9 Ağustos 2018 Perşembe

EVDEKİ MALZEMELERLE 1 HAFTADA UPUZUN TIRNAKLARA SAHİP OLUN

Kendimize olan saygımız gereği ve daha şık görünebilmek adına tırnak bakımını ihmal etmemeliyiz. Şimdi sizlere sadece evdeki malzemelerle nasıl hızlıca 1 haftada turnaklar uzar bununla ilgili bir yazı ve video hazıladım. 
Benim kullandığım malzemeler;

1. Yarım kesilmiş limon.
2. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı.
3. Hindistan cevizi yağı.

1. Adım: 

Öncelikle hindistan cevizi yağını sürüp tüm tırnaklarımıza masaj yaparak yediriyoruz. Eğer evinizde hindistan cevizi yağı yoksa gidip aktardan alın. :) Hiç bulamadınız ertesi gün başka bir yerden bulmaya çalışın. Çünkü bu yağ herkesin evinde bulunması gereken altın değerinde bir bakım yağı. Hem de her şeye faydalı. Yemeklerinize bile katabiliyorsunuz. Hem sürülebilir hem de yenilebilir. Tırnaklara etkisine gelince. Onları çok güzel bir şekilde besliyo ve bakımını yapıyo. Nem vererek esnek olmasını sağlıyor ve kırılmasını engelliyor.

2. Adım:

Daha önceden birazını kullandığınız yarım limonun içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp tırnaklarınızı limonun içine batırıyorsunuz ve limonu sıkar gibi yaparak ovalıyorsunuz. Bu da tırnaklarınıza ekstra bakım yapıyor.


Evdeki malzemelerle 1 haftada upuzun tırnaklar videomu aşağıdan izleyerek adımları nasıl uyguladığımı görebilirsiniz.

            

5 Ağustos 2018 Pazar

HIZLI TIRNAK UZATMA TÜYOLARI

tırnak nasıl uzatılır
Hızlı Tırnak Uzatma Tüyoları

Kadınlar için tırnaklar en önemli aksesuarlardan birisidir. Tırnaklarınızın bakımlı olması sürdüğünüz ojelerle birlikte ellerinizin daha da güzel görünmesini sağlarlar. Ve eller iletişimde, kendini ifade etmede oldukça önemli rol oynamaktadır. Bu sebeple tırnak bakımını asla ihmal etmemeli ve onlara gereken bakımı zamanında ve doğru ürünlerle yapılmalıdır.
Bu yazımda sizlere 5 adımda hızlı tırnak uzatma tüyolarından bahsedicem.

5 Adımda Hızlı Tırnak Uzatma Tüyoları:

1. Adım: Tırnak bakım yağı uygulaması. Tırnak ve tırnak etlerinize zeytinyağı, badem yağı veya aldığınız herhangi bir bakım yağı ile 3 günde bir masaj yapmalısınız. Bu bakımı gece yaparsanız çok daha etkili olacaktır. 

2. Adım: Bakım yağı ile yumuşayan tırnak etlerini itme adımı. Tırnak etlerinizi asla kesmeyin. Onun yerine itmeyi tercih edin. Kestiğiniz zaman ilk gün yumuşacık olsalar da ertesi gün inanılmaz derecede sertleşiyorlar ve hızlı bir şekilde tekrar uzuyorlar. Tırnak etlerinizi iterseniz bu sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.

3. Adım: Kağıt törpüyla çok hafif bir şekilde tırnak yüzeyini törpülemek. Bu adımın amacı katmanlaşan ölü tırnak tabakasını uzaklaştırmak. 

4. Adım: Tırnaklarınızın köşelerini hafif bir şekilde törpüyle yuvarlarsanız sivriliği yok etmiş ve olası tırnak takılmalarının da önüne geçmiş olursunuz. Tırnaklarınız kırılmalara karşı daha da korunmuş olur.

5. Adım: Tırnak sertleştirici uygulaması. Herhangi bir tırnak sertleştirici ojeyi bu bakımdan sonra tırnağınıza sürün ve 2 gün çıkarmayın. Böylece tırnaklarınız sertleşir ve kırılmalar yok olur ya da en aza iner.

Bu bakımı uygulamalı olarak izlemek isterseniz videomu izleyebilirsiniz:

HER KIZIN BİLMESİ GEREKEN HIZLI TIRNAK UZATMA TÜYOLARI:


          

4 Ağustos 2018 Cumartesi

OJE KURUTMA MAKİNELERİ HIZLI KURUTUYOR MU? DENEDİM



Oje ve nail arta düşkün olanların kabusu kurumayan ojelerdir. Bu sebepledir ki ojeleri hızlı kurutmanın yollarını arar dururuz. İşte son trend oje kurutma makineleri. Ben de kendime Sun 9s uv led oje kurutma makinesi aldım. Pek çok alışveriş sitesinde de mevcut. Kargoyu alır almaz hemen bir deneme yaptım. Detayları biraz aşağıda vereceğim.

