30 Ocak 2015 Cuma

Makyajın Kalıcı Olması İçin 4 Öneri


Hepimiz yani tüm kadınlar makyajımızı gerektiği zaman tazeleyemeyebiliyoruz. Kimi zaman vaktimiz olmuyor kimi zaman da eriniyoruz. İşte şimdi birazdan anlatacağım dört madde bu durumda size yol gösterecek. Çünkü makyajınızı tazeleyemeyeceğiniz zaman nasıl makyaj yapabilirsiniz? Bunun püf noktalarından bahsedeceğim. Ben kendim uyguluyorum elbette. Siz de bir kulak verin derim.

Makyajın kalıcı olması için 4 öneri

1. Cildinizi iyi temizleyin;
İyi temizlenmemiş bir cilde kesinlikle makyaj yapmayın. Özellikle derinlemesine temizlik yapan veya peeling tarzı ürünlerle cildinzi temizledikten sonra makyaj yapmaya özen gösterin. Temiz olmayan ciltte yüzdeki kirler makyajı cildinizden atmaya çalışır ve kusar.

2. Cildinizi nemlendirin; Temizlediğiniz cildi asla nemsiz bırakmayın. Nemsiz bir cilde yapılan makyaj zaten hoş durmayacaktır. Çok yağlı olmamak kaydıyla su bazlı bir nemlendirici veya süt kullanarak cildinizi makyaja hazırlayın. Sürdüğünüz krem bir sabitleyici görevi görecek.

3. Makyaj bazı kullanın; Makyaj bazı, kullandığınız makyaj malzemelerinin renginin daha iyi çıkmasını sağlar. Renkler yerine oturunca daha sağlam durur malzemeler ciltte.

4. Uzun süre dayanıklı makyaj malzemeleri kullanın; Üzerinde uzun süre dayanıklı olduğu yazan makyaj malzemeleri kullanın.

İşte tüm bu maddeleri uygularsanız makyajınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. :)

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



Kalyon Oje Matlaştırıcı

Bugünün blog konuğu Kalyon oje matlaştırıcı. Her ojeseverin koleksiyonunda mutlaka bulunması gereken bir ürün de oje matlaşırıcıdır. Çünkü her oje markasının mat serisi yok. Ya da olsa bile renkler ve çeşitler oldukça sınırlı. İstediğimiz ojeyi tek bir ürünle matlaştırmak elbette ki bulunmaz bir nimet. Daha nce Pastel'in oje matlaştırıcısını kullanmıştım. Ondan da memnun kalmıştım ancak fiyat olarak Kalyon oje matlaştırıcı fiyat olarak daha uygun. Ben de bir deneyeyim dedim. Ve Pastel'inkinden pek de bir fark göremedim. Bu yüzden sanırım kalyon almaya devam edeceğim. Şimdi siz tabi görselleri merak ediyorsunuz. O halde haydi bakalım nasıl durmuş tırnaklarımda ;


Küçük de bir pembiş kalp kondurdum. :) Ama bu renge de matlık çok yakıştı diyebilirim. Burada mat halini görüyorsunuz.


Tabandaki oje Flormar beauty toys Bt 03.  Parlak olarak da çok hoş duruyor öyle değil mi bu renk?


Ve kalyon matlaştırıcı uyguladıktan sonraki yakın çekim görüntüsü;


Gelelim Kalyon oje matlaştırıcının özelliklerine. Mat ojeler ya da matlaştırıcılar oldukça çabuk kuruyorlar. Kalyon oje matlaştırıcı da öyle..Tek kat sürmek matlık için yeterli. İlk sürdüğünüzde sanki parlatıcı sürüyormuşsunuz gibi parlıyor. Ama kısa süre sonra kuruyunca matlaştırmaya başlıyor. Fiyatını şu an net hatırlayamıyorum ancak 4 TL civarındaydı sanırım. Mat oje sevenlere öneririm. :) Watson'slardan temin edebilirsiniz.

Siz ojenizi nasıl seversiniz? Mat mı yoksa parlak mı?

Bu arada China glaze oje çekilişim devam ediyor. Katılmak için Tanaçan Kozmetik ile üç kazananlı china glaze oje çekilişi yazıma tıklayabilirsiniz.



Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.







25 Ocak 2015 Pazar

Rimmel London Pop Art Top Coat

Bugünkü blog konuğumuz Rimmel london pop art top coat. Renkli puantiyeler içeren bu harika parlatıcıyı keşfe çıkalım. Ben taban oje olarak koyu bir oje tercih ettim. Taban ojem Golden rose color expert 36 numaralı oje. Aslında açık renkli taban ojelerle daha güzel duracağını düşünüyorum ben rimmel london pop art top coat'ı. Çünkü açık renk üzerinde bu puantiyeler daha sade duracak. Bu haliyle biraz karmaşık durduğunu kabul edebilirim.


