12 Şubat 2018 Pazartesi

YENİ METALİK AYNA EFEKTLİ OJELER - MARA KOZMETİK

Herkese selamlar. Yeni ojelerden sizi haberdar etmek benim işim. İşte yepyeni ayna efektli metalik ojeler. Mara Kozmetik çok güzel ürünler çıkarıyor. Bende 2 rengi var. Gümüş ve Bronz. Yapıları oldukça yoğun. Daha pürüzsüz bir görünüm için baz uygulamak gerekiyor. Ben iki kat sürdüm ama yoğun bir tek kat da yeterli oluyor. Üzerine herhangi bir top coat uygulamayın. Çünkü ayna görüntüsü kayboluyor.


Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Gümüş
Ayna Efektli Oje / Gümüş
Ayna Efektli Oje / Gümüş

Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz
Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz
Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz

Mara Kozmetik ürünlerine Watsons ve Gratislerden ulaşabilirsiniz. Ürünler çok güzel ve kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Eğer ojeleri canlı canlı görmek isterseniz aşağıdaki videomu izleyebilirsiniz. Bizzat sürdüm. :)

             

11 Şubat 2018 Pazar

7 FARKLI MİNİ NOT DEFTERİ YAPIMI - Sadece Oje Ve Renkli Kağıtlarla



Herkese selam. Bugün bir kendin yap projesiyle sizlerleyim. Yapımları tamamen bana ait olan bu sevimli not defterlerini paylaşıyorum. Yapılışını aşağıdaki youtube videomu izleyerek görebilirsiniz. Sadece oje ve renkli kağıtlar kullandım. Hem kendinize yapabilir hem de arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Tabi okula giden arkadaşlarımın daha çok ilgisini çekecektir. 


Yapılış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. 


            

10 Şubat 2018 Cumartesi

Sevgililer Günü İçin 3 Farklı Oje Deseni



Herkese merhaba. Sevgililer gününün yaklaşmasıyla heyecan artıyor elbette. O güne özel tırnaklarınızı çok güzel bir şekilde süsleyebilirsiniz. Size fikir verebilecek tam 3 tane oje desenini sizlerle paylaşıyorum.





Dilerseniz videosunu da izleyebilirsiniz.



Hangisini beğendiğinizi videoya ve buraya yazmayı unutmayın. Musmutlu bir sevgililer günü geçirmeniz dileğiyle. Youtube kanalıma abone olmayı da unutmayın. :)