31 Mart 2015 Salı

Zaman Değişir, Ama Büyük Gözlerin Modası Asla Değişmez!

Geçmişten günümüze, zaman içinde moda ve güzellik kavramları çok değişti, her dönemin favori giyim, makyaj ve saç tarzları oldu fakat büyük gözlerin güzelliği zamandan hiç etkilenmedi, güzellik değerini her zaman korudu...
Oriflame, gözleri %30 oranında açan ve böylece daha büyük görünmelerini sağlayan yeni ürünü The One Eyes Wide Open maskara ile 1950’lerden günümüze, hatta geleceğe uzanan keyifli bir oyun uygulamasıyla sizleri büyük gözlerin odak nokta olduğu bir güzellik yolcuğuna çıkarıyor. Zamanda yapacağınız bu yolcukta ise en büyük sürpriz markanın yeni yüzü Ezgi Mola’nın size eşlik etmesi.



İlk adımda Ezgi Mola’nın farklı tarzlardaki fotoğraflarını doğru dönemler ile eşleştirmeniz gerekiyor. Ardından yolculuk etmek istediğiniz yılı seçiyorsunuz. Devamı sürpriz! Zamanda yolculuk etmekten keyif alacağınıza eminim. Üstelik bu yolculuğa çıkanlar Ezgi Mola ile tanışma şansına sahip oluyor. Birbirinden güzel Oriflame ürünlerinden oluşan hediye paketleri ve maskara da cabası!
Bu keyifli uygulamaya Oriflame Türkiye’nin Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz: https://zamansizgozler.com/
Bir boomads advertorial içeriğidir.

27 Mart 2015 Cuma

Maskara Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta

Maskara Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta
Maskara Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Nokta

Maskara yani rimel kullanmanın da incelikleri var. Maskara kullanırken birazdan değineceğim konulara dikkat ederek o maskaranın daha uzun ömürlü olmasını sağlamak mümkün.

Maskara kullanırken dikkat edilmesi gereken 5 nokta;

1. Maskara fırçasını defalarca maskaraya batırmak tamamen bir hatadır. Maskaranın içeriğinin kurumasına sebep olur.

2. Fırçayı kullanırken kirpik aralarına tamamen girdiğinden emin olunmalı. Yüzeysel biçimde sürülen maskara kirpikleri daha uzun ve daha dolgun göstermekten mahrum bırakacaktır.

3. Maskarayı 3 ya da 4 kattan fazla uygulamamak gerekir. Kirpiklerin birbirine tamamen yapışmasına sebep olur.

4. Fırçada kalan fazlalıklar maskaraya sıyrılarak alınmalı. Böylece kirpiklerde topaklanma olmayacaktır.

5. Maskaralar 6 aydan uzun süre kullanılmamalıdır. İçeriği 6 aydan sonra bozulmaya başlıyor.

Maskara kullanmanın inceliklerini dile getirmeye çalıştım. Okuyan arkadaşlarıma faydalı olmasını diliyorum. Sevgiler..




26 Mart 2015 Perşembe

İnstagram İçin Kullandığım En İyi 3 Fotoğraf Düzenleme Programı

İnstagram'da oldukça aktifim. Beni oradan takip edenler bilirler. Yayınladığım fotoğrafların kaliteli olmasına ve göze hitap etmesine özen gösteriyorum. Bu sayede takipçilerimden daha çok beğeni alıyor ve aynı zamanda sürekli artan bir takipçi kitlesi elde ediyorum. Bu bana gerçekten büyük bir sevinç veriyor ve yaptığım işlerin beğenilmesi beni hem heyecanlandırıyor hem de daha iyilerini yapmam için teşvik ediyor. Hemen her gün hangi progamı kullandığım konusunda sorular alıyorum. Bu yüzden bu yazıyı yazmaya karar verdim zaten. Bir güzellik bloğunuz varsa özellikle bu tarz programlar kullanmanızda fayda var. Bloğunuzu İnstagram'dan tanıtmak için çok kaliteli bir yöntemdir.

İnstagram için hangi fotoğraf düzenleme programlarını kullandığımı sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım siz de beğenecek ve kullanacak mısınız.

 Yaklaşık 1 aydır bu programları düzenli olarak kullanıyorum. Bana soran herkesle de bu konuyu paylaşmışımdır. Şimdi de bloğumda yayınlıyorum. Bu arada telefonum Galaxy S4. Bu bahsettiğim progralmları marketten kolaylıkla indirebilirsiniz. Hepsi ücretsiz.

En çok kullandığım program;  Eski adıyla "Pixlr Exspres" yeni adıyla "Autodesk Pixlr" Tabi bunları söyleyip hemen kaçmayacağım. Burada her kısmını ayrıntılı olarak anlatmak istiyorum. 

Programı açın. Karşınıza 4 seçenek çıkıyor. Camera, Photos Collage, Fresh.

