29 Temmuz 2018 Pazar

YAZ İÇİN PASTEL TONLARDA ŞERİTLİ OJE DESENİ

Yaz İçin Oje Deseni

Yaz bitmeden yine yaza özel bir oje deseni fikri var bugün. Pastel tonlarda şeritli oje deseni ni sizlerle paylaşıyor olucam. Oldukça kolay ve neredeyse herkesin yapabileceği bir desen oldu. Ve denizde, plajda oldukça dikkat çekeceğini de düşünüyorum. Bu desen için pastel tonlarda 3 oje seçtim ve şerit bant kullandım. Aşağıda gördüğünüz ürünlerden bahsediyorum. Bu bantları n11, aliexpres, bornpretystore gibi sitelerde ve instagram nail art butiklerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Ve sudan ucuz. Toplu şekilde alıp harika desenler çıkarabilirsiniz.


Nasıl Yaptım?

Öncelikle açık pembe bir taban oje kullandım. Bu ojeyi 2 kat olarak sürdüm. Ojem tamamen kuruduktan sonra 2 tane şerit kestim (Tek bir tırnak için). Ve bu şeritleri tırnağımı 3 eşit parçaya bölecek şekilde alt alta yapıştırdım. Ardından 2 şerit arasına mavi ojemi sürdüm. En alta da açık yeşil ojemi uyguladım. Bantları çıkarmak için ojelerimin tamamen kurumasını bekledim çünkü kurumadan çıkarırsak ojeler bozuluyor. Bantları çıkardım ve tırnağıma oje matlaştırıcı uyguladım. Oje matlaştırıcım kuruduktan sonra tekrar 2 şerit kestim ve aynı yerlere yapıştırdım. Bantların kenarda kalan fazlalıklarını da kestikten sonra oje desenimi tamamlamış oldum.


Dilerseniz yapılışını aşağıdaki youtube videomdan da izleyebilirsiniz. Beğendiniz mi çok merak ediyorum. Yorumlarınızı beklerim. :)

          

27 Temmuz 2018 Cuma

BASKI SETİ İLE OJE DESENİ NASIL YAPILIR?

Baskı oje modeli
Baskı Oje Deseni

Ojeleri ve oje deseni yapmayı sevenler için üretilmiş baskı setlerini bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum ama iş uygulamaya gelince elbette ki zorlananlar oluyor. Ben de bu setler yeni çıktığında kendime bir tane edinmiş ve yapmaya çalışmıştım ama ilk denemelerim ne yazık ki başarısız olmuştu. Tabi zamanla yapa yapa alıştım ve artık ben de o baskı plakalarından harikalar yaratabiliyorum. Hem de yeni başlayanlar için baskı setiyle oje deseni nasıl yapılır? videosunu sizler için hazırladım.

Bu setler sayesinde herkes eli alıştıktan sonra saniyeler içinde pek de çaba göstermeden tırnaklarına harika desenler yapabilir. Yapmanız gereken bir baskı seti edinmek ve denemeler yapmak. 


Peki baskı seti ile oje deseni nasıl yapılır?

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta baskı plakaları, baskı aparatı ve sıyırma aparatı görmektesiniz. Plakalar mavi kaplı koruyucu kılıf ile geliyor. Öncelikle o kılıfı çıkamanız gerek. Bir de burada olmayan baskı ojeleri var. Ben baskı ojeleriyle yapıyorum. Çünkü transferi daha kolay oluyor. Ama sizde baskı ojesi yoksa yoğun kıvamlı tek katta kapatıcılık sağlayan ojeleri de deneyebilirsiniz. Ancak her ojeyle olmuyor. Onu da söyleyeyim. 

Kılıfı çıkardıktan sonra yapmak istediğiniz desenin üzerine ojeyi sürüyorsunuz. Ve sıyırma aparatıyla sıyırıyorsunuz. Ardından baskı aparatıyla sıyrılan yere bastırıyorsunuz ve kurumadan tırnağınıza transfer ediyorsunuz. Hepsi bu. Bu ürünler bornpretystore, aliexpress ve nail art malzemeleri satan instagram hesaplarından bulabilirsiniz.

