25 Mart 2014 Salı

Bugün de değişik bir şey yapalım diye yola çıktım yine. Ojelerle yapabileceğimiz çok güzel projeler var. Bunlardan birini bugün sizlere sunmak istedim. Umarım beğenir ve uygularsınız. Benim anahtarlarımın boyaları kavlayınca oje ile boyamanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Çok da güzel oldu.




Ben anahtarlarımda noktalama deseni kullandım. Siz daha değişikdesenler uygulayabilirsiniz. Anahtarlarım şimdi çok daha güzel ve renkli. Bu eğlenceli projeye siz de katılmak istemez miydiniz?

Konu ile ilgili yorum eklemeyi unutmayın lütfen :)

Öpüldünüz. .

PAYLAŞ

12 yorum:

  1. çok beğendim ama anahtarı bozmuyor değilmi mesela kalınlaştırıp anahtar deliğine girmeme gibi bir ihtimal olabilirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben tek tarafını boyadım. Top coat uygulamadim. Gayet rahat giriyor. İki tarafı da yapmaya korktum aynen senin düşündüğün gibi. Ama sadece baş kısımlarını istediğin kadar kalinlastirabilirsin.

      Sil
  2. Canım acaba anahtar kilide giridikçe oje çıkar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu bir ay önce yaptım ve hala aynı. Anahtar deliginde ya da anahtarda bir bozulma olmadı. Oje de çıkmadı. Ama aylar sonra ne olacağına bakarız.

      Sil
  3. tatlım çok hoş olmuş. ancak bir süre sonra oje anahtar üzerinde atacaktır. eğer yuvada oje kalıntısı olursa kilit bozulabilir. bence sadece tutma yerini boyamalı. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım baya oldu bunu yapalı paylasmak için bekledim. Bozulup bozulmadigina göre paylasacaktim herhangib bir bozulma olmadı. Top coat yok. Tek tarafı boyadım bir de. Yazı biraz eksik kalmış şimdi yorumlar geldikçe anladım affedin. Öptüm.

      Sil
  4. çok şahane olmuş,ii akıl valla,yapıcam,eski ojeler de değerlenir
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) olley mutlu oldum böyle düşündüğün için.

      Sil
  5. çok güzel olmuş :) değişik bir fikir ben de denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)