23 Ağustos 2015 Pazar

El Ve Tırnak Bakım Rutinim

Herkese selam. Sosyal medyada tarafıma sıklıkla sorulan "Bu kadar ojeye tırnakların nasıl dayanıyor?" sorusunun cevabı niteliğinde El Ve Tırnak Bakım Rutinimi paylaşmak istedim bugün. Zira bu yazı belki çoğunuza yol gösterecek. Hemen başlamak istiyorum. Aşağıdaki fotoda toplu olarak El Ve Tırnak Bakım Rutinimde kullandığım malzeme ve ürünleri göreceksiniz.

El Ve Tırnak Bakım Rutinimde Kullandığım ürün ve malzemeler;

Limon ve zeytinyağı
Rimmel London 14 gün bakım cilası
Kalyon tırnak ve tırnak eti yağı.

Bloğumda Rimmel london 14 gün bakım cilası hariç diğer her ürünün yazısı mevcut. Gitmek için yazı üzerine tıklayabilirsiniz. 



El Ve Tırnak Bakım Rutinim
El Ve Tırnak Bakım Rutinim

Limon ve zeytinyağı benim vazgeçilmezim. Bu tür bakımlar hem ellerinizin hem de tırnaklarınızın daha güzel görünmesini sağlayacak, ayrıca tırnaklarınızın ömrünü uzatacaktır. Bu sayede ojeleri daha iyi taşıyacaksınız. Benim burada bahsettiğim ürünleri kullanmanız şart değil elbette. Bu tür bakımlar için bir çok markanın ürünü var. Ben şimdilik bu ürünlerden memnun olduğum için kullanıyorum ve size aktarıyorum. 

Tırnak bakımında limon ve zeytinyağı
Tırnak bakımında limon ve zeytinyağı


Nasıl Bakım Yapıyorum;

1. Gelelim aşamalara. İlk önce yarım limonu biraz sıkıyorum ve içine bir miktar zeyrinyağı döküyorum. Daha sonra tırnaklarımı limonun içine batırıp diğer elimle limonu sıkarak tırnaklarımı ovuyorum. 3 dakika bu işlemi yapıyorum. Sonra tırnaklarımı çıkarıp limonu tüm elime sürüp ellerimi ovuşturuyorum. 
2. Solenne tırnak balsamını tüm turnaklarıma sürerek dairesel hareketlerle ovuyorum. 
3. Burt's Bees ile tırnak ve tırnak etlerime bakım yapıyorum.
4. Ardından Kalyonun tırnak ve tırnak eti bakım yağını tırnak etlerime ve tırnaklarıma sürüp tekrar dairesel hareketlerle ovuyorum. İşlemler arasında malzeme fazlalığını alarak her ürünün etki derecesini artırmanızda fayda var. 
5. Ellerimi iyice yıkayıp kuruluyorum.
6. Eco cosmetics el kremini sürüyorum.
7. Rimmel London 14 gün bakım ojesini sürüyorum. Tabi bu bakım cilasını 14 gün kullanamıyorum ne yazık ki ben. Her rutinde 1 gece kalıyor. Ama siz uygulayabilirseniz süper olur.

Bu bakımı ben ayda iki kere yaparken şimdi ayda 4 kereye çıkardım. Yani her Pazar gecesi uyguluyorum. Bu bakım 10 dakikanızı ya alır ya almaz. Özellikle limon ve zeytinyağını herkese öneriyorum. umarım yol gösterici olmuştur yazım. Sevgiler..

22 Ağustos 2015 Cumartesi

Kırılan Tırnak Nasıl Onarılır?

Tırnağınız kesilemeyecek yerden kırıldı ve canınız yanıyor. Ne yaparsınız? İşte bu soruna çare niteliğinde sizlerle bu yayını paylaşıyorum. Kırılan Tırnak Nasıl Onarılır? Derinden gerçekleşen kırıklar için uygulanıyor bu yöntem ve böylelikle o kırılan kısım sabitlenip artık hiçbir yere takılmıyor. Dahası tırnağınızın kırıldığı belli bile olmuyor. Benim de zaman zaman başıma geliyordu çok önceleri. Bu yöntemi uyguluyordum. Şimdilerde bu tarz tırnak kırılması yaşamıyorum ama çok kişinin başına geliyor ve bu can sıkıcı durumu düzeltmenin bir yolu var.

Aylar sonra gelen edit: Arkadaşlar bu konuyla ilgili bir video çektim. Yazından daha yararlı olduğunu düşünüyorum.