Uygulamalı olarak izlemek isterseniz:

           

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Kırmızı Siyah Mat Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır?



Oje sevenler buradaysa çok güzel bir oje deseni görecekler.  :)

Yıllardır oje trendleri arasından hiç düşmeyen ombre oje deseni bu sefer siyah ve kırmızı renk geçişleriyle karşınızda.

Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır?

1. Öncelikle kırmızı ojemizi 2 kat sürüyoruz.

2. Her kozmetik reyonunda kolaylıkla bulabildiğiniz makyaj süngeri gerekiyor. Ve seçtiğiniz ojeleri alt alta süngere sürmeniz gerekiyor.



Tabi burada siyah ve kırmızı olmasını istiyorsanız onları sürmelisiniz süngere.
3. Tırnağınıza bastırarak renkleri transfer ediyorsunuz. Bu işlemi 3 kere tekrarlarsanız ombre oje deseniniz hazır hale geliyor.

Uygulamalı Kırmızı Siyah Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır? videomu aşağıdan izleyebilirsiniz.


     

20 Temmuz 2018 Cuma

EVDE OJE NASIL YAPILIR?



Evde Oje Nasıl Yapılır?




Evde Oje Yapımı


Sizlere bugün evde kendi ojemi, kendi zevkime göre nasıl yaptığımı anlatacağım. Hepimizin evinde kullanmadığımız far ve allıklar illa ki vardır. Ya da çok eskimiştir, kurumuştur. İşte bu far ve allıkları oje yaparak değerlendirebilirsiniz. Hem de içine istediğiniz nail art süslerini ya da simleri ilave ederek kolaylıkla zevkinize göre oje yapabilirsiniz.

Gereken malzemeler;

1. Parlatıcı oje.
2. Kürdan
3. Far veya allık.
3. Tırnak süsleri veya sim.
4. Küçük kağıttan yapılmış bir külah.

Oje Nasıl Yapılır? 

Öncelikle allığımı kürdan yardımıyla parçalıyorum. Göz kararı olarak parçaladıktan sonra yaptığım külahı oje şişesinin içine oturtuyorum. Daha sonra parçaladığımı allığın tamamını döküyorum. Ve oje şişemi kapatarak çalkalıyorum. İsteğinize göre sim ve nail art süsleri katabilirsiniz yaptığınız ojeye. Ya da sade renk olarak da bırakabilirsiniz.

Ben uygulamalı olarak videosunu da çektim. İzlemek isterseniz:



18 Temmuz 2018 Çarşamba

HER KIZIN BİLMESİ GEREKEN 10 TIRNAK HİLESİ


 Tırnak Hileleri
Tırnak Hileleri


Bugün sizlerle kendi deneyimlerimden yola çıkarak Her kızın bilmesi gereken 10 tırnak hilesi ni paylaşıcam.

1. Tırnaklarınızı mutlaka tek yöne doğru törpüleyin. İki taraflı olarak ileri geri törpülerseniz tırnaklarınızın uç kısımları çatallaşacaktır.
2. Tırnak etlerinizi kesmek yerine itmeyi tercih edin. Böylece sürekli tırnak eti kesmek zorunda kalmayacaksınız.
3. Tırnak yüzeyinizi oje sürmeden önce hafifçe törpülerseniz ojeleriniz daha pürürzsüz duracaktır.
4. Oje sürmeden önce bir base coat uygularsanız hem oje renginin tırnağa geçmesini hem de tırnak sararmasını önlemiş olursunuz. Ayrıca ojeleriniz daha kalıcı ve daha opak olur.
5. Diyelim ki ojenizi sürdünüz ve taştı. Taşan yerlerde kürdanın ucunu gezdirirseniz taşan ojeler kürdana geçecek ve tırnak etleriniz temizlenmiş olacaktır.
6. Ojenizi 2 kat sürerseniz ojeniz daha opak ve kalıcı olacaktır.
7. Tırnaklarınızı asetonla sizldikten sonra mutlaka ellerinizi yıkayın. Aseton kimyasal olduğu için tırnaklarınıza zarar verecek ve onları kurutacaktır.
8. Ojenizin üzerine top coat uygularsanız hem ojeniz daha parlak hem de daha kalıcı olacaktır.
9. Ojenizi çalkalamak yerine iki elinizin arasına alarak ileri geri yuvarlayın. Çalkalarsanız ojenizi sürerken kabarcıklar oluşmasına sebep olursunuz.
10. Ojenizi sürdükten sonra fırçayı tırnak ucunuzda gezdirirseniz ojeniz uçlardan daha geç çıkacaktır. Ve daha kalıcı olacaktır.

