6 Ocak 2017 Cuma

Merhabalar. Online alışverişi sevenler buraya. Bugün sizlere iç giyim alışverişlerinizde istediğiniz tarzda ürünü kolayca bulabileceğiniz bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. ifondi.com, 2016 yılında, 16 yıldır sektörde hizmet veren Doğannur Tekstil çatısı altında kurulmuş bir e-ticaret markası. En seçkin markaların ürünlerini hizmetimize sunuyor. Satılan tüm ürünler %100 orjinal. Ve gerçekten çok kaliteli.



Sitede kadın, erkek ve çocuk için kategorilere ayrılmış pek çok ürün bulunabilir. Mesela destekli sütyen kategorisinde çok güzel ve orjinal ürünler var. Bakmanızı öneririm. 




%50 ye varan indirimler var. Kaçırmayın derim. :) Üstelik hızlı kargo ile hizmet veriyorlar. Siteden kategori, marka, beden, renk seçip istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ürünler özel tasarlanmış kutularda gizli paket olarak gönderiliyor. Orjinal ambalajı hasar görmemiş ürünleri 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. İade ve değişim talebiyle gönderdiğiniz ürünlerin kargo masraflarını da firma karşılıyor. 


Hamile ve lohusa ürünleri de dikkatimi çekti mesela. Takım halinde %59 a varan indirimler mevcut. Fotoğrafların üzerine gelince ürünün diğer fotoğraflarını da slayt halinde görebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve aranılan ürünün kolaylıkla bulunabiliyor oluşu siteye büyük bir artı getiriyor.  



Çocuk kategorisinde de atlet külot takımları çok hoşuma gitti. Küçük çocuğunuz varsa bu fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bence çok güzeller. :)



75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ve şu an oldukça güzel indirimler var. 75 TL altında yapılan alışverişlerde ise kargo 5 TL imiş. Siteye üye olarak da kampanya fırsatlarının mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Facebook ya da Google hesabınızdan da abone olabiliyorsunuz. 


PAYLAŞ

2 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)