Rimmel London Pop Art Top Coat
Rimmel London Pop Art Top Coat
 Tabi böyle ojeleri kullanırken en sıkıntı çektiğim konu puantiye parçalarını eşit yayamamak. Bu üründe de aynı durum baş gösterdi. Bu durumu düzeltmek için şöyle bir yol izledim. Daha doğrusu iki yol izliyorum diyebilirim. Ya top coatı iki ya da üç kat sürüyorum. Ya da fırçaya bol miktarda oje alıp puantiyeleri fırçayla yerleştirmeye çalışıyorum. Ben burada ikinci yolu tercih ettim. Kurumasını orta karar buldum.. Ama görüntüsü bir harika bence. Sizce?
Rimmel London Pop Art Top Coat
Rimmel London Pop Art Top Coat
Burada da kırmızı kedi kolyemle bir selfie görmektesiniz. 
Rimmel London Pop Art Top Coat
Rimmel London Pop Art Top Coat
Fiyatı diğer ojelere göre biraz pahalı elbette. 5 TL civarında olması lazım. Sadece Watson'slarda satılıyor. 

24 Ocak 2015 Cumartesi

Flormar BB Krem 002

Flormar'dan yılbaşında yaptığım alışverişimde almıştım Flormar Bb krem 02 yi. O günden beri de kullanıyorum. Bir bb krem aşığı olarak söylemeliyim ki benim için farklı bir deneyim oldu. Daha önce Garnier bb kremi kullanmış ve yorumlamıştım bloğumda. Genel olarak da memnundum elbette. Fiyat olarak da cazipti. Garnier'la karşılaştırmam gerekirse baya farklar var diyebilirim. Yüzümde çok fazla leke ya da iz olmadığı için makyajlarımda hep bb krem tercih ediyorum. Garnier oldukça akışkanken Flormar hayli katı geldi bana. Garnier'ı kullanım açısından zaten biraz konforsuz buluyordum. Sürekli damlatıyordum oraya buraya. Hatta giysilerime çok sıçramıştır. Her defasında değiştirmek zorunda kaldım. Ancak Flormar bb kremde öyle bir sorun yaşamadım. Kıvamı bana göre oldukça iyi. Şıp şıp damlamıyor ya da sıçramıyor.


Burada tüpünü görüyorsunuz. 
Flormar BB Krem 002
Flormar BB Krem 002

Gelelim diğer özelliklerine. Kapatıcılığını iyi bulduğumu söyleyebilirim. Kalıcılığı da bana göre iyi. Genel olarak sevdim elbette. Oldukça mat bir bitişe sahip. Alnımda oğlumun eseri bir tırnak izim var şu anada onu tam kapatmasa da karşımda duran biri baktığında farkedilmeyecek hale geliyor. Kıvamı koyu olduğu için sürerken ve yayarken biraz zorlanıyorum. Ama yine de aldığıma ve denediğime pişman olmadım. Yüzümde ağırlık hissetmedim. Akşama kadar durdu ve hiç bozulma ile karşılaşmadım.Bu ürün hakkında kimler ne diyor araştırma yapmadım ama benim yorumlarım bu şekilde. Eğer siz de uygun fiyatlı ve orta karar bir ürün arıyorsanız Flormar bb kremi tercih edebilirsiniz. Bendeki rengi 002 numara olanı. Yani açık renklisini aldım. Bir de 003 olmak üzere toplamda iki renk seçeneği mevcut. Beyaz tenli olduğum için bu rengi seçtim ama koyu tenliyseniz bence 003 bile size açık gelebilir. Bu açıdan renk çeşitliliğini az buldum. 002 nin rengi hafif sarıya dönük. Benim tam istediğim gibi aslında. Çünkü beyaz tenli olmama rağmen oldukça kızaran bir cildim var. Yani sarı renkli kapatıcılar bu durumu dengeliyor. 


Burada bileğime denedim ve fotoğrafladım.Damarlarımı kapattığını görebilirsiniz. Kapatıcılık konusunda bence iyi iş başarıyor. 

Flormar BB Krem 002
Flormar BB Krem 002

Flormar bb kremin fiyatı 25,00 TL. Spf 15 güneş koruması içeriyor. Kokusu da bana göre güzel. Eğer siz de benim gibi kızarık tenli iseniz 002 numaralı seçeneğini tercih edebilirsiniz. Biterse bir daha alır mıyım konusuna gelince bir şey diyemiyorum. Sanırım bir süre daha kullanmam gerekecek. 


