5 Mayıs 2016 Perşembe

Herkese merhabalar. Bugün yakında ürünlerini ve ismini sıkça duyacağımız NYX markasına ait Nyx Soft Matte Lip Cream Milan likit mat rujdan bahsedeceğim. Daha önceleri Nyx markasına ara sıra rastlıyor ve bazı ürünlerini kullanıyordum ancak her ürünü yoktu elbette. Şimdi NYX ürünlerine Boyner mağazalarından rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Ve pek yakında kendi online siteleri ve mağazaları ile ürünlerine ulaşma şansımız da olacak. Firma tarafından bana da güzel bir paket gelince ürünlerini de deneme şansım oldu ve ben de sık sık NYX ürünlerinden bahsediyor olacağım. Böyle güzel bir haberin ardından bu harika markanın bence fiyatının çok çok üzerinde bir performans gösteren  Nyx Soft Matte Lip Cream Milan likit mat rujuna bir göz atalım ne dersiniz? :)

İşte kahramanımız Nyx soft matte lip cream - milan.  8 ml lik olan bu dudak ürünü sürümü itibariyle oldukça rahat. Ve rengini çok güzel veriyor. Ayrıca likit rujları sürerken dudak çevresine taşırmadan sürmek benim için mucize oluyor çoğu zaman ama Nyx soft mate lip cream de öyle bir şey yaşamadım. Dudağı hemen kavraması ve yumuşacık yapısıyla kalbimi çaldı diyebilirim. 

Nyx soft matte lip cream - milan
Nyx soft matte lip cream - milan



Nyx Soft Matte Lip Cream aslında ne bir ruj ne de bir parlatıcı. Kendisi yepyeni bir dudak ürünü olarak piyasaya sürülmüş. Dudak kremi denmesi daha doğru. Çünkü sürdüğünüzde bir lip balm sürüyormuşçasına yumuşacık bir his bırakan, ardından dudağı nemlendirip kurumasını önleyen, tüm bunları yaparken de dudakları mat gösteren yepyeni bir ürün.


Nyx soft matte lip cream milan
Nyx soft matte lip cream milan




Nyx soft matte lip cream ürünlerinde tam 12 renk seçeneği mevcut. Boyner mağazalarından bu ürünlere ulaşabilirsiniz. Nyx Soft Matte Lip Cream fiyatları 30 TL civarı. Ancak 30 TL nin üzerinde bir performans alacağınızı düşünüyorum. Son zamanlarda elim sürekli bu ürüne gidiyor. Dudaklarım yumuşacık kalıyor. Ürün dudakta mat bir duruş sergiliyor. Kalıcılığı da iyi. 



Burada Nyx Soft Matte Lip Cream Milan renginin duruşunu görebilirsiniz. Kokulu bir ürün ayrıca. Tatlı bir kokusu var. Ağızda hoşnut olmayacağınız bir tat da bırakmıyor. 

Nyx soft matte lip cream milan
Nyx soft matte lip cream - milan 

Nyx Lip cream, yarım saat sonra iyice matlaşarak bu hale geldi. Sürdükten yaklaşık 5 dakika sonra ancak matlaşıyor. Ben çok sevdim ve bloğumu ziyaret edip de alırsanız sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler.. :)








PAYLAŞ

9 yorum:

  1. Bu markayı ben de çok seviyorum. Bloğunuzu takibe aldım ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Fiyat performansi acisindan cok cok iyi. Aldim takibe. Sevgiler. :)

      Sil
  2. renk hoş tam yaz rengi:) sağlıkla kullan

    YanıtlaSil
  3. Bu aralar sık sık duyuyorum bu markayı...

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok tatlıymış :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. Ben bu seriye bayıldım :) 3 rengim var devamı da gelir sanırım

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)