18 Eylül 2017 Pazartesi

Nude Oje Koleksiyonum l Okul İçin Oje Renkleri l Okula Dönüş

Selamlar. Okullar açılıyor. Youtube kanalımda ve burada en çok sorulan sorulardan bir tanesiydi "Okul için oje renkleri önerir misin?" Ben de yoğun istek üzerine Nude yani doğal tonlardaki ojelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Hem okul için hem de kışın, günlük hayatta sıklıkla kullanabileceğiniz ojeleri sizler için derledim. Aynı zamanda bu tonlar herkes tarafında sıkça tercih ediliyor. 



Doğal tonlarda 30 dan fazla ojem varmış. Burada elbette hepsini fotoğraflayamayacağım ama en alttaki youtube videomda burada gösteremediğim renkleri isimleri ve numaralarıyla birlikte görme şansı bulacaksınız.


İşte burada en sevdiğim 3 tane nude ojemi sizlerle paylaşıyorum.

Flormar CC 002
Flormar CC 002

Deborah Milano Gel Effect 01
Deborah Milano Gel Effect 01

Note Rose Dust oje
Note Rose Dust

En sevdiğim 3 nude ojem bunlardı. Tabi diğerlerini de merak ediyorsanız aşağıdaki youtube videomu da izleyebilirsiniz.


            

19 Ağustos 2017 Cumartesi

YENİ The Balm Nude Beach Far Paleti İncelemesi

Herkese merhaba. The Balm'ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve Türkiye'ye de gelen Nude Beach Far Paleti yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olucam. Bildiğiniz üzere The Balm'ın Nude Tude ve Nude Dude isimli paletleri oldukça sevilmişti. Bunlara bir üçüncüsü eklendi ve bu paletin de çok sevileceği tartışmasız. Böylelikle Nude far paleti serisini üçlemiş oldu The Balm.

The Balm Nude Beach sedefli, ışıltılı ve sedefli farları bir arada barındıran bir palet. Palette 12 ayrı renk var. Hepsi de bence birbirinden güzel ve kullanışlı. Ama bir tarçın rengi var ki bayılacağınızı düşünüyorum. 

The Balm Nude Beach Gratislerdeki fiyatı 120 TL ama indirim zamanları elbette %40 indirimlerle alabiliyorsunuz biliyosunuz. 


Bu paleti eğlenceli kılan bir diğer ayrıntı kızlı erkekli olması. :) Biliyorsunuz Nude Tude da kızlar Nude Dude da ise erkekler vardı. Seriyi baştan sona düşünerek yapmışlar bence. İlk çıkan Nude Tude paleti gayet sıradandı. Kızlar yoktu. Sonradan kızlı olanları çıkardılar. Ardından da seri bu şekilde devam etti. :)

Palet serinin diğer paletlerinden farklı renkler taşıyor. Oldukça yaza yakışan renkler seçilmiş. Ben renkleri ayrıntılı olarak videomda paylaştım. Siz de aşağıdaki videoyu izleyip renkleri ayrıntılı görebilirsiniz.



           

27 Temmuz 2017 Perşembe

Oje Tutucu Yüzük İle Oje Sürmek Artık Çok Daha Kolay

Selamlar. Oje sürmeyi keyifli ve kolay hale getiren bir başka ürünü sizlerle tanıştırmak istiyorum. 
Oje tutucu veya Oje tutucu yüzük (Nail Polish Holder Ring) ile oturduğunuz yerden düz bir zemin aramaksızın kolayca oje sürebiliyorsunuz. Ay ojeyi nereye koyucam ay oje düştü derdine son. :) Silikondan yapılmış yumuşak ve kaymaz yapısı sayesinde oje şişesini kolayca kavrayıp tutuyor.

Küçük ve ince yapılı şişeleri tutabildiği gibi kalın yapışı şişeleri de kolaylıkla tutuyor. Alt kısmında 2 tane yüzük var ve yüzükleri iki parmağınıza oturtarak ürünü kullanabiliyorsunuz.

Çok gerekli mi? Sorusunun cevabı aslında kişiden kişiye değişecektir. Sürekli oje sürenlerdenseniz. Ne bileyim arabada falan bile oje süren var şimdi. İş tepmosundan vakit bulamayanlar. Ya da ofiste çaktırmadan dizinin üstünde oje sürenler var. Biliyorum. İşte onlar için ideal. Ama boş vakti olanlar işin pek de gerekli bir ürün değil elbette.