20 Ocak 2015 Salı

Kaşları Daha Kalkık Göstermenin 5 Yolu

Kaşlar düşük olduğunda ya da durduğunda bu durum görünüşümüze negatif bir hava katıyor. Yorgun ya da üzgün görünüyoruz. Peki kaşlarımızı daha kalkık gösteren tüyolar neler? Gelin bunları hep birlikte inceleyelim. 

Kaşları Daha Kalkık Göstermenin 5 Yolu
Kaşları Daha Kalkık Göstermenin 5 Yolu

Kaşları Daha Kalkık Göstermenin Yolları

1. Kaşlarınıza masaj yapın; Vücudumuz sarkmasın diye nasıl spor yapıyorsak kaşlarımızın da düşük durmaması için onlara spor yaptırmalıyız. Bunun için her gün iki kere bir sabah bir de yatmadan önce beş dakikanızı bu iş için ayırın. Parmak uçlarınızla kaş kemiğinizden itibaren bastırarak yukarı doğru kaldırın. Bu işlemi beş dakika boyunca onar saniye olacak şekilde tekrarlayın. Bir diğer yöntemi de Yüz masajı nasıl yapılır? isimli yayınımı okuyarak öğrenebilirsiniz.

2. Kaşlarınızı tarayın; Bitmiş rimel fırçanızı bu işlem için kullanabilirsiniz. Kaşlarınızı temiz rimel fırçasıyla hint ya da zeytin yağına batırarak yukarı doğru tarayın. Kaş kökleri uyarılacak ve kaşlarınızın dökülmesini engelleyecek. Kaşların düşük durmasının bir sebebi de dökülen kaşlardır. Kaştaki kıl kökleri kaşları kalkık tutar.

3. Kaşlarınızı asla üstlerden almayın; Kaşlarınızı üstlerden alırsanız kaşlarınız aşağıdaymış gibi durur. Mümkün olduğunca üstlerden almamaya gayret edin.

4. Aydınlatıcı Kullanın; Kaş kemiğinizde kaşınızın bittiği kısımlara aydınlatıcı sürü. kaş kemiğinizi daha iri gösterecek ve kaşlarınızın kalkık görünmesini sağlayacak.

5. Kaşlarınızı Doldurun; Kaşlarınızda kelleşen bölge olmasa bile onları doldurarak daha kalkık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaş nasıl doldurulur? isimli yazım size yol gösterecektir.

Tüm bunları uyguladığınızda kaşlarınız daha kalkık görünecektir.


Onyüzmilyonoje'yi takip etmek için;


19 Ocak 2015 Pazartesi

Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist

Her cilt tipine önerebileceğim bir ürünle karşınızdayım. Salatalık ve karpuzun muhteşem uyumuyla harika kokan bir spreyle tanıştıracağız sizi.  Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist. Bu ürün her cilt tipine uygun özellikte. Hatta hassas ciltliler bile kullanabilir. Oldukça yumuşak bir yapısı var. Su gibi.

Cildi tazeleyip rahatlatıyor. Özellikle yaz aylarında o güzel kokusuyla da bunaltıcı durumdan kurtulmak için harika bir ürün.
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Ciltteki hassasiyeti hafifleterek duyuları yeniden canlandırmayı başarıyor. Hiyalüronik asit içeriği sayesinde cildi hidratlama özelliğine sahip. Arnika montana ekstraktı içeriği sayesinde gözeneklerin içini temizlerken anı zamanda onların sıkılaşmasını da sağlıyor.

Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist
Skin by Ann Webb Salatalık ve Karpuz Rahatlatıcı Mist

Kullanımı;

Cildinizi temizledikten sonra şişeyi yüzünüze yaklaşık 30 cm mesafede tutun ve hafifçe yüzünüze spreyleyin. Uygulamayı takiben cildinize özel serum ve nemlendirici ile devam edin. Günde 3-5 defa uygulamayı tekrar edebilirsiniz.
Ürün ayrıca çok amaçlı. Ürünü erkekler de kullanabilir. Traş sonrası yüze sıkılarak yanmayı önler ve tazelik verir. Tüm vücuda da uygulanabilir. Makyaj sabitleyici olarak da kullanılabilir. 

Paraben, Fıtalat ve Petrol türevleri içermiyor. Güvenle kullanılabilir. Ürünü denemek isterseniz paket olarak tüm seti yaşamdukkaı.com.tr den alabilirsiniz. Her cilt tipine uygun paket seçenekleriyle istediğiniz paket tercih edebilirsiniz. Şu an % 30 indirimle ürünleri alabilirsiniz. Ücretsiz kargo ve 14 günde iade şansı veriyorlar. Bu ürünler kaçmaz diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin 5 Yolu

Tüm kadınlar elbette takma kirpikler yardımıyla muhteşem kirpiklere sahip olabilir. Ancak bu durum geçicidir. Bir günlük bir maceradır. Bunun yerine kalıcı çözümler herkesin istediği bir şey. Şimdi size kirpikleri uzun ve dolgun göstermenin ipuçlarından bahsedeceğim. Kirpikler nasıl uzar? Kirpik bakımı nasıl olur? Hepsini konuşucaz.


Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin 5 Yolu
Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin 5 Yolu

Kirpikleri Uzun Ve Dolgun Göstermenin Yolları;

1. Doğal kaş ve kirpik serumu nasıl yapılır? isimli yazımda bahsettiğim uygulamayı kirpiklerinize uygulayın. Hint yağı ve hindistan cevizi yağı kirpiklerinizi uzatacak.
2. Kirpiklerinizi her gün tarayın; Kirpikleri taramak onların karışmasını önleyecek ve daha düzgün uzamasını sağlayacak. Kirpiklerinizin uzamasını istiyorsanız onları düzenli olarak fırçalamalı ve taramalısınız.
3. Kirpik diplerinize masaj yapın; Kirpik diplerine masaj yapılırsa kirpik dipleri uyarılacak ve daha etkin kökler haline gelecek. Bunu nazikçe yapmak oldukça önemli elbette. Aksi taktirde kirpiklerin dökülmesine sebep olabilirsiniz.
4. Dengeli beslenin; Dengeli beslenmek her şeyde önemli olduğu gibi kirpiklerimiz için de önemlidir. Sağlıklı kirpikler için dengeli beslenmeli ve vitamin almalıyız. Protein almak da vitamin almak kadar önemlidir.
5. Göz makyajınızı silmeden uyumayın; Çok yorgun olduğumuzda hemen yatağa gitmek elbette oldukça cazip. Ancak bu tamamen yanlıştır. Makyaj gözümüzde uzun süre kalmamalı. Özellikle geceleri kıl köklerinin en hareketli saatleridir. Kıllarımız da gece uzarlar. Göz makyajı uzun süre kalınca kıl köklerini tıkayarak kirpiklerin dökülmesine sebep olur. Tüm gece makyajla yatmak kirpiklerinizin uzamasını da engeller.

Tüm bu maddelere uyarsanız kirpiklerinizdeki ilerlemeyi siz de farkedeceksiniz.



17 Ocak 2015 Cumartesi

Converse Oje Deseni

Yine yeni bir oje deseniyle karşınızdayım arkadaşlar. Ve yine çok kolay ve güzel bir oje deseni bu. Converse tırnaklar yapacağız birliklte. Converse ayakkabılardan esinlenerek yaptığım bu tasarım instagramda çok beğenildi. Umarım siz izleyicilerim de beğenirsiniz. Ve size bir sürprizim de var. Bu tasarımın yapılış videosunu çekdim, editledim ve youtube a yükledim bile. Yani bu tasarımı yaparken size yol gösterecek bir tane de videom var. :)

 Hadi gelin hep birlikte Converse oje deseni nasıl yapılır? bakalım;

Videoyu izleyebilirsiniz;



Gelin bir de fotoğraflarına bakalım;

Converse oje deseni
Converse oje deseni

Converse oje deseni
Converse oje deseni



Converse oje deseni
Converse oje deseni

Beğendiyseniz buradan kanalıma abone olabilirsiniz. Ayrıca istek videoları da gelsin artık. Hangi oje desenlerini merak ediyorsanız bana yazın. Ben de yapıp videosunu çekeyim. :) Çok eğlenceli ki.

I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)

Herkese merhaba. Harika bir ürün ve harika bir yayınla karşınızdayım. Kokulu, aromatik sabunları seviyorsanız bu yazıma kulak verin dostlarım. Çünkü ayağınızı yerden kesecek bir sabunla tanıştıracağım sizi. Kozmobio.com da satılan  I Giardini Aromatici Rose Soaps (2'li gül sabun seti) Bu sabunlar kesinlikle gül kokusunu sevenler için elbette. Ama sevmiyorsanız da öyle bayık bir kokusu olduğunu sakın düşünmeyin. Denemenizde fayda var. 

Kutusu ve ambalajı bu şekilde. İçinden iki adet gül sabunu çıkıyor. Ve inanılmaz güzel bir kokuları var. Eğer gül kokularını ve sabunları seviyorsanız eliniz kesinlikle başka bir ürüne gitmesin derim. 

