26 Ağustos 2016 Cuma

4 Farklı Yöntemle Kolay French Manikür Nasıl Yapılır?

Herkese selamlar. :) Bugünkü konumuz başlıktan da anlaşıldığı üzere French Manikür yani Fransız manikürü. Pek çok kimsenin bayıldığı ve benim de vazgeçilmezlerimden olan french manikür 4 farklı yöntemle nasıl yapılır? İşte bugün sizlerle paylaşıyor olacağım. Bü arada bir de bununla ilgili video çektim. Burada da nasıl yaptığımı anlatıcam ancak en aşağı inerek yapılış videosunu da izleyebilirsiniz.


Fransız manikürü nasıl yapılır?
Fransız manikürü nasıl yapılır?


Fransız Manikürü 4 Farklı Şekilde Nasıl Yapılır?

Öncelikle tüm yöntemlerde de ortak kısmı söyleyeyim; Taban olarak mutlaka bir base coat ya da parlatıcı gibi ürünler kullanın. Bir kat base coat veya parlatıcı uyguladıktan sonra tamamen kurutun ve şimdi aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz. 

1. Yöntem; Pek çoğumuzun da bildiği ve uyguladığı bir yöntem. Eğer hazırlıksızsak ve french manikür setimiz de yoksa kireç beyazı ojeyi tırnak uçlarımıza ince bir şerit halinde çekiyoruz. Ardından top coat ya da parlatıcımızı sürüyoruz.

2. Yöntem; Bant kullanmak. French manikür setlerinin içinden çıkan bantları ya da evlerimizde bulunan normal bantları da bu işlem için kullanabiliriz. Tırnak ucumuzda ince bir boşluk bıraktıktan sonra bantları tırnaklarımıza yapıştırıyoruz. Ardından beyaz ojemizi bantıların ucundaki açıkta kalan tırnaklarımıza sürüyoruz. Ve kurumasını bekledikten sonra bantları çıkarıp top coat uyguluyoruz.




3. Yöntem; French manikür kalemleri kullanmak. Bende Kiss markasına ait bir french manikür kalem seti vardı. Kiss french kalemini aynı şekilde tırnaklarımızın ucuna ince bir çizgi çekerek uyguluyoruz. Ardından kurutup top coat sürüyoruz. Kiss marka ürünleri Watsons mağazalarından bulabilirsiniz.

4. Yöntem; Benim en sevdiğim yöntemdir kendileri ve tüm yöntemlerden basittir. Ayrıca sonuçları inanamayacağınız kadar güzel. Aşağıdaki videomu izlediğiniz zaman zaten siz de inanamayacaksınız. Bu yöntemde makyaj süngeri kullandım. Makyaj süngerinin üzerine beyaz ojemden bir miktar sürdüm ve french yapmak istediğim tırnaklarımı istediğim boya kadar ojenin olduğu bölgeye batırdım. Tırnaklarınızı çıkardığınızda dümdüz, tertemiz bir french manikür ile karşılaşıyorsunuz. Bence bu kesinlikle evde deneyin. :)



              

6 Ağustos 2016 Cumartesi

ELLE'DEN GÜZELLİK SIRLARI

Merhabalar. Umarım keyfiniz yerindedir. Benim biraz yerinde. :) Bugün Elle dergisindeki güzellik sırlarından bahsedeceğim. Biliyorsunuz ki yaptığımız veya uyguladığımız güzellik sırları olduğu gibi daha pek çok bilmediğimiz ve keşfedemediğimiz güzellik sırları var. Elle dergisi bizler için tüm güzellik sırlarını bir araya topluyor. Biz de artık pek çok güzellik sırrını Elle'nin sayfalarında öğreniyor olacağız. Ben de şimdi Elle'den güzellik sırlarını keşfetmeye koyuldum. 


İşte bu sayfada güzellik adına yok yok. Her aradığınız güzellik sırrını bulabilecek, merak ettiğiniz başlıklara da tıklayarak merakınızı giderebileceksiniz. Çünkü başlıklar da oldukça iddialı ve sayfada gezinirken bir bakmışsınız akşamı etmişsiniz. Aynen bana böyle oldu şahsen. :)


Mesela bacaklara da kontur yapılabildiğini öğrenmiş oldum. Daha doğrusu nasıl yapıldığını. Siz bunları okuyadurun ben biraz daha gezineceğim. Sizin de kendinize ait güzellik sırrınız varsa mutlaka benimle paylaşın. Hepinizi kocaman öptüm. :)

5 Ağustos 2016 Cuma

Evde Tırnak Nasıl Beyazlatılır?

