet sitesinden ürünü daha yakından tanıyabilir ve sipariş verebilirsiniz. 

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Güle güle kullan Gülşah'cım; ben sanırım kullanmaya cesaret edemeyeceğim bu ürünü, morarma riskini göze alamayacağım :) Fakat gerçekten dolgunluk vermiş dudaklarına, dediğin gibi, davet vs öncesi hoş bir hava katabilir. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Gözle görülür bir fark var bence.. Doğru kullandığımızda sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın Gülşah hanım 💖

    YanıtlaSil
  4. İşe yarar bir ürün ama bende morarmasından tırsıyonum.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)