23 Haziran 2016 Perşembe

MERMER GÖRÜNÜMLÜ OJE DESENİ

Herkese selamlar. Uzun zamandır yapmak istediğim bir oje deseni de mermer görünümlü oje deseni idi. Sonunda kamera karşısına geçirdim tırnaklarımı hem yaptım hem de videosunu çektim. Hafiften zahmetli 1 işlemi var. Suda yapılan ebru oje deseni videolarını izlediyseniz ona benzer bir tekninkle yapılıyor.


Bu desen için gerekli malzemeler şöyle; Su dolu bir kap, makyaj süngeri, cımbız, beyaz ve gri oje, base coat ve top coat, liquid tape. Bu deseni yapmak toplamda 15 dakikamı aldı. Ama ilk defa denemiştim. Hatta desenleri tekrar mı yapsam diye çok düşündüm ancak bu şekilde kalmasına karar verdim sonradan. Umarım beğenirsiniz. Keyifli seyirler. :)


          

16 Haziran 2016 Perşembe

Kozmium.com Fırsatları

Herkese merhaba. Harika bir duyuru yapacağım. Kozmium.com da harika indirimler, kampanyalar gördüm. Kozmium pek çok kozmetik markalarını bizlerle buluşturan online alışveriş sitesi. Anne-bebek, güneş, cilt bakımı ve saç bakımı, kişisel bakım, ağız bakımı, gıda takviyeleri, cinsel sağlık, medikal ve makyaj ürünleri ile pek çok kategoride pek çok ürünü hizmetimize sunuyor. 





Siteye üye olarak yeni fırsat ve kampanyalardan haberdar olabiliyorsunuz. Ayrıca Sipariş verdiğinizde siparişinizin takibini yapabilmeniz için size kolaylık sağlanmış. Üye olarak kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Üstelik pek çok üründe harika kampanyalar var. Ve farklı zamanlarda farklı ürünlerde indirimler oluyor. 



Ayrıca bazı ürünlerde, özellikle sanırım çok satanlarda süper hızlı gönderim yapabiliyorlar. Bu kesinlikle çok çok mutlu edici. Çünkü bazen aylarca gelmeyen ürünler oluyor ve onu bırakın birkaç gün gelmese dahi mağdur olabiliyorsunuz. Ancak Kozmium bu konuda oldukça duyarlı. Siz de sürekli aldığınız ürünlerin fiyatlarına bakmak isterseniz Kozmium'a uğramayı unutmayın. 

15 Haziran 2016 Çarşamba

AVALON ORGANİCS C VİTAMİNLİ GENÇLEŞTİRİCİ ETKİLİ KREM VE DUDAK BALSAMI

Herkese merhaba. Sizi harika iki ürünle tanıştırmak için bu yazımı yazıyorum. Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem ve Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı. Avalon Organics (Gcs Organics) isminden de anlaşılacağı üzere organik ürünler sektöründe faaliyet gösteren bir marka. Türkiye'ye getirdikler tüm ürünler organik sertifikalı ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Hiçbir kimyasal içermiyor ve sağlıklı yaşamı hedefliyor. 


Gcs Organics bu iki ürünü deneyip yorumlamam için bana iletti ve ben her iki ürünü de birkaç haftadır kullanıyorum. Bugün yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olacağım.




Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem cildi yağlandırmadan nem veriyor. Cilde sağlıklı ve genç görünüm vermeyi vaadediyor. İçeriğinde C vitamini, limon ve beyaz çay bulunuyor. Ayrıca hem kokladığınızda hem de sürdüğünüzde mis gibi limon kokusu veriyor. Nemlendirme özelliği çok çok iyi ve cilt tarafından hızlıca emiliyor. Ayrıca cildi yağlandırmıyor ve dolayısıyla parlatmıyor. Ürün %70 organik. Ve paraben, koruyucu madde, sülfat, renklendirici ve parfüm içermiyor. Sırf bu özellikleriyle bile gözünüz kapalı alabileceğiniz bir ürün. Ben kullanırken çok keyif alıyorum. Hem kokusu hem de nemlendirme özelliği çok çok iyi. Anti aging ve zararlı ışınlara karşı koruma sağlayan özelliği sayesinde cildi gençleştiriyor ve sıkı, sağlıklı bir görünüme ulaşmanızı sağlıyor.


Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem
Avalon Organics C vitaminli gençleştirici etkili krem





 Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı. Bu ürünü nasıl tarif ederim bilmiyorum. Çok çok çok seviyorum. Sürekli benimle ve gittiğim her yere de götürüyorum. Bitince yeniden alırım dediğim bir ürün oldu benim için. Size de deli gibi tavsiye ediyorum. Mutlaka alın, kullanın. Neden böyle dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Eğer elinizdeki lip balmlarda aradığınızı bulamadıysanız kesinlikle şans vermelisiniz. Ürün 7 gram ve fiyatı  15 TL. Dudağıma sürerken bile mest olduğum bir ürün. Mis gibi kokusu ve harika bir tadı var. İçeriğine gelecek olursak tamamen organik yağlardan üretilmiş. Cve E vitaminleriye desteklenmiş. Castor yağı, soya yağı, omega 3 ve  omega 6 yağ asitleri, aloe vera yaprağı özü bulunuyor. Dudaklarıma sürdükten 5 dakika sonra dudaklarımı yeniliyor ve pürüssüz yapıyor. Dudaklarımı çok güzel besliyor. Ben çok memnun kaldım bu yüzden sizlerin de bu güzel ürünü keşfetmenizi öneririm.


Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı
Avalon Organics C vitaminli yenileyici dudak balsamı

Asansörlü ve çok kullanışlı. 



Bu iki üründen de memnun kalmış biri olarak diğer ürünleri de bende merak uyandırdı açıkçası. Sitelerine göz gezdirin ve yeni gelecek ürünleri de takip edin derim. Avalon organics i bize sağlıklı ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünler sunduğu için çok çok tebrik ediyorum. Sizin bu markadan kullandığınız ürünler var mı? Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere.

8 Haziran 2016 Çarşamba

Tırnaklara Sim Nasıl Uygulanır? Ve Dev Onyüzmilyonoje Çekilişi

Merhabalar. Simli tırnakları çok seviyoruz. Özel günlerde her zaman bu tarz simli şeylere başvuruyoruz. Ben de bu videomda simi tırnaklarıma uyguladım. Ama daha sade ve doğal görünüm için tırnaklarımın uçlarına french yapıyormuş gibi bir çalışma yaptım. Çok beğendim ve çok da beğenildi görenler tarafından. Videomda da nasıl yaptığımı anlattım zaten. Burada Solenne tırnak simini kullandım. Ürünü alabileceğiniz adres; Solenne Tırnak Simi

          


Ayrıca bu videomun sonunda sizlere bir de sürprizim var. :) Uzun zamandır çekiliş yapmıyordum. Ve youtube kanalımda bir çekiliş yapmaya karar verdim. Her zamanki gibi Onyüzmilyonoje tarzında bir çekiliş. Pek çok ürün var. Ve dev bir çekiliş. Hediyeleri bu fotoğraftan da görebilirsiniz. Çekilişime katılmak için gereken tek şart youtube kanalıma abone olmanız ve bu videoya youtube dan yorum yazmanız. Ayrıca videoyu beğenmeyi de unutmayın lütfen. Çekilişe katılmak için son gün 4 Temmuz 2016. Rastgele bir takipçimi seçip aynı gün videonun açıklama kısmında kazananı açıklayacağım. Yurtiçi katılımlar geçerli ve Kargo bana ait. Bol şans diliyorum.



6 Haziran 2016 Pazartesi

Hilton Bursa İftar Tadım Etkinliği ve İftar Menüsü

Merhabalar. Birkaç gün önce katıldığım Hilton Bursa İftar Tadım Etkinliğimizden ve Ramazan boyunca Bursa Hilton Otel'de sunulacak olan İftar menüsünden bahsetmek istiyorum bu yazımda. Hilton Otel bu Ramazanda da harika menüsüyle Bursalılara güzel bir ramazan keyfi yaşama fırsatı sunuyor. Hilton Bursa çalışanları biz bloggerları da çok güzel bir şekilde ağırladı ve leziz bir gün geçirdik. Özellikle Ece Hanım'a daveti ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. Keyifli sohbeti ile de günümüzü daha da şenlendirdi. Şimdi Dilerseniz menülere şöyle bir göz atalım.


Etkinlikte sunum masası böyleydi. Ne kadar özenle hazırlanmış öyle değil mi?



Ezogelin Çorbası




Geleneksel Beğendili Kebap




Geleneksel Cevizli Güllaç





Ispanaklı Ve Mantarlı Uludağ Böreği





Kabak Tatlısı




Kirazlı Yayla Çorbası




Kuzu İncik




Mercimek Çorbası




Paçanga Böreği




Vişneli Ekmek Kadayıfı




Yoğurtlu Kebap




Menüler bu şekilde. Her gün başka bir menü çıkıyor. Hepsini tadamadık tabi ama o gün bize sunulanlardan Kirazlı yayla çorbası ve kuzu incik benim favorilerimden oldu. Gerçekten çok lezzetliydi. Eğer Bursa'da yaşıyorsanız bu ramazan gidilecek iftar yemeklerine bir de Hilton'u ekleyebilirsiniz. 


Ayrıca bir duyurum daha var. Hilton Bursa'da Ramazan ayı boyunca spa merkezindeki masajlarda ve günlük spa kullanımında %20 indirim olacakmış. Bursalı iseniz değerlendirebilirsiniz. Herkese keyifli bir Ramazan ayı diliyorum.. 








