30 Haziran 2014 Pazartesi

Flormar'ın Yepyeni Serisi Beauty Toys Ojelerle Yaptığım Nail Art

Merhaba dostlarım;

Geçenlerde Flormar'ın beni ikinci kere sevindirmesinden bahsetmiştim. Beauty toys serisinden ojeler ve nail art fırça seti vardı. Açıkçası ojeleri görünce nail art yapma hevesim kabardı. Zaten dayanamayıp bir ojesini sürmüştüm bile. Birazdan göreceksiniz.

Bu ojelerin yapısı biraz akışkan olmasına rağmen sürerken bir sıkıntı yaşamadım. Fırçası biraz ince evet. İnce fırça ile rahat oje süremeyenler sıkıntı yaşayabilirler evet. Ama benim gibi sürekli oje süren biriyseniz ve pratiklik kazandıysanız çok rahat kullanabileceğiniz bir oje olduğunu söylemeliyim.

Gelelim görsellere. İlk önce geçenlerde sürdüğüm ojenin görselini göstermek istiyorum; Flormar Beauty toys Bt 06 Popsicle.


Burada ise uyguladığım nail art var. 


27 Haziran 2014 Cuma

Flormar 'dan İkinci Kargo; Beauty Toys

Merhabalar :)

Dün sabah Flormar beni ikinci kere sevindirdi. Hatta bu sefer küçük bir sürprizleri de vardı. Hem de ne sürpriz. :)

26 Haziran 2014 Perşembe

Çekiliş Hediyelerim Geldi

Merhaba sevgili izleyenler. 

Geçenlerde Little Butterfly bloğunun sahibesi sevgili Sena'nın Essence çekilişine katılmıştım. Ve Sena güzel bir haberle çekilişi kazandığımı bildirdi. Kendisine sevgilerimi gönderiyorum. Ürünler tarafıma bugün ulaştı. 

İşte o Essence'ler


Turuncuyu da ayrı bir severim. Essence'in makyaj çantasını da çok sevdim haliyle. 

Güzel dileklerini paylaştığı not için de sevgili Sena'ya teşekkür ederim. Çok ilgiliydi gerçekten. Kullanmak için sabırsızlanıyorum ürünleri. 

Hatta bugün allığı kullandım. Çok tatlı durdu. 

Tekrar teşekkürler Sena'cım.
:)


TURUNCU KASA ÇEKİLİŞİMİN TALIHLİSİ BELLİ OLDU

Merhabalar. 

Bildiğiniz üzere Turuncu Kasa sponsorluğunda bir Çekilişim vardı. Dün sona erdi. Sonucu açıklıyorum.



Kazanan Bu. S. oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Dönüş yapmasını bekliyorum.
:)

Bir Youtube Kanalım Olduğunu Biliyor Muydunuz?

Selam. Yine ben. Ojeciniz :)

Bugün sizere daha önce pek de bahsetmediğim youtube kanalımdan (tık tık) bahsetmek istiyorum. Bahsetmedim çünkü çok çok aktif olduğum söylenemez. Ve daha acemiyim. Çalışmam gerek. Kanalım tamamen nail art üzerine. Abone olup video çekmem için desteklerseniz çok memnun olurum.

İşte bir adet video;


Bunun gibi beş tane daha var. Ama ilk baştakiler feci :) Umarım biraz daha çalışıp sizlere daha güzel videolar sunabilirim.

Beni orada da yalnız bırakmazsanız sevinirim. Bir de tavsiye yorumlarınıza ihtiyacım var. 
Bekliyorum.

