30 Eylül 2014 Salı

Fing'rs Prints Kendinden Yapışkanlı Takma Tırnak

Merhabalar!

Bugün bu pratik takma tırnaktan bahsetmek istoyorum. Geçtiğimiz günlerde Kozmela tarafından gönderildi. İnstagram'dan da paylaşıp teşekkürlerimi ilettim. Burada da yazısını yazmadan olmaz elbet. Yine İnstagram'da kısaca değinmiştim özelliklerine.

Detaylı bir şekilde inceleyelim. Bu takma tırnağın kendinden yapışkanı var alt kısımda. Ve tırnağınıza uygun olanı seçip direk yapıştırabiliyorsunuz. Toplam 24 adet tırnak var. Her ebattan ikişer tane bulunuyor.



26 Eylül 2014 Cuma

Dost Bloggerlar Buluşuyor Etkinliğimizin Sponsorları

Merhaba yeniden. Biliyorsunuz geçtiğimiz Pazar günü çok sevgili blogger dostlarımla Bursa'da bir etkinlik düzenledik. Detaylarına buradan bakabilirsiniz. EtkinEtkinliğin yorgunluğunu üzerimizden atmışken sponsorlarımızı yazmayı çok da geciktirmek istemedim. 

Etkinliğimiz Bursa Fsm Benzin Kafe'nin terasında gerçekleşti. Ve eğer Bursalıysanız Benzin Kafenin terasında mutlaka bir gün geçirin derim. Sanırım akşamları daha da güzel oluyor. Kış içinse şöminesi bile var. :)

Dilerseniz bu güzel hediyeleri  ve sponsorlarımızı hep beraber gözden geçirelim;

Bu güzel ve leziz pasta bizim #Dost BloggerlarBuluşuyor etkinliğimiz için özel olarak Gülten Butik Pasta tarafından yapıldı. Ellerinize sağlık. :)



25 Eylül 2014 Perşembe

Catherine Arley Ve Elite Kozmetik'ten Muhteşem Bayram Kampanyası

Merhabalar. 
Bayrama özel indirimler ve birbirinden güzel kampanyalar başladı. Catherine Arley ve Elite Kozmetik'ten yapacağınız 40 TL ve üzeri online alışverişlerinizde makyaj çantası hediye. Bu kampanyayı kaçırmayın. 


Linkler:


19 Eylül 2014 Cuma

Flormar'dan Yepyeni Pin-up Makyaj Serisi

Merhabalar!

Flormar yeniliklere doymuyor. Kendini sürekli geliştiriyor ve bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Bir Pin-up kızı olmamız için yepyeni bir makyaj koleksiyonu hazırlamış Ve içinde flormar'da ilk defa rastladığımız ürün çeşitleri de var. Özellikle bu seride tüpteki krem allıklar baya konuşulur oldu. Pin-up kızı çekici ve güzel bir kadının nasıl görünmesi gerektiğine dair görüntü veren idealize edilmiş kadın resimleridir.(Wikipedia) Hepimiz bu kızlardan biri olalım diye Flormar bu seriyi çıkardı. Tabi aslında bir teşvik bu. Ben hem fikri hem de güzel sunumlarını çok sevdim. Kutuları harika tasarlanmış kesinlikle.

Flormar Pin-up Serisi
Flormar Pin-up Serisi

17 Eylül 2014 Çarşamba

Eos Lip Balm Dudak Koruyucu

Merhabalar;

Bugün Bursa'da çok boğuk bir hava var. Ve o kadar sıkkın ki içim anlatamam. Oğlumun da sabah ateşi vardı. Bütün gün ateşini düşürmek için uğraştım . Sonunda düştü ve normale döndü oğluşum. Yanı başımda uyuyor şu an. Ben de fırsattan istifade blog yazımı yazayım istedim. Bugün sizlere geçenlerde sevgili blogger arkadaşım Kalp-şeker in hediye ettiği bu şeftali kokulu eos lip balmı yorumlayacağım.

Malum Türkye'de yok. Ve sanırım herhangi bir pazar arayışında da değiller Türkiye için. Ben bunları Pink'in klibinde görmüştüm. Sanırım baya bi reklam yaptılar ve böylece de ünlendi. Eos marka olarak değil de lip balm olarak tanınmaya başladı neredeyse.

