31 Aralık 2014 Çarşamba

Gözenek Sıkılaştırıcı Doğal Tonik Nasıl Yapılır?

Herkese merhaba;

Keyifler nasıl? Umarım iyisinizdir. Malum yeni bir yıla giriyoruz. Kimimiz stresli oluyor. Yeni yılda beklentilerinizin boşa çıkmaması dileğiyle diliyorum ama şöyle de bir şey var. Beklentilerinizi en aza indirmeye başlamanızı öneririm. Sıfır beklenti maksimum mutluluk diyorlar ya. İşte ondan yapın kendinize bu yıl. :) Ben 2010'dan beri yapıyorum ve mutlulukla aram iyi.

Gözeneklerimi zamanla kirlerin birikmesi sonucu büyüyebiliyor. Bu büyümeyi engellemek için cildi hep temiz tutmak gerekiyor. Cildimizi sürekli yıkayamıyoruz. Ama bir tonik yardımıyla durulama gerektirmeden sürekli temiz tutabiliriz. Ve bunun için doğal bir toniğe ihtiyacınız olabilir. Özellikle benim gibi 30'lu yaşlarınıza gelmişseniz bu yazımı mutlaka okuyun. 

Bugün size Gözenek sıkılaştırıcı doğal tonik tarifi vereceğim. Bu bahsedeceğim tarif her zaman elinizin altında  bulunabilecek ve  kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz bir tarif olacak.





gözenek sıkılaştırıcı doğal tonik
gözenek sıkılaştırıcı doğal tonik

30 Aralık 2014 Salı

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Doğal Yolu

Tüm kadınların muzdarip olduğu bir konu istenmeyen tüyler. Sürekli çıkıyorlar. Durduramıyoruz. Ağda, lazer ya da epileydi ile alıyoruz. Ancak ağda ve epileydi acı veriyor. Lazer pahalı ve zahmetli bir iş. Hal böyle olunca da doğal yöntem arayışına giriyor insan. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yolu var. Bugün sizlere benim de daha önceden denemiş olduğum istenmeyen tüyler için kalıcı çözüm yöntemini aktarmak istiyorum. Biliyorsunuz limon her derde deva. Limon ile tüylerimizden kurtulabilr miyiz peki? Belki hepsinden kurtulamayız ama kıl köklerinin körelmesini sağlayabiliriz.


Doğal Yöntemle İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!
Doğal Yöntemle İstenmeyen Tüylerden Kurtulun!

4 Adımda Daha Dolgun Dudaklar

Daha önce de Dudakları dolgun göstermenin sırrı isimli bir yazı yazmıştım. Ama bu sefer daha pratik maddelerle karşınızdayım. Yani 4 adımda daha kısa sürede nasıl dolgun dudaklar elde ederiz ondan bahsedeceğim. Ancak bu bahsedeceğim işlemler için dudaklarınıza daha önceden peeling uygulamış ve onları nemlendirmiş olmalısınız.  Diş macunu ile fırçalarsanız da hafif şişeceklerdir.


1. Dudaklarınıza yüzünüze sürdüğünüz pudradan bir miktar uygulayın. Bu sayede dudağınızın üzerine rujun daha iyi tutunması için bir katman yerleştirmiş oldunuz. Tabi hacmi de artmış oldu.

4 adımda Daha Dolgun Dudaklar
4 adımda Daha Dolgun Dudaklar

Yeni Trend Bordo Dudaklar

2014'ün sonlarına doğru esintisini hissettiren bordo 2015 te de başrolde olmaya devam edecek gibi görünüyor. Bordo dudaklar kadını daha vamp bir görünüme sokarken aynı zamanda iddialı bir hava yaratıyor. Ancak böyle bir ruj sürecekseniz göz makyajınızı mümkün olduğunca nude tonlarda kullanmaya çalışın. Aksi halde çok güzel bir makyaj yaptıysanız bile o vamp görünüm tamamen avam bir hal alabilir. 

Bu noktada sizlere uygulanmış birkaç bordo ruj örneği sunmak istedim.

Bordo dudaklar

29 Aralık 2014 Pazartesi

Pastel 98 Numaralı Oje

Pastel'in ojelerini çok seviyorum. Verdiği renkler bir harika. Ayrıca çok da fazla renk seçeneği var. Bugünkü paylaşımım Pastel 98 numaralı oje.  Ben burada iki kat uyguladım. kardan adam tasarımımda kullandığım taban oje de aynı zamanda. Kırmızı ojeden biraz daha sıcak. Rengi tam nar çiçeği. Ve ışığı çok güzel yansıtıyor. Fotoğrafta da görüyorsunuz zaten. Yine kırmızı ve nar çiçeğine yakın tonlarda bir kıyafetle kombinlediğinizde ışıl ışıl olacaksınız emin olun. Yaz kış farketmiyor bana göre istediğim her renk ojeyi sürerim diyenlerdenseniz. Bu oje tam sizlik.