          





Kırılan Tırnak Nasıl Onarılır?

Gerekli malzemeler;

1. Bir adet sallama poşet çay.
2. Makas.
3. Tırnak yapıştırıcısı.
4. Tırnak cilası ve oje.
5. Cımbız.
6. Oje çıkarıcı.

Yapım aşaması;


Kırılan Tırnak Nasıl Onarılır?
Kırılan Tırnak Nasıl Onarılır?

1. Kırılan tırnağın sabitlenebilmesi için tamamen temiz olması gerekiyor. Bu yüzden oje çıkarıcı yardımıyla tırnak yüzeyini temizleyin.










2. Sallama poşet çaydan kırılan yüzey alanı kadar kesin. 











3. Kırılan kısma tırnak yapıştırıcısı sürün.











4. Kestiğiniz poşet çay kağıdını kırılan yere yerleştirin ve tamamen kurumasını bekleyin.










5. Törpü ile fazlalıkları temizleyerek pürüzsüz bir tırnak yüzeyi elde edin.










6. Top coat uygulayın ya da cila sürün. Ve  tamamen kurumasını bekleyin. Bu haliyle görüntüsü yine farkedilebiliyor. 









7. Ojenizi sürün. Gördüğünüz gibi bu tırnağa kırılmış demezsiniz. :)










Umarım bu can sıkıcı durum bir daha başınıza gelmez. Ancak gelirse eğer bu yöntem mutlaka aklınızda bulunsun. Yorum bırakmayı unutmayın. Sevgiler. :)

21 Ağustos 2015 Cuma

Lr Oje Çıkarıcı Kutuyla Oje Silme Derdine Son!

Arkadaşlar size bugün oje çıkarma konusunda elimden düşürmediğim Lr Health&Beauty Oje Çıkarıcı kutu(sünger) den bahsetmek istiyorum. Lr Health&Beauty Alman menşeili bir marka ve katalog usulü çalışıyorlar. 
Benim gibi sürekli oje sürenler bilirler oje çıkarmanın ne kadar sıkıntı olduğunu. Pratiklik ve vakit çok çok önemli. Lr Oje Çıkarıcı Kutu ise tam bu noktada imdada yetişiyor. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu
Lr Oje Çıkarıcı Kutu

Aşağıdaki kolajda uygulanmış halini görebilirsiniz. Tırnağınızı süngerdeki deliğe batırıyor ve kutuyu diğer elinizle sağa sola çeviriyorsunuz. Yaklaşık 5-6 çevirmede oje tamamen çıkmış oluyor. Yalnız glitter ojeyi silecekseniz onun için ayrı kutu almanızı öneririm. Onda da tırnağınızı içerisinde bekletmeniz gerekiyor bir süre. Ve süngerinin daha az dayanacağı kanatindeyim. Ancak normal oje silerseniz ortalama 2-3 ay gittiği söyleniyor. Ben tam 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Sıvısında da belirgin bir azalma gözlemlemedim. Yalnız biraz ağır koktuğunu söylemeliyim. Ama şöyle de bir şey var asetonsuz oje çıkarıcılarda genelde bu ağır koku oluyor. Çünkü parfümlü. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) kullanımı
Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) kullanımı

İçindeki sünger çıkarılıp yıkanabiliyor. Ve tekrar kutuya yerleştirilip oje çıkarma sıvısından dökerek kullanmaya devam edebilirsiniz. Yani uzun ömürlü bir ürün aslında. Ayrıca isterseniz siyah ya da kırmızı oje çıkarın kutuyu kapatıp çalkaladıktan sonra o renklerden eser kalmıyor. Bu anlamda iyi bir çözücü.  Lr Oje Çıkarıcı Kutu yedek sıvısıyla beraber 35,40 TL ye satılıyor. Biraz pahalı ancak oldukça uzun ömürlü. Ve vaktiniz, sabrınız size kalacak. Bütçeniz uyuyorsa denemenizi tavsiye ederim.  Lr internet sitesi nden iletişime geçerek size en yakın danışmana ulaşabilirsiniz. Ya da benim de iletişimde olduğum ve güvendiğim ve instagramdan da satış yapan @lrcicisdolabim profiliyle irtibat kurabilirsiniz. Bir uygulama videosu da buldum sizin için.

Lr Oje Çıkarıcı Kutu aseton içermiyor. Doğal kayısı yağı içeriği ile de tırnakları güçlendirip nemlendiriyor. 

Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) içeriği
Lr Oje Çıkarıcı Kutu(sünger) içeriği

Başka bir yazıda görüşmek üzere. Yorum yazmayı unutmayın. :)

20 Ağustos 2015 Perşembe

Shea Butter Yağının Faydaları Nelerdir?

Kozmetik ürünlerinin çoğunda sık sık karşılaştığımız bir yağdan Shea Butter yağından bahsetmek istedim bugün. Bir kozmetik ürün denerken içerik olarak gözüme çarpmıştı bir dönem. Bir arkadaşımda da tesadüfen bu yağı gördüm. Ben de kullandım ve saf haliyle inanılmaz bir nemlendirme özelliğiyle karşılaştım.  Ve bu mucizevi yağı bugün bir araştırayım dedim. Ve bir çok faydası olduğunu okuyunca da bloğa yazmak istedim. 

Shea Butter Yağının Faydaları Nelerdir?
Shea Butter Yağının Faydaları Nelerdir?

Shea Butter Karite ağacının cevizlerinden elde edilen kremsi yapıda bir yağ. Karite ağacı çok fakir bir ülkede sadece Burkina Faso'da yetişiyor. Ülkenin neredeyse tek gelir kaynağı diyebiliriz. Shea Butter yağı kremsi olmasına rağmen vücutla buluştuğunda hemen yağsı bir hal alıyor ve hızlıca emiliyor. Böylelikle vıcık vıcık hissetmiyorsunuz. 

Shea Butter yağının rengi fil dişi rengine benziyor. İçeriğinde bolca A ve E vitamini bulunmakta. 

Kokusu ise vanilyaya benziyor ama o kadar keskin değil. Oldukça hafif bir kokusu var.

Shea Butter Yağının Faydaları;

1. Yanık, çatlak ve yaralı bölgelerin tedavisinde kullanılıyor. 
2. Saçları nemlendirmek için kullanılan doğal yağların en faydalılarından.
3. Sertleşen dirsek ve topukları yumuşatmak için kullanılıyor. 
4. Cildi güneşe karşı koruyor. Ve güçlü nemlendirme özelliği ile anti aging etkisi yaratıyor.
5. Bazı ülkelerde sinüzit tedavisinde de kullanılıyormuş. 
6. Sedef hastalığını tedavi edici etkisi var.
7. Manikür ve pedikür öncesi ve sonrası.
8. Tüm yüz ve vücut için kullanılabilir. En iyi doğal nemlendiriciler arasındadır.
9. İşlem görmüş saçların tedavisinde kullanılır. 
10. Erkekler traş sonrası tahriş olan ciltlerine güvenle sürebilirler.
11. Çok iyi bir dudak koruyucu.
12. Göz altı kırışıklıklarının oluşmasını engelliyor. 

Uygulamak istediğiniz bölgeye haftada iki kere sürmek yeterli oluyormuş.

Türkiye'de nerelerde bulabilirim diye soracak olursanız en uygunu şu anda Doa Kozmetik'te satılıyormuş. Arkadaşım da oradan almış zaten. Ayrıca Cyrene'de de var diye biliyorum ama siz yine de araştırmadan bu yağı 200 TL ye satanlara güvenip de satın almayın.

19 Ağustos 2015 Çarşamba

Flormar CC Correct & Conceal 002 Oje

Flormar'n CC oje serisinden 002 numara var bugün bloğumda. Hem çok severek kullandığım hem de herkese tavsiye ettiğim bir seri cc serisi. Öyle ki ne zaman bu ojeyi sürüp İnstagram'a koysam çok çok fazla beğeni alıyor. Tahmin edildiği üzere nude tonlarda bu ojeler. 

Flormar CC Correct & Conceal oje serisi tırnak üzerindeki sararma, leke veya renk eşitsizliği gibi sorunları ortadan kaldırıyor. Tırnağın kusursuz görünmesine yardımcı oluyor. Tırnağa doğal bir renk kazandırarak pürüzsüzlük sağlıyor. İçeriğinde de çok şaşıracaksınız, Nar ve mor menekşe tohumu yağları varmış. Tırnakların onarılmasına ve yenilenmesine yardımcı oluyor böylece. Ayrıca formülünde sertleştirici özelliğe sahip aktif maddeler varmış. Kırılma, soyulma ve çatlaklara karşı savaş açıyor. 


Flormar CC Correct & Conceal oje serisinde 5 adet renk var. Hepsi de doğal tonlarda. Bende sadece 002 numarası var.