Eos benim için sadece görüntüden ibaretti zaten. Hiçbir zaman da mucize beklemedim. Beklediğim gibi de çıktı. Ama şu şirin ambalaja ve yumuşak dış dokusuna hayran olmayan yok gibi. Ben de dahil. Ve o harika şeftali kokusu. Tabi çeşitleri var ancak Esma'dan ben bunu seçtim.

Eos lip balm dudak koruyucu
Eos lip balm

16 Eylül 2014 Salı

Pastel Matte Eyeliner 334

Merhabalar. Yeniden birlikteyiz. Ve yine bir makyaj malzemesi ile karşınızdayım.

Biliyorsunuz bu tarz nude tonlardaki göz kalemleri gözleri olduğundan büyük gösteriyor. Bir çok kişi tarafından denendi ve onaylandı. Göz içine sürülen bu kalemlerden bügün Pastel Matte Eyeliner 334 numarayı yorumlayacağım size. Önceleri beyaz göz kalemi ile başlayan bu gözü büyük gösterme furyası daha sonraları nude tonlardaki göz kalemleri kullanılarak farklı bir boyuta ulaştı. Beyaz kalemden kaçınılmasının sebebi ise gözde daha doğal bir görünüm arayışıydı. Göz içi kalemi ten rengine ne kadar yakın ise görüntü o kadar doğal duruyor. Ve zamanla da bu uygulamayı bilen herkes nude tonları kullanmaya başladı. Artık beyaz kalem kullananları göremez olduk. 

Burada göz kaleminin görünüşünü görüyoruz.
Göz içi kalemi Pastel Matte Eyeliner 334
Pastel Matte Eyeliner 334

13 Eylül 2014 Cumartesi

Ulric De Varens Sponsorluğunda İki Kazananlı Parfüm Çekilişi

Merhaba arkadaşlar. Nefis bir çekiliş ile karşınızdayım. 


Ulric De Varens sponsorluğunda iki izleyicime parfüm hediye ediyoruz. Birisi Divine İssime diğeri ise bir erkek parfümü olan Varens Homme Gold. İkisinin de kokusu harika ve oldukça kalıcı. Ben ve eşim severek kullanıyoruz.

1981’den beri, Ulric de Varens, kadınlara ve erkeklere özel bir parfüm dünyası yaratıyor. Bu yüksek kaliteli parfümler, ulaşılabilir fiyatları sayesinde müşterilerine selektif bir dünyanın kapısını açıyor.

Kokuların görsellerini aşağıda görebilirsiniz.


Ulric De Varens Divine İssime
Ulric De Varens Divine İssime

11 Eylül 2014 Perşembe

Turuncu Kasa'da Sezon Sonu İndirimi Başladı

Merhaba Onyüzmilyonoje okurları.

Turuncu Kasa sezon sonu indirimleriyle sizleri bekliyor. Sezon sonu ürünlerde %50 indirim geçerli olacak.

İndirimdeki ürünleri incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


Ve size bir sürprizim daha var. Onyüzmilyonoje okurlarına özel %50 indirime ek olarak %20 indirim daha olacak. Toplamda %70 indirimle bu ürünleri alabileceksiniz.

Yapmanız gereken Sezon sonu ürünlerden alırken fırsat kodu olarak "onyuzmilyonoje" yazmanız.

Turuncu Kasa İndirimi Fırsat Kodu

Unutmayın kampanya bu günden itibaren 10 gün sürecek. Herkese mutlu alışverişler dilerim. :)

5 Eylül 2014 Cuma

Wet n Wild - Confort Zone Far Paleti

Herkese merhaba. Bugün benim çok sevdiğim bir paleti konuk ediyorum bloğumda. Aslına bakarsanız Wet n wild'ın paletlerini sevmeyeni ben daha görmedim. Herkes çok memnun. Ve kimse elinden düşürmüyor. Özellikle Confort zone çoğu kişinin gözdesi. Yoğun pigmentleri ve kremsi yapısıyla gönüllere taht kurdu diyebiliriz. Aslında bu yazıyı dün yazmayı planlıyordum ama ben spora başladım ve dun de yapılacak bir sürü iş birikmişti ne yazık ki yetiştiremedim. Bugüne kısmetmiş. İki gün önce bu paletle yaptığım günlük makyajı paylaşmıştım. Merak edenler buradan bakabilirler. Bugün ise paleti yorumlayacağım. Çünkü makyajda kullanmadığım renkler de var tabi ki. Ve Confort zone'u olup da yazısını yazmadan da kendime blogger demem. :)


