23 Ocak 2017 Pazartesi

SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?

Herkese selam. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte hem kendi kendime uyguladığım hem de sizler için araştırdığım cilt bakım önerilerini sizlerle paylaşmak istiyorum bugün. Soğuk havalarda cildimiz oldukça kuruyor ve pul pul dökülüyor. Çok sıcak ve soğuk ortamlarda cilt tamamen savunmasız oluyor ve yaşlanma belirtileri göstermeye başlıyor. Soğuk havanın yanı sıra kirli hava da cilde oldukça zarar veriyor tabi. Peki bu olumsuz durumu önlemek için ne yapmalıyız? 

SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?
SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?



Cildi Nemlendirmek;
Cildimiz kışın soğuktan ve kirli havadan oldukça zarar görüyor ve kuruyor. Bu nedenle her sabah ve her akşam cildimizi mutlaka nemlendirmeliyiz. Ve alkol içermeyen ürünler kullanmalıyız. 

Düzenli su tüketimi;
Cildimizin soğuk havalarda da korumak için günlük su tüketimimize dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer cildin nemini kaybetmesine müsaade edersek cildimiz kurur ve soğuktan pul pul dökülür.

Güneş Koruyucu Kullanmak;
Kışın yapılan hatalardan biri de kışın güneşi çok göremediğimiz için güneş koruyucu kullanmaya gerek olmadığını düşünmek. Bu tamamen yanlıştır.Yazın kullandığımız gibi karlı ve bulutlu havalarda da düzenli olarak her dışarı çıktığımızda kullanmamız gerekiyor. 

Ilık Suyla Yıkanmak;
Çok sıcak suyla yıkanmak cilde oldukça zararlıdır. Ben de hamileliğimden önce özellikle kışın çok sıcak suda yıkanırdım. Ancak yanlış olduğunu öğrendiğimden beri sıcağa yakın ılık suyla yıkanıyorum ve şimdiye kadar çok da faydasını gördüm. 

Sebze ve Tüketimi;
Sebze ve meyve tüketimi vücudumuz için gerekli vitamin ve mineralleri almamızı sağlar. Ve bu sebze meyveleri mevsiminde tüketmek de oldukça önemli. 

Evi Veya İşyerini Çok Isıtmamak;
Evet kışın bizim pek hoşumuza gidiyor sıcacık ortamlar ancak bulunduğumuz ortamın aşırı ısınmış olması da cildimizin nemini kaybetmesine neden olur. Çünkü çok soğuk bir ortamdan çok sıcak bir ortama girdiğimiz için cildimiz de zamanla yıpranacaktır. 

Peki siz soğuk havalarda cildinizi korumak için neler yapıyorsunuz? Yorum yapmayı unutmayın. :)






6 Ocak 2017 Cuma

İÇ GİYİMDE ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ İFONDİ

Merhabalar. Online alışverişi sevenler buraya. Bugün sizlere iç giyim alışverişlerinizde istediğiniz tarzda ürünü kolayca bulabileceğiniz bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. ifondi.com, 2016 yılında, 16 yıldır sektörde hizmet veren Doğannur Tekstil çatısı altında kurulmuş bir e-ticaret markası. En seçkin markaların ürünlerini hizmetimize sunuyor. Satılan tüm ürünler %100 orjinal. Ve gerçekten çok kaliteli.



Sitede kadın, erkek ve çocuk için kategorilere ayrılmış pek çok ürün bulunabilir. Mesela destekli sütyen kategorisinde çok güzel ve orjinal ürünler var. Bakmanızı öneririm. 




%50 ye varan indirimler var. Kaçırmayın derim. :) Üstelik hızlı kargo ile hizmet veriyorlar. Siteden kategori, marka, beden, renk seçip istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ürünler özel tasarlanmış kutularda gizli paket olarak gönderiliyor. Orjinal ambalajı hasar görmemiş ürünleri 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. İade ve değişim talebiyle gönderdiğiniz ürünlerin kargo masraflarını da firma karşılıyor. 


Hamile ve lohusa ürünleri de dikkatimi çekti mesela. Takım halinde %59 a varan indirimler mevcut. Fotoğrafların üzerine gelince ürünün diğer fotoğraflarını da slayt halinde görebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve aranılan ürünün kolaylıkla bulunabiliyor oluşu siteye büyük bir artı getiriyor.  



Çocuk kategorisinde de atlet külot takımları çok hoşuma gitti. Küçük çocuğunuz varsa bu fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bence çok güzeller. :)



75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ve şu an oldukça güzel indirimler var. 75 TL altında yapılan alışverişlerde ise kargo 5 TL imiş. Siteye üye olarak da kampanya fırsatlarının mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Facebook ya da Google hesabınızdan da abone olabiliyorsunuz. 


1 Ocak 2017 Pazar

Şıklık ve Rahatlığın Adı Büyük Beden Tunik

Günlük yaşamımızda biz bayanların en çok üzerinde durduğu konulardan biri kesinlikle giyim… Güzel giyinmek, iyi görünmek, dikkat çekici olmak bir bayan için oldukça önemlidir. Değişen ve sürekli kendini yenileyen moda tutkusu ile beraber bayanlar olarak alacaklarımız bir türlü bitmez. Ne kadar çok şey alsak da dışarı çıktığımızda çoğu zaman pek bir şeyimiz yokmuş gibi gelir. Böyle zamanlarda dolabınızda birkaç yıldız parça olması her zaman gününüzü kurtarır. İşte bu parçalardan biri de kuşkusuz ki bol, salaş tarzdaki tuniklerdir. Tunik modası hiçbir dönemde dahi bitmez ve sizi asla yarı yolda bırakmaz. Üzerinize rahatça geçirip hemen her tarzda bir parçayla kombinleyebileceğiniz tunikler ile sizde günlük bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Şıklık ve rahatlığın adı olan tuniklerle yapacağınız kombilerde kilo derdiniz de olmaz. Tüm vücut yapılarına uygun olan ve çoğu zamanda olası fazla kiloları örtmenizi sağlayan tunikler ile sizde modern ve şık olabilirisiniz. Büyük beden tunik modelleri fazla kilolarından şikayetçi hanımlar için adeta bir kurtarıcıdır. Tunik modellerini araştırırken Modanisa sitesine rastladım, siteyi hemen incelemenizi tavsiye ederim.






Büyük Bedende Tunik Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Her bayan için fazla kilolar dert ve kâbustur. Çünkü kilo problemine sahip olan bayanlar için giyinmek çok daha zordur. Hem kendine uygun olanı seçmek hem de şık olmak çok kolay değildir. Bu sebeple büyük bedene sahip bayanlar için giyişi seçiminde bulunmak her ne kadar zorlayıcı olsa da 2016 yılına damgasını vuran tunikler bu problemi ortadan kaldırır. Büyük beden tunik modellerinden bir kombin yaparak kış aylarında ya da yaz aylarında da modaya uyum sağlayabilirsiniz. Yazın üzerinize geçireceğiniz koyu renk tonlarındaki şifon tarzda bir tunik ile kışın ise yine koyu tonlardaki triko uzun bir tunik modeliyle dilediğiniz trendi ve şıklığı yakalamanız zor değil.Bayanların şık, zarif ve rahat olabilecekleri büyük beden tunik modellerinde altınıza ister günlük bir tayt çekin ister bir Jean ya da ütü izli fitil bir pantolon…  Seçim yapmak sizin elinizde.