Pastel 98 numaralı oje
Pastel 98 numaralı oje

Yaşam Dükkanı İle Tanışın

Herkese sevgiler. Kozmetik ve bakım ürünlerinde naturellik arayanlara bir haberim var. Yasamdukkani.com.tr bizlere gluten,  paraben, fitalat ve petrol türevi içermeyen ürünlerle hizmet sunuyor. Ayrıca hayvanlar üzerinde de test edilmemiş ürünler bunlar. Bu konuda hepimiz oldukça hassas olduğumuza göre bu hizmet  bizim için paha biçilmez. Çünkü hemen her gün kozmetik  ve bakım ürünlerine maruz kalıyoruz. Onlarsız yapamıyoruz. Tam bu noktada kullandığımız ürünlerin sağlığa zararlı olması bizim için ne yazık ki dezavantaj. Gelecekteki cildimiz ve sağlığımız için bu ürünlerden mümkün olduğunca kaçınmamız gerekmekte. Yaşam Dükkanında ise böyle ürünler bulmak imkansız. O yüzden güvenle alışveriş yapabileceğimiz bir site.

Harika fırsat paketleri var. Ve şu anda %50 ye varan indirimler mevcut.

yasamdukkani.com.tr
yasamdukkani.com.tr

27 Aralık 2014 Cumartesi

Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu

Merhaba yeniden. Bugün size yıllardır kullandığım bir ürünü yorumlayacağım. Pantene saç uçlarını onarıcı saç bakım serumunu uzun süredir kullanıyorum çünkü hem uzun süre gidiyor hem de kendisinden oldukça memnunum. Bitirdikçe alıyorum. Bendeki normal ve kalın telli saçlar için olanı. Ama çeşitleri var.

Özellikle saç uçları için kullanıma uygun çünkü yağlı özelliği saç diplerini yağlandırıyor. Kesinlikle saç diplerinize uygulamayınız. Yağlı yapısı dediysem de vıcık vıcık bir yağ değil bu elbette. Duştan çıktıktan sonra nemli saçınıza uyguluyorsunuz ve durulama gerektirmiyor. Yani havlu ile saçtaki ıslaklığı aldıktan sonra elinize bir miktar sıkıp saçlarınızın ortalarından başlayarak uçlara doğru parmaklarınızla tararmış gibi uygulayın. Hem kokusu harika hem de saçlarınıza ipeksi bir doku kazandırıyor. İlk kullanımda daha saçlarınıza sürerken bunu hissediyorsunuz.

Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu
Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu 

26 Aralık 2014 Cuma

Yeni Yıl Tırnak Süslemesi #2 / Kardan Adam

Yeni yıl tırnak süslemelerimin ikincisi ile karşınızdayım. Bu sefer kardan adamımız başrolde. Ve tabi ki yine karlar yağıyor. :) Bursa'da daha kar göremedik ama ben tırnaklarıma yağdırmakla yetiniyorum. 

İşte tırnaklarımdan genel bir görüntü. 


Yeni Yıl Makyaj Trendleri - 2015

Yeni yılın en gözde makyaj trendlerini sizin için derledim. Yeni yılda güzelliğinizi yansıtacak ve ten renginize göre on makyaj önerisi bulacaksınız bu yazımda. 


1. Toprak rengi göz makyajı - Kumral ten- Bordo ruj




2. Dumanlı göz makyajı - Bronz ten - Pembe ruj;



3. Altın&siyah göz makyajı - Bol rimel - Nude ruj;



4. Beyaz göz içleri - Beyaz ten - Bordo ruj;



5- Eyeliner - Toprak rengi allık - Bordo ruj;



6- Altın rengi far- Mor ışıltılar - Siyah Kaş;



7- Simsiyah gözler - Beyaz ten - Nude dudaklar;



8- Yeşil Far - Beyaz ten - Nar çiçeği Ruj 



9- Lila göz makyajı - Bronz ten - Bordo ruj


10- Altın rengi göz makyajı - Bronz ten - Kahve ruj


Tercih ettiğiniz makyajı yapmak için Yeni yıl için 10 makyaj tüyosu isimli yazım size yol gösterebilir. Ben beyaz tenliyim. Ve yeni yıldaki makyajım için 5 ile 8 numara arasında gidip geliyorum. Hala nasıl bir makyaj yapmak istediğime karar veremedim. :) 

Sizin ten renginiz ne ve hangi makyajı tercih ederdiniz? 






Fotoğraflar alıntıdır.

Splat Türkiye'den Sürpriz Yeni Yıl Hediye Paketi

Merhaba.

Splat Türkiye ile yaptığımız çekiliş sonuçlandı ve şu an ürünler kargoda iken bana da sürpriz bir paket geldi. Çekilişteki ürünlerden oluşan bu güzel paketi tarafıma gönderdiler. Zaten splat gold diş macununu severek kullanıyordum. Bunlar da bana gerçekten harika bir sürpriz oldu. Gelin hep beraber bakalım neler var. :)


 Paket beş üründen oluşuyor. Bir de katalog yollamışlar. 

Bayanlili.com Çekiliş Sonucu

Bayanlili.com ile başlattığımız yeni yıl çekilişi sonuçlandı. Ek haklarla beraber 184 hak belirlendi. Random.org sitesinden rastgele sayı yöntemiyle 180. numaralı Sosyete Pazarım kolyeyi kazanmaya hak kazandı. İletişim bilgilerini en kısa sürede mailime bekliyorum. Tebrikler. :)

Katılan tüm arkadaşlarım yeni çekilişler için hala şansınız var. Sürprizlerim devam edecek. Hepinize kocaman sarıldım.



Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


Solenne Çekiliş Hediyelerimiz Sahiplerine Ulaştı


Solenne ile başlattığımız üç kazananlı çekiliş sonuçlanmıştı biliyorsunuz. Bir hafta önce sahiplerine ulaştı ancak ben yeni yayınlayabiliyorum. Kazanan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar. Başka çekilişlerde görüşmek üzere. :) Sponsor firmamız Solenne'ye de sonsuz teşekkürler.






Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.




25 Aralık 2014 Perşembe

Temizlikte Bir Dünya Markasıyım, Sırrımı Açıklıyorum!

Yoksa siz de temizliğe çok fazla zaman harcamak istemeyenlerden misiniz?
O zaman aynı kafadayız diyebilirim. Benim için “iyi bir temizleyici” en kısa sürede, beni uğraştırmadan evimi tertemiz olmasını sağlayandır. Kendi tembelliğim temizlikte beklediğim mükemmellikle karışınca evdeki ürünleri değiştirmek şart oldu.
Şimdi size markayı tanıtmadan önce sloganını söyleyeceğim ve siz zaten hangi ürün olduğunu bileceksiniz; “Şartlı Şurtlu” temizlik”.
Türk kadınlarının ev hijyenine verdiği önemi anlayan marka Bingo’dan, mutfağa ayrı banyoya ayrı temizlik anlayışı geldi, ürünleri çeşitlendi.
Bingo Lacivert Güç Serisi’ni daha yakından tanıyalım:


Bingo Ultra Çamaşır Suyu Mutfak: Özel geliştirilen yağ çözücü formülü ve ultra yoğun kıvamı sayesinde mikropları anında yok ediyor.
Bingo Ultra Çamaşır Suyu Banyo: Kireç çözücü formülü ile hijyenik temizlik sağlıyor.
Ayrıca güvenli kapak teknolojisi ile çocukları da tehlikeden koruyor, eğer alerjiniz varsa ya da çamaşır kokusundan rahatsız oluyorsanız Bingo, genzi yakmayan özel formülü ile temizlik sırasında rahatsızlık vermiyor ve solunumu zorlaştırmıyor.
Bingo Krem Temizleyicisi Mutfak: Özel limon kokulu, yağ çözücü formülü yüksek temizleme performansı ve kolay durulanma özelliği ile mutfaklarınız pırıl pırıl olacak. En çok ocaklardaki çıkmak bilmeyen lekeler için birebir.
Bingo Krem Temizleyicisi Banyo: Ovma dönemini kapatan bu ürünün özel amonyaklı kireç çözücü formülüyle her yer parlasın.
Bingo Krem Temizleyici Mutfak: Kollarınız yorulmasın, enerjiniz ailenize kalsın diyor ve daha az eforla, pratik temizlik sağlayan, yağ çözücü özel formüllü bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum.
Bingo Sprey Temizleyici Banyo: Bir diğer favori ürünlerim de bu spreyler. Sabun artığı ve kireci çözme performansı yüksek spreyle lavabo, klozet, musluk, duş kabini ve derz aralarında rahatlıkla kullanılabiliyor.
Bingo Sprey Mutfak: Yemek yapmayı çok sevip ardından o kirli mutfağa girmekten pek haz etmeyen biri olarak; mis gibi kokan mutfaklar için Bingo spreyi kullanabilirsiniz. Üstelik tezgahta, ocakta, fırında ve mutfak dolaplarında aranılan hijyen ve temizliği sağlarken, aspiratör araları gibi ulaşılması güç yerlerdeki yağları da kolayca çözüyor.
Detaylı bilgi:
http://www.bingo.com.tr
https://www.facebook.com/bingoturkiye
https://twitter.com/BingoTurkiye
En az efor ile, tertemiz günler dilerim :)
İçerik: www.e-gunlugum.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Evde Yapılabilecek 7 Yeni Yıl Süsleme Önerisi / Kendin Yap

Yeni yıl yaklaştıkça hepimizi saran heyecan yaptıklarımıza da yansıyor elbette. Hele hele süslü kadınlar olarak bizler yeni yılda bir sürü şey hayal ediyoruz. Güzel geçmesi için de elimizden geleni yapıyoruz. Peki yeni yılda bizim de kolaylıkla yapabileceğimiz süslemeler var mı? Elbette ki var. Evimizdeki eşyalarla da kolaylıkla yapabileceğimiz süsleri huzurlarınıza sunuyorum.


