27 Haziran 2018 Çarşamba

Sıcakta Ve Soğukta Renk Değiştiren Termal Ojeler - Çekilişle Hediye Ediyorum

Herkese yeniden merhaba.

Bugün sizlerle ilginç bir ürün paylaşacağım. Mara Kozmetik sıcakta ve soğukta renk değiştiren termal ojeler çıkardı. Hepsini youtube kanalımda denedim ve uygulamalı olarak paylaştım. Tam 4 farklı rengi var. Hepsi de gerçekten şaşırtıcı derecede sıcaktan soğuğa geçerken renk değiştiriyorlar. Ve bu 4 termal ojemi çekilişle hediye ediyorum. 

- Yapmanız gerekenler aşağıdaki videomu Youtube'dan izlemek,
- Kanalıma bone olup bildirim ziline basmak,
- Ve videoma Youtube'dan yorum yazmak.

Tabi videomda da katılım şartlarını teker teker anlattım. Bu şartları yerine getirdiğiniz taktirde çekilişime katılmış olacaksınız. Kazananı 1 Temmuz Pazar akşamı videonun ilk yorumunda paylaşacağım.


          

Fotoğraflarını da paylaşayım;

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

25 Haziran 2018 Pazartesi

YENİ MANİKÜR RUTİNİM (2018), BADEM TIRNAK NASIL TÖRPÜLENİR?

Herkese selam,

Beni takip edenler bilir. Daha önce de manikür rutinimi paylaşmıştım ancak bu rutinimi son zamanlarda biraz daha değiştirdim. Bu yüzden de yeni bir video ile yepyeni manikür rutinimi sizlerle paylaştım. Hem de son zamanlarda yeniden trend olan badem tırnaklarımı nasıl törpülediğimi anlattım.

Badem Tırnak Nasıl Törpülenir?
Badem Tırnak


Videomu da aşağıdan izleyebilirsiniz.:)

            

20 Haziran 2018 Çarşamba

Çok Kolay Kupa Süsleme - Oje ve Tel Toka ile

Helloooo. :) 
Yeni yayınla karşınızdayım. Bu sefer bir kendin yap fikri var. Ojeleri yalnızca tırnağa sürülen bir araç olarak görmeyin ve bu fikre kulak verin derim. Çünkü oje ile kupa süsledim. Bunun için sadece oje, tel toka ve kürdan kullandım.

 Oje İle Kirpik Kadın Kupa Süslemesi
Oje ile kirpikli kupa süsleme

 Oje İle Kalpli Kupa Süsleme
Oje ile kalpli kupa süsleme

 Oje İle Kupa Süsleme
Oje ile kırmızı kupa süsleme

Hem de tam 3 farklı süsleme yaptım. Hepsi de yapması hem keyifli hem de kolay. Çay, kahve içmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Eğer bu seri beğenilirse sizler için daha farklı süslemelerle karşınıza çıkacağım. Umarım beğenirsiniz. Nasıl yaptığımı öğrenmek isterseniz aşağıdaki youtube videomu izleyebilirsiniz. :) 

                 

En çok hangisini beğendiğinizi yorum olarak bırakmayı da unutmayın. Sevdiyseniz de yorum yapın ki devamını çekebileyim. Hepinizi kocaman öpüyorum.

19 Haziran 2018 Salı

TAKMA TIRAK NASIL TAKILIR? NASIL ÇIKARILIR?

Selamlar. Nasılsınız bakalım? :)

Beni sorarsanız oldukça iyiyim. Umarım sizler de iyisinizdir.
Yasımın başlığından da anlayacağınız üzere takma tırnaklardan bahsedeceğim bugün. Ve uygulamalı videosunu da sizlerle paylaşıyor olacağım.

Diyelim ki acilen dışarı çıkmanız gerekti. Ve ojeli olmanız gerekiyor. Yani siz öyle arzu ediyorsunuz. Ah biz kadınlar :) Ve hiç vaktiniz yok. 2 dakikada tırnaklarınızı hayalinizdeki hale getirmek istiyorsunuz. İşte takma tırnaklarınız tam da bu noktada devreye giriyor. Hem de kendinden yapışkanlı. Yani yapıştırıcı kullanmadan şip şak halledeceksiniz. Bu fikir tabii ki çok daha önceleri vardı. Yeni bir şey değil elbette ama bugün sizlerle tanıştıracağım tırnaklar oldukça doğal duruyor. aynı kendi tırnaklarınız gibi.

 Takma tırnak nasıl takılır?
İmpress takma tırnak


Beliz Kozmetik'in minnoş markalarından biri olan İmpress takma tırnaklardan bahsediyorum. Bu tırnaklar, Watson's, Gratis ve seçkin eczanelerde satışta. İçlerinden 30 adet tırnak var. 3 set halinde 3 kere kullanabilirsiniz. Her set tek kullanımlık. Aşağıda uygulamalı takmalı çıkarmalı videosunu izleyebilirsiniz. Video bizzat kendi çekimim olup eller de bana aittir. :) Youtube da beni hala takip etmeyenler varsa abone ol tuşuna basabilirler. Gerçekten çok mutlu olurum. Hadi şimdi videoyu izleyin. :)