Yapısı işte böyle ve oje şişesini çizgilerle ayrılmış delik kısma yerleştiriyorsunuz ve yüzük gibi iki parmağınıza takarak kullanıyorsunuz.


Kullanımı ile ilgili de youtube da bir video hazırlamıştım. Aşağıdan izleyebilirsiniz. :)

            

10 Temmuz 2017 Pazartesi

Sağ Elime Nasıl Oje Sürüyorum?

Herkese selam. Sağ elini kullanan biri olarak sağ elime nasıl kolayca kusursuz ve pürüzsüz oje sürdüğümü sizlerle paylaşıyorum. Tabi ki uygulamalı ve kendi ağzımdan anlattığım videomu izleyerek siz de sağ elinize kolayca oje sürebilirsiniz.

Videomu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ve ayrıca aslında sol elini kullananlar için de sol ele oje sürme videosu da oldu bi nevi. :) 

       

23 Haziran 2017 Cuma

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KOLAY DONUT OJE DESENİ

Selamlar. Bugün sizlere yeni başlayanlar için çok kolay bir o kadar da keyifli bir oje deseni paylaşıyorum. Kürdan ile çok basit bir şekilde donut oje deseni yapabilirsiniz. Pembe oje tabanı üzerine çeşitli renkler ile kürdan kullanarak yapıyorum ben bu deseni. Nail art sevenlerin oldukça hoşuna gidecek. 

Oje Deseni
Kolay Donut Oje Deseni

Yapılışını youtube kanalımda yapılışını paylaştım. İzlemek isterseniz aşağıya ekliyorum. 


         

22 Haziran 2017 Perşembe

KUSURSUZ OJE NASIL SÜRÜLÜR?

Herkese yeniden merhaba. Bugünkü konumuz başlıktan da anlayacağınız gibi oje sürme ile ilgili. :) Bugün sizlerle kusursuz, pürüzsüz ve taşırmadan oje sürmenin püf noktalarından bahsedicem.

Pürüzsüz oje Nasıl Sürülür?
Oje Nasıl Sürülür?


Kusursuz Oje Sürmenin Püf Noktaları;

1. Tırnağınıza tırnak bakım kremi ya da yağı sürerek uygulamaya başlayın. Ve fazlalıkları pamuk yardımıyla alın..

2. Kağıt törpü ile tırnağınızın üzerini hafif hafif törpüleyin. Bu işelemin amacı tırnak kusurlarını ve pullanmaları minimuma indirmek.

3. Pamuk yardımıyla fazlalıkları alın.

4. Ardından tırnağınızın üzerine kreminizi yeniden uygulayın.

5. Oje sürmeden önce baz uygularsanız daha pürüzsüz sonuçlar elde edersiniz.

6. Bazı uyguladıktan yaklaşık 1 dakika sonra ilk oje katını uygulayın.

7. 2. katı da uyguladıktan sonra en son parlatıcı veya matlaştırıcı top coat uygulayın.

Uygulama aşamalarını youtube videomda da izleyerek görebilirsiniz. Tüm bu aşamaları uygulayarak ojenizi sürerseniz ojeleriniz daha kusursuz ve pürüzsüz duracaktır.


        

21 Haziran 2017 Çarşamba

Kitapgurmesi.com ve DEV ÇEKİLİŞ

Herkese merhaba. Sizler için harika bir çekiliş hazırladım. Youtube daki bir takipçim aşağıdaki birbirinden güzel ürünleri kazanacak. 
   


Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler; aşağıdaki youtube videoma giderek yorum bırakmanız ve youtube kanalıma abone olmanız. Youtube kanal ismim: "onyuzmilyonoje" Aşağıdaki videoda sağ alt kısımda Youtube yazan tuşa tıklayıp videoyu youtube dan izleyip kanalıma abone olarak yorum yaparsanız çekilişe katılmış oluyorsunuz. Videonun sonunda çekiliş ve teslimat şartlarından bahsettim zaten. Çekiliş 30 Haziran 2017 de sona erecek. Mutlaka katılın. :)


          

Ayrıca bu çekilişe kitapları ile destek veren kitapgurmesi.com a çok teşekkürler. Birbirinden başarılı kitap yorumları için sayfasına mutlaka uğramanızı öneririm. Kitap yorumlarının yanı sıra yazarlarla yaptığı röportajları da bloğunda paylaşmakta. İnstagram'da da iyi bir kitle oluşturmuş durumda. İnstagram hesabı @kitapgurmesi. 