özellikle bu örneğe bayıldım. Beyaz çoraptan kardan adam yapma fikri bence müthiş. :)


Bio-Oil Cilt Bakım Yağı Deneyimim

Hepinize yeniden merhaba. Bio oil cilt bakım yağıyla yaklaşık altı ay önce tanıştım. Ve altı aydır her gün olmasa bile haftada iki gün mutlaka kullandım. Özellikle duştan sonra kullanmayı asla ihmal etmedim.  Bio-oil cilt bakım yağını sanıyorum ki bilmeyen pek kalmadı. Kendisi her derde deva.

Bio-oil çatlak önleyici yağ



24 Aralık 2014 Çarşamba

Nailartinwonderland Alice İle Maniswap


Bugün yine değişik bir proje ile karşınızdayım. Daha doğrusu karşınızdayız. Nailartinwonderland bloğunun yetenekli sahibesi Alice ile beraber bir maniswap etkinliği ile karşınızdayız. Harika nailartlar yapıyor ve harika bir bloğu var. Keşfetmediyseniz mutlaka göz atmalısınız. :)

Maniswap nedir diye kafanızda soru işaretleri kaldıysa. Maniswap hakkında yazdığım yazıya göz atabilirsiniz. Daha önce de instagram'da sevgili @benimelim Zeynep ile yapmıştık. Maniswap nailart değiştokuşu gibi bir şey. Hem ingilizce hem türkçe oldu ama şöyle düzelteyim. İki tasarımcı birbirlerinin tasarımlarından bir tane seçip onu yapıyor. Ve aşağıda görmüş olduğunuz gibi fotoğraflıyor. Bu işin adı maniswap. :)



Maniswap etkinliği
Maniswap etkinliği



Alice benim geçen sene yeni yıl için yaptığım tasarımı seçmiş yapmak için. Ben de onun Eva rose ojeli tasarımını seçtim. İkimiz de yaptıktan sonra sevgili Alice bu kolajı hazırladı. İkimiz için de keyifli bir çalışma oldu. Alice in çalışmalarını zaten çok beğeniyordum. Ve kendisiyle bu şekilde bir etkinlik yaptığım için son derece mes'udum. :)


Nasıl olmuşlar sizce? Yorumlarınızı bekliyoruz. :)


Alice'in bloğuna giderek başka neler yaptığını görmek ister miydiniz?


Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.
Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream/ Limon Özlü Tırnak Eti Bakım Kremi

Herkese yeniden merhaba. İki günde bir oje süren bir kadın olarak tırnak ve tırnak eti bakımıma özen göstermeliyim. Bu bir zorunluluk değil. Hem bir ihtiyaç hem de hobi benim için. Daha doğrusu oje sanatımın geleceği için tırnak ve tırnak etlerimin bakımı büyük önem taşıyor benim için. Oje sürmeseniz bile sizin için de öyle omalı. Çünkü bakımsız tırnaklar bir kadına hiç yakışmıyor ne yazık ki.

Bugün sizlere Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream den bahsetmek istiyorum. Yani Limon özlü tırnak eti bakım kreminden. 



Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream
Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

23 Aralık 2014 Salı

Eskiyen Kot Pantolonunuzu Değerlendirin / Kendin Yap

Günün ikinci yayınıyla karşınızdayım. Size eskiye kotlarınızı nasıl değerlendirebileceğinizden bahsetmek istiyorum. Kotlar bazen bazı yerlerinden incelir ve yıpranırlar. Ama tam yırtılmadan önce onları değerlendirebilirsiniz. Yama da yapabilirsiniz elbette ama ben bugün farklı bir yöntemden bahsetmek istiyorum.





Kot pantolon eskitme

Flormar Reflection Lipgloss RL02 Red Lips

Bugünkü blog konuğumuz bir lipgloss. Flormar Reflection Lipgloss RL02 Red Lips. Bir çok kadın lipgloss sevmese de tamamen hayatından çıkaramıyor. Ben de onlardan biriyim. Çünkü saçlarım uzun. Ve genelde açık dolaşmayı seviyorum. Dudağımdaki ruja yapıştı mı sinirden deliye dönüyorum. Zaten özellikle rüzgarlı havalarda saçlarım önüme önüme geliyor. Gözümün içine kadar giriyor. Bir de dudaklarıma yapışınca gel de sinir olma. Bir de saçların ruja bulanma durumu var zaten o başlı başına bir sorun. Neyse lipglossları yerin dibine soktukran sonra gelelim ürünümüze. :))


Siz ilk paragrafa çok da aldanmayın arkadaşlar. Merak ediyorsanız okumaya devam edin. Flormar makyaj konusunda gayet güzel yol aldı. Bu konuda takdiri hakediyor.  Rüj ve glossları da elbette ki sevilen ürünlerden ibaret. Bu lipglossun adı Red Lips. Yani anlayacağınız üzere kırmızı dudaklar. Bu gloss u sürdüğünüzde kırmızı dudaklarınız olacak diyor. Ancak pek de kırmızı bir yapı göremedim ben sürünce. Elbette ki şişesinde gayet kırmızı. Ancak dudaklarla buluştuğunda hafif pembemsi bir hal alıyor. Birazdan hep birlikte göreceğiz.