Camera; Hemen yeni bir fotoğraf çekip üzerinde düzenleme yapmak için seçiliyor.
Photos Mevcut fotolarınızdan herhangi bir foto seçip düzenlemeniz için.
Collage; Kolaj yapmak için bir taneden fazla fotoğraf seçebilmeniz için sizi yine galeriye yönlendiriyor.
Fresh ise son çekilen veya kaydedilen fotoğrafı size gösteriyor. Hangi fotoğrafı düzenlemek isterseniz tercihinizi ona göre yapıyorsunuz. 

Ben ilk olarak size göstermek için  galerimden oğluşumun fotoğrafını seçtim ve düzenledim. Üstten ikinci fotoda düzenleme ekranını görüyorsunuz. Altta Adjustment yazıyor. O kısıma bastığınızda bir çok seçenek çıkıyor. Birkaçını gösterdim burada. Sharpen fotoğrafı netleştiriyor. Crop, fotoğrafı kesmek için. 
 Focal, beni netleştir arkam flu olsun diyenler için. :) Blur fotoğrafı bulanıklaştırıyor. Splash da tıkladığınız yerin rengini belirginleştirip diğer kısımları siyah beyaz yapıyor ama en sevmediğim özelliği bu sanırım. Yapamıyor çünkü. Rotate fotoyu çevirmek için. Effect kısmını zaten biliyorsunuz. Fotoğrafa effect vermek için. Borders çerçeve yapmak için. Tabi bunların hepsinin çeşitleri var. Şimdi burda benim anlatmamla pek anlayamayabilirsiniz. Kendiniz indirip incelemeniz ve uygulamanız gerekecek. Type fotoğrafa yazı yazmak için bir özellik. Stickers ise fotoğrafa resim ve sticker yerleştirmek için bir özellik. Bu özelliğinin biraz daha geliştirilmesini isterim şahsen. Çünkü çok az sticker çeşidi var. Ben yeşil aynalı gözlük yaptım. :) Bir de Heal seçeneği var. O da sivilceniz ya da kırışıklığınız varsa onları gidermek için kullanılıyor. Bir nevi seçtiğiniz bölgeyi pürüzsüzleştiriyor. 

Kolaj kısımlarına girersem yazım aşırı uzayacak. Onu da kendiniz keşfedebilirsiniz. Oldukça basit. 

Gelelim ikinci en çok kullandığım programa; "Line Camera"
Line Camera açıldığında sol altta fotoğraf kısmı var. oraya basınca son çektiğiniz ya da yüklediğiniz fotoğraflar kolaylık olsun diye kendiliğinden sıralanıyor. Ya da açılan kısımdan sizi galeriye yönlendiriyor. Ben bu fotoğrafımı seçtim. Eğer Beauty seçeneğini seçerseniz cilt güzellik filtresi yapıyor size. Yine kırpma ekranına geldiğinizde fotoğrafınızı kırpabiliyor veya yönünü değiştirebiliyorsunuz.  Skin care kısmı da Autodesk Pixlr daki Heal seçeneği gibi. Kapanmayan sivilceleri yok ediyor. Color kısmından ışığı ve kontrastını zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Fx ise effect kısmı. Bu programın effectlerini çok seviyorum. Bir sürü seçenek var. Ben geneldi delicious seçeneğini tercih ediyorum. Burada da öyle yaptım. İlk fotoğrafla sonuncuyu karşılaştırabilirsiniz. 


Text kısmından yine fotoğraf üzerinde yazı yazabiliyorsunuz. 



Üstten sağdaki fotoğrafta ise yüzünüzün değerleriyle oynayabileceğiniz kısım var. Ben kullanmıyorum ama kullanmayı tercih eden arkadaşlarım olabilir. Slimming seçeneği yüzünüzü inceltmek için. Eagle eyes gözleri irileştirmek için. Volumize göğüsleri büyütmek için. Nose reshaping ise burnu küçültmek için kullanılıyor. Ana ekranda touch seçeneğine basarak bu özellikleri kullanabilirsiniz. 

Diğer seçenekleri de fotoğraflamaya çalıştım ama o kadar çok seçenek var ki siz kendiniz kurcalayarak da çözebilirsiniz diye çok ayrıntıya girmiyorum. En son Save seçeneğinden kaydettikten sonra instagram, facebook ve twitter da paylaşabileceğiniz tercihli bir ekran çıkıyor. O kısımdan istediğiniz bir sosyal ağı seçerek düzenlediğiniz fotoğrafı hemen paylaşabiliyorsunuzç.

Son programım ise; "Whitagram."
Bu diğerleri gibi karışık değil merak etmeyin. Sadece fotoğrafları  instagramdaki paylaşım formatına uydurabilmek için tasarlanmış. Dikdörtgen fotoğraflarınız varsa ve kırpmak istemiyorsanız bu program tam da size göre. Gallery kısmından fotoğrafı seçip yönünü değiştirip kenarda kalan kısımların rengini değiştirebileceğiniz basit bir program.  



Autodesk Pixlr- photo Editor
Line Camera
Whitagram. 
İndirmek istediğiniz programı google market veya apple store da aratıp indirebilirsiniz. 


Tabi bunların dışında kulladığım bir çok fotoğraf düzenleme programı var ama en sıklıkla kullandıklarım ve hakkını verenler bu programlar. Umarım işinizi görür arkadaşlar. Sevgiler..