Oje kurutma makinelerinin gücünü anlayabilmek için kaç watt olduğuna bakılması gerekiyor. 9 watt tan 48 watt a kadar değişiyor. Gücü arttıkça kurutma hızı da azalıyor tabi. Benim aldığım 24 watt. 109 TL ye aldım. Kuruma süresi kısaldıkça fiyatları da artıyor tabi. 2 bin TL olan bile var. 

İlk denememde biraz memnun kalmadım gibi. Çünkü beklediğim hızda kurumadı. Bazı yabancı videolarda izlediğim kadarıyla 30 saniyede kuruttuğunu gördüm. Ancak daha sonra jel ojeleri daha hızlı kuruttuğunu öğrendim. yani normal ojeleri daha uzun sürede kurutuyor demek istiyorum. Malum 30 saniyede kurutmadı tek katta sürdüğüm ojeyi. Ancak denemeye devam ettim ve 2 kat oje, üzerine bir de top coat toplamda 2 buçuk dakikada kurudu. Normalde nail art yaparken kat kat oje sürdüğüm için 20 dakika kadar beklemem gerekiyordu kurumaları için ancak bu makineyle 3 dakikmı bile almayacak olması beni sevindirdi ve makineyi sevmeye başladım.

Dilerseniz uygulamalı olarak tüm ayrıntılarını paylaştığım oje kurutma makinesi aldım isimli videomu izleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

       

29 Temmuz 2018 Pazar

YAZ İÇİN PASTEL TONLARDA ŞERİTLİ OJE DESENİ

Yaz İçin Oje Deseni

Yaz bitmeden yine yaza özel bir oje deseni fikri var bugün. Pastel tonlarda şeritli oje deseni ni sizlerle paylaşıyor olucam. Oldukça kolay ve neredeyse herkesin yapabileceği bir desen oldu. Ve denizde, plajda oldukça dikkat çekeceğini de düşünüyorum. Bu desen için pastel tonlarda 3 oje seçtim ve şerit bant kullandım. Aşağıda gördüğünüz ürünlerden bahsediyorum. Bu bantları n11, aliexpres, bornpretystore gibi sitelerde ve instagram nail art butiklerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Ve sudan ucuz. Toplu şekilde alıp harika desenler çıkarabilirsiniz.


Nasıl Yaptım?

Öncelikle açık pembe bir taban oje kullandım. Bu ojeyi 2 kat olarak sürdüm. Ojem tamamen kuruduktan sonra 2 tane şerit kestim (Tek bir tırnak için). Ve bu şeritleri tırnağımı 3 eşit parçaya bölecek şekilde alt alta yapıştırdım. Ardından 2 şerit arasına mavi ojemi sürdüm. En alta da açık yeşil ojemi uyguladım. Bantları çıkarmak için ojelerimin tamamen kurumasını bekledim çünkü kurumadan çıkarırsak ojeler bozuluyor. Bantları çıkardım ve tırnağıma oje matlaştırıcı uyguladım. Oje matlaştırıcım kuruduktan sonra tekrar 2 şerit kestim ve aynı yerlere yapıştırdım. Bantların kenarda kalan fazlalıklarını da kestikten sonra oje desenimi tamamlamış oldum.


Dilerseniz yapılışını aşağıdaki youtube videomdan da izleyebilirsiniz. Beğendiniz mi çok merak ediyorum. Yorumlarınızı beklerim. :)

          

27 Temmuz 2018 Cuma

BASKI SETİ İLE OJE DESENİ NASIL YAPILIR?

Baskı oje modeli
Baskı Oje Deseni

Ojeleri ve oje deseni yapmayı sevenler için üretilmiş baskı setlerini bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum ama iş uygulamaya gelince elbette ki zorlananlar oluyor. Ben de bu setler yeni çıktığında kendime bir tane edinmiş ve yapmaya çalışmıştım ama ilk denemelerim ne yazık ki başarısız olmuştu. Tabi zamanla yapa yapa alıştım ve artık ben de o baskı plakalarından harikalar yaratabiliyorum. Hem de yeni başlayanlar için baskı setiyle oje deseni nasıl yapılır? videosunu sizler için hazırladım.

Bu setler sayesinde herkes eli alıştıktan sonra saniyeler içinde pek de çaba göstermeden tırnaklarına harika desenler yapabilir. Yapmanız gereken bir baskı seti edinmek ve denemeler yapmak. 


Peki baskı seti ile oje deseni nasıl yapılır?

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta baskı plakaları, baskı aparatı ve sıyırma aparatı görmektesiniz. Plakalar mavi kaplı koruyucu kılıf ile geliyor. Öncelikle o kılıfı çıkamanız gerek. Bir de burada olmayan baskı ojeleri var. Ben baskı ojeleriyle yapıyorum. Çünkü transferi daha kolay oluyor. Ama sizde baskı ojesi yoksa yoğun kıvamlı tek katta kapatıcılık sağlayan ojeleri de deneyebilirsiniz. Ancak her ojeyle olmuyor. Onu da söyleyeyim. 

Kılıfı çıkardıktan sonra yapmak istediğiniz desenin üzerine ojeyi sürüyorsunuz. Ve sıyırma aparatıyla sıyırıyorsunuz. Ardından baskı aparatıyla sıyrılan yere bastırıyorsunuz ve kurumadan tırnağınıza transfer ediyorsunuz. Hepsi bu. Bu ürünler bornpretystore, aliexpress ve nail art malzemeleri satan instagram hesaplarından bulabilirsiniz.

Uygulamalı olarak izlemek isterseniz:

           

23 Temmuz 2018 Pazartesi

Kırmızı Siyah Mat Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır?



Oje sevenler buradaysa çok güzel bir oje deseni görecekler.  :)

Yıllardır oje trendleri arasından hiç düşmeyen ombre oje deseni bu sefer siyah ve kırmızı renk geçişleriyle karşınızda.

Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır?

1. Öncelikle kırmızı ojemizi 2 kat sürüyoruz.

2. Her kozmetik reyonunda kolaylıkla bulabildiğiniz makyaj süngeri gerekiyor. Ve seçtiğiniz ojeleri alt alta süngere sürmeniz gerekiyor.



Tabi burada siyah ve kırmızı olmasını istiyorsanız onları sürmelisiniz süngere.
3. Tırnağınıza bastırarak renkleri transfer ediyorsunuz. Bu işlemi 3 kere tekrarlarsanız ombre oje deseniniz hazır hale geliyor.

Uygulamalı Kırmızı Siyah Ombre Oje Deseni Nasıl Yapılır? videomu aşağıdan izleyebilirsiniz.


     

20 Temmuz 2018 Cuma

EVDE OJE NASIL YAPILIR?



Evde Oje Nasıl Yapılır?




Evde Oje Yapımı


Sizlere bugün evde kendi ojemi, kendi zevkime göre nasıl yaptığımı anlatacağım. Hepimizin evinde kullanmadığımız far ve allıklar illa ki vardır. Ya da çok eskimiştir, kurumuştur. İşte bu far ve allıkları oje yaparak değerlendirebilirsiniz. Hem de içine istediğiniz nail art süslerini ya da simleri ilave ederek kolaylıkla zevkinize göre oje yapabilirsiniz.

Gereken malzemeler;

1. Parlatıcı oje.
2. Kürdan
3. Far veya allık.
3. Tırnak süsleri veya sim.
4. Küçük kağıttan yapılmış bir külah.

Oje Nasıl Yapılır? 

Öncelikle allığımı kürdan yardımıyla parçalıyorum. Göz kararı olarak parçaladıktan sonra yaptığım külahı oje şişesinin içine oturtuyorum. Daha sonra parçaladığımı allığın tamamını döküyorum. Ve oje şişemi kapatarak çalkalıyorum. İsteğinize göre sim ve nail art süsleri katabilirsiniz yaptığınız ojeye. Ya da sade renk olarak da bırakabilirsiniz.

Ben uygulamalı olarak videosunu da çektim. İzlemek isterseniz:



18 Temmuz 2018 Çarşamba

HER KIZIN BİLMESİ GEREKEN 10 TIRNAK HİLESİ


 Tırnak Hileleri
Tırnak Hileleri


Bugün sizlerle kendi deneyimlerimden yola çıkarak Her kızın bilmesi gereken 10 tırnak hilesi ni paylaşıcam.

1. Tırnaklarınızı mutlaka tek yöne doğru törpüleyin. İki taraflı olarak ileri geri törpülerseniz tırnaklarınızın uç kısımları çatallaşacaktır.
2. Tırnak etlerinizi kesmek yerine itmeyi tercih edin. Böylece sürekli tırnak eti kesmek zorunda kalmayacaksınız.
3. Tırnak yüzeyinizi oje sürmeden önce hafifçe törpülerseniz ojeleriniz daha pürürzsüz duracaktır.
4. Oje sürmeden önce bir base coat uygularsanız hem oje renginin tırnağa geçmesini hem de tırnak sararmasını önlemiş olursunuz. Ayrıca ojeleriniz daha kalıcı ve daha opak olur.
5. Diyelim ki ojenizi sürdünüz ve taştı. Taşan yerlerde kürdanın ucunu gezdirirseniz taşan ojeler kürdana geçecek ve tırnak etleriniz temizlenmiş olacaktır.
6. Ojenizi 2 kat sürerseniz ojeniz daha opak ve kalıcı olacaktır.
7. Tırnaklarınızı asetonla sizldikten sonra mutlaka ellerinizi yıkayın. Aseton kimyasal olduğu için tırnaklarınıza zarar verecek ve onları kurutacaktır.
8. Ojenizin üzerine top coat uygularsanız hem ojeniz daha parlak hem de daha kalıcı olacaktır.
9. Ojenizi çalkalamak yerine iki elinizin arasına alarak ileri geri yuvarlayın. Çalkalarsanız ojenizi sürerken kabarcıklar oluşmasına sebep olursunuz.
10. Ojenizi sürdükten sonra fırçayı tırnak ucunuzda gezdirirseniz ojeniz uçlardan daha geç çıkacaktır. Ve daha kalıcı olacaktır.