Flormar Reflection Lipgloss RL02 Red Lips
Flormar Reflection Lipgloss RL02 Red Lips

Keşke Kadın Olsam…

Hangi kadın olsa bayılır bu kitaba.
Neden mi? 
Nedeni çok basit.
Bu kitap kadınlara “erkeklerle eşit olmaya çalışma, sen onlardan kat be kat GÜÇLÜSÜN!” diyor.
Aykut Oğut’u okurlar fenomen olmuş kitabı Evrenden Torpilim Var sayesinde yakından tanır. Bir tür “iste, olsun” kitabıydı Evrenden Torpilim Var.
Şimdi uzun bir aradan sonra Aykut Oğut’un "Keşke Kadın Olsam" kitabı gündemde.
Ne mi anlatıyor bu kitap?
Bir kere kadınlara güçlerini yeniden hatırlatıyor.
“Sevgili kadınlar” diyor. Erkekle eşit olmak da neymiş?
          Erkeklerle ASLA eşit OLAMAZSINIZ!
          En büyük hatanız bizimle eşit olmaya çalışmak!
          Çok çabalarsanız eşit olmayı becerebilir misiniz?
          Elbette becerebilirsiniz AMA kendinizden, gücünüzden vazgeçerek becerebilirsiniz bunu!
          Erkekle EŞİT olmak için VAROLUŞ çıtanızı alçaltmanız, daha aşağı inmeniz gerekiyor.
          Eşitlik mi istiyorsunuz?
          Siz bilirsiniz!

Neden eşitlik için kadının çıtasını alçaltması gerekirmiş derseniz?
Yazara göre:
KADIN ERKEKTEN 16 KAT DAHA ÜSTÜN!
Kadın daha güçlü, daha duygusal, muhteşem bir içsel rehberlik kapasitesine sahip, seks ve cinselliği yaşamak konusunda içindeki sese kulak verdiğinde önünde kimse duramıyor, evrensel saygıyı ve sevgiyi hissedebiliyor verebiliyor…
Amaaa.
Bu özellikler tek başına yetmez. 
Bir KADIN ancak:
DUYGULARINI İFADE EDEBİLDİĞİNDE
ONLARI BASTIRMAYI DEĞİL KUCAKLAMAYI SEÇTİĞİNDE
İÇİNDEKİ DİŞİLİĞİ UYANDIRMAYI BAŞARDIĞINDA

Bu özellikler gerçek kapasitesine ulaşıyor.
Kim için yazılmış bu kitap:
Aşkta, ilişkilerde, profesyonel ve sosyal hayatta kendini eksik ve kaybolmuş hisseden her kadın için…
Aykut Oğut bu kitapla cici kızlar uyur, prensi bekler sözlerine inanarak uyutulan güzelleri; sen otur oturduğun yerde, beyaz atlı prens gelince kurtaracak seni sözlerine inanıp hayatını uzun bir bekleyişe bırakmış bütün prensesleri resmen UYANDIRIYOR!
Bu kitabı okuyan bütün kadınlar VAY BE! GERÇEKTEN GÜÇ BENDEYMİŞ diyecek.
Bir kadın devriminin başlaması an meselesi!
Kitapla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız. 
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Splat Hediye Çekilişi Sonucu

Bir çekilişin daha sonuna geldik. Çekilişin detayları buradaydıSplat Türkiye'ye ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biliyorsunuz üç kazananlı bir çekilişti. Kazananlar belli oldu.  Kimlerin kazandığını aşağıda görebilirsiniz.;


Sevgili İmzalı, Gülçin Karaağaç ve Elem Burcu Akcan şanslı arkadaşlarımız. :) İletişim bilgilerini en kısa zamanda bekliyorum.

Yepyeni sürprizler için takipte kalın. Hepinize kocaman sevgiler. :)

22 Aralık 2014 Pazartesi

Simli Oje Deseni / Kendin Yap


Yine bir oje fikri ile karşınızdayım. Simli, parlak glitter ojeniz yok ise ojenizi parlatamayacağınızı düşünmeyin. Elbette ki bunun bir çaresi var. Daha önceden aldığınız simleriniz bu işi görecek. Sürdüğünüz ojenin üzerine far fırçası yardımıyla simleri sürebilir ve uygulayabilirsiniz. Siminiz yoksa simli bir far da işinizi görecektir. Fotoğraftaki gibi uçlarda yoğun  diplerde daha az olacak şekilde bir çalışma yapabilirsiniz. Böylelikle daha hoş ve orjinal bir görüntüye ulaşacaktır tırnaklarınız. Ombre yapmışsınız gibi duracak.