Bu pratik bilgileri sizlerle paylaştım. Ayrıca hepsini videoda uygulamalı olarak görebilirsiniz.
Aşağıdan Her kızın bilmesi gereken 10 tırnak hilesi videomu izleyerek çok daha iyi anlayacaksınız bu anlattıklarımı. Tüm bu bilgilerin işinize yarayacağını düşünüyorum. :)

       

17 Temmuz 2018 Salı

DEV ONYÜZMİLYONOJE ÇEKİLİŞİ






Herkese merhaba.

Sizlere bir çekiliş hazırladım. Çok fazla ürünün olduğu bu çekilişe katılmak için aşağıdaki youtube videomu izleyebilirsiniz. Katılım şartlarını videonun sonunda anlattım. Hadi katılın. :)


     

5 Temmuz 2018 Perşembe

PET ŞİŞE İLE TAKMA TIRNAK NASIL YAPILIR?



Pet şişeden takma tırnak yapımı


Merhabalar,


Sizlere bugün merakınızı uyandıracak bir paylaşımım var. Pet şişeden kendime takma tırnak yaptım. Bu yöntemi bir tırnağınız kırıldığında uygulayabilirsiniz diğerlerini de kesmenize gerek kalmaz. Bence eliniz alışırsa ve yetenekliyseniz tüm tırnaklarınıza da uygulayabilirsiniz. 

Yapımı için pet şişe, yuvarlak hatlı bir kalem, tırnak yapıştırıcısı ve saç düzleştiriciye ihtiyacımız olacak. Pet şişeden tırnak boyutuna uygun bir parça kesiyoruz. Daha sonra 150 dereceye ayarladığım saç düzleştiricimin arasında biraz ısıtıyorum. Ardından da kalemin çeperlerine tutarak şekil vermeye çalışıyorum. Böylece tırnak yapısına uygun bombeyli bir biçim elde etmiş oluyorum. Makasla da istediğim boyutta tırnak elde edene kadar kenarlarından ve ucundan kesip yapıştırıyorum.

Nasıl yaptığımı uygulamalı olarak öğrenmek isterseniz onyuzmilyonoje youtube kanalı mdan veya aşağıdan videomu izleyebilirsiniz.






          

1 Temmuz 2018 Pazar

AVON YAZ KİTİ

 Avon Yaz Kiti
Avon Yaz Kiti


Herkese merhabalar.

Bugün sizlere Avon Beauty Club yaz kitindeki ürünleri tanıtan bir video çektim. Ayrıca ürünleri katalogtan bulup fiyatlarını ve özelliklerini de sizlerle paylaştım.


Kutu içindeki ürünler * Justine cilt bakım yağı: Çatlakları 14 günde düzgünleştirme vaadi var.
* Mark serisinden ojeler: Birbirinden güzel renkeri var ve tek katta kapatıcı oluyor. * Yüz fırçası: Kılları oldukça yumuşak ve dökülmüyor. * Mark likit ruj * Cc cilt kusurlarını düzgünleştirici inciler: Aydınlık ve cilt tonunu eşitleme özelliğine sahip.




Aşağıdaki videoda avon ürünleri ni ve hakkındaki yorumlarımı izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.