I Giardini Aromatici Rose Soaps
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)
Öyle güzel fotoğraf veriyor ki çektikçe çektim valla. Harika göründüğünü düşünüyorum. Üzerinde gül şeklinde kabartmaları var. Yani bu sabunun her şeyi gül. :)
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)


Şu güllere bakın; Harika bir işçilik var.
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)

I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)

I Giardini Aromatici Rose Soaps
I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti)

Bu fotoğraf da içeriğini merak edenlere gelsin. 
I Giardini Aromatici Rose  sabun içeriği
I Giardini Aromatici Rose sabun içeriği

Ürün İtalyan markası.

I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti) ni havlularınızın ya da giysilerinizin arasına da koyabilirsiniz. Mis kokulu giysilerle güne başlarsınız. Çok da güzel olur. Giysileriniz, havlularınız mis gibi gül kokar. 

%100 bitkisel bir üründür. Dermotolojik olarak test edilmiş ve mikrobilyolojik kontrollerden geçmiştir. Hayvansal Türevleri - Sles/Sls - Parabenler - Madeni yağlar - Renklendiriciler içermiyor. Ayrıca hayvanlar üzerinde de test edilmemiş bir ürün.

Ürünü incelemek ve almak için I Giardini Aromatici Rose Soaps (Özel Seri 2'li Gül Sabun Seti) bağlantısına tıklayın. 7 günde iade şansınız var. Kozmobio.com dan yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz şu an. Tavsiye ediyorum. Güvenle kullanabilirsiniz. :)


16 Ocak 2015 Cuma

Tanaçan Kozmetik İle 3 Kazananlı China Glaze Oje Çekilişi (KAPANDI)

Tanaçan Kozmetik ile tüm takipçilerimi sevindirecek bir çekiliş yapmaya karar verdik. China glaze ojeleri bilmeyen yoktur herhalde. Ve renk skalası da gerçekten çok geniş. Tüm ojeseverleri bu çekilişe davet ediyorum. Bizden china glaze oje kazanmak isterseniz haydi okumaya devam edin yayını.

Bu çekiliş üç kazananlı olacak olup kazanan her üç kişi China glaze electropop serisinden birer oje sahibi olacak.



14 Ocak 2015 Çarşamba

Uğur Böceği Tırnak Süslemesi

Herkese yeniden merhaba. Ben dün ojelerle uğur böcekli bir nail art yapmıştım. İnstagram'da paylaşınca herkes çok sevdi. Videosunu da çekmiştim. Gece üşenmedim ve editleyip yükledim. Biliyorsunuz tırnak sanatıyla uğraşmayı seviyorum. Bu yüzden youtube kanalımda tırnak tasarımlarının yapılışlarını anlatıyorum. Yakında bir çekiliş fikri var aklımda. Bakalım nasıl olacak. Ben de heyecanlanıyorum. :) Tırnak süslemesi tam bir derya deniz. Sonsuz kombinasyonlarla çok çok farklı tırnaklar yaratabiliyorum. Bu yüzden konu sıkıntısı da çekmiyorum. Hem de videolarım kısa olduğu için de sık sık video çekebileceğim. Bu konuda oldukça rahatım. Ancak tabi editlnmesi biraz vaktimi alıyor ancak biraz daha profesyonalleştim sanırım. Eşim beni izlerken "bunu da mı öğrendin?"dedi movie maker da video editlerken. :)) Demek ki bişeyler yapabiliyorum. Dışardan öyle görünüyorsa demek. :))




Neyse ben lafı fazla uzatmadan Uğur böceği tırnak süslemesi videomu izleyin siz. :)


12 Ocak 2015 Pazartesi

Flormar Color Palette Eyeshadow Nude Dudes 07 Far Paleti

Belki de hayatımın en naturel paleti olabilecek bir üründen bahsedeceğim size. Evet Flormar'ın Nude Dudes 07 göz farı tarafımdan denendi ve benden geçer not aldı. Nedenlerini biraz sonra konuşacağız. Bu palet çok övülüyordu. ben de yılbaşında yaptığım Flormar alışverişinde bu ürünü denemek istedim. Ve şu an benim. :)

Flormar Color Palette Eyeshadow Nude Dudes
Flormar Color Palette Eyeshadow Nude Dudes

10 Ocak 2015 Cumartesi

Gazete Baskılı Oje Deseni Nasıl Yapılır?

Bu sabah bir video çektim. Gazete baskılı oje deseni nasıl yapılır? göstermek istedim. Biliyorsunuz sürekli tasarım yapıyorum ama Youtube'da daha bir aktif olmaya karar verdim şu aralar. Elimden geldiğince video yüklemeye çalışacağım. Gazete desenli oje tasarımını ne zamandır yapmak istiyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı. Bu sabah ani bir kararla yapıp video çekmeye kadar verdim. İnstagram'da da sürekli soruluyordu. İstek videosu gibi düşünüp sizlere sunuyorum. Umarım beğenir ve yaparsınız. 