Herkese merhaba. Sık oje sürmekten kaynaklı olarak zamanla sararan tırnakları beyazlatmak için harika bir yöntem göstermek istiyorum. Ben de sürekli oje kullandığım için bu yöntemi iki haftada bir uyguluyorum. Tırnaklarımda sararma olmuyor böylece. Bu harika uygulamayı sizlerin de kesfetmesi gerek aşağıda uygulamalı çektiğim videoyu bulabilirsiniz.

Gerekli Malzemeler;

Diş Macunu veya Karbonat,
Karıştırma Kabı,
Çay Kaşığı,
Fırça.

Nasıl Uygulanır?

Öncelikle kaba biraz diş macunu sıkıp üzerine de limon suyunu dökün. Ardından çay kaşığıyla diş macunu köpürene kadar karıştırın ve fırça yardımıyla tırnaklarınızın üzerine sürün bu karışımı. 10-15 dakika bekletmek yeterli olacaktır. Ardından ellerinizi ılık su ile yıkayın. Bu uygulama tek seferde etkili olmayacaktır. Sürekli yapmanız gerek. Yani bir kere yaprak tırnaklarınızın beyazlamasını beklemeyin. Belki 3 ay boyunca düzenli uygularsanız sonuca ulaşabilirsiniz. 


            

4 Ağustos 2016 Perşembe

Büyük Beden Elbise Ve Abiye Giyim

       Çoğu kıyafet devi tek bir vücut tipine yönelik giysi üretiyor. Bu standart beden kalıplarının dışına çıkanlar olsa dahi aralarında zengin bir çeşitlilik bulmak çok zor. Oysa şık ve güzel giyinmek sadece küçük beden giyinen insanların bir ayrıcalığı olmamalı. Büyük beden giyinen kadınlar kendilerine uygun kıyafetler bulmakta zorlanıyor ve kendi beğenilerine göre değil de beden seçeneklerine göre kıyafet seçimi yapmak zorunda kalıyor. Günlük giysileri bulmak kolay olsa da elbise ve abiye kıyafetler gibi daha iddialı ürünlerde büyük bedenlere fazla dikkat edilmiyor. Bu özenle seçmek isteyeceğiniz parçalar için neyse ki size geniş bir ürün yelpazesi sunan bir online alışveriş sitesi var. Hepsiburada.com’da büyük beden elbise ve büyük beden abiye modellerini bulabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve farklı seçenekler ile özel günlerinizde ve şıklığınızı göstermek isteyeceğiniz zamanlarda kullanabileceğiniz elbiseler bulmanız artık daha kolay.





    Büyük beden giyinenlere yönelik üretilmiş bu elbise ve abiye kıyafetlerin arasından vücut şeklinize en uygun kıyafeti bulmak için sadece bir kaç tıklama yapmanız gerekiyor. Farklı marka ve ürünler içinden tarzınızı en iyi şekilde yansıtanı elbiseleri seçmek size kalmış. Büyük beden modellerle fotoğraflanan bu kıyafetler arasından bu sayede daha sağlıklı seçimler yapabilirsiniz. Web sitesinin kullanıcı dostu ara yüzü ve farklı filtreleme ve sıralama seçenekleri ile daha hızlı ve rahat bir alışveriş deneyimi yaşarsınız. Ayrıca indirimleri takip etmek için beğendiğiniz ürünleri izlemeye alabilirsiniz. Aynı gün içerisinde teslim ve kolay iade özellikleri sayesinde alışveriş yaparken güvende hissedersiniz.



  Büyük beden elbise ve abiyeler için Hepsiburada.com adresine uğramayı unutmayın. Aradığınız pek çok stil ve seçeneği bu adreste bulmanız mümkün. Vücut tipiniz yüzünden arzuladığınız kıyafetleri bulamamak artık geride kaldı. Şimdi yüzlerce büyük beden elbise ve büyük beden abiye kıyafet içinden “beden bulunur mu?” endişesi yaşamadan dilediğiniz şekilde seçim yapabilirsiniz.