İlk geldiği dönemlerden bu yana bu paletleri bulmak inanılmaz zor. Çünkü yok satıyor. Wet n Wilf paleti dört kısma ayırmış. Browbone, eyelid, crease ve definer olmak üzere. Zaten ambalajın arka kapağında da ayrıntılı bir şekilde anlatmış. Ambalajın içinde iki uçlu bir aplikatör var. Bir tarafında sünger diğer tarafında ise karıştırmak için ya da dağıtmak için fırça var.

Burada far paletinin genel görüntüsünü görmektesiniz. 
Wet'n wild confort zone far paleti
Wet'n wild confort zone far paleti

3 Eylül 2014 Çarşamba

Günün Göz Makyajı

Merhaba Onyüzmilyonoje okurları.

Aslında bugün Wet'n Wild Confort Zone far paletinin yorumlarını yazacaktım ama bugün bu paletle yaptığım makyajı paylaşmayı daha anlamlı buldum. Ayrı bir post halinde hatta belki de yarın, palet hakkındaki detaylı yorumlarını paylaşacağım.

Önce far paletimizi bir hatırlayalım. Bu palet neredeyse yok satıyor. Hiçbir gittiğimde bulamadım. Sağolsun sevgili arkadaşım incili makyaj imdadıma yetişti. Ben demeden bana da bir tane kapıvermiş.

Wet n Wild Confort Zone
Wet n Wild Confort Zone 

Makyajın ayrıntılarını merak ediyorsanız yazının devamına geçebilirsiniz.

2 Eylül 2014 Salı

Pembe, Şeftali ve Kırmızı Tonlarında Pastel Star Lips Rujları

Merhaba arkadaşlar. Bugün üç adet ruju yorumlayacağım. Tabi ki hepsi de aynı seriden Pastel Star Lips serisinden üç ruj. Bu rujları alırken çok kararsız kalmıştım o dönem. Baya oluyor alalı. Tanesini 9,00 TL den aldığımı hatırlıyorum. İndirimdeydi sanırım. Şimdilerde 12 TL civarında satılıyor. 


Burada elimdeki üç rengin swatchlarını görebilirsiniz. Özellikle Ela yı alırken son derece beğenmiştim.


İşte Elanın dudaktaki duruşu. Ben bu rujları genel anlamda sevdim. Ancak tabi benim için eksi yönleri de yok değil. 

Pastel star lips 508
Pastel star lips ela

1 Eylül 2014 Pazartesi

Ayın Misafir Kalemi Makyajurunlerm

Yaz bitti ve sonbaharın ve bu ayın da tabi ki ilk yayınımda misafirimi konuk ediyorum. Sevgili Mehtap yani Makyajurunlerm bloğunun sahibi bu ay konuğum oldu ve bize en sık yaptığı ve yapmaktan da keyif aldığı tırnak tasarımından bahsetti. Uzun zamandır blog yazıyor. Makyajseverler bloğunu ziyaret edebilirler. Haydi gelin hep beraber neler anlatmış bir bakalım. :)  "Herkese merhaba, 

Daha sonra da yazımı okumak için zaman ayıran tüm arkadaşlara yani sizlere çok teşekkür ediyorum:)

Ben kozmetik ve bakım üzerine yazılar yazıyorum. 
İşten fırsat kaldıkça uygulamalarımı okuyucuyla paylaşıyorum. Her yayınımda garip bir heyecana kapılıyorum:) 
Kozmetik olur da ojeler eksik olur mu? Arada sırada tırnaklarımı havalandırmak için oje sürmediğim günleri saymazsak ojesiz dışarı çıkmıyorum. Bence bu bir bağımlılık:)

Bir blogta gördüğüm simlerle oluşturulmuş bir nail art çalışmasının bir benzerini ben ojelerle yaptım. Tabi bunu da Avon'dan 5 liraya aldığım bir nail art fırçasıyla yaptım. İşte o fırça: 

Avon nail art fırçası

Puantiyeli tırnak