Kocaman öpüldünüz.
 :)

25 Haziran 2014 Çarşamba

Farmasi Ultra Shine Lipgloss 08

Merhaba; 

Haftayı yarıladık sonunda. Bugünkü blog konuğum Farmasi'den Ultrashine lipgloss 08. Kırmızı bir dudak parlatıcısı. Daha önceden bana gönderilen paketin içindeydi. Şimdiye kadar sadece denemek için kullandım. Ama yorum yapabilecek kıvamda olduğumu düşünüyorum. Kırmızı lipglossları çok seven biri değilim. Bu renkte daha çok mat rujları tercih ediyorum. Bu yüzden kişisel olarak pek yanyana gelemeyeceğiz. Ama Farmasi'yi merak eden çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bugün yorumumu bu üründen yana kullandım. 

Gelelim görsellere; 


24 Haziran 2014 Salı

Günün Ojesi Ve Pratik Bir Tırnak Tasarımı

Merhaba sevgili izleyenler. 

Bugün çok çok beğendiğim bir ojeyi konuk ediyorum. Ve üzerini pratik bir tasarımla süsledim. Ben çok beğendim. Umarım siz de beğenir ve uygularsınız. 

Ojemiz Golden Rose rich color serisinden 46 numara.


Rich Color serisini hepimiz zaten biliyoruz. Bu rengini çok severek aldım. Yazın gelmesiyle de sıkça kullanıyorum. Özellikle pembe ojeleri zaten çok seviyorum. Ve siz izleyicilerimin de severek kullandığı renkler arasında. 

23 Haziran 2014 Pazartesi

Pastel Kozmetik Yepyeni Nude Oje Serisinden Mocha*****

Selamlar. :)

Artık oje postları yapabilir haline gelmiş tırnaklarımla hepinize merhaba demek istiyorum. Hem de yepyeni bir seriden. Pastel'in yepyeni Nude serisinden Mocha olanı. Yani çıkolata ile sütün karışımından elde edilen muhteşem renk. Yazın gelmesiyle bende bir nude aşkı doğdu. Neden bilmiyorum ama Pastel'in bu yeni serisi iştahımı iyice kabarttı. Şu an icin sadece mochayı aldım. Ama seriyi tamamlayacağım sanırım. 11 tane rengi daha var ve cok cok güzeller.

Şimdi gelelim görsellere. Sonra da oje ile ilgili yorumlarıma sıra gelecek.


19 Haziran 2014 Perşembe

"Tırnaklarım Uzamıyor" Diyenler Mutlaka Okumalı

Merhaba sevgili izleyenler. 

Bugün instagramda da blogda da sıkça sorulan bir soruyu cevaplar cevaplamak istiyorum. "Tırnaklarım uzamıyor. Kırılıyor ve soyuluyor. Ne yapabilirim?"

Tırnaklar soyulmalar sonucu inceldiği ve dış etkenlerden etkilenerek gücünü yitirdiği için kırılırlar.

Burada ben kendi yöntemimi ve kullandığım ürünleri anlatacağım. Tırnaklarım yaklaşık bir buçuk hafta önce kırıldı ve nedenini bilmediğim bir şekilde üstleri soyuldu. O kadar çirkinlerdi ki görseniz takipten çıkabilirdiniz. :))

Uzun süredir başıma gelmemişti. Ben de ne yapabilirim diye düşündüm ve evde yaptıklarımın dışında ürün arayışına girdim. Kalyon markasının üç adet ürününü aldım. Uygulanış sırasına göre fotolarını ekleyeceğim;

1. Tırnak ve tırnak eti peelingi;
Bu ürünü tüm tırnak ve tırnak etlerime sürdüm. Elimle ovarak yedirdim. İçinde granüller var. Tırnak ve tırnak etlerine nazikçe peeling uyguluyor.

18 Haziran 2014 Çarşamba

'Blogger'lık vs 'İnstablogger'lık

Merhaba Onyüzmilyonoje okurları.

Bugün uzun zamandır bahsetmek istediğim bir konuya değinmek istiyorum. Konumuz başlıktan da anlaşılacağı gibi 'Blogger'lık ve 'İnstablogger'lık. Yani bu iki kavramın bloggerlara olan yansımasından bahsedeceğim. Burada amacım kimseyi yargılamak değil. Sadece içinde bulunduğum durumu size aktarmak istedim.

Bildiğiniz gibi benim de bir instagram hesabım var ve baya da ilgi görüyor, seviliyor. Bir de blog açmak istemeyip sadece instagramdan bilgilerini, deneyimlerini sürdüren arkadaşlarım var. Benim de uzun zamandır sürekli başıma gelen bir olay var. İnstagram hesabım bloğumla bağlantılı evet. Yani bir nevi bloğumun tanıtımını yapabileceğim bir platform benim için. Ancak ne yazık ki 4 bin küsür takipçim olmasına rağmen oradan bloğuma çok fazla izleyici çekebilmiş değilim.  Örneğin blogda yazdığım bir yazıyı orada fotoğrafladığım zaman bloğa gelen kişi sayısı takipçi sayısına göre çok çok düşük. Yani sadece izleyici değil tıklanma bile çok az oluyor. Bakıyorsun fotoyu 200 kişi beğenmiş ama o yazıma gelen tıklanma sayısı 10 u bile bulmuyor inanın.Ve o fotonun altında ipuçları vermediğim için instadan bile çok fazla yorum gelmiyor. İnstablogger diye tabir edilen bir şahıs olarak orada devam etsem yani fotonun altına blogda yazdıklarımı yazsam deli gibi yorum geliyor, beğeni alıyor. Yani anlayacağınız blogdaki izleyicilerim dışında instagramdan filan yeterli miktarda tıklanma alamıyorum. Dolayısıyla instagram hesabım bloğumu tanıtabilmek için yeterli bir platform olmaktan çıktı artık benim için. Yine tabi aynı şekilde yoluma devam edeceğim. Bloğumda yazdığım şeyleri çok fazla anlatmayacağım. Beni gerçekten takip etmek isteyenler bloğuma gelip destek olmalılar diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum veya yanlış yorumladım ama durum bundan ibaret. Siz izleyicilerimden ricam benim gibi aynı durumu yaşıyor musunuz lüften yorum kısmına yazın. Ya da önerilerinize her zaman açığım. Onları da yazın lütfen. Ya da yanlış veya eksik düşünüyorsam onları da yazın. Konuşalım.

Sizi kocaman öptüm.

MİM MİM MİM / SENİ SEN YAPAN MİM

Yine yeni yeniden mimlendim sevgili izleyenler. 
Bu sefer sevgili arkadaşım Ece beni mimlemiş. Teşekkürler Eceeeee :)



Direk soru ve cevaplara geçiyorum kızlar ben valla :)


1-Seni sen yapan renk/renkler nelerdir?

- Hangisini yazsam bilemedim şimdi :) Maviden başlayalım. Çok çok sevdiğim bir renk. Öyle ki gömleklerimi görseniz yarıdan fazlasını mavi renk almışım. Maviye sanırım hayır diyemiyorum. Ondan sonra gönlümdeki renk kırmızı. Giysilerimde çok fazla kırmızı tercih etmesem de seviyorum bu rengi. Yeşil; Zaten bir doğa rengi. Sevmemek olmaz. Pembe; Çok tatlı, bebek gibi :)
Turuncu; Tam yaz kızı. 

14 Haziran 2014 Cumartesi

Dört Farklı Nail Art

Merhaba sevgili izleyenlerim. 

Makyaj yazıları yazıyor da Nail Artı unuttu demeyin sakın. Bir yandan da harıl harıl nailart çalışmaları yapıyorum. Bugün size üç farklı nailart çalışmamı göstereceğim. Belki içlerinden birini beğenir ve yaparsınız belli mi olur.

1.Tasarım;



12 Haziran 2014 Perşembe

Kırmızı Güzel Bir Ruj/ Elite Lipstick 246

Bugün sıcakların başladığını hissettim gerçekten. 
Ve bugün kırmızı bir rujun varlığını hissettim birden. 