Videoyu izlemek için tıklayın;



9 Ocak 2015 Cuma

2015'in Rengi Marşala Kombin Örnekleri

Bu senenin rengi Marşala. Peki öyleyse eğer Marşala renklerinden kombin örnekleri seçmezsem olmazdı. Sizler için 2015 yılının rengi marşaladan harika kombinler beğendim. Bakalım siz de beğenecek misiniz? 


Marşala renginin şöyle bir özelliği var. İstersen tüm giysi ve aksesuarlarının rengi marşala olsun asla boğulmayan bir havası var. Tabi bir detayı yine de farklı renkte seçmekte fayda var ama. Her şeyiniz marşala olsa bile göz kamaştırabilirsiniz emin olun.


Marşala rengi kombinler
Marşala rengi kombinler

8 Ocak 2015 Perşembe

Onyüzmilyonoje Youtube'da

Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir yıl önce bir youtube kanalı açmıştım. Ancak çok fazla ilginlenemedim. Şimdilerde biraz ağırlık vermeye karar verdim. Her hafta video eklemeyi düşünüyorum ama tabi bilemiyorum. Acemi sayılırım. Yani her hafta birer video yeterli olur mu sizce? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Youtube kanalımda sadece oje tasarımlarımı anlatıyorum. Yani nasıl yapıldığına dair bir video çekip yüklüyorum. İzleyip yorum yaparsanız sevinirim. 

Toplam 10 videom var ve buraya favorilerinden birkaçını ekleyeceğim. İyi seyirler diliyorum. :)


Tırnağa ebru sanatı nasıl yapılır?


Flormar Yılbaşı Alışverişim

Yeni yıla bir şeyler almadan irmek istemedim. Flormar'ın bana yolladığı indirim kuponu çok cazipti ve ben de birazdan göstereceğim ürünleri aldım. Flormar yılbaşı indirimlerine kupon da eklenince çok uygun fiyata harika ürünler aldım. Bakalaım neler almışım?


Alışverişimin genel görüntüsü;

Flormar yılbaşı alışverişim 2015
Flormar yılbaşı alışverişim 2015

7 Ocak 2015 Çarşamba

Tırnağa Ebru Sanatı Nasıl Yapılır?

Bugün sizlere uzun uzun bir yazı hazırlayamadım ama youtube kanalımı yeniden canlandırmaya karar verdim. Bunun için de bir video çektim. Tırnak tasarımları yaptığım video kanalıma bugün Tırnağa ebru sanatı nasıl yapılır? videomu ekledim. Ebru deseni bir çok yerde kullanılıyor. Tırnaklara da ojeler ve su yardımıyla ebru deseni yapılabiliyor.  Ben daha önce yazılı olarak fotoğraflarla bir anltım yapmıştım bloğumda ama video daha anlamlı olur diye düşündüm. Geçen sene yaptığım çalışma için tırnaklara ebru sanatı yapımı isimli yazıma gidebilirsiniz.

Dilerseniz videomu izleyebilirsiniz. Abone olursanız da ayrı bir sevinirim. :)


6 Ocak 2015 Salı

Kaş Nasıl Doldurulur?

Kaşlarımız makyajımızı tamamlayan en önemli unsurlardan. Güzel ve dolu dolu görünen bir kaş makyajın daha da ilgi çekici olmasını sağlar. Kaş nasıl doldurulur? sorusu da bu noktada önem kazanıyor. Kaşlarımız zamanla küsebiliyor. Ya da genetik olarak çok kaşlı biri değilseniz bu yazım sizlere yol gösterici olacaktır. Aşama aşama kaş nasıl doldurulur? inceleyelim. 


Kaşlarınızı iyi inceleyin. Nerelerde boşluklar var iyi kavrarsak onların üzerine gitmemiz daha kolay olacaktır. 



Kaş nasıl doldurulur?
Kaş nasıl doldurulur?

Yüksek Bel Pantolon Nasıl Giyilir?

Yüksek bel pantolonlar hem çok şık durması hem de vücut kusurlarını örtmesi sebebiyle biz kadınlar tarafından gardrobumuzun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Ben özellikle doğumdan sonra sürekli yüksek bel kot pantolonlar kullanmaya başladım. Neden derseniz göbek ve karın kısmımı en iyi örten pantolanlar yüksek belli pantolonlardır. Çünkü kapanma kısmı karnınızın üzerinde kalır. Böylece karın ve göbek kısmımızı bölmemiş oluruz. Bu bütünlük onların kaybolmasına sebep olur. 

Bu yazımda sizlerle yüksek bel pantolon nasıl giyilir? sorusunun cevaplarını keşfedeceğiz.


Yüksek bel pantolonlar kalça ve basen bölgesini toparladığı için bel oyuntusunu da ortaya çıkaracaktır. Yani böyle bir pantolon tercih ettiğinizde daha zayıf görüneceğinizin garantisini verebilirim.

Birinci örneğim dökümlü bir blüz eşliğindeki kombin. Blüzü pantolonun içinde kalacak şekilde giydikten sonra açıkta kalan yerlerden çekiştirerek pantolonun üzerine düşmesini sağlayabilirsiniz. Bu hem spor hem de şık bir görünüm sağlayacaktır.

Yüksek bel pantolon nasıl giyilir?
Yüksek bel pantolon kombinleri


Bayanlili.com Yeniyıl Çekiliş Hediyemiz Sahibine Ulaştı.

Bayanlili.com işbirliğinde yaptığımız çekilişimiz geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı. Cekilis hediyemiz swarovski tasli kolye sahibine ulasti. Sponsor firmamıza çok teşekkürler. Kazanan arkadaşım sevgili Sosyete Pazarım bloğunda yer verdi. 
İyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.

Sosyete Pazarım: Bayan Lili ve On Yüz Milyon Oje çok Teşekkürler: On yüz milyon oje blogu çok güzel bir hediye çekilişi düzenlemişti. Bayan Lili sponsorluğunda yapılan çekilişe ben de katılmıştım. Ve o güze...


5 Ocak 2015 Pazartesi

Evde Tırnak Beyazlatma Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşalr. Biz kadınlar hemen her gün ojesiz gezmezsek çatlarız. Bu yüzden sürekli oje sürmekten ya da vitaminsizlikten tırnaklarımız sararabiliyor. Uzayıncaya kadar da geçmiyor bu sarılık. Ayrıca çok sigara içince de tırnaklar sararıyor. 

Peki tırnaklarımızdaki sarılıklar nasıl gider? Bunun için size bir tarif vereceğim ve bunu tırnaklarınızdaki sarılık yok olana kadar haftada iki kere tekrar etmelisiniz. Bu süre içinde tırnağınıza oje ya da başka bir tırnak cilası kullanmamanız gerekmektedir. Aksi taktide hiçbir işe yaramaz. Be şu ara değil ancak daha önceki dönemlerde uyguladım ve gerçekten sonuç aldım. Bu yüzden sizlerle de paylaşmak istedim. 

Oje İle Ayakkabı Boyama / Kendin Yap

Bir kendin yap fikri ile karşınızdayım. Ayakkabı sevmeyen kadın yoktur herhalde. Peki sevdiğimiz bir ayakkabının rengini beğenmiyorsak ya da üzeri çizildiyse ne yapmalıyız? Cevapları bu yayında bulabilirsiniz.

Hepimizin evinde oje vardır elbette. Yoksa bile sevdiğimiz bir rengini edinmemiz hiç de zor değil. Şimdi size oje ile ayakkabı nasıl boyanır onu anlatacağım.

Oje ile ayakkabı boyama
Oje ile ayakkabı boyama

Ombre Dudak Yapma Yöntemleri Nelerdir?

2014'e damgasını vuran ombre modası önce saçlarda başladı daha sonra makyaj, giysi ve aksesuarlarda da kendini gösterdi. Ve herkes tarafından çok sevildi. Özellikle ombre saç modelleri 2015'te de esintisini sürdürecek. Şimdi size farklı yöntemlerle ombre dudak nasıl yapılır? ombre dudak nedir? ondan bahsetmek istiyorum.

1. Yöntem;

Ombre dudak yapmak için en kolay ve vakit almayacak yöntemlerden biri olan bu yöntemin baş kahramanları dudak kalemi ve renksiz lip glosslar. Yani parlatıcılar. Dudağınızın kenarlarına dudak kalemi sürdükten sonra içlere doğru da hafif hafif sürmek gerekiyor. Daha sonra parmak yardımıyla dıştan içe doğru dudak kalemini dağıtmak gerekiyor. Ardından parlatıcımızı tüm dudağımıza sürüp işlemi tamamlayabiliriz.

Ombre dudak nasıl yapılır?
Ombre dudak nasıl yapılır?

Yeni Trend Flash Tattoo Nasıl Uygulanır?

Merhaba herkese. Yeni bir haftaya girdik. Herkese keyifli bir hafta diliyorum. 
İki gün önce New Obsessions'tan çok güzel bir paket geldi. İçinde flash gold tattoolar da vardı. Farklı çeşitlerde geçici dövmeler de. Ben flash dövmeleri  çok merak ettiğim için uygulamaya onlardan başladım. Hem elimin üzerine hem de orta parmağımın üzerine flash dövmelerden yaptım. Gerçekten çok şımardığımı söylemeliyim. Bak bak doyamıyorsun. Dövme yaptığınız yer ışıl ışıl parlıyor. Ben çok çok sevdim diyebilirim. Bileklik gibi olanları da yapacaktım ancak tek seferde harcamak istemedim dövmelerimi. :)


Flash gold tattoo
Flash gold tattoo

Flormar Shimmering & İlluminating Body Oil

Flormar Shimmering & İlluminating Body Oil. Türkçesi Işıltılı, parıltılı vücut yağı. Flormar 2015 yılbaşı koleksiyonundan bir ürün. Işıltılı ürünleri seviyorum bu yüzden bu ürünü de sevdim ancak sevmediğim yanları da oldu. 


Flormar ışıltılı vücut losyonu içinde ışıltı, sim ve parıltılar barındıran bir ürün. Dolayısıyla cildinize uyguladığınızda ışıltılı, zinde ve parlak bir görünüme kavuşacaksınız. Ayrıca renginden de anladığınız üzere size bronz bir görüntü verecek.


Flormar ışıltılı vücut yağı
Flormar Shimmering & İlluminating Body Oil

4 Ocak 2015 Pazar

Yeni Trend Camel Renk Kombinleri

Bu sezon sonbahar-kış trendleri saymakla bitmiyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bunlardan birisi de camel renk tonlarıyla karşımıza çıkan harika kombinler. Sizlere camel renk kombinleri derledim. Ve üzerinde biraz da konuşalım istiyorum. Nasıl kombinlenir? Hangi aksesuarlar yakışır? Hepsini değerlendireceğiz.


Camel renk siyah renklerle kombinlendiğinde çok şık duruyor. Camel renk bir tunik ve dar siyah bir pantolon eşliğinde hem spor hem de şık bir görünüm kazandırıyor.



3 Ocak 2015 Cumartesi

2015'in Rengi Marşala Ojeleri


Bir çoğunuzun da bildiği üzere bu senenin rengi Marşala. Ve ben de sizlere marşala rengindeki ojeleri araştırıp buldum. Arayıp bulamayanlara derlediğim bu yazı ve fotoğraflar rehber niteliğinde olabilir. Bende hiçbiri yok ne yazık ki ama elbette ki birkaçını edineceğim. Bakalım bakalım marşala ojelerimiz nelermiş?

Ysl la laque couture: Rengi harika. 

2 Ocak 2015 Cuma

Flormar Big Powder Puff / Makyaj Ponponu

Bugün Flormar big powder puff makyaj ponponunu yorumlayacağım sizlere. Ben böyle bir ponponu ilk defan kullanıyorum. Bu ponpon öyle şeker ki insanı şımartmaya yetiyor diyebilirim. Kar gibi bembeyaz rengi ve yumuşacık yapısıyla pudraları sürerken adeta çayırlarda geziniyormuşum gibi hissediyorum. Elbette ki abartıyorum. :)) Ancak gerçekten çok sevdim diyebilirim. Bilmiyorum belki de ilk defa kullandığım için. Çünkü ne yazık ki sizlere karşılaştırma yapamayacağım ancak ürün hakkındaki yorumlarımı ileteceğim.


Big Powder Puff, toz pudra, ışıltılı ve kompact pudra gibi vücut makyaj ürünlerinin kusursuzca uygulanmasına olanak sunuyor. Makyajın pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.

Flormar Big Powder Puff / Makyaj Ponponu
Flormar Big Powder Puff / Makyaj Ponponu

Yeni Yılda Yeni Tasarımıyla Onyüzmilyonoje Sizlerle

Hepinize yeniden merhaba bloğumun tasarımını hem yeni yılın hem de 1000 takipçiye ulaşmanın şerefine yeniledim. Eşimle beraber böyle bir site kurduk. Bu sayede sitede gezinmek daha da kolaylaştı. Artık bir çok yazıyı aynı anda görebilecek ve ilginizi çekenlere kolaylıkla tıklayabileceksiniz. 






Fikirlerinizi iletirseniz çok sevinirim. Blog tasarımımı nasıl buldunuz? :)

Saç Dökülmelerine Karşı Isırgan Tohumu Yağı

Sağlıklı saçların bir temel kuralı da onları dökülmeye karşı korumaktır. Bir çok kadın bu durumdan oldukça muzdarip. Hava şartları, stres ve dengesiz beslenme dökülmeyi tetikliyor. Günlük koşuşturma içerisinde bu kurallara uyamıyoruz. Peki ne yapmamız gerekir? Size ısırgan tohumu yağını önereceğim.


Saç dökülmelerine karşı ısırgan tohumu yağı