Hediyeler:

1. Flash Tatto
2. Kitap: Pucca - Şimdi biz neyiz? 
3. Kitap: Ahmet Batman - Aynı yıldızın altında.
4. 5 adet tırnak stickerı
5. Bir adet desenli törpü
6. Retro Gözlük
7. Audrey Hepburn desenli bardak altlığı
8. Bee Beauty Duş jeli
9. 2 adet Pastel Oje
10. Cashmhere el kremi
11. 1 adet tırnak şeriti
12. The Balm California palet
13. Flormar Lip&Cheek lip balm
14. 2 adet takma tırnak. ( Kadife tırnaklar ve simli tırnaklar)
15. Fixliner eyeliner aparatı.






15 Haziran 2017 Perşembe

Kedili Oje Deseni / Su Transferi İle

Herkese selam. Bugünkü oje desenimizde kediler var. Bu kedileri su transferli stickerlar sayesinde yaptım. 


Yapılacak işlem oldukça basit.

Uygulama Aşaması;

1. Öncelikle tırnağıma base coat uyguluyorum ve kurutuyorum.
2. Daha sonra baz ojemi iki kat sürüp tamamen kurutuyorum. Katlar arasında 1 dakika beklemeniz gerekmektedir.
3. Su transfer stickerlarımı küçük küçük uygulayacağım kadar keserek jelatinini ayırıyorum ve suyun içine bırakıyorum.
4. Ardından cımbız yardımıyla sudan alıp deseni kağıdından ayırıyorum.
5. Yine cımbız yardımıyla ojemin üzerine yerleştiriyorum.
6. Son aşama olarak parlatıcı uyguluyorum ve stickerları sabitliyorum.
Not: Stickerları İnstagram'dan @oje_atolyesi isimli hesaptan alabilirsiniz.

Tüm işlemler bu kadar. Dilerseniz yine youtube kanalımda (onyuzmilyonoje) paylaştığım aşağıdaki videomu izleyebilirsiniz. Umarım kedili oje desenimi beğenmişsinizdir. Yorum yazmayı unutmayın. :)


      

13 Haziran 2017 Salı

Yeni Başlayanlar İçin Kolay Kalpli Oje Deseni

Merhabalar. Bugün sizlerle tırnaklarımıza kalpler yapıcaz. Hem de çok kolay bir şekilde yapacağız bu kalpleri. Ben daha önceden bir noktalama kalemi almıştım ve kalpleri yapmak için bu noktalama kaleminden yardım alıcam. Ancak sizde bu aparattan yoksa tel toka ucu, kürdan ve toplu iğne arkasından yararlanabilirsiniz. Bu ürünlerle de aynı sonuca ulaşacağınızı düşünüyorum.

Kalpli oje deseni
Yeni Başlayanlar İçin Kolay Kalpli Oje Deseni

Oje desenini yapmadan önce baz ojenizi iki kat sürüp tamamen kurutmanız gerekiyor. Ben bu tasarımımda Flormarın 417 numaralı gri renkli ojesini kullandım baz olarak. Kalp desenlerimi ise Nyx in 23 numaralı ojesini kullandım. 

Baz ojeniz kuruduktan sonra Bir kağıda kalpleri yapmak istediğiniz ojeden döküp noktalama aparatınızı bu döktüğünüz ojeye batırmanız gerekiyor. Ve ardından yanyana iki nokta yapıp bu noktaları aşağı doğru muntazam bir şekilde birleştirmeniz gerek. Bu yöntemle oldukça kolay bir şekilde kalpli oje deseni yapmış oluyorsunuz. Yeni başlayanlar için oldukça ideal bir yöntem.

Kalp Oje Deseni
Kalpli oje deseni


Kolay Kalpli Oje Modeli
Kolay Kalpli Oje Modeli




Dilerseniz de aşağıda yapılış videosunu da Youtube kanalımdan izleyebilirsiniz;

      

10 Haziran 2017 Cumartesi

AYNALI TOZ OJE NASIL YAPILIR?

