1 Mayıs 2014 Perşembe

Herkese merhaba. Bugün bir nail art terimi olan 'Maniswap'ı konu aldım. Uzun süredir haberdar olmama rağmen böyle bir etkinliği yeni gerçekleştirebildim. Bugün de sizlere bu mini etkinliğin nasıl yapıldığını anlatacağım. 

Bu tahmin ettiğiniz üzere ingilizce bir terim.  Türkçesi manikür takası demek. Ancak tabi bu haliyle kullanılmıyor. Sosyal medyada özellikle instagram'da bu etkinlik nail artisler tarafından sıkça yapılıyor. İki nail artist aralarında anlaşıp birbirlerinin eserlerinden bir tanesini seçip o tasarımı tırnaklarına uyguluyor. Ve fotoğrafları kolajlayıp sosyal medyada paylaşıyorlar. Amaç tamamen eğlenmek. Biraz da takipçi paylaşımı yapmak. Yani her iki tarafı da takip eden kişiler diğer nail artistleri görüp onu da takibe almak isteyebiliyorlar.

Ben de sevgