22 Eylül 2016 Perşembe

Herkese selam. Bugün sizlere hem kendim hem de oğlum için kullandığım 'Sebamed Healing Cream' den bahsetmek istiyorum. Oğlum şu an 3 yaşında ve doğduğundan beri neredeyse hep Sebamed ürünleri kullandık. Özellikle Sebamed pişik kremi favorilerimizden. Cem pişik olunca veya vücudunda alerjik bir durum söz konusuysa hemen o bölgeye bu kremi uyguluyorum. Yaklaşık 6 saaat sonra hemen etkisini gösteriyor. Hatta geçiriyor bile. 



Bende de özellikle yazın alt bacaklarımda isilikler meydana geliyor. Neden bilmiyorum ama her yaz yaşadığım bir sıkıntı bu. Ayrıca bileklerimde de oluyor. Ve bu kremi uyguladığımda ben de çok güzel sonuçlar alıyorum. Oldukça yoğun bir yapısı var ve sürdüğünüzde sanki yoğurt sürmüşsünüz gibi bölgeyi bembeyaz yapıyor. Ardından emilerek çok kısa bir sürede bölgeyi iyileştiriyor. Sebamed'in bebe yağlarını ve sabunlarını oğlumla ben ortaklaşa kullanmaya devam ediyoruz. :)

Bu krem pişik önleyici değil aksine pişiği tedavi eden bir krem. Açıkçası çok fazla pişik kremi denemiş değilim. Sadece ilk aldığımız ve memnun kaldığımız bir üründü. Biz de değiştirmedik. Değiştirmeyi de düşünmüyoruz. Ve ben her bu konuda sıkıntısı olana Sebamed pişik kremini tavsiye ediyorum. 

Bu arada yeni Sebamed ürünlerimizi Turuncu Kasa'dan aldık. Ve şu an %50'ye varan indirimler var Sebamed ürünlerinde. Eğer denemek isterseniz indirimlerden faydalanın derim. :)

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)