Merhaba arkadaşlar. 

Elite Kozmetik geçen ay beni sevindiren firmalar arasındaydı. Gönderdikleri ürünlerin çoğunu denemişken bu ruju nasıl atladım inanın hiç bilmiyorum ama bugün bir deneyeyim dedim. Ve çok güzel bir renkle karşılaştım. Aslında ruj görünüşte çok da kırmızı durmuyor ama sürüldüğünde harikalar yaratıyor. Ben şahsen bayıldım. Özellikle güneş vururken çekmek istedim ki rengini tam olarak kavrayabilin. 

Ruj şöyle bişey;


 Dudakta ise böyle duruyor.


Ya burada bile tam gösterememişim rengini ama çok güzel bir kırmızısı var. Hafif parlaklık veriyor. Ve asla dudakları kurutmuyor. Benim favori kırmızı rujlarım arasına şimdiden girdi. Lakin şu asansör işinde bir düzenleme yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü az kaldı bozulmasına. Zor kapanıyor gerçekten.

Ama kırmızı ruja asla hayır diyemem. Bu yüzden önerdiğiniz kırmızı rujları numaralarıyla birlikte bana iletirseniz sevinirim. Yaz da geliyor şimdi. Tam zamanı diyelim.

Yorumlarınızı bekliyorum.


(Turuncu yapayım. Ayıp olmasın :)))

11 Haziran 2014 Çarşamba

TURUNCU KASA İLE ÇEKİLİŞ BAŞLADI! (KAPANDI)

Merhaba herkese.

Yeni bir çekiliş yazısı ile karşınızdayım. Bu sefer Turuncu Kasa ile size iki güzel hediye hazırladık. Bir izleyicimin kazanacağı bu iki ürünü dilerseniz tanıyalım.

1. Bioderma Photoderm Max Ultra-Fluide Renksiz Spf 50+ 40 ml

Akışkan ve hafif yapısı ile yağlı, karma ve hassas ciltlerde kullanabileceğiniz, yüz bölgesinde kullanım için geliştirilmiş, güneş koruyucu bir üründür.


2. Avene Eau Thermale Spray 50 ml. Avene Termal Suyu Spreyi

 İçeriğindeki eşsiz bileşenler sayesinde cilt sorunlarını çözmeye yardımcıdır. Tek püskürtmeyle cilt bakımını yapabilirsiniz. Cildinizi canlı ve zinde tutmak, hücrelerinizi yenilemek ve cildinizi yeniden yapılandırmak için yardımcı olur.




Bu iki ürünü kazanabilmek için şartlar çok basit.

1. Bloğumun izleyicisi olmak.
2. Turuncu Kasa'nın internet sitesinden (Tık Tık) her hangi bir ürünü sosyal medyada  herkese açık olarak paylaşmak ve paylaşım açıklamasına ürün hakkında yorumda bulunmak.

Paylaşım linkini buradan yoruma yazmak.

3. Çekilişi sosyal medya hesaplarınızdan birinde duyurmak ve linkini yorum kısmına eklemek.
Mail adresinizi yazmayı unutmayın lütfen.  
Ürün gönderimi firma tarafından yapılacak olup,Türkiye içi katılımlar geçerlidir.
Çekiliş bu gün dahil 15 gün sürecek. Yani 25 Haziran 23:59 tarihinde sona erecek.


Ayrıca size güzel bir haberim daha var. Turuncu Kasa'da Avene ürünlerinde indirim var. Turuncu Kasa'nın internet sitesinden ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.










Bitenler, Bitiverenler Vol #1

Günaydın dostlarım. 