Bu pratik bilgileri sizlerle paylaştım. Ayrıca hepsini videoda uygulamalı olarak görebilirsiniz.
Aşağıdan Her kızın bilmesi gereken 10 tırnak hilesi videomu izleyerek çok daha iyi anlayacaksınız bu anlattıklarımı. Tüm bu bilgilerin işinize yarayacağını düşünüyorum. :)

       

17 Temmuz 2018 Salı

DEV ONYÜZMİLYONOJE ÇEKİLİŞİ






Herkese merhaba.

Sizlere bir çekiliş hazırladım. Çok fazla ürünün olduğu bu çekilişe katılmak için aşağıdaki youtube videomu izleyebilirsiniz. Katılım şartlarını videonun sonunda anlattım. Hadi katılın. :)


     

5 Temmuz 2018 Perşembe

PET ŞİŞE İLE TAKMA TIRNAK NASIL YAPILIR?



Pet şişeden takma tırnak yapımı


Merhabalar,


Sizlere bugün merakınızı uyandıracak bir paylaşımım var. Pet şişeden kendime takma tırnak yaptım. Bu yöntemi bir tırnağınız kırıldığında uygulayabilirsiniz diğerlerini de kesmenize gerek kalmaz. Bence eliniz alışırsa ve yetenekliyseniz tüm tırnaklarınıza da uygulayabilirsiniz. 

Yapımı için pet şişe, yuvarlak hatlı bir kalem, tırnak yapıştırıcısı ve saç düzleştiriciye ihtiyacımız olacak. Pet şişeden tırnak boyutuna uygun bir parça kesiyoruz. Daha sonra 150 dereceye ayarladığım saç düzleştiricimin arasında biraz ısıtıyorum. Ardından da kalemin çeperlerine tutarak şekil vermeye çalışıyorum. Böylece tırnak yapısına uygun bombeyli bir biçim elde etmiş oluyorum. Makasla da istediğim boyutta tırnak elde edene kadar kenarlarından ve ucundan kesip yapıştırıyorum.

Nasıl yaptığımı uygulamalı olarak öğrenmek isterseniz onyuzmilyonoje youtube kanalı mdan veya aşağıdan videomu izleyebilirsiniz.






          

1 Temmuz 2018 Pazar

AVON YAZ KİTİ

 Avon Yaz Kiti
Avon Yaz Kiti


Herkese merhabalar.

Bugün sizlere Avon Beauty Club yaz kitindeki ürünleri tanıtan bir video çektim. Ayrıca ürünleri katalogtan bulup fiyatlarını ve özelliklerini de sizlerle paylaştım.


Kutu içindeki ürünler * Justine cilt bakım yağı: Çatlakları 14 günde düzgünleştirme vaadi var.
* Mark serisinden ojeler: Birbirinden güzel renkeri var ve tek katta kapatıcı oluyor. * Yüz fırçası: Kılları oldukça yumuşak ve dökülmüyor. * Mark likit ruj * Cc cilt kusurlarını düzgünleştirici inciler: Aydınlık ve cilt tonunu eşitleme özelliğine sahip.




Aşağıdaki videoda avon ürünleri ni ve hakkındaki yorumlarımı izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.


           

27 Haziran 2018 Çarşamba

Sıcakta Ve Soğukta Renk Değiştiren Termal Ojeler - Çekilişle Hediye Ediyorum

Herkese yeniden merhaba.

Bugün sizlerle ilginç bir ürün paylaşacağım. Mara Kozmetik sıcakta ve soğukta renk değiştiren termal ojeler çıkardı. Hepsini youtube kanalımda denedim ve uygulamalı olarak paylaştım. Tam 4 farklı rengi var. Hepsi de gerçekten şaşırtıcı derecede sıcaktan soğuğa geçerken renk değiştiriyorlar. Ve bu 4 termal ojemi çekilişle hediye ediyorum. 

- Yapmanız gerekenler aşağıdaki videomu Youtube'dan izlemek,
- Kanalıma bone olup bildirim ziline basmak,
- Ve videoma Youtube'dan yorum yazmak.

Tabi videomda da katılım şartlarını teker teker anlattım. Bu şartları yerine getirdiğiniz taktirde çekilişime katılmış olacaksınız. Kazananı 1 Temmuz Pazar akşamı videonun ilk yorumunda paylaşacağım.


          

Fotoğraflarını da paylaşayım;

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

Sıcakta ve soğukta renk değiştiren oje
Termal Oje

25 Haziran 2018 Pazartesi

YENİ MANİKÜR RUTİNİM (2018), BADEM TIRNAK NASIL TÖRPÜLENİR?

Herkese selam,

Beni takip edenler bilir. Daha önce de manikür rutinimi paylaşmıştım ancak bu rutinimi son zamanlarda biraz daha değiştirdim. Bu yüzden de yeni bir video ile yepyeni manikür rutinimi sizlerle paylaştım. Hem de son zamanlarda yeniden trend olan badem tırnaklarımı nasıl törpülediğimi anlattım.

Badem Tırnak Nasıl Törpülenir?
Badem Tırnak


Videomu da aşağıdan izleyebilirsiniz.:)

            

20 Haziran 2018 Çarşamba

Çok Kolay Kupa Süsleme - Oje ve Tel Toka ile

Helloooo. :) 
Yeni yayınla karşınızdayım. Bu sefer bir kendin yap fikri var. Ojeleri yalnızca tırnağa sürülen bir araç olarak görmeyin ve bu fikre kulak verin derim. Çünkü oje ile kupa süsledim. Bunun için sadece oje, tel toka ve kürdan kullandım.

 Oje İle Kirpik Kadın Kupa Süslemesi
Oje ile kirpikli kupa süsleme

 Oje İle Kalpli Kupa Süsleme
Oje ile kalpli kupa süsleme

 Oje İle Kupa Süsleme
Oje ile kırmızı kupa süsleme

Hem de tam 3 farklı süsleme yaptım. Hepsi de yapması hem keyifli hem de kolay. Çay, kahve içmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Eğer bu seri beğenilirse sizler için daha farklı süslemelerle karşınıza çıkacağım. Umarım beğenirsiniz. Nasıl yaptığımı öğrenmek isterseniz aşağıdaki youtube videomu izleyebilirsiniz. :) 

                 

En çok hangisini beğendiğinizi yorum olarak bırakmayı da unutmayın. Sevdiyseniz de yorum yapın ki devamını çekebileyim. Hepinizi kocaman öpüyorum.

19 Haziran 2018 Salı

TAKMA TIRAK NASIL TAKILIR? NASIL ÇIKARILIR?

Selamlar. Nasılsınız bakalım? :)

Beni sorarsanız oldukça iyiyim. Umarım sizler de iyisinizdir.
Yasımın başlığından da anlayacağınız üzere takma tırnaklardan bahsedeceğim bugün. Ve uygulamalı videosunu da sizlerle paylaşıyor olacağım.

Diyelim ki acilen dışarı çıkmanız gerekti. Ve ojeli olmanız gerekiyor. Yani siz öyle arzu ediyorsunuz. Ah biz kadınlar :) Ve hiç vaktiniz yok. 2 dakikada tırnaklarınızı hayalinizdeki hale getirmek istiyorsunuz. İşte takma tırnaklarınız tam da bu noktada devreye giriyor. Hem de kendinden yapışkanlı. Yani yapıştırıcı kullanmadan şip şak halledeceksiniz. Bu fikir tabii ki çok daha önceleri vardı. Yeni bir şey değil elbette ama bugün sizlerle tanıştıracağım tırnaklar oldukça doğal duruyor. aynı kendi tırnaklarınız gibi.

 Takma tırnak nasıl takılır?
İmpress takma tırnak


Beliz Kozmetik'in minnoş markalarından biri olan İmpress takma tırnaklardan bahsediyorum. Bu tırnaklar, Watson's, Gratis ve seçkin eczanelerde satışta. İçlerinden 30 adet tırnak var. 3 set halinde 3 kere kullanabilirsiniz. Her set tek kullanımlık. Aşağıda uygulamalı takmalı çıkarmalı videosunu izleyebilirsiniz. Video bizzat kendi çekimim olup eller de bana aittir. :) Youtube da beni hala takip etmeyenler varsa abone ol tuşuna basabilirler. Gerçekten çok mutlu olurum. Hadi şimdi videoyu izleyin. :)


                     

15 Mayıs 2018 Salı

VANİTYCLİNİC İLE LİPOSUCTİON UYGULAMASI

Selaaam :)

Yine yeni yeniden yaz geliyor. Bazılarımızın tuzu kuru. Ama hala kilolarını veremeyenlere harika bir adresten bahsetmek istiyorum. Bu adres çeşitli güzellik uygulamaları ve estetik operasyonlar yapıyor. Bu paylaşımımda liposuction uygulamasından size biraz bahsetmek istiyorum. Adresimiz ise Vanityclinic. Özellikle bölgesel sıkıntıları olanları yazımı okumaya devam etmeli. Benden demesi.