2 Haziran 2016 Perşembe

Philips Lumea IPL İle Lazer Epilasyon Deneyimim

Herkese merhaba. Daha önce Philips Lumea ve çalışma prensibi ile ilgili bir yazı paylaşmıştım. Şimdi ise tam 8 hafta geçti ve ben 4 uygulama yaptım. Uygulama yaptığım bölgeler; yüz, kol, kol altı ve bikini bölgesi oldu. Bu yazımda hem nasıl kullanıldığını hem de elde ettiğim sonuçları paylaşacağım.

Philips Lumea  IPL
Philips Lumea  IPL


Philips Lumea IPL yi aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. 5 adet çalışma seviyesi var. Kullanım klavuzunda hangi renk ten ve tüylere göre kaçıncı seviyede çalıştırmanız gerektiği yazıyor zaten. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renk. Lazere en uygun durummuş bu. Siz de beyaz tenli ve koyu renk tüylüylesiniz daha çabuk sonuç alacaksınız demektir bu aslında. Ben 4 ya da 5. seviyede çalıştırdım. 4. ve 5. seviyelerde hafif bir acı hissediliyor. Lakin bu karıncalanma hissi gibi bir şey. Sadece bikini bölgemde özellikle aşağılara doğru biraz acı hissettim. O da dayanılmayacak bir acı değil. Ve tüyleriniz azaldıkça o acı da azalıyor zaten. Cildinizi gererek uygulama yaparsanız daha az acı hissedersiniz. Hem de dışarda eğer bikini bölgenize lazer yaptırdıysanız dayanılmaz bir acı verdiğini de bilirsiniz. Bu bahsettiğim acı dışarda yaptırdığınız lazerin acısının onda biri bile değildir. 

Philips Lumea
Philips Lumea


Öncelikle aleti şarja takın ve tamamen şarj edin. Philips Lumea'nın ucuna iki adet başlık seçeneğinden uygulayacağınız bölgeye uygun büyüklükte olanını seçin. En altta açma düğmesine basın. Ve aşağı yukarı tuşundan kullanma klavuzundan yardım alarak belirlediğiniz uygulama seviyenize getirin. Ardından aşağıdaki gibi başlık tene gelecek şekilde hafifçe bastırın. Başlık tamamen tene yerleştiğinde arkasında yeşil ışık yanacak ve artık atışı yapabilirsiniz. Aşağıdaki kolajda sağ tarafta işaret parmağımın altındaki tuş atış yapacağınız tuştur. Tüm bölgeyi bu şekilde tarayın. Uygulama öncesi tüylerinizi tıraş etmeniz de gerekiyor ayrıca. İki hafta sonra tekrar uygulama yapın. 4. uygulamadan sonra tüyleriniz oldukça azalmış olacak.

Philips Lumea nasıl çalışır?
Philips Lumea nasıl çalışır?


Başlıklarını aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Büyük olanı geniş bölgelerde küçük olanı ise dar bölgelerde uygulama yapmak için seçebilirsiniz.


Philips Lumea IPL ile elde ettiğim sonuçlar;

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu teknoloji tüylerin bir daha çıkmayacağının garantisini vermiyor. Bazı kişilerde tüyler biterken bazılarında bitmeyebilir. Herkesin hormonal dengesi farklı olabiliyor. Benim deneyimlerim şöyle oldu. Evet oldukça azaldılar. Kol altım ve yüzüm tamamen bitti diyebilirim ama arada tek tük çıkanlar da olacaktır. Onları da 3-4 haftalık aralıklarla tekrar uygulama yaparak devam kullanıma devam edeceğim. İlk hafta biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bazı bölgelerinizde tüyler dökülmeyebilir. Ancak yılmadan en azından 4 uygulamalık süreci devam ettirin. Tüylerinizin azaldığını göreceksiniz. Bu ürünün kolaylığı, uygulamayı ev konforunda yapıyor olmanız ve acı hissetmemeniz. Ayrıca kablosuz bir sistem. Kampanyanın ismi de #Benimzamanim. Yani lazer epilasyona dışarıda giderek ayırdığınız zamanı size geri kazandırıyor. Ben üründen ve çalışmasından memnun kaldım. Ciddi şekilde tüylerimde azalmalar oldu. Almak isteyenlere de tavsiye ediyorum. Sorularınız olursa Lütfen bu yazının altına yorum yaparak iletin. Seve seve cevaplarım. Ayrıca şu an Tavsiye Kanalında bu kampanyayla ilgili bir yarışma var. Şartlar ve ödül orada yazıyor. Son gün 5 Haziran 2016. Bol şans. :) Bu kampanya birkaç güne sona erecek ancak yeni kampanyalar için Tavsiye Kanalını sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın.

Philips Luemea ile ilgili tüm kullanıcı yorumlarına sosyal medyada #Benimzamanim hastagi ile ulaşabilirsiniz.