Sabahın köründe bitenler yazısını yazmaya karar verdim. Blog aşkı bu olsa gerek. Ama umarım uyku semesi aksilik durumları yaşamam. Ben daha önce hiç bitenler yazısı yazmadım. Yazmayı da anlamsız buluyordum, okumayı da. Ama dün bir kaç arkadaşımın bitenler yazısını okudum ve cok yararı oldu bana. Biz bir ürüne bir yayında yer verirken biten bir çok ürünü aynı yayında tanıma şansı yakalıyoruz bitenler yazısı ile. Bunun farkına yeni vardığım için başta ben kendime kızıyorum. 

Benim bitenlerime bir bakalım;


10 Haziran 2014 Salı

Watson's Kart ve Mini Bir Alışveriş

Merhaba sevgili izleyicilerim.

Bugün dün yaptığım Watson's alışverişimden bahsetmek istedim. Aslında çok bir şey almadım ama bu aldıklarım beni oldukça sevindirdiği için paylaşmak istedim. 

Son zamanlarda duyuyorduk zaten baby lipslerin geldiğini. Ben de deneme amaçlı mor renklisinden aldım. Birinci sevincim buydu. 

İkincisi Pastel'in yeni nude serisinden gördüm Watson's da 22 numarası vardı sadece. Olsun hemen kaptım tabi.  

Üçüncü sevincim Rimmel London sweetie crush serisinden eflatun renkli oje oldu. Bu ojeden çok isteyip bulamıyordum ama sonunda karşı karşıya geldik. Onu da kaptım. 

Dördüncü sevincim Kalyon tırnak ve tırnak eti bakım yağı oldu. Bu ürüne aylarca elim gitti gitti geldi. Görelim bakalım neymiş diye sonunda aldım. 

Beşinci sevincim yine Rimmel London'dan. Yine bir oje. 60 seconds 200 princesd pink. Hep böyle bir oje rengi arayıp durdum. Sonunda aradığıma yakın bir renk dedim ve aldım onu da. 

Son olarak pek isteyerek de almadığım bir ürün var. I love Strawberries el kremi. Bu serinin kokuları çok yapay geldi nedense ama belki kullandıktan sonra daha doğal bir kokuya dönüşür diye bir de çok merak ettiğim için aldım. 

Sadece baby lips ve kalyon yağı kullandım dünden bugüne. Ancak yorumlayacak kadar fikir sahibi olduğumu düşünmüyorum. O yüzden sadece fotoğrafla yetinmenizi isteyeceğim şimdilik. 



Ve tabii bir de Watsons kart var. Onu da parayla aldım. Neredeyse aldığım ürünlerle aynı fiyatta olacakmış iki buçuk lira ödedim. Blogger olarak ayrıcalık istediğim için değil, bir insan olarak bu verdiğim ücret çok saçma geldi. Internet sitesinden aktive etmek gerekiyormus onu bile yapmadım. Hazır değilim çünkü. Indirimlerden faydalanmak için para alanı da ilk kez duyuyorum. 

Neyse. Belki de ben biraz kuruntu yaptım. 
Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. 

Bu ay sürprizler var. Takipte kalın sevgili izleyenler. 


7 Haziran 2014 Cumartesi

Uygun Fiyatlı Mükemmel Bir Maskara Arıyorum Diyenler Mutlaka Okumalı

Selam Selam Selam. 
Yeniden herkese merhaba. 
Bu yazı benim için çok önemli. Bir aydır bu yazıyı yazmak için bekliyorum. Çünkü biraz sonra bahsedeceğim rimeli yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Tabi burada bahsedeceklerim tamamen benim deneyimimdir. Herkeste aynı sonucu gösterecek diye bir şey yok. Lakin denemenizde fayda var diye düşünüyorum. 

Hatırlarsanız Geçenlerde Elite Kozmetik bir paket yollamıştı. O paketin içinden bu rimel de çıktı. Ben uzunca bir süre kullanmadım. Neden sonra bir deneyenim dedim ve hayran kaldım. Daha sonra fiyatına baktım 16,00TL yazıyordu. Gerçekten uzun yıllardır böyle bir rimelle karşılaşmamıştım. 