Merhabalar. Bugün sizlere Ayna görüntüsü veren toz ojenin nasıl uygulandığından bahsetmek istiyorum. Bu tozlar, aslında bildiğimiz pigment farlar. Yani yoğun renk veren farlardan bahsediyorum. Baz ojenin üzerine far süngeri ile uygulanarak tam bir ayna görüntüsü veriyorlar. Bendeki pigment @oje_atolyesi isimli instagram hesabında satılanlardan. Tam bir kiremit rengi. Ancak siyah oje üzerine uyguladığım için renk farklılık gösterdi tabi ki. 

Toz Oje Yapımı
Pigment toz oje

Uygulama aşamaları şu şekilde;
1. Ojeyi iki kat sürüyoruz.
2. Oje tamamen kurumadan uyguluyoruz. Bu aşama çok önemli. Ne çok kuru ne de çok ıslak olması gerekiyor ojenin. Ojelerin kuruma hizları farklılık gösterdiği için 1 buçuk dakika ile 2 dakika arasında beklememiz gerekebilir.
3. Pigmentten far süngerine bir miktar alarak ojenin üzerine nazik hareketlerle sürüyoruz.
4. Daha sonra pamuk yardımıyla fazlalıkları uzaklaştırıyoruz.
5. Ellerimizi sabunlu su ile yıkıyoruz.
6. Top coat uyguluyoruz.

Ve işte sonuç;

Aynalı toz oje
Aynalı Toz Oje

Yapılışını dilerseniz youtube kanalımdan da izleyebilirsiniz;

       

Yorumlarınızı bekliyorum. :)

6 Haziran 2017 Salı

FAVORİ 5 OJEM / MAYIS

Herkese yeniden merhaba. Yoğun bir hayat beni buralardan biraz uzaklaştırmıştı ancak unutmadım elbette bloğumu. Kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim. Bugün Mayıs ayında kullandığım 5 favori ojemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sürdüğümde ellerime bakmalara doyamadığım 5 adet oje. :) 


♡♡♡♡♡♡♡

Birincisi Flormar 428 Hot Chocolate. Kahve tonları ojede her zaman çok beğeniliyor. Bunu sürüp çıktığımda dışarıda bir kaç kişi ojemin numarasını sormuştu mesela. :) 

Flormar 493 Hot Chocolate Oje duruşu
Flormar 493 Hot Chocolate Oje


♡♡♡♡♡♡

İkincisi Kalyon 219. Bu da tam yazlık, baharlık bir oje aslında. Renk olarak baya pigmentli de üstelik. Bunu da beğeneceğinizi umuyorum.

Kalyon 219 Oje Duruşu
Kalyon 219 Oje


♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Üçüncüsü ise oldukça iddialı. Yani tırnaklarınızın çok bakımlı ve düzgün olması gerekiyor böyle bir ojeyi sürebilmeniz için. Golden Rose Color Expert 61.

Golden Rose Color Expert 61
Golden Rose Color Expert 61 Oje


♡♡♡♡♡♡♡♡

Dördüncüsü tam bir bebek pembesi. Beyaza yakın bir pembe. Pastel 08.

Pastel 08 Oje Duruşu
Pastel 08 Oje

♡♡♡♡♡♡♡♡

Beşincisi ise LCW den alışveriş yaparken gözüme çarpan ve sepete attığım Ertiel marka ojelerden. Ancak hunharca etiketlendiği için etiketini yırtıp atmıştım. Yani anlayacağınız numarasını bilmiyorum ama heralde bu markada en fazla 1 tane bordo oje vardır diye düşünüyorum. Öyle umuyorum yani. :)

LCW ojeleri
Etriel Bordo Oje (LCW)

♡♡♡♡♡♡♡

İşte Mayıs ayında instagram hesabımda en çok beğeni alan 5 oje böyleydi. Ojeleri ve fırçaları canlı canlı görmek isterseniz de videosunu da onyuzmilyonoje youtube kanalımdan izleyebilirsiniz. Hemen aşağıda;


Siz de bu gösterdiğim ojelerden en çok beğendiğinizi yorum olarak yazmayı unutmayın. Tekrar görüşmek üzere. :)

13 Nisan 2017 Perşembe

ATASUN OPTİK GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ MODELLERİ

Herkese selam.

Yaz ayları yaklaştıkça hepimiz güneş gözlüğü modellerini araştırmaya başlıyoruz. Göz sağlığımız için güvenilir markalardan alışveriş yapmamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Bu konuda Atasun Optik internet sitesi bizlere güvenilir pek çok markanın güneş gözlüklerini bir arada bulma imkanı sağlıyor. Atasun optikte numaralı gözlüklerin ne kadar uygun fiyatlı olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım. İnternet sitesinden de incelerseniz güneş gözlüklerinde de indirimleri görebilirsiniz. 


