2 Haziran 2016 Perşembe

Herkese merhaba. Daha önce Philips Lumea ve çalışma prensibi ile ilgili bir yazı paylaşmıştım. Şimdi ise tam 8 hafta geçti ve ben 4 uygulama yaptım. Uygulama yaptığım bölgeler; yüz, kol, kol altı ve bikini bölgesi oldu. Bu yazımda hem nasıl kullanıldığını hem de elde ettiğim sonuçları paylaşacağım.

Philips Lumea  IPL
Philips Lumea  IPL


Philips Lumea IPL yi aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. 5 adet çalışma seviyesi var. Kullanım klavuzunda hangi renk ten ve tüylere göre kaçıncı seviyede çalıştırmanız gerektiği yazıyor zaten. Ben beyaz tenliyim ve tüylerim koyu renk. Lazere en uygun durummuş bu. Siz de beyaz tenli ve koyu renk tüylüylesiniz daha çabuk sonuç alacaksınız demektir bu aslında. Ben 4 ya da 5. seviyede çalıştırdım. 4. ve 5. seviyelerde hafif bir acı hissediliyor. Lakin bu karıncalanma hissi gibi bir şey. Sadece bikini bölgemde özellikle aşağılara doğru biraz acı hissettim. O da dayanılmayacak bir acı değil. Ve tüyleriniz azaldıkça o acı da azalıyor zaten. Cildinizi gererek uygulama yaparsanız daha az acı hissedersiniz. Hem de dışarda eğer bikini bölgenize lazer yaptırdıysanız dayanılmaz bir acı verdiğini de bilirsiniz. Bu bahsettiğim acı dışarda yaptırdığınız lazerin acısının onda biri bile değildir. 

Philips Lumea
Philips Lumea


Öncelikle aleti şarja takın ve tamamen şarj edin. Philips Lumea'nın ucuna iki adet başlık seçeneğinden uygulayacağınız bölgeye uygun büyüklükte olanını seçin. En altta açma düğmesine basın. Ve aşağı yukarı tuşundan kullanma klavuzundan yardım alarak belirlediğiniz uygulama seviyenize getirin. Ardından aşağıdaki gibi başlık tene gelecek şekilde hafifçe bastırın. Başlık tamamen tene yerleştiğinde arkasında yeşil ışık yanacak ve artık atışı yapabilirsiniz. Aşağıdaki kolajda sağ tarafta işaret parmağımın altındaki tuş atış yapacağınız tuştur. Tüm bölgeyi bu şekilde tarayın. Uygulama öncesi tüylerinizi tıraş etmeniz de gerekiyor ayrıca. İki hafta sonra tekrar uygulama yapın. 4. uygulamadan sonra tüyleriniz oldukça azalmış olacak.

Philips Lumea nasıl çalışır?
Philips Lumea nasıl çalışır?


Başlıklarını aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz. Büyük olanı geniş bölgelerde küçük olanı ise dar bölgelerde uygulama yapmak için seçebilirsiniz.


Philips Lumea IPL ile elde ettiğim sonuçlar;

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu teknoloji tüylerin bir daha çıkmayacağının garantisini vermiyor. Bazı kişilerde tüyler biterken bazılarında bitmeyebilir. Herkesin hormonal dengesi farklı olabiliyor. Benim deneyimlerim şöyle oldu. Evet oldukça azaldılar. Kol altım ve yüzüm tamamen bitti diyebilirim ama arada tek tük çıkanlar da olacaktır. Onları da 3-4 haftalık aralıklarla tekrar uygulama yaparak devam kullanıma devam edeceğim. İlk hafta biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bazı bölgelerinizde tüyler dökülmeyebilir. Ancak yılmadan en azından 4 uygulamalık süreci devam ettirin. Tüylerinizin azaldığını göreceksiniz. Bu ürünün kolaylığı, uygulamayı ev konforunda yapıyor olmanız ve acı hissetmemeniz. Ayrıca kablosuz bir sistem. Kampanyanın ismi de #Benimzamanim. Yani lazer epilasyona dışarıda giderek ayırdığınız zamanı size geri kazandırıyor. Ben üründen ve çalışmasından memnun kaldım. Ciddi şekilde tüylerimde azalmalar oldu. Almak isteyenlere de tavsiye ediyorum. Sorularınız olursa Lütfen bu yazının altına yorum yaparak iletin. Seve seve cevaplarım. Ayrıca şu an Tavsiye Kanalında bu kampanyayla ilgili bir yarışma var. Şartlar ve ödül orada yazıyor. Son gün 5 Haziran 2016. Bol şans. :) Bu kampanya birkaç güne sona erecek ancak yeni kampanyalar için Tavsiye Kanalını sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın.

Philips Luemea ile ilgili tüm kullanıcı yorumlarına sosyal medyada #Benimzamanim hastagi ile ulaşabilirsiniz.  


PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Merhabalar, sizden %15 indirim kuponu talep edebiliyor muyuz acaba ?

    YanıtlaSil
  2. Benim de tüylerimde epey bir azalma oldu ileride tamamen bitecek dşye umuyorum

    YanıtlaSil
  3. Uzun süre kullanılabilirliği, pratik oluşu ve işe yaraması bir ürün için yeterli nedenler. Zamanında laser epilasyon yaptırdığımdan kurtuldum bu dertten ama çevremdekilere bahsedeceğim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)