İnstagram hesabım; @onyuzmilyonojee

24 Mart 2015 Salı

Hc Hair Care'den Yeni Ürün - Hc Tria Kolay Tarama Spreyi

Herkese yeniden merhaba. Bugün yepyeni bir üründen bahsedeceğim sizlere. Hc Hair Care Tria Kolay Tarama Spreyi. 

Öncelikle Hc Hair Care'den bahsetmek istiyorum sizlere. Hc Hair Care, saç bakım ürünlerini kapsayan online bir kozmetik market. Sürekli yenilenen içerikleriyle ve yepyeni ürünlerle bizlere daha da kapsamlı bir hizmet sunmaya çalışıyorlar. Ve ürünleri de son derece kaliteli gerçekten. Kendi ürünlerini kendileri üretiyorlar. Siteleri ise www.sacbakim.com. Ziyaret ederek siz de az çok fikir sahibi olabilirsiniz. 

Yeni ürünler denemeyi çok sevdiğimi daha önce de belirtmiştim. Nihayetinde bir kozmetik bloggerı olarak yeni ürün keşfi tam da benim gibi blogseverlere göre. Ürünü hemen deneyip bloğuma yazmak için heyecanlanmıştım zaten. Şimdiye kadar çokça kez kullandım Tria'yı. Kokusu pek güzel. Çilek kokuyor.

Hc Tria Kolay Tarama Spreyi
Hc Tria Kolay Tarama Spreyi

Hc Tria Sıvı Saç Kremi olarak da geçiyor. Saçın yıpranmış yüzeyindeki çatlakları doldurup elektriklenmeyi önleyerek kolay taranmasını sağlıyor. Ayrıca saçın hasar görmüş ksımlarını da onarmak için içeriklenmiş bir ürün. 
Hc Tria Kolay Tarama Spreyi
Hc Tria Kolay Tarama Spreyi
İçeriğine buradan bakabilirsiniz. Gayet iç açıcı. Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve içeriğinde hayvansal katlı maddeleri kullanılmamış.

Hc Tria Kolay Tarama Spreyi içeriği
Hc Tria Kolay Tarama Spreyi

Gelelim benim yorumlarıma. Vaatlerini gerçekleştiriyor mu? Bence kesinlikle evet. Saçlarıma sıktığım andan itibaren gayet güzel bir nem vererek saçlarımı kolay taramamı sağladı. Kokusu dediğim gibi çilek kokuyor. 

Kullanımı; Kullanmadan önce şişeyi çalkalamak gerekiyor. Bu tarz sıvı saç kremleri genellikle iki fazlı oluyor çünkü. Nemli ya da kuru saça uygulanabiliyor. Her banyodan sonra mutlaka kullanın. Gün içinde de kuru saçlarınıza sıkabiliyorsunuz. Durulama gerektirmiyor. Durulamayınız. 

Saçı kesinlikle ağırlaştırmıyor. İSO 9001:2008 ve 10002:2004 belgelerine sahip. Erc Laboratuvarlarında test edilmiş. Kapağını açtıktan sonra 1 yıl kullanım süresi var. Ve yerli üretim. 75 ML orijinal ambalajında satılıyor. 

Ayrıca Hc Tria Kolay Tarama Spreyi www.sacbakim.com da bugüne özel olarak 30 TL ve üzeri sipariş veren herkese de ücretsizmiş arkadaşlar. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm. 

Hc ürünlerini www.sacbakim.com dan online ya da yetkili eczane ve kişisel bakım merkezlerinden  satın alabilirsiniz. 

Hc Ürünlerinin satıldığı yetkili eczane ve kişisel bakım merkezleri için tıklayınız.


Hc Hair Care Facebook Sayfasını beğenerek kampanya ve indirim fırsatlarını takip edebilirsiniz. 

23 Mart 2015 Pazartesi

Soapville Parfümlü Sabun / J'adore

Merhabalar. :)

Bugün daha önce de ürünlerini kullanıp memnun kaldığım bir marka var. Aslında www.hepsiville.com sabun, krem ve banyo setlerinin olduğu bir online alışveriş marketi. Ve Bursa merkezli bir firma. Soapville ise sabun gruplarına verdikleri bir marka ismi. Soapville'nin selülit önleyici ve tedavi edici olan lifli sabunlarından greyfurtlusunu kullanmıştım. Gerçekten de çok memnun kalmıştım. okumak isterseniz Selülit Oluşumunu Engelleyen Soapville Lifli Sabunlar / Greyfurt
isimli yazıma tıklayabilirsiniz. Ayrıca orada sabun çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi yer alıyor. Bugün soapville parfümlü sabun serisinden j'adore bloğumun konuğu oldu. 