Şimdi görseller;

Flormar CC Correct & Conceal 002 Oje
Flormar CC Correct & Conceal 002 Oje

Flormar CC Correct & Conceal 002 Oje
Flormar CC Correct & Conceal 002 Oje
Fırçası biraz ince. Kuruması orta. Ama görüntüsü bir harika. Tırnaklarınızda sorunlar varsa Flormar CC Correct & Conceal oje serisinden edinebilirsiniz. Fiyatı 4,25 TL. Sevgiler..

18 Ağustos 2015 Salı

Mac Please Me Ruj

Merhabalar. Bloğumun bugünkü konuğu Mac Please Me Ruj. İlk olarak hangi Mac ruju almalıyım diye baya bi düşündüm. Birçok blog yayını okuduktan sonra da Mac Please me ruju almaya karar verdim. Ve kullandıkça diyorum ki iyi ki almışım. Nude-pembe tonlarda rujum yoktu. Ve bu da cuk yerine oturdu. Bu ruj her makyaja uyum sağlayabilecek bir ruj bence. 

Mac Please Me Ruj
Mac Please Me Ruj

Mac Please me mat bir ruj. Bu yüzden oldukça kalıcı. Ama tabi tüm gün kalıcılık vaadetmiyor.. Sadece diğer ruj çeşitlerine göre dudağa daha iyi sabitleniyorlar. Mat rujlar kuruluk yapabiliyor. Ve elbette Mac Please Me de kuruluk yapabilir. Zemine lip balm uyduladıktan sonra sürmekte fayda var. 

Dudaktaki duruşunu burada görebilirsiniz. Size göre nasıl bilemem ama bana göre harika bir duruşu var. İddiasız bir renk gibi dursa da bu ruju sürdüğünüzde dudaklarınız oldukça dikkat çekiyor. 

Mac Please Me Ruj duruşu
Mac Please Me Ruj duruşu

Uygulaması ise gayet kolay. Kremsi yapısının etkisi büyük elbette. Bu tonlarda kaliteli bir ruj arıyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum. Mac Please Me Fiyatı 58 TL. Küçük bir öneri daha. Mac in dudak kalemini almadım Çünkü fiyat olarak aşırı pahalı geldi. 41 TL fiyat söylediler. Bu yüzden ben de Watson's tan 4 küsüt TL ye Emily nin 201 numaralı dudak kalemini aldım. Please me ile çok güzel uyum sağladılar. Yukarıdaki fotoğrafta aynı zamanda bu dudak kalemi de var. Görüşmek üzere. Yorum yapmayı unutmayın. Sevgiler.. Son bir şey; Kullandığum ruj renginde oje bulmak yeni hobim. :))

Mac Please Me Ruj
Mac Please Me Ruj


Evde BB Krem Nasıl Yapılır?

Herkese merhaba. Siz de özellikle yaz aylarında benim gibi fondoten yerine bb krem kullananlardansanız bu yazıma kulak verin. Çünkü bugünkü yazım "Evde BB Krem Nasıl Yapılır?" hakkında. Eğer evinizde cilt tipiniz ve rengine uygun fondoten veya pudranız varsa ve bb kremlere para vermek istemiyorsanız evinizde şipşak bir bb krem yaratabilirsiniz. 

Evde BB Krem Nasıl Yapılır?
Evde BB Krem Nasıl Yapılır?

Evde BB Krem Nasıl Yapılır?

Gerekli malzemeler;

1. Boş krem kutusu. 
2. Fondoten veya pudra.
3. Cilt tipinize uygun nemlendirici.
4. Güneş kremi veya losyonu.
5. Çay kaşığı ve çay tabağı.

Yapım aşaması;

1. 1 çay kaşığı nemlendiriciyi ve bir çay kaşığı güneş kremini çay tabağına koyun.

2. Üzerine istediğiniz renk tonuna göre pudra veya fondoten ilave edin.

3. Çay kaşığıyla iyice karıştırın. Ve krem kutunuza koyun.

Not:  BB kremi ihtiyacınız kadar yapmalısınız ve 2 ya da en geç 3 hafta içinde tüketmelisiniz. BB kremde mat bir bitiş istemiyorsanız isteğinize göre aydınlatıcı ilave edebilirsiniz. 

Diğer yazım; Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?


Fotoğraf internetten alıntı.

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?

Lip balmlar (Dudak koruyucu) hemen hemen hepimizin kullandığı ürünler arasında ilk sıralarda yerini alıyor hiç kuşkusuz. Dudak bakımı için yaz kış bu tarz dudak koruyuculara ihtiyacımız oluyor. Dudaklarımızın çatlamasını ve kurumasını önlüyor. Elbette ki pek çok lip balm markası var. Benim de pek çok lip balmım bulunuyor. Ancak evde de bu dudak koruyuculardan yapabileceğimizi hatırlatmak istedim. Bu sebeple "Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?" bloğumun bugünkü konusu oldu.

Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?
Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?


Evde Lip Balm(Dudak Koruyucu) Nasıl Yapılır?

Gerekli malzemeler;

1. Vazelin veya bal mumu.
2. Herhangi renkte ruj veya far. Ya da lip gloss. 
3. Hindistan cevizi yağı.
4. Mum ve kibrit.
5. Islak mendil.
6 Watson's ya da Gratis'lerde satılan küçük krem kuruları. Ya da bitmiş lip balm kutusu.
7. Çay kaşığı ve yemek kaşığı.
8. Karıştırmak için kürdan.

Yapım aşaması;

1- Bir buçuk çay kaşığı vazelini yemek kaşığına aktarın. Eğer vazelin yerine bal mumu kullanacaksanız rendelemenizde fayda var.

2- Daha sonra renk vermesi için istediğiniz renkte bir ruj veya fardan bir miktar alarak vazelin koyduğunuz yemek kaşığına ilave edin. Ruj koyacaksanız bıçakla kesip koyabilirsiniz. Renksiz isterseniz bu aşamayı atlayabilirsiniz. 

3- Yarım çay kaşığı hindistan cevizi yağını da yemek kaşığına koyun. Farklı koku ve renkler isterseniz çilek kurusu, tarçın yağı, portakal yağı, nane yağı da ilave edebilirsiniz. Tarçın yağı koyarsanız dudaklarınıza dolgunluk verecektir. 

4- Daha sonra mumu yakın ve malzemeleri içine koyduğunuz yemek kaşığını alevin üzerinde biraz tutun. Malzemeler eridikten sonra kürdan yardımıyla iyice karıştırın ve krem kutusuna boşaltın. 

5- Buz dolabında beş dakika bekletmeniz donması için yeterli olacaktır. Yaz aylarında, özellikle sıcaklardan kavrulduğumuz günlerde tekrar eriyebilir. Lip balmınızı buzdolabında saklamak iyi bir çözüm olacaktır.



Yorum yazmaktan çekinmeyin. Bu yazıyı okuyan herkese sevgiler. :)



Farmasi My Style Quick Dry (Çabuk Kuruyan) Oje Serisi

Farmasi Kozmetik çabuk kuruyan ojeler bugün bloğumun konuğu. Farmasi'nin pek çok ojesini daha önceden kullanıyordum. Şimdi ise Farmasi My Style Quick dry oje serisini deneme fırsatı buldum. 4 rengini tırnaklarıma uyguladım. Aslında teker teker sürmek istiyordum. İlk önce hangisini süreceğime karar veremeyince bu tablo çıktı ortaya. :)

Tırnağıma sürdüğüm Farmasi My Stlye Quick Dry (Çabuk kuruyan) Ojeler soldan sağa sırasıyla; 527, 526, 524,513. İki kat olarak uyguladım ve top coat kullandım. Bitişleri orta parlaklıkta oldu çünkü. Biraz parlasınlar istedim. Ama renkler şahane. Ayrıca da çabuk kuruyorlar. Ama sürerken biraz hızlı olmalısınız bu tarz ojeleri kullanırken. Ayrıca nail art yaparken de elinizin altında bulundurabileceğiniz bir seri. 



Farmasi My Style Quick Dry Oje Serisi
Farmasi My Style Quick Dry Oje Serisi

Burada da bende olan renklerin tamamını görebilirsiniz. Yukarıda olmayan kırmızı ve pembe oje numaraları ise sırayla 507 ve 521. Farmasi My Style Quick Dry (Çabuk Kuruyan) Oje Serisi 6 ml lik şişelerde bulunuyor. 

Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Oje Serisi
Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Oje Serisi

Tırnaklarımın ucuna yaptığım french rengi ise yine Farmasi'den 409 numaralı oje. 

Farmasi My Style Çabuk Kuruyan Ojeler


Farmasi katalog usulü çalışan bir kozemtik firması. Farmasi My Style Quick Dry oje serisi adet fiyatı normalde 7,00 TL ama indirim zamanları arı fiyata kadar düşebiliyor. Ürünlere ulaşmak veya bilgi almak isterseniz İnstagram'da @farmasicim profili size yardımcı olacaktır. Ya da size en yakın Farmasi satış danışmanından yardım isteyebilirsiniz.


Ürünler @farmasicim tarafından denemem için gönderilmiştir. 



16 Ağustos 2015 Pazar

Nivea Duşta Vücut Kremi / Deniz Mineralleri ve Badem Yağı

Nivea Duşta Vücut Kremi Deniz Mineralleri ve Badem Yağı çeşitleri deneyimlerimden bahsedeceğim bugün. Geçtiğimiz günlerde Nivea bana denemem için bu iki ürünü ulaştırdı. Nivea kişisel bakıma ayrılan süreyi bu ürünlerle birlikte oldukça kısaltmış. Sık duş alanlar için her duştan sonra fazla vakit ayıramayanlara ilaç gibi geliyor böyle ürünler. Duştan çıktıktan sonra kremlenme veya losyonlanma derdi olmuyor. 

Badem yağlı yani lacivert olan çeşidi besleyici deniz mineralli yani beyaz olan çeşidi ise nemlendirici özelliğe sahip. Ben ikisini de kullandım. Yani dönüşümlü olarak kullanıyorum. Lacivert olanı kuru, beyaz olanı da normal ciltler için. Daha önce Nivea Duşta Vücut Kremi Bal Keyfi'ni denemiş ve bloğumda yorumlamıştım.  

Nivea Duşta Vücut Kremi
Nivea Duşta Vücut Kremi
Gelelim kullanımına. Yıkanıyorsunuz ve kurulanıyorsunuz. Ardından Nivea duşta vücut kremini sürüyor ve tekrar durulanıyorsunuz. Kurulandıktan sonra hiçbir kalıntı bırakmıyor oluşu harika. Ayrıca yapış yapış bir his de olmuyor. Sonrasında yumoş gibi bir ciltle banyo merasimini tamamlamış oluyorsunuz. 
Nivea Duşta Vücut Kremi nasıl kullanılır?
Nivea Duşta Vücut Kremi nasıl kullanılır?

Nivea Duşta Vücut Kremi badem yağı içeriği
Nivea Duşta Vücut Kremi badem yağı içeriği

Nivea Duşta Vücut Kremi deniz mineralleri içeriği
Nivea Duşta Vücut Kremi deniz mineralleri içeriği


Uyarımı da yapayım zaten ürünün üzerinde de bu uyarı yazıyor. Loson kıvamında olduğu için banyo zeminine dökülünce yapışıyor ve aman dikkat kayıp düşmeyin. Hemen zemini de durulamaya özen gösterin. Ayrıca Nivea Duşta Vücut Kremleri renklendirici ve silikon içermiyor. Şimdilerde çoğu kişisel bakım marketlerinde, süpermarketlerde ve çoğu online bakım ve kozmetik sitelerinde satışta. Fiyatları 14 ila 20 TLarasında. İndirimde olan yerlerden alabilirsiniz bu pratik Nivea ürünlerini. 

Sephora Graffiti Story Oje

Günün ürünü Sephora Graffity Story Oje oldu. Ankara tatilimde 3 al 2 öde kampanyasından yararlanarak aldığım ojelerden biri de Sephora Graffity Story idi. Ankara'dayken İnstagram'da paylaşmıştım ve ancak bloğa yazabiliyorum. 

Sephora Graffiti Story Oje
Sephora Graffiti Story Oje

Sephora Graffiti Story 5 ml lik şişesiyle pek bir şirin görünüyor. Ancak biraz geç kuruduğunu söylemek mümkün. Gerçi bu özellik bu tür parçacıklı ojelerde hep oluyor. Bir başka özelliği ise diğer kullandığım parçacıklı ojelere nazaran sürümünün daha kolay olduğu. Yani o tanecikleri eşit şekilde yayabilmek çok zor oluyordu benim için. Ancak Sephora Graffiti Story Oje de böyle bir sorun yaşamadım. İki kat sürdüm. Taban ojem ise Flormar 408 rose classic. Taban oje olmadan da çıklak tırnağınıza sürebilirsiniz.

Sephora Graffiti Story Oje şişesi
Sephora Graffiti Story Oje şişesi

 Burada da Ankara Dikmen Vadisinde fıskiyeleri arka plana alarak çektiğim fotoğrafı görmektesiniz. Gökkuşağı da bizimle. :)

Sephora Graffiti Story Oje
Sephora Graffiti Story Oje

Normalde Sephora ojelerinin fiyatları 10 TL. 3 al 2 öde kampanyasıyla baya bi indirimli almış oldum. Ayrıca 3 TL ye düşen ojeleri de vardı Sephora'nın. Ancak ben renkleri pek beğenmediğim için almadım. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ojeseverseniz değerlendirebilirsiniz. 