Simli oje deseni
Simli oje deseni

Flormar'dan Yılbaşına Özel Yeni Oje Serisi; Feather Look


Flormar Yeni yıla özel bir koleksiyon çıkardı. Ve bu harika oje serisi de içinde elbette bu koleksiyonun. Ben de denedim. Ve bu oje serisi hakkındaki yorumlarımı huzurlarınıza sunuyorum. Merak edenler odaklanabilir. :) Yeniyılda şıkır şıkır olmak için ideal aslında bu ojeler. Bu güzel oje seisinin adı; Feather Look. Feather İngilizce'de tüy demek. Yani tırnaklarınıza renkli parlak tüylerin döküldüğünü düşünün. Yanardönerli bir görüntüsü var. Ama renklere göre değişkenlik gösteriyor.

Flormar  feather look ojeler
Flormar  feather look ojeler

İnstagram Günlüğü #7

Son zamanlarda İnstagram'da neler paylaşmışım bugün bir göz gezdirelim istedim. Bu 7.  olacak. İnstagram'ı seviyor ve aktif olarak kullanıyorum. Bu yüzden de bloğuma taşıyorum zaman zaman. Burada son zamanlarda neler paylaştığımı göreceğiz.


Nail art alışverişimi paylaşmıştım. Ancak tabi bu salon expres marka baskı aparatını hiç sevemedim ve kullanamadım. Berbat bir ürün. Ayrıntılı yorum yazmayı düşünmedim ama bilmiyorum sizi aydınlatmak adına yazabilirim .



21 Aralık 2014 Pazar

Oje İle Ebru Yöntemini Kullanarak Bardak Boyama

Biliyorsunuz oje ile yapılabileceklerin sınırı yok. Oje ile boyayarak eşyalarınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Bu yöntemi daha önce tırnaklarıma uygulamıştım. Ama şimdi kullandığımız eşyaları da boyamak bana keyif verecek. 


Bu fotoğraf anlatısında gördüğünüz gibi her şey gerçek. Burada mavi bir tema kullanılmış. Siz istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz. Ebru yönteminde renklerin önemi büyük. Atıyorum siyah kullanacaksınız. Yanında mutlaka açık renkler kullanmanız gerekli Mümkün olduğunca kontrast renkler seçmelisiniz. Çünkü Suya dökülen ojeleri bir çubuk yardımıyla karıştırıp güzel bir desen elde edeceğiz. 



Yeni Yıl İçin 10 Makyaj Tüyosu

Herkese merhaba. 
Yeni yıl daha da yaklaştı. Heyecan gitgide artıyor.  Yani sizi bilmem ama ben çok heyecanlanıyorum nedense. Harika bir yıl olur umarım hepimiz için. Peki yeni yılda makyajlar nasıl olacak.? Hala karar veremediniz değil mi nasıl bir makyaj yapacağınıza? Ben de hala kararsızım. Ancak yeni yılda uygulayacağım bir kaç tüyoyu sizinle paylaşmak istedim. Ardından da görsellerle kapanışı yapacağım. :) Unutmayın! Evde dahi kutlasanız kendinize bir makyajı çok görmeyin. Süslenin kızlar. Sürün sürüştürün. Sefanız olsun. :))



20 Aralık 2014 Cumartesi

Flormar Yeniyıl Koleksiyonu Sürpriz Hediyeleri


Merhaba herkese yine harika bir hafta sonu geldi. Çok seviyorum Cumartesi günlerini. Ailecek doyasıya eğleniyoruz. :) Bugün sizlere Flormar'ın yrniyıl konseptini sunacağım. İki gün önce bana bu sürpriz hediye paketini yolladılar. Çok mutlu oldum elbette. 

Paketleri bu şekildeydi. Kurdeleye bayıldım.


19 Aralık 2014 Cuma

Oje İle Kar Tanesi Deseni Nasıl Yapılır? / Yeniyıl Tırnak Süslemesi #1

Yeniyılın yaklaştığı bugünlerde heyecan dorukta. Hepimiz yeniyıl planları yapıyoruz elbette ki. Peki süslü hatunlar olarak tırnaklarımızı süslemeye ne dersiniz? Benim zaten her gün yaptığım şey. Ama sizlere de bir faydası olması açısından yeniyılda yapabileceğiniz tırnak süslemeleri seriimi başlatıyorum. Bu ilk yazı ve devamı gelecek. Ta ki yeniyıla kadar. Dün instagram'da paylaşmıştım. Bugün ise burada kar tanesi yapacağız hep birlikte.