Mevzu bahis maskarayı bir görelim;



6 Haziran 2014 Cuma

Harika Bir Oje: Elite Nail Lacquer 323

Merhabalar yeniden.

Bugün yeniden biraz biraz ojeye ve nail arta bir yumuşak bir dönüş yapmak istedim. Geçenlerde Elite Kozmetik tarafından tarafıma gönderilen ürünlerin arasında bir sürü oje vardı. Bu ojelerden öyle bir tane vardı ki görür görmez hayran kaldım. Zaten Elite marka ojelerin yapısını ve duruşunu çok seviyorum. Şişeleri de çok artistik duruyor. Görüntü de önemli tabi. Karizmalar yani :)

Ojenin tırnaktaki duruşunu görelim;

Tırnak üzerinde son derece parlak bir görüntü oluşturdu. Herhangi bir top coat kullanmadım. Yapısı oldukça yoğun ama kıvamı da yerinde. Tek kat bile yeterli gelebilir. Kuruması iyi. Kalıcılığı ise on numara. Benim oje hakkındaki yorumum bunlar.

Flormar Colormadness Twist Up Lipstick Pink Dream

Herkese merhaba. 
Bugün benim yaramazı uyku dünyasına teslim ettikten sonra ancak yazma fırsatı bulabildim. Bugün Flormar'ın yepyeni makyaj koleksiyonundan Twist Up Lipstick Pink Dream kalem rujunu inceleyeceğiz hep birlikte. Flormar bu serisini gönderdiğinde çok mutlu oldum. Yepyeni ürünleri ilk deneyenlerden olmak bambaşka bir duygu gerçekten. Deniyorsun ve yorumluyorsun. İnsanlar da senin yorumuna göre ürünü alıp almayacağına karar veriyorlar. 

Şimdi gelelim bu pembe rüya adlı kalem ruju tanımaya;


İsmi de kendi de rüya gibi. Zaten pembe rujlara hasta olan birisi olarak bana gönderilen bu renge aşık oldum diyebilirim. Ama sadece rengine de değil dudaktaki duruşuna ve kalıcılığına da hayran kaldım.

Rujun iç dünyasına da bir girelim;

Tenimde rujlar koyu düşüyor.

Rujun çocukluğuna bir inelim:)


Kalem ruju sürmeye başladığım andan itibaren ne pembe rüyayı dudaklarımdan ne de dudaklarımı pembe rüyadan uzun süreler aryı bırakamayacağımı anladım. Dudağın her ayrıntısını nazikçe sardı. Ve beni minik bir tebessüm ile başbaşa bıraktı.

Tavsiye ediyorum. Mutlaka alınmalı.

Flormar'a bu ürün ve diğerleri için teşekkürler.

Colormadness serisi blogda yer almaya devam edecek.

Hepinizi öpüklüyorum.



4 Haziran 2014 Çarşamba

Dudakları Dolgun Göstermenin Sırrı

Merhaba arkadaşlar.
Bugün uzun süredir uyguladığım bir yöntemden bahsedeceğim. Dudakları daha kalın göstermek için bir yöntem bu. Daha doğrusu taktik diyelim. Ben sürekli uyguluyorum. Çünkü dudaklarım çok ince. Ve ince dudak sevmiyorum ben. Uzun araştırmalarım sonucu kendi kendime geliştirdiğim bir yöntem bu. Bilmiyorum başkalarında nasıl durur. Belki yeni bir şey de değildir herkes uyguluyordur valla onu da bilemeyeceğim ama bana benim yöntemimmiş gibi geliyor. Dudakları dolgun gösteren rujlar da var elbette. Özellikle mat rujlar dudakları daha kalın gösterir.

Gelelim dudakları daha dolgun göstermenin yollarına. Ben bir kolaj görsel hazırladım daha iyi anlatmam ve sizin de daha iyi anlamanız açısından.