Sevgiler..

13 Ağustos 2015 Perşembe

Rimmel London Yeni Kate Moss Nude Ruj 42

Herkese merhabalar. :)

Rimmel London'un yepisyeni, tazecik Nude Ruj koleksiyonunu duydunuz mu bilmiyorum ama ben duyduğum anda Watson's ın yolunu tuttum. Bu hafta Watson's larda satılmaya başladı. Rimmel London  Kate Moss Nude Ruj 42 ise pembe alt tonlu çok tatlı bir nude ruj. Koleksiyondan bahsedecek olursak 5 nude ruj ve 1 tane de lip balm var. Ancak gittiğim mağazada sadece üç rengi vardı. 

Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42

Rengi oldukça doğal olan 42 numarayı elimin içine swatchladım. Ancak dudağıma sürdüğümde daha açık durdu. Yapısı ve kokusu çok güzel. Kesinlikle rahatsız etmiyor. Dudağı kurutmuyor. Kalıcılığı ise bu tür rujlarda benim için yeterli.

Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42 swatch
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42 swatch

Eğer siz de doğal tonlarda ruj arayışı içinde iseniz bu seriyi tavsiye ederim. Kendinize uygun bir renk mutlaka bulacaksınız.

Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42 

Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42
Rimmel London Kate Moss Nude Ruj 42 


Rimmel London Yeni Kate Moss Nude Rujların fiyatı 15,00 TL. Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Özellikle 43 numaralı olan Kinda Sexy'e benziyormuş benden söylemesi. :)

Dün İnstagram'ımda (@onyuzmilyonojee) paylaşmıştım hatta. Bu da bonus :)) 



Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler. :)

12 Ağustos 2015 Çarşamba

Revlon 410 Tangerine Oje

Yine ojede çok tercih edilmeyen turuncu renk bir ojeyi bloğuma konuk ediyorum bugün. Revlon 410 Tangerine. Bu bakır kızılı rengiyle dikkat çeken bir turuncu aslında ve içinde minik tatlı ışıltılar var. Ama çok değil. Revlon ojelerin fırçalarını kendi el alışkanlığıma göre biraz ince bulsam da sürülüşünü sevdim. Tırnak kusurlarını örten bir yapısı var ojenin. Yoğunluğu tam kararında. Kurumasını ise biraz vasat buldum. Yani geç kuruduğunu söylemek mümkün. Amma velakin kalıcılığı on numara diyebilirim. Üzerine ev işi yaptım. Bana mısın demedi. Görsellerde 2 kat uygulanmış halini göreceksiniz Revlon 410 Tangerine Ojenin. Siz de Revlon ojeleri alıp almama kararsızlığını yaşıyorsanız. Kalıcılık için almanızı tavsiye ederim. Üstelik ışıltılı olduğu için top coat bile kullanmamıştım. Watson's mağazalarında bulabilirsiniz. Revlon Oje fiyatları 9,90 TL.


Sizi iki görselle başbaşa bırakıyorum. Yorumlarınızı bekler gözlerinizden öperim. :)

Revlon 410 Tangerine Oje
Revlon 410 Tangerine Oje

Revlon 410 Tangerine Oje fırçası
Revlon 410 Tangerine Oje fırçası

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi

Herkese selam. Bugün sizlere Maybelline Colossal Kajal Göz Kaleminden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz lansmanı sosyal medyada da hayli dikkat çeken bir üründü. Reklam yüzü ise Merve Boluğur olmuştu. Simsiyah ve akmıyor diye adı çıkınca da herkes koşa koşa aldı. Ben daha yeni alabildim.

Gelelim benim yorumlarıma. Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi asansörlü olduğu için oldukça kullanışlı. Yani kalemtraş derdi olmuyor. Ancak kapağını açık unutmamaya özen gösterin. Oldukça hassas bir ürün ve kuruyabiliyor. Bir de benim için olumsuz bir özelliği var ki bana en çok sıkıntı veren kısmı bu. Ne yazık ki ucu çok kalın oluyor ve asla ince çizgiler çekemiyorsunuz. Bant yapıştırmadan da kesinlikle düzgün bir kuyruk elde edemiyorsunuz. 

Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi

Maybelline Colossal Kajal Göz Kaleminin fiyatı 9 küsür TL. Şu an a101 gibi marketlerde bile var kendisi.Onu bulmak hayli kolay. 
Maybelline Colossal Kajal  Black Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Black Göz Kalemi

İşte burada ucunu görebilirsiniz. Ve çok konuşulan bir özelliği de simsiyah oluşu idi. Ama ben ne yazık ki tek katta ve hatta iki katta bile net bir simsiyahlık elde edemedim. Burada gördüğünüz çizgi beş kat. Ve ancak bu siyahlığa ulaşabildim. Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi yine de elimdeki en siyah ürün diyebilirim. Üç kere üzerinden geçmek benim için dert değil. Yalnız daha fazla üzerinden geçmek istediğinizde ne yazık ki alttaki çizgiyi bozuyorsunuz. Çünkü hemen sabitlenen bir ürün. Kalıcılık konusu ise üründe en beğendiğim özellik oldu. Benim gözlerimde gerçekten 3-5 saat kalmayı başardı ki bu benim için oldukça iyi bir süre. 

Maybelline Colossal Kajal Asansörlü Göz Kalemi
Maybelline Colossal Kajal Asansörlü Göz Kalemi

Maybelline Colossal Kajal Göz Kalemi sonuç olarak fiyatı 9 TL olan bir kalem için hiç de fena sayılmaz. Fakat beklentileriniz çok çok yüksekse bu ürün o beklentileri karşılamayacaktır. Ben severek kullanıyorum. Ama ikinci kere alır mıyım? Pek sanmıyorum. Umarım bu yazı bu ürün için size yol gösterir. Sevgiler..

8 Ağustos 2015 Cumartesi

Yaz Çekilişimin Talihlisi

Selamlar. Geçtiğimiz haftalarda başlattığım çekiliş nihayet son buldu. Kontroller ve liste yapımı beni inanılmaz yorsa da hayli keyifliydi. Katılım beklediğimden çok çok yüksekti. Ek haklarla beraber 1119 hak oldu. Katılan arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Ancak elbette ki bir kişi kazanacaktı. O da İnstagram'daki paylaşımıyla sevgili hayatcok_guzel oldu. Kendisini çok tebrik ediyorum. Biliyorsunuz çekilişimin iki ayağı vardı. Biri burası diğeri instagram. Tek bir liste yaptım. Ve random.org ile kazananı belirledim.

Katılan herkese sonsuz teşekkürler. Kazanan iki gün içinde dönüş yapmaz ise yeni bir kazanan belirleyeceğim. Bu blogda sürprizler bitmez. Takipte kalın. Sevgiler..

7 Ağustos 2015 Cuma

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi

Herkese selam! Bugün sizlere Carrot Care Şampuan ve Saç Kreminden bahsetmek istedim. Çoğu ünlünün de favorisi olan bu markayı ben de deneyimleme fırsatı buldum. Her iki ürünü de kullanıp bitirdiğim için çok daha sağlıklı yorum yapacağım elbette. İsminden de anlaşılacağı üzere içeriğinin baş kahramanı havuç yağı. Havuç yağında bulunan A,C,E vitaminleri saç derisinin bakımını yaparak daha sağlıklı saçlara ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca hızla uzayan saçlar vaadediyor.

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi
Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi

Carrot Care şampuan ve saç kreminin bir özelliğin daha ise bu karton kutularda sunuluyor olması. Dökülme ve bulaşma derdi olmadan yanınıza alıp istediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Örneğin ben tatile ürünleri bu kutularda götürdüm. Çok da memnun kaldım.

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi kutuları
Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi kutuları

Türkiye'de ilk kez havuç özünden bir şampuan ve saç kremi yapılmış. O da Carrot Care elbette. Bize de keyifle kullanmak düşüyor. 


Carrot Care Saç Kremi içeriği
Carrot Care Saç Kremi içeriği

Carrot Care Şampuan içeriği
Carrot Care Şampuan içeriği


Her iki üründen de memnun kaldım. Kokusu oldukça hafif ve rahatsız edici değil. Ancak kuruduktan bir süre sonra koku etkisini kaybediyor. Özellikle kremi saçlarınıza sürdüğünüzde anında sonuç alıyorsunuz. Benim saçlarım hem uzun hem de yoğun. Yani zor açılan bir saç. Carrot Care ürünleri saçlarıma çok iyi geldi. Parlaklığı inanılmaz arttı. Uzama konusu ise pek yorumlayamadığım bir konu. Çünkü benim saçlarım zaten çok çabuk uzuyor. 

Siz de Carrot Care ürünlerine sahip olmak ya da ünlü yorumlarını okumak ya da incelemek isterseniz www.carrotcare.com adresine uğrayabilirsiniz. Carrot Care Şampuan 49,00 TL. Carrot Care saç kremi 39,00 TL