Burada yapılmış halini görebilirsiniz. Küçüklü büyüklü yaptığınızda çok daha doğal duracaktır. Sanki tırnaklarınıza kar yağmış gibi olacak.

Kar tanesi tırnak süslemesi
Kar tanesi tırnak süslemesi

Narecza.com 'dan Sürpriz Yeniyıl Hediye Paketi

Herkese yeniden merhaba. Geçtiğimiz günlerde Narecza.com'dan çok güzel sürpriz bir hediye paketi geldi. Yeniyıl yaklaşırken böyle güzel hediyeler almak sevindiriyor insanı.

Narecza.com, dermokozmetik ürünler ihitva ediyor. Bu anlamda Narecza'dan yapılan alışverişlerde içiniz rahat edebilir.

Narecza.com kozmetik ve bitkisel ürünler pazarına yeni bir soluk ve bakış açısı kazandırmak amacıyla 1 Temmuz 2012 tarihinde hizmete açılmış.

Her zaman her durumda %100 müşteri memnuniyeti parolasıyla Aralık 2011’de temelleri atılan narecza.com 2 yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük kozmetik ve bitkisel ürünler satan online ticaret sitesi olmayı hedefliyor. 


Bana gelen paketin içeriği şu şekilde;


17 Aralık 2014 Çarşamba

Günün Ojesi - Pastel 11

Günün üçüncü yayını bir oje olsun istedim. Yine harika bir oje ile tanıştıracağım sizi. Kışın iyice bastırmasıyla koyu renk ojelere olan ilgi biraz daha ağır basıyor. Özellikle lacivert tonlar hem ışığı iyi yansıtıyor hem de kalıcılıkları diğer renklere göre biraz daha fazla. Doğru oje seçimi ile lacivert tonlarda ışıl ışıl tırnaklara sahip olabiliriz. Bunun için Pastel 11 numaralı oje biçilmiş kaftan. 

Burada gündüz ışığında nasıl durduğunu görebilirsiniz. 


2015 Saç Stilleri

2015'te saçlar kısalıyor. 
Kısa saçın her modeli moda olacak gibi. Uzun küt  saçları sıklıkla göreceğiz. 

Bu model çok güzel ve sade. Ayrıca şık davetler için kesinlikle tercih edilebilir bir model.

Örgü Saç Bandı Yapımı / Kendin Yap

Herkese günaydın. Son zamanlarda  kendin yap fikirleri çok cazip gelmeye başladı. Zira evimizde olan kullanmadığımız eşyalar le yapabileceğimiz yüzlerce güzel şey varken onları atmaya kalkıyoruz. Örneğin bugün sizi çok kolay yapabileceğiniz bir saç bandı örneği göstereceğim. Herkesin evinde olabilecek nesnelerle nasıl saç bandı yapılır?


Şekilde gördüğünüz gibi gerekli olan şeyler; saç lastiği, makas, deri şerit, renkli ip, ve top zincir. 


Deri örgü saç bandı yapılışı
Deri örgü saç bandı yapılışı

16 Aralık 2014 Salı

Günün Manikürü / Kurdele Nail Art

Bugünkü tasarımımla sizlerleyim. Aklıma yapacak bir sey gelmeyince sığındım kurdele figürüne. Pembe kurdele tüm kadınların  sevdiği bir varlık. Elbiselerimizde, tokalarımızda, bandanalarımızda kullanmaktan keyif alıyoruz. Hiç modası geçmeyecek elbette. Ben de bugün onları tırnaklarıma taşıdım. Çok çok güzel yapamadım ama tırnaklarımdaki duruşunu sevdim. Tırnaklarım kestim. Kısa tırnak kullanmak oldukça rahat. Zaten uzun tırnağı da çok uzun süre kullanamıyorum. Uzayıveriyor bir tanesi kırılırsa hepsini kesiyorum ben. Öyle içim rahat ediyor. 

Burada duruşunu görebilirsiniz. Çok şık oldu bence. :)

15 Aralık 2014 Pazartesi

Çekiliş; Splat Marka Ürünlerden Oluşan 3 Kazananlı Çekiliş (KAPANDI!)

Herkese merhaba arkadaşlar. Yeniyıl yaklaşırken benden sizlere bir sürpriz daha. :)

Splat ile sizlere bir sürpriz hazırladık.  SPLAT ürünleri içeren üç set (set içindeki: Professional White Plus diş macunu , Special Love ve Special Armydent diş macunu, 0-4 yaş arası çocuklar için diş macunu, 3-8 yaş arası çocuklar için diş macunu) üç ayrı kişinin olacak.  Çekiliş 3 kazananlı olacak. Her üç kişi aşağıdaki hediyelerin sahibi olacak. 