Ben bir kaç gündür inceliyorum ve gözüme bir tane kestirdim. Bildiğiniz bir markadan deneme yaptıysanız daha uygun fiyata siteden o gözlüğü alabilmeniz mümkün. Ben özellikle Burberry modellerini çok beğeniyorum. Siz de buradan Atasun Optik Burberry güneş gözlüğü modellerine bakabilirsiniz mesela. 


Birkaçını da sizin için seçtim.





Gözlük fotoğraflarının üzerine tıklayarak da o gözlüğün online satış sayfasına gidebilirsiniz.

Yalnız hızla tükeniyor. Elinizi çabuk tutun derim. Fiyatlar indirimli haliyle 480 ila 600 TL arasında. değişiyor. Ben son numaralı gözlüklerimi Atasun Optik'ten aldım. Baya uygun fiyata aldım hem de. Güneş gözlüğü alacaksanız, umarım size yararlı bir yazı olmuştur. Tekrar görüşmek üzere..

23 Ocak 2017 Pazartesi

SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?

Herkese selam. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte hem kendi kendime uyguladığım hem de sizler için araştırdığım cilt bakım önerilerini sizlerle paylaşmak istiyorum bugün. Soğuk havalarda cildimiz oldukça kuruyor ve pul pul dökülüyor. Çok sıcak ve soğuk ortamlarda cilt tamamen savunmasız oluyor ve yaşlanma belirtileri göstermeye başlıyor. Soğuk havanın yanı sıra kirli hava da cilde oldukça zarar veriyor tabi. Peki bu olumsuz durumu önlemek için ne yapmalıyız? 

SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?
SOĞUK HAVALARDA CİLT NASIL KORUNUR?



Cildi Nemlendirmek;
Cildimiz kışın soğuktan ve kirli havadan oldukça zarar görüyor ve kuruyor. Bu nedenle her sabah ve her akşam cildimizi mutlaka nemlendirmeliyiz. Ve alkol içermeyen ürünler kullanmalıyız. 

Düzenli su tüketimi;
Cildimizin soğuk havalarda da korumak için günlük su tüketimimize dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer cildin nemini kaybetmesine müsaade edersek cildimiz kurur ve soğuktan pul pul dökülür.

Güneş Koruyucu Kullanmak;
Kışın yapılan hatalardan biri de kışın güneşi çok göremediğimiz için güneş koruyucu kullanmaya gerek olmadığını düşünmek. Bu tamamen yanlıştır.Yazın kullandığımız gibi karlı ve bulutlu havalarda da düzenli olarak her dışarı çıktığımızda kullanmamız gerekiyor. 

Ilık Suyla Yıkanmak;
Çok sıcak suyla yıkanmak cilde oldukça zararlıdır. Ben de hamileliğimden önce özellikle kışın çok sıcak suda yıkanırdım. Ancak yanlış olduğunu öğrendiğimden beri sıcağa yakın ılık suyla yıkanıyorum ve şimdiye kadar çok da faydasını gördüm. 

Sebze ve Tüketimi;
Sebze ve meyve tüketimi vücudumuz için gerekli vitamin ve mineralleri almamızı sağlar. Ve bu sebze meyveleri mevsiminde tüketmek de oldukça önemli. 

Evi Veya İşyerini Çok Isıtmamak;
Evet kışın bizim pek hoşumuza gidiyor sıcacık ortamlar ancak bulunduğumuz ortamın aşırı ısınmış olması da cildimizin nemini kaybetmesine neden olur. Çünkü çok soğuk bir ortamdan çok sıcak bir ortama girdiğimiz için cildimiz de zamanla yıpranacaktır. 

Peki siz soğuk havalarda cildinizi korumak için neler yapıyorsunuz? Yorum yapmayı unutmayın. :)






6 Ocak 2017 Cuma

İÇ GİYİMDE ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ İFONDİ

Merhabalar. Online alışverişi sevenler buraya. Bugün sizlere iç giyim alışverişlerinizde istediğiniz tarzda ürünü kolayca bulabileceğiniz bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim. ifondi.com, 2016 yılında, 16 yıldır sektörde hizmet veren Doğannur Tekstil çatısı altında kurulmuş bir e-ticaret markası. En seçkin markaların ürünlerini hizmetimize sunuyor. Satılan tüm ürünler %100 orjinal. Ve gerçekten çok kaliteli.