Dudaklar nasıl daha dolgun gösterilir?
Dudakları dolgun göstermenin sırrı
Aşamalı bir şekilde anlatacağım;

3 Haziran 2014 Salı

Farmasi Elegant Queen Maskara ve Bir Nail Art

Herkese selam;

Bugün ilk defa bir rimeli konuk ediyorum bloğumda. Yayının sonlarına doğru dünkü Farmasi ojelerin üstünü doldurdum. Yani bir nail art sizi bekliyor yazı sonuna. 

Biliyorsunuz artık makyaj ve bakım ürünleri hakkında da yorum yapıyorum. Ve bugün Farmasi'den aldığım paketin içinden çıkan Elegant Queen maskarasından bahsetmek istiyorum. Benim bilmediğiniz bir yönüm de maskara canavarı olmamdır. Sürekli rimel arayışı içindeyim. Aradığıma yakın çok rimel var. Ancak beni tatmin etmiyorlar. 

Şimdi bu rimeli yakından tanıyalım;


2 Haziran 2014 Pazartesi

Farmasi Kozmetik'ten Yazlık Ojeler

Yeniden merhaba. Geçenlerde Farmasi Kozmetik'ten bir paket gelmişti ve içinde birazdan swatchları ile göreceğiniz ojeler de çıktı. Bu rengarenk ojeleri görünce çok mutlu oldum tabi ki. Çevremde herkes farmasi ojelerin özelliklerini merak ediyor. Bu yüzden ben de bugün kendilerini konuk ettim.

Sıraya dizilin bakıyım! Ablalar bakıcak!

Ayın Misafir Yazarı: Tırnakojesivebakım

Merhabalar.
Bugün bu ayki misafir yazarımı konuk ediyorum. Daha önce yazısını yazdığım Misafir yazarlık olayını başlatmış bulunuyorum. Bugünkü konuğum sevgili Hande namı diğer Tırnakojesivebakım.
Kendisi benim ilk misafir yazarım. Bu yüzden ona teşekkürlerimi iletiyorum. 
Belirttiğim konulardan "El ve tırnak bakım rutinim" konusunu seçmiş. Çok güzel bir yazı hazırlamış. Keyifli okumalar. 
:)

"Merhabalar! Sevgili arkadaşımın bu ayki şanslı misafiri benim :)  Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. İsmim Hande Şeremet. İzmir'de yaşıyorum. Bir süredir instablog hesabı olarak(@tirnakojesivebakim) kullanıyordum. Öyle keyif verici ki anlatamam. Günden güne büyümek, paylaşmak, dostlar edinmek en güzeli.. Bu keyfimizi bloğa taşımak istedim. Sizleri de aramıza bekleriz!

Sizinle bugün el ve tırnak bakım rutinimi paylaşmak istiyorum. Umarım keyif alırsınız..
Biz kadınlar için tırnaklar önemlidir. Çünkü kadınlığın simgesidir. Her zaman bakımlı ve güzel olmalıdır. Bunun için düzenli manikür ve nem uygulaması yapmayı ihmal etmemeliyiz. Günlük koşuşturmacanın içinde ellerimize önem veremiyor olabiliriz. Ama geceler bizim! Öyle değil mi? Eğer siz de benimle aynı fikirdeyseniz gecelerinizi kendinize ayırmayı unutmayın. Öncelikle yapmamız gereken şey, tırnaklarımızı güçlendirmek. Bunun için en iyi dostumuz limon olmalı. 

Evet limon! Hepinizin evinde var olan suyu sıkılmış limonun içine bir kaç damla zeytinyağı damlatarak tırnaklarınızı bununla ovabilirsiniz. Limon tırnakları güçlendirirken, zeytinyağı nem vererek soyulmaları engelleyecektir.