Liposuction Türçe anlamı yağ aldırma olan ve bölgesel incelmelerle sonuçlanan bir uygulama. Unutulmamalıdır ki liposuction fazla kilosu olanların zayıflamasını değil inatçı yağların olduğu bölgeleri incelterek diğer bölgelerle daha uyumlu hale getirmeyi amaçlamaktadır. Hamile ya da emzirme döneminde değilseniz veya herhangi bir sağlık probleminiz yoksa emin ellerde yaptırabileceğiniz kolay bir uygulama. 

Diyelim ki diyet yaptınız ama kilo vermenize rağmen bazı bölgeleriniz inatla bıngıl bıngıl olmaya devam etmek istiyor. İşte tam da bu anlarda liposuction tam size göre.

Peki nasıl yapılıyor bu yağ aldırma operasyonu?

Yağ dokuları lipoliz uygulamasıyla eritilir, liposuction ile de vücuttan dışarı atılır. Eğer çekilen yağlar yağ enjeksiyonu operasyonunda kullanılacaksa, liposuction uygulaması manuel yapılır. Kullanılmayacaksa, vakumlu aletler kullanılarak yağ dokuları atılır.

Uygulamadan sonra üç gün içinde günlük yaşantınıza dönebilirsiniz. Cildin sıkılaşması için üç hafta boyunca korse takmanız gerekmektedir. Kullanacağınız korse günlük işlerinizi kısıtlamaz, mayoya benzer rahatlıkla kullanabileceğiniz gibidir.

Peki liposuction uygulamasını nerede yaptırılabilir?

Vanityclinic.com a girerek telefonunuzu ve mail adresinizi eklerseniz hemen size geri dönüş yaparak bilgi sağlayacaklardır. İletişim numaraları da sitede mevcut zaten. Ayrıca pek çok uyguluma daha var elbette. Eğer böyle bir uygulama düşünürseniz Vanityclinic e uğramadan karar vermeyin. 




Sevgiler.. :)

9 Mayıs 2018 Çarşamba

Anneler Günü Hediyesini Son Ana Bırakmayın


Anneler günü için geri sayım başladı. Hala hediye almadıysanız elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Elbette çok sayıda kişi gibi hediye alma noktasında zamansızlıktan şikayet ettiğinizi biliyoruz. Fakat harika bir anneler günü hediyesi almak için mutlaka soluğu AVM’lerde almanız gerekmiyor. İnternetten online sipariş vererek hediyenizi dakikalar içerisinde alabilirsiniz.
Bu arada MediaMarkt anneler günüiçin gerçekten ekonomik fiyatların geçerli olduğu bir kampanya hazırlamış. Tamamı annelerin kullanabileceği ürünlerden oluşuyor ve fiyatlar da makul seviyeye çekilmiş gibi görünüyor. Firmanın hızlı kargo uygulaması olduğu için seçtiğiniz hediyeyi kısa sürede teslim alabilirsiniz. Bu açıdan da avantaj sunduğundan size MediMarkt web adresinden hediye seçmeniz önerebiliriz.



Anneler Günü Hediye Seçenekleri Ne Olabilir?
Web adresine tıkladığınızda hediyelerin farklı gruplara ayrılarak ziyaretçilere sunulduğunu göreceksiniz. Bu durum hediye seçimini bir hayli kolaylaştırıyor. Örneğin kişisel bakım ürünleri ya da ev ve mutfak gereçleri kategorisine tıklayarak annenizin hangi ürüne ihtiyacının olabileceğini kolaylıkla tespit edebiliyorsunuz. Eğer “annemde hepsi var” diyorsanız yeni bir akıllı telefona hiç kimsenin “hayır” diyemeyeceğini hatırlatalım.
Yeni özelliklerle donatılmış bir akıllı telefon da hediye edebilirsiniz. Aslında bu adreste seçenekler bir hayli geniş bir yelpazeye sahip. Bütçe bakımından da geniş bir skaladan söz edebiliriz. Çünkü her bütçeye uygun onlarca hediye seçeneği mevcut. Taşınabilir şarj cihazı, akıllı saat, ütü, blender, saç kurutma makinesi gibi pek çok farklı ürünlere yönelebilirsiniz.


Anneler Günü Hediyesi Seçmenin Kolay Yolu
Ürünlere göz attığınızda mutlaka aklınızda bir fikir belirecektir. Eğer bu da işe yaramadıysa annenizin kullandığı eşyalardan hangisinin eski olduğunu düşünün ve yenisini alın. Örneğin kullandığı elektrik süpürgesi artık eski performansını sergileyemiyorsa yepyeni bir süpürge alabilirsiniz. Mutlaka annenizde olmayan bir ürünü bulmanız gerekmiyor.
Yeni bir fotoğraf makinası ile annenizin keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Önemli olan bu yıl anneler günü hediyesini son ana bırakarak sadece bir çiçekle geçiştirmemeniz! Hemen şimdi MediaMarkt web adresine girerek siparişinizi verin. Bu sayede alışveriş merkezleri arasında mekik dokuma derdinden de kurtulmuş olacaksınız.

15 Nisan 2018 Pazar

Birbirinde Kaliteli ve Yenilikçi Ürünlere A101 Reyonlarından Ulaşın

Market alışverişi her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarının başında geliyor. Dolayısıyla günümüzde alışveriş yapmak adına tercih edilebilecek pek çok market seçeneği ön plana çıkıyor. Ancak ne yazık ki her birinden aynı memnuniyeti almak mümkün değil. Çünkü müşteriler olarak her zaman daha iyi ve ekonomik marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyoruz. Peki bu konuda memnun eden ilk akla gelebilecek marketlerimiz hangileri? Açıkçası bu konuda memnun eden ilk akla gelebilecek alışveriş duraklarından birisi kuşkusuz A101 marketler zinciri. Fiyat kalite dengesini gayet başarılı şekilde yürütebilen marketler, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Taze, yenilikçi, hijyenik, seçkin ve kaliteli ürün gruplarını tüm şubelerine ulaştırmayı başaran A101 marketler sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabileceksiniz.  



Aklınıza Gelebilecek Tüm Ürünler Aktüel Reyonlarda!

A101 marketlerde, akla gelebilecek tüm giyim, ev dekorasyonu, yiyecek&içecek, bakım, kozmetik ve hijyen ürünlerini bir arada görebileceksiniz. Haftalık olarak yenilenen ürünler, tazeliğini ve güncelliğini kaybetmeden satışa sunuluyor. Üstelik perşembe günleri, tüm müşterileri cezbeden farklı kampanyalar düzenleniyor. Yaklaşık bir hafta öncesinden duyurulan kampanyaları, güncel olarak yayınlanan broşürlerden veya market şubelerine asılan ilanlardan takip edebilirsiniz.
Yiyecek&içecekler, deterjan&temizlik eşyaları, margarin&sıvı yağlar, kâğıt ürünleri, kozmetik, gıda dışı kıyafetler ve bakliyat&unlumamüller gibi pek çok kategorideki ürün grupları market reyonlarında bir arada satışa sunuluyor. Deterjan grubundaki ürünler arasında birbirinden farklı marka seçenekleri ön plana çıkıyor. Meyve&sebzeler, süt ve süt mamulleri ise tazeliğini kaybetmeden en uygun koşullarda mutfaklarınıza taşınıyor.

Mobil Uygulama ile En Yakın A101 Şubenizi Bulun!

A101 marketleri, Türkiye’nin her noktasında ve hatta her semtinde bulabilmek mümkün oluyor. Ancak yine de şube konusunda emin değilseniz market zincirinin mobil aplikasyonunu kullanabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden konum bilgilerinizi girerek en yakında bulan A101 market zincirini kolayca bulabilirsiniz.
A101 marketlerin haftalık olarak yayınlanan aktüel ürünlerini pek çok noktadan inceleyebilmeniz mümkün. İster A101.com.tr site üzerinden online broşür indirerek inceleyebilir isterseniz evlere dağıtılan broşürleri takip edebilir isterseniz de market şubelerinde görebileceğiniz ilanlara göz gezdirebilirsiniz. Unutmayın kampanyalardan erken haberdar olmanız stoklarla sınırlı olan ürünlere kolayca erişmenizi sağlayacak. Şimdiden keyifli alışveriş dileriz. 

2 Nisan 2018 Pazartesi

YENİ MIKNATISLI TAKMA KİRPİK VE RENKLİ LENS DENEYİMİM

mıknatıslı kirpik
Medeo İce White



Herkese merhaba. Şimdilerde yeni trend mıknatıslı takma kirpikler. Ben de bu ürünün yeni kullanıcılarındanım. Ben normal takma kirpikleri kullanamayan biriyim. Çünkü elime yüzüme bulaştırıyorum. Mıknatıslı takma kirpikler çıkana kadar bir kaç kere denedim ve kullanamayacağımı anladım. Ancak mıknatıslı kirpikler tek bir kullanımla favori ürünlerim arasına girmeyi başardı. Ancak tek bir dezavantajı kirpikleri yerleştirip mıknatıslı kısımlarını denk getirebilmek. Çünkü hemen birbirlerini çekip kirpiklerin uç kısmında buluşabiliyorlar. Önemli olan kirpik diplerinde bir araya gelmeleri. Ambalajın arka kısmında nasıl kullanmanız gerektiği ayrıntılı bir şekilde anlatılmış zaten. kirpiğinizin hem üstünden hem de altından yerleştirdiğiniz iki kirpik kendi kirpikleriniz arada kalacak şekilde birleşiyor ve böylece birbirlerine tutunmuş oluyorlar.


Mara Extra yoğun mıknatıslı kirpik



Medeo Hazel


Ayrıca ilk defa numaralı renkli lens kullandım. Ve bu deneyimlerimi youtube kanalımda video olarak paylaştım. Aşağıdaki videoyu izleyerek lenslerimi ve mıknatıslı takma kirpiklerimi nasıl taktığımı görebilirsiniz. Lensler Medeo marka ve instagramda bu marka ve daha pek çok marka lense @modadalens hesabından ulaşarak alabilirsiniz. Mıknatıslı takma kirpikler ise Watson's ve Gratis'lerde ayrıca Mara Kozmetiğin internet sitesinde satışta. 39,90 TL fiyatı var.



12 Şubat 2018 Pazartesi

YENİ METALİK AYNA EFEKTLİ OJELER - MARA KOZMETİK

Herkese selamlar. Yeni ojelerden sizi haberdar etmek benim işim. İşte yepyeni ayna efektli metalik ojeler. Mara Kozmetik çok güzel ürünler çıkarıyor. Bende 2 rengi var. Gümüş ve Bronz. Yapıları oldukça yoğun. Daha pürüzsüz bir görünüm için baz uygulamak gerekiyor. Ben iki kat sürdüm ama yoğun bir tek kat da yeterli oluyor. Üzerine herhangi bir top coat uygulamayın. Çünkü ayna görüntüsü kayboluyor.


Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Gümüş
Ayna Efektli Oje / Gümüş
Ayna Efektli Oje / Gümüş

Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz
Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz
Mara Kozmetik Metalik Ayna Efektli Oje / Bronz

Mara Kozmetik ürünlerine Watsons ve Gratislerden ulaşabilirsiniz. Ürünler çok güzel ve kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Eğer ojeleri canlı canlı görmek isterseniz aşağıdaki videomu izleyebilirsiniz. Bizzat sürdüm. :)

             

11 Şubat 2018 Pazar

7 FARKLI MİNİ NOT DEFTERİ YAPIMI - Sadece Oje Ve Renkli Kağıtlarla



Herkese selam. Bugün bir kendin yap projesiyle sizlerleyim. Yapımları tamamen bana ait olan bu sevimli not defterlerini paylaşıyorum. Yapılışını aşağıdaki youtube videomu izleyerek görebilirsiniz. Sadece oje ve renkli kağıtlar kullandım. Hem kendinize yapabilir hem de arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Tabi okula giden arkadaşlarımın daha çok ilgisini çekecektir. 


Yapılış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. 


            

10 Şubat 2018 Cumartesi

Sevgililer Günü İçin 3 Farklı Oje Deseni



Herkese merhaba. Sevgililer gününün yaklaşmasıyla heyecan artıyor elbette. O güne özel tırnaklarınızı çok güzel bir şekilde süsleyebilirsiniz. Size fikir verebilecek tam 3 tane oje desenini sizlerle paylaşıyorum.





Dilerseniz videosunu da izleyebilirsiniz.



Hangisini beğendiğinizi videoya ve buraya yazmayı unutmayın. Musmutlu bir sevgililer günü geçirmeniz dileğiyle. Youtube kanalıma abone olmayı da unutmayın. :)

28 Ocak 2018 Pazar

OMBRE FRANSIZ MANİKÜRÜ NASIL YAPILIR?

Seeeeelaaaammmlar.



Umarım iyisinizdir. Yeni bir paylaşım daha benden size. Yine bir oje paylaşımı. Ombre French manikür deneyimimi sizlerle de anlatmak istedim. İlk defa yaptım ve çok beğendim. Biz bunun normal versiyonunu sürekli yapıyoruz ama geçişli olanı sizin için bir ilk. Ve çok güzel durduğunu söylemeliyim.

Gerekenler doğal yani tırnak rengi tonlarında bir oje, beyaz oje ve makyaj süngeri. Yapmanız gereken ise oldukça kolay. makyaj süngerinin bir kenarına doğal tonlarda ve beyaz ojenizi alt alta sürmek ve tırnağınıza birkaç kez dokundurmak. Tabi anlatması biraz zor. O yüzden aşağıya yapılış videosunu paylaşıyorum sizlerle. Tabi ki kendime ait bir video. Umarım beğenir ve uygularsınız. 

Ombre French Manikür Videom;