Hediyeler;


Çekilişe katılmak için;

1. Bloğumu gfc den takip ediyor olmanız.  (Bu siteye katılın ya da bu siteyi takip et yazan butonlardan takibe alabilirsiniz. )
2. Splat facebook sayfasını beğenmeniz (https://www.facebook.com/splat.turkiye
3. Kendi facebook sayfanızda bu yazıyı paylasmanız.

Yorum kısmına Gfc takip isminizi ve Splat Facebook sayfasını beğendiğiniz hesap isminizi bir de paylaşım linklerinizi eklemeyi unutmayın. Ve mailinizi de tabi ki. :)

Artı ek hak isterseniz;

Bu çekilişi bloğunuzda fotoğraflı olarak yeni bir yayın şeklinde paylaşmanız size +4 hak getirecek.
Çekiliş yayınını paylaştığınız her sosyal medya hesabı size  +2 hak getirecek.



Böylece katılımınız gerçekleşmiş olacak. Artık sıra beklemekte... Çekiliş çok kısa sürecek arkadaşlar. Bugün başlayıp 22 Aralık'ta sona erecek. Yani bir hafta. O yüzden katılımınızı bir an önce yapmanızı tavsiye ediyorum. Kargo firma tarafından karşılanacak olup yurtiçi katılımlar geçerlidir. Çekiliş random.org ile belirlenecek.

Herkese boş şans ve bembeyaz gülüşler diliyoruz. :) Ve şimdiden mutlu yıllar..


Bayanlili.com swarovski taşlı kolye çekilişi için tıklayınız..

Selülit Oluşumunu Engelleyen Soapville Lifli Sabunlar / Greyfurt

Merhaba arkadaşlar. 
Bugün size benim için çok özel bir ürün olan Soapville Lifli Sabun Greyfurt u yorumlamak istedim. 

Soapville Hepsiville firmasının bir alt markası diyebilir. Vücut için olan ürünleri de Bodyville diye geçer. Soapville sabun grubuna aittir. 8 çeşit sabun grubu var.

Bitkisel sabunlar
Gliserinli sabunlar
Zeytinyağlı sabunlar
Kremözlü sabunlar
Lifli sabunlar 
Parfümlü sabunlar
Meyve sabunları
Ölüdeniz çamuru

Biliniz ki bu sabunları incelerken kendinizi kaybedebilirsiniz. Saoapville sabunlarına mutlaka göz atın. :)

Ben bugün başta da söylediğim gibi lifli sabun grubundan bahsedeceğim. Elimdeki bu Greyfurt özlü lifli sabun neden benim için bu kadar önemli? Evet bu ürün benim için önemli çünkü kafamdaki sabun profiline tamamen farklı bir boyut kazandırdı. 

Önce ürüne bir göz atalım;

Soapville greyfurt özlü lifli sabun
Soapville greyfurt özlü lifli sabun

13 Aralık 2014 Cumartesi

Nailart Sergisinde Yeniyıl Yarışması Var!!


Herkese merhaba. Bir çoğunuzun bildiği üzere İnstagram'da sevgili @benimelim Zeynep ile birlikte yürüttüğümüz ve #nailartsergisi tagiyle paylaşılan tırnak tasarımlarını paylaştığımız ortak bir hesabımız var. İsmi @nailartsergisi. Şu yazımda anlatmıştım mevzuyu. 

Yeniyıl için bir yarışma yapmaya karar verdik. 3 Ocak'a kadar paylasilan kış ve yeniyıl temalı nail artlardan iki tane belirleyip sahiplerine sürpriz nail art, el ve tırnak bakım ürünlerinden oluşan hediyeler yollayacağız. Siz de katılmak isterseniz #nailartsergisi @nailartsergisi etiketleriyle kış ve yeniyıl temalı tasarımlarınızı paylaşabilirsiniz. İstediğiniz kadar paylaşım yapabilirsiniz. İki kazanan olacak dediğim gibi. 3 Ocak'ta yarışma bitecek. Ve kazananiara hediyelerini ulaştıracağız. 

Haydi #nailartsergisi ne. :)

Bize instagramdan ulaşmak isterseniz; http://instagram.com/nailartsergisi

nailartsergisi@gmail.com dan soru ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.






12 Aralık 2014 Cuma

Note Kozmetik Full Coverage Concealer 02 Beige Deneyimim

Yeniden merhaba arkadaşlar. 
Note markasını herhalde duymayan kalmadı diye düşünüyorum. Yani en azından makyaja düşkün biz ve bizim gibiler en az bir ürününü kullanmıştır. Özellikle ojeleri çok konuşuluyor ancak ben daha sahip olamadım kendilerine. Şimdilik concealer ile idare edeceğim. Ha bi de ruj ve dudak kalemi var.:) Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj yorumum için buraya tıklayabilirsiniz. 
Bugünkü blog konuğumuz Note Concealer 02 Beige


Note Concealer 02 Beige
Note Concealer 02 Beige