Hazır söz konumuz limon iken, limon bal ve zeytinyağı karışımından bahsetmeden geçemem. Bu karışım tırnaklara nem veriyor, tırnak etlerini yumuşatıyor ve tırnakları güçlendiriyor. El rengini açıyor. Haftada 1 masaj eşliğinde yapmanız 10 dakika bekletmeniz ve ardından nemlendirmeniz yeterli olacaktır. Masajı es geçmeyin!

Her nemlendirici sürüşünüzde bile masaj eşliğinde yapın. Böylece ellerdeki kan dolaşımı hızlanır.Ve bu gerçekten çok sağlıklı!

Haftada 1 defa uyguladığım sert olmayan bir ponza taşı ile el derisine yuvarlak dairesel hareketler ile kese yapıyorum. Bu işlem el üzerindeki hafif lekeleri bile aşabilecek cinsten. Ardından peeling uygulaması yapıyor ve işlemimi sonlandırıyorum.

Tabi ki bunlarla bitmiyor! İşimizi sağlama almalıyız :) 
Her gece ellerimi rahat bırakmadan günlük bakım uyguluyorum ve ardından pamuklu eldivenlerimi takıp nemin sabitlenmesini sağlıyorum. Gelelim kullandığım ürünlere.


Sol üst 1- Badem, susam, zeytin, hint, menekşe, argan yağları ve gliserin, 20'şer damla. Limon ve sirke 5'er damla karışım. Tırnak ve dipleri içi uygulayın.
Sağ üst 2- Yukarıda bahsettiğim yağların (sirke ve limon hariç)  benmari usulü eritilen vazelinin içine konması ile oluşan bol nemli ve yağlı yoğun geceye uygun el kremi. (formulu bana ait değildir. instablogger dostum Elif Nisa'nin karışımıdır.)
Sol alt 3- Adını uzun süre duyduğum ve İzmirde yalnızca Hobby'lerde bulunan el ve tırnak bakım yağı Dax Sulphur.
Sağ alt 4- Bu aralar favori ürünüm olan üzüm çekirdeği yağı. Herhangi bir araştırma yapmadan kullanmaya başlamama rağmen çok memnun kaldım ve kullanımımı devamlı hale getirdim.
***
Gece bakımları ardından Orıflame'den aldığım bu nem eldivenlerini takıyorum ve sabah uyanınca Ta Taam! Pamuk gibi eller :)


Vee son olarak! Güneşi sevsek de sevmesek de bizimle olduğunu unutmamalıyız. Yapmamız gereken şey ondan kaçmak değil, ondan korunmak. Yaşımız ilerledikçe çıkabilecek olan lekelere karşı şimdiden tedbirimizi almalıyız. Lütfen dışarı çıkarken yüzünüze ve el üstlerinize güneş koruyucu kremlerinizi sürmeyi ihmal etmeyin!
Sevgiyle kalın!
Hande ŞEREMET

İnstagram: @tirnakojesivebakim


Sevgili Hande'nin tarzını sevdiyseniz. Yepyeni, tazecik bloğunu takip edebilirsiniz.

Bir sonraki ay bir başka bir misafir yazarımla tanışacaksınız.

Hoşçakalın.

1 Haziran 2014 Pazar

Flormar'dan Yeni Makyaj Serisi: Colormadness

Bir Pazar gününden hepinize merhaba.

Bugün Flormar'ın bu çok çılgınca bulduğum makyaj koleksiyonundan bahsedeceğim. Önce neler gelmiş ona bakıcaz. Sonra biraz swatch biraz da ürünleri yakından görücez. Keyifli okumalar dilerim kızanlarım.

O serinin bir videosunu yapmışlar. Acayip eğlenceli ve iyi gaz veriyor :))

#RUHUNDAKİRENKLERİÖZGÜRBIRAK

Bu seride bana neler geldi?
Bir adet malyaj çantası. Bir adet lipstick, iki adet terracota far ve iki adet maskara.
Bir de çılgın bir takma kirpik.