Sitede kadın, erkek ve çocuk için kategorilere ayrılmış pek çok ürün bulunabilir. Mesela destekli sütyen kategorisinde çok güzel ve orjinal ürünler var. Bakmanızı öneririm. 




%50 ye varan indirimler var. Kaçırmayın derim. :) Üstelik hızlı kargo ile hizmet veriyorlar. Siteden kategori, marka, beden, renk seçip istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ürünler özel tasarlanmış kutularda gizli paket olarak gönderiliyor. Orjinal ambalajı hasar görmemiş ürünleri 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz. İade ve değişim talebiyle gönderdiğiniz ürünlerin kargo masraflarını da firma karşılıyor. 


Hamile ve lohusa ürünleri de dikkatimi çekti mesela. Takım halinde %59 a varan indirimler mevcut. Fotoğrafların üzerine gelince ürünün diğer fotoğraflarını da slayt halinde görebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve aranılan ürünün kolaylıkla bulunabiliyor oluşu siteye büyük bir artı getiriyor.  



Çocuk kategorisinde de atlet külot takımları çok hoşuma gitti. Küçük çocuğunuz varsa bu fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bence çok güzeller. :)



75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ve şu an oldukça güzel indirimler var. 75 TL altında yapılan alışverişlerde ise kargo 5 TL imiş. Siteye üye olarak da kampanya fırsatlarının mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Facebook ya da Google hesabınızdan da abone olabiliyorsunuz. 


1 Ocak 2017 Pazar

Şıklık ve Rahatlığın Adı Büyük Beden Tunik

Günlük yaşamımızda biz bayanların en çok üzerinde durduğu konulardan biri kesinlikle giyim… Güzel giyinmek, iyi görünmek, dikkat çekici olmak bir bayan için oldukça önemlidir. Değişen ve sürekli kendini yenileyen moda tutkusu ile beraber bayanlar olarak alacaklarımız bir türlü bitmez. Ne kadar çok şey alsak da dışarı çıktığımızda çoğu zaman pek bir şeyimiz yokmuş gibi gelir. Böyle zamanlarda dolabınızda birkaç yıldız parça olması her zaman gününüzü kurtarır. İşte bu parçalardan biri de kuşkusuz ki bol, salaş tarzdaki tuniklerdir. Tunik modası hiçbir dönemde dahi bitmez ve sizi asla yarı yolda bırakmaz. Üzerinize rahatça geçirip hemen her tarzda bir parçayla kombinleyebileceğiniz tunikler ile sizde günlük bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Şıklık ve rahatlığın adı olan tuniklerle yapacağınız kombilerde kilo derdiniz de olmaz. Tüm vücut yapılarına uygun olan ve çoğu zamanda olası fazla kiloları örtmenizi sağlayan tunikler ile sizde modern ve şık olabilirisiniz. Büyük beden tunik modelleri fazla kilolarından şikayetçi hanımlar için adeta bir kurtarıcıdır. Tunik modellerini araştırırken Modanisa sitesine rastladım, siteyi hemen incelemenizi tavsiye ederim.






Büyük Bedende Tunik Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Her bayan için fazla kilolar dert ve kâbustur. Çünkü kilo problemine sahip olan bayanlar için giyinmek çok daha zordur. Hem kendine uygun olanı seçmek hem de şık olmak çok kolay değildir. Bu sebeple büyük bedene sahip bayanlar için giyişi seçiminde bulunmak her ne kadar zorlayıcı olsa da 2016 yılına damgasını vuran tunikler bu problemi ortadan kaldırır. Büyük beden tunik modellerinden bir kombin yaparak kış aylarında ya da yaz aylarında da modaya uyum sağlayabilirsiniz. Yazın üzerinize geçireceğiniz koyu renk tonlarındaki şifon tarzda bir tunik ile kışın ise yine koyu tonlardaki triko uzun bir tunik modeliyle dilediğiniz trendi ve şıklığı yakalamanız zor değil.Bayanların şık, zarif ve rahat olabilecekleri büyük beden tunik modellerinde altınıza ister günlük bir tayt çekin ister bir Jean ya da ütü izli fitil bir pantolon…  Seçim yapmak sizin elinizde.