Soapville Parfümlü Sabun / J'adore
Soapville Parfümlü Sabun / J'adore

Soapville parfümlü seride şu an 4 çeşit sabun yer alıyor. Her biri farklı parfüm içeriklerini bünyesinde barındırıyor. Dior j'adore parfüm ise bu sabunun ilham kaynağı. Yani bu sabunu kullandığınız zaman J'adore parfüm kullanmış gibi oluyorsunuz. Duşta ve duştan çıktıktan sonra da harika kokuyor. Eğer Ja'dore parfüm kullanıyorsanız bu sabunla cildinizde bu kokuyu daha da kalıcı hale getirebilirsiniz. Bence bu buluş harika. Ancak bu seride bence daha çok sabun olmalı. Sabun konusunda Soapville kesinlikle en iyiler arasında yer alıyor benim gözümde. Eğer denemediyseniz mutlaka kendinize göre bir sabun bulabileceğiniz bir cennet. Çünkü çok fazla çeşidi var. 

Soapville Parfümlü Sabun / J'adore
Soapville Parfümlü Sabun / J'adore


Bu parfümlü sabun serisinin bir özelliği de sivilce, cilt kırışıklıkları, vücut çatlakları ve tıraş sonrası bakımda onarıcı etkilerinin olması. Her cilt tipine de uygun. İsterseniz sadece elleriniz için kullanabilirsiniz. Ya da banyoda tüm vücudunuz için kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin bir sabundan neler beklediğinize kalmış. Soapville Parfümlü Sabun / J'adore fiyatı 13,90 TL


Soapville'nin tüm sabun çeşitlerini bulabileceğiniz link; www.hepsiville.com

Ürünü incelemek isterseniz; Soapville parfümlü sabun serisi linkine tıklayabilirsiniz.



20 Mart 2015 Cuma

Doğru Saç Rengi Nasıl Seçilir?

Merhaba herkese. Bugünkü blog konum Doğru saç rengi nasıl seçilir? Ten rengimiz, göz rengimiz hepimizin elbette ki farklı farklı. Biz bu kadar farklı iken saçlarımız da elbette ki farklı olmalı. Peki onlarca seçenek arasından kendinize uygun saç rengini nasıl bulabilirsiniz? Doğru saç rengi ile her şeyiniz daha hoş görünecektir. Yaptığınız makyajların, saç şekillerinizin ve cildinizin doğru saç rengi ile daha da ışıldamasını sağlayabilirsiniz. Peki nasıl mı?

Doğru Saç Rengi Nasıl Seçilir?
Doğru Saç Rengi Nasıl Seçilir?


Göz rengine göre saç rengi nasıl belirlenir?

Göz rengi ile saç rengini uyumlu kullanmak doğru saçı bulmada bize yol gösteriyor. Bu sayede hem gözler hem de göz renkleri daha da ön plana çıkmış oluyor. Eğer göz renginiz gri ya da mavi tonlarında ise saçlarınızda da soğuk alt tonlu renkler kullanmalısınız. Sarı ya da kahverengi saç renkleri harika uyum sağlayacaktır. Hatta siyah bile yapabilirsiniz. Özellikle siyah saç mavi göz uyumuna aşık olacak erkek çok. :)
Göz renginiz yeşil, ela veya kahverengi ise kestaneler, karameller, bal rengi ve kızıl tonlar gözlerinize uyum sağlayacak ve onları daha da ön plana çıkaracaktır. 

Ten rengine göre saç rengi nasıl belirlenir?

Beyaz tenli iseniz aslında çoğu renk size çok yakışacaktır. Cilt koyulaştıkça saç rengi seçimine daha da dikkat etmek gerekiyor. Örneğin çok koyu bir teniniz var ise kızıl tonlarından kaçınmanız gerekebilir. Bronz tenli iseniz sarı saç renkleri ışıldama sebebiniz olabilir. Kimi zaman da saçlarımıza röfle, balyaj ya da ombre yaptırıyoruz. Saç dipleri uçlardan iki ton koyu olduğu zaman saçlar daha bir ışıltılı duracaktır. 

Kaş rengine göre saç rengi nasıl seçilir?

Aslında küçükken doğal kaş rengimizi hatırlamaya çalışmamız bize yol gösterebilir. Mümkün olduğunca doğal kaş rengimizden uzaklaşmamaya çalışmalıyız. En azından iki ton açık ya da koyu olacak şekilde saçlarımızın renginde oynama yapabiliriz. 

Ama hepsini geçtim de ben bazen gidip pembeye boyatmak istiyorum o nolcak? :)) Sevgiyle kalın..

19 Mart 2015 Perşembe

Makyaj Fırçalarını Temizlemek Neden Önemli?

Merhaba. Makyaj fırçalarının temizliği hakkında konuşalım bir de. Makyaj fırçalarımızı neden temizlemeliyiz? detaylı olarak anlatmaya çalışacağım. Özellikle her gün makyaj yapan kişiler düzenli olarak fırçalarını temizlemeli.


Makyaj Fırçalarını Temizlemek Neden Önemli?
Makyaj Fırçalarını Temizlemek Neden Önemli?


Makyaj Fırçalarını Temizlemek Neden Önemli? 

Sebeplerine gelelim;

- Makyaj fırçaları temizlenmediği taktirde toz ve kir ile kıllara yapışan makyaj ürünleri zamanla fırçanın kıllarını bozar, inceltir ve zamanla kırılmalarına ya da dökülmelerine yol açar. Bu sebeple fırçanın ömrünü uzatmak için makyaj fırçalarımızı düzenli olarak temizlemeliyiz.

- Makyaj fırçalarının üzerinde biriken toz ve makyaj ürünleri cildinizde akneye sebep olabilir. Hali hazırda sivilceleriniz varsa ve bunu kapatmak için kullanacağınız makyaj fırçaları da temiz olmalıdır. 

- Makyaj fırçaları düzenli temizlenmediği taktirde kullandığınız makyaj malzemelerinin rengi ve yoğunluğu tam anlamıyla yansımaz. Üst üste gelen makyaj malzemeleri birbirine karışır ve kötü bir makyaj uygulamasıyla karşı karşıya kalınabilir.

- Özellikle göz makyajında kullanılan fırçalar başka kişiler tarafından paylaşılmamalı ve paylaşıldığında da kullanım öncesi temizlenmelidir.

- Göz rahatsızlığınız var ise ya da alerjik bir yapıya sahipse özellikle göz makyaj fırçalarını daha sıklıkla temizlemek gerekir. Çünkü biriken kirler gözün daha da hassaslaşmasına neden olur. 

- Son olarak kirli makyaj fırçalarının kılları zamanla sertleşir. Ve uygulama yaparken cildinizi tahriş edebilir.

Bebak Yeni Gül Özlü El Ve Vücut Nemlendiricili Krem

Herkese merhaba. Bebak Acıbadem ürünlerini seven biri olarak bu yeni gül serisinden bahsetmek istiyorum size. Eğer gül kokusunu seviyorsanız bu yeni seriyi de seveceksiniz sanıyorum ki. 

Bebak Yeni Gül Özlü El Ve Vücut Nemlendiricili Krem

Bebak Yeni Gül Özlü El Ve Vücut Nemlendiricili Krem
Bebak Yeni Gül Özlü El Ve Vücut Nemlendiricili Krem

Benim şu aralar ellerim ve cildim hayli kuru. O yüzden sıklıkla el kremi tüketiyorum. Bu krem vücuda da sürülebiliyor. Bu yüzden çok amaçlı oluşunu sevebilirsiniz. Kokusu zaten tartışılmaz. Ama öyle yoğun, ağır ve rahatsız edici bir gül kokusuna maruz kalmayacaksınız. Nemlendirme etkisi ise oldukça fazla. Benim tırnak etlerimi bile yumuşattı diyebilirim. Elde veya vücutta yapış yapış bir his bırakmıyor. 

20ml, 75 ml, 200ml ve 215 ml lik tüplerde satılıyor. 215ml lik fiyatı 10,00 TL civarı. Memnun kalacağınızı düşündüğüm bir ürün.

Ürün artık bir çok kozmetik mağazada ve online kozmetik marketlerde yerini aldı. Ürünü merak ediyorsanız www.bebak.com.tr linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

16 Mart 2015 Pazartesi

Flormar Care4lips Dudak Koruyucu

Herkese yeniden merhaba. Bugün sizlere Flormar Care4lips Dudak Balmından bahsedeceğim. Geçtiğimiz günlerde Flormar'ın bloggerlara denemeleri için gönderilen ve yeni çıkan dudak balmları bunlar. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kadınlar gününde harika bir sürpriz oldu benim için.  

Ambalajları bu şekilde gördüğünüz gibi. Ülkemizde resmi satışı olmayan Eos'larla hayli benzer. Hatta çok çok benzer. Flormar care4lips çok az daha büyük. 

Flormar Care4lips Dudak Balmı
Flormar Care4lips Dudak Balmı

6 çeşiti bulunuyor. Ve hepsi meyve aromalı. Aynı zamanda renksizler. Ben ilk olarak elmalısını açtım ve kullandım. Yapı olarak da Eos'a benzer buldum. Yani dudakları çok çok onardığını söyleyemeyeceğim ancak kokuları ve verdiği nemlendirme hissi hoşuma gitti. 

Flormar Care4lips Dudak Balmı
Flormar Care4lips Dudak Balmı


Dudaklara doğal bir parlaklık katıyor. Fiyatları 12,50 TL. Eos kullanmayı seviyorsanız ulaşılabilirlik açısından daha rahat olan Flormar care4lipsleri kullanabilirsiniz.

Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire

Merhabalar. Bloğumun şimdiki konuğu Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire. Çıktığı ilk günden beri herkesin ilgisini çeken bir ruj oldu. Benim de elbette. Çünkü 16 saat kalıcılık vaadediyor. 


Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Rujlar çift taraflı. Ve bir tarafında renk veren ruj diğer ucunda da parlatıcı ve sabitleyici bulunuyor. İlk önce renk veren ruju sürüp ardından da parlatıcı sürüyorsunuz.


Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire
Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire

İki fırçanın ucu da aynı şekilde ve açılı. Bu yüzden sürmek kolaylaşıyor. Ama bir yandan da kendi deneyimlemelerime göre yoğun renk verdiği ve kolay sürüldüğü için dudak dışına taşırma riski çok fazla. Bu yüzden sürerken yavaş ve dikkatli olmak gerekiyor. Sabitleyici, parlatıcı kısım sürüldüğünde de anında etkisini göremedim. Kuruması için biraz beklemek gerekiyor. Çünkü ilk üç dakika içinde parmağımı dokundurduğumda az da olsa bulaşma meydana geldi. 

Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire
Rimmel London Provocalips Kalıcı Likit Ruj- 550 Play With Fire

Gelelim 16 saat kalıcı olması konusuna. Kalıcı mı? Evet uzun süre dudakta kalıyor. Bu konuda vaadini yerine getiriyor. Ancak zamanla yani şöyle iki-üç saat sonra bu kalıcılık dudakta ağırlık yapıyor. Yani dudağınızda bu ruju sonuna kadar hissediyorsunuz. Bu benim için pek iyi bir durum değil. Ancak kalıcı rujların çoğunda bu durum başgösteriyor. Yapısını bu açıdan çok sevemedim. Ancak makyajınızı tazelemeye vakit bulamadığınız günlerde imdadınıza koşacaktır diye tahmin ediyorum.
Bir de parlaklığı çok kalıcı değil. Hemen değil elbette ama 16 saat boyunca da parlak durmuyor dudaklar. 

Dudakta duruşunu aşağıda görebilirsiniz. Bu rengi özellikle beyaz tenlilerde çok güzel duracaktır. Burada ruju sürmemin üzerinden yaklaşık 15-20 dakika geçmişti.



Bu ürünü kimler almalı? Eğer "Benim için kalıcılık ve yoğun renk çok daha önemli." diyenlerdenseniz bu ruju almaktan çekinmeyin. Ama tam tersi rujun yapısına, dudakta bıraktığı dokuya ve dudakları kurutmamasına önem veriyorsanız sanırım sizin için doğru ruj bu değil.

Ben bu ruju genel olarak benimsedim. Çünkü kimi zaman gerçekten saatlerce dudağımda kalmasını istiyorum rujumun. Tazelemeyi unutuyor ya da vakit bulamıyorum genelde. Bir de dudaklarımı kuruttuğunu hissetmeye başladığım andan itibaren üzerine lip balm uyguluyorum. Biraz da olsa kuruluğunu gideriyor.

Fiyat olarak uygun. 19,90 TL. Tüm Watson's mağazalarında satışta. 8 farklı renk seçeneği var. Renk seçeneklerine bu linkten bakabilirsiniz. Şu sıralar her rengini bulamayabilirsiniz. Çünkü şu an deli gibi satılıyor. 

15 Mart 2015 Pazar

8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımız - 3. Kısım

Tekrar merhaba. Emin olun bu son kısım. :)) 8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımız - 3. Kısım ile sizlerle beraberim. 

Fotomagnet logomuzdan bir magnet notluk göndermiş. Kalemi de var. :)Çok teşekkürler. Kişiye özel sticker, etiketler ve çok güzel parti süslemeleri var.





Fulser yine bu etkinliğimizde de ürün gönderen firmalar arasında. Anti selülit jel ve tresan saç toniği göndermişler. Saç toniğini zaten kullanıyordum. Bu jeli ilk defa kullanacağım. teşekkür ediyorum.



Bargello Parfüm'den çok güzel bir açık parfüm. Bunu kullandım. Ve kalıcılığı beni şaşırttı açıkçası. Gerçekten de güzel kokuyor. Ben sevdim. Teşekkür ediyorum.




Gelelim Berrak Turşularına. Sevgili arkadaşlar. Ben bu turşuya öldüm bittim. Kıtır kıtır ve taze. Eğer turşu seviyorsanız bu markayı mutlaka denemelisiniz. Eşimle ben bayıldık. Artık turşularımızı Berrak'tan almaya karar verdik. Çünkü ikimiz de çok seviyoruz.




Bilkar da bizi sevindiren sponsorlarımız arasında. Salyangoz özlü kil maskesi oldukça ilgimi çekti. Bakalım bakalım nasıl karşılayacak cildim Bilkar ürünlerini. :) Çok teşekkür ediyorum.



Rituel de Beaute ısıtıcı bant ve burun bandı göndermiş. Şu sıralar en ihtiyacım olan ürünler arasında. Teşekkür ediyorum.




Avansas'tan harika kırtasiye malzemeleri. Pek bi severim. Kırtasiye alışverişi yapmayalı uzun zaman olmuştu. Severek kullanacağım. Çok teşekkür ediyorum.





Dermadolin ürünlerini çok severek kullanıyorum. Su bazlı ve yağ bazlı losyonları yeni bitirmiştim. İlaç gibi geldi. Teşekkür ediyorum.




Dermokil Kozmetik. Hilton'a da gelip bizi sevindirdiler. Ürün de yollamışlar. Çok teşekkür ediyorum. 



Doğadan'dan iki adet çay ve bir de kupa gelmiş. Yeşil çay hiç sevmiyorum Bu yüzden favorim tarçın-portakallı oldu. Çok teşekkür ederim.

 https://www.facebook.com/dogadan


Eglantine. Giderek azalan yerel değerlerden Isparta Gülü'ne sahip çıkmak adına atılmış bir adım olarak tanımlıyorlar kendilerini. Bu sitede her şey gül kokuyor. Girip mutlaka incelemelisiniz. Gül kolonyası ve el kremi göndermişler. Çok teşekkür ediyorum.



Fresh'n Soft. Makyaj temizleme çubuğu, Koltukaltı pedi ve oje çıkarıcı ürünlerinden yollamışlar. Çok teşekkürler.




Maria Nila ürünlerini hep merak ediyordum. Dnd Kozmetik hem Nashi argan hem de Maria Nila markaları ile etkinliğimize destek verdi. Teşekkür ediyorum.



Möller's Omega balık yağı. Çocuklar için kullanımı yaygın olsa da yetişkinler de kullanabilir. 2 yaşından küçük bebeklere de yarım kaşık verilebiliyor. Möller's Omega'ya çok teşekkürler.




Nashi argan ürünleri çok merak edilen ürünlerden. Dnd Kozmetik'e teşekkürler.





Revigen saç dökülmelerine karşı canlandırıcı şampuan. Benim saçık son zamanlarda pek dökülmüyor. Dökülme zamanı bu şampuanı da deneyeceğim.




8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımızın nihayet sonuna geldik. Ürün gönderimi yapan tüm sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Ürünlere kullandıkça yer vereceğim bloğumda. 

Ayrıca katılan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. 
Ve son olarak bu etkinlikte emek harcayan takım arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Bunlar hep emek. 

Sevgiler. :)

8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımız - 2. Kısım

8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşma Sponsorlarımızın 2. kısmı ile sizlerleyim.

Cosmed Kozmetik bizlere güzel hediyeler yollamış. İlk defa kullanıyorum bu markayı. Aslında el kremini ilk geldiğinden beri kullanıyorum. Ve çok memnun kaldım diyebilirim. 





Abfen Farma'nın son derece yararlı bir ürünü var şimdi sırada. Buluşmamıza sponsor oldular. Hem de Hilton Otele gelip Nasorine burun temizleyici ürünlerinin tanıtımını yaptılar. Abfen Farma burun sağlığı ürünlerini tıbbi amaçlı olarak hizmete sunan bir firma. Ben ürünü daha kullanmadım ancak yaşam kalitemizi artırıcı bir ürün olduğuna şüphem yok. Ayrıca sprey olarak da satılıyor. Ve bebekler için de ürünleri var. Tanıtımı yapan Serkan Bey'e teşekkürler.





Acnecinamide temizleme jeli. Yine ilk defa kullanacağım bir ürün. Yağ dengeleyici ve arındırıcı kompleks olarak geçiyor. Sivilce oluşumunu önleyici ve sivilceleri yok edici etkisi olduğu iddiasında bir ürün Zaten kullandıktan sonra ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağım.





Aquas markası ile yeni tanışıyorum 
Aquas içerisinde zengin mineral kaynağı olan bu şifalı sular Atlas Okyanusunun İskandinav kıyılarından elde edilmektedir. İzlanda kıyılarından elde edilen 84 farklı şifalı minerali içeren sular okyanus yüzeyinin 2000 metre altından soğumadan ve mineral değerleri kaybolmadan özel bir sistem aracılığı ile yeryüzüne ulaşır ve Aquas ile cildi canlandırır ve yeniler. (Bu kısım siteden alıntıdır.)
Spf 50 yaşlanma karşıtı vücut kremi ve cellulite seti var. Ayrıntılı yorumlarımı kullandıktan sonra ileteceğim.


Orkide Hareketi Dr. Cure ay ağacı yağı merhemi. Çay ağacı yağı merhemi daha çok sorunlu ciltler için üretilmiş. Tıbbi amacı ağır basıyor. Yanık ve böcek ısırıklarına karşı yardımcı oluyor. Orkide Hareketi'ne teşekkür ediyorum.



Plus Canvas harika tabloları olan bir firma. Payıma düşen bu tabloya da bayıldım. İstanbul aşığı eşim de çok sevdi. Burada gördüğünüz tabloyla ilgili de bir sürprizim olacak size. Tabi gerçekleştirebilirsem bakalım. Hiç ipucu vermiyorum o yüzden. :)




Acar hediye Cenneti'ne bu mis kokulu pembe gül şeklindeki sabun için teşekkür ediyorum.



Akarca Çiftliğine yani aslında Akarca Ailesine teşekkür ediyorum. Çünkü üretimleri uzun yıllardır sürüyor. Ve akarca ailesi yıllarca bu işi yapmaya devam etmiş. Bize zeytinyağı göndermişler. 




Bebak yeni çıkardıkları gül serisinden el ve vücut nemlendirici göndermişler. Gül kokusuna bayılıyorum zaten. Benim için harika bir hediye oldu. teşekkürler Bebak Acıbadem.





Buluşma sponsorlarımızın 3. kısmı daha sonra gelecek. :) Görüşmek üzere.

Okuyamayanlar için;

14 Mart 2015 Cumartesi

8 Mart Bursa Hilton Otel Blogger Buluşması Sponsorlarımız - 1. Kısım

Herkese yeniden merhaba. :) 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bursa Hilton Otel bizi harika bir şekilde ağırlamıştı. Bugün 8 Mart Blogger Buluşma Sponsorlarımızın ilk kısmı ile sizlerleyim. Tüm Sponsorlarımıza teker teker teşekkür ediyorum. 
 linkine tıklayabilirsiniz.


Burada ürünlerin, ben onları mıncırmadan önceki hallerini görebilirsiniz.
:))

İlk olarak Hc Hair Care ile başlayalım. Bize yeni çıkan ürünlerinden gönderdiler. Kolay tarama spreyi. Bakalım saçlarımda nasıl bir etkisi olacak. Bloğumda ayrıntılı paylaşacağım elbette. Çok teşekkür ediyorum.
Detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz firmaların linklerini de ekliyorum;


Hediye mucidi yastık kılıfı ve bu emoji yastıktan yollamış Hediye mucidini keşfetmediyseniz mutlaka ziyaret edin. Harika hediyelikler var. Hem esprili hem de orijinal ürünler. Teşekkürler.



Hepsiville yine bizi bugün de yalnız bırakmadı. Sabun ve lavantalı vücut kremi. Bir de banyo tuzu vardı ancak foto çekerken gözümden kaçmış. Harika ürünleri var. Daha önce de sabunlarını ve vücut kremlerini kullanmıştım. Oldukça da memnunum. Çok teşekkür ediyorum. 



Bake and More firması harika organizasyonlar için harika süsleme ürünler bulabileceğiniz bir firma. Bize tahsis edilen odayı süslememiz için çok güzel süslemeler ve masa kartları gönderdi. Pembe fenerler çok güzel durdu. Mutlaka ziyaret etmelisiniz. 



Parisienhome Banyo bombası diye tabir edilen bir ürün yolladı. Dolu küvetin içine atıyorsunuz ve rahatlatıcı etkisi var.  Çok ilginç bir ürün gerçekten. Kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu sitede kokulu sabunlar, lavantalar, çiçekler ve mutluluk bulabilirsiniz. :)




Ve beni duygulandıran hediyeye geldik. Sebebi çok güzel bir notla birlikte gönderilmiş olması. Bir kadına kadınlar gününde söylenebilecek en güzel sözler özenle seçilmiş. Ancak eve gelince okuyabildim. Naısıl duygulandım anlatamam. Melike Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum.




Marifet Bizde ekibi bize bir kupa ve iki adet kalpli kurabiye yollamış. Marifet Bizde oluşumundan bahsetmek istiyorum size. Hünerli ellerin ürünlerini ilgili alıcılara ulaştırmak için oluşturulmuş. El yapımı ürünler yapan ve satış için yeterli alıcıya ulaşamayan kişiler bu siteden abone olup ürünlerini satabiliyor. Ve biz de bu harika ve orjinal el yapımı ürünleri alabiliyoruz. Bence bu harika bir şey. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu sayede sadece kendileri değil birçok kişi kazançlı çıkmış oluyor. 




Ve makyajsever pek çok kişinin instagramdan tanıdığı Pelin Hanım'a İnstagram hesabı @pelliniofficial 
Türkiye'de olmayan bir çok makyaj ürününü bize ulaştırıyor. Gitti gidiyor'da satış yapıyor. Bu kalpli ruj için çok teşekkürler.

Ürünleri aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz. 




Datça Paketi. Datça'nın harika lezzetlerini el emeği ile birleştirip Tüm Türkiye'ye doğal ve katkısız köy ürünleri yolluyorlar. Tarhanası bir harika. Oğlum zaten çok seviyordu. Bayıla bayıla içiyor. Benim için harika bir hediye. :)



Lapitak. Bize harika ayak ve el bakım ürünlerinden oluşan bir paket göndermiş. Daha önce de kullanmıştım ama kullanmayalı uzun bir zaman olmuştu. Şimdi tekrar kaynaşma zamanı. Teşekkürler Lapitak. :)




New Obsessions zaten Hilton'a gelip bizlere harika dövmeler yapmıştı. Detaylı yazımda bahsetmiştim. Gitmeden önce de herkese dövme dağıttı. Hülya Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Harika dövmeler var. Mutlaka ziyaret edin. Fiyatlar da çok çok uygun.




Nobren Parfüm bize açıık parfüm göndermiş. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Lise yıllarımda açık parfüm çok kullandım. Uzun yıllar oldu. Bakalım nasıl anlaşacağız. :)



Gelelim Pastel'e. Zaten çok severek kullanıyorum. Özellikle ojelerinin hastasıyım. :) Bize maskara, mat ruj ve yeni çıkan nude rujlarından yollamuş. Oje ve siyah kalem de var. Rujların ve rimelin detayları çok yakında buralarda bir yerlerde olacak. :)





Watson's her zman olduğu gibi desteklerini esirgemedi. Bu harika kutuyu göndermişler. Isıtıcı ped, burun bandı, Provocalips ruj, maske ve rimel göndermişler. Yazacak o kadar çok ürün oldu ki. Bakalım ilk hangisini yazacağım. :)



İkinci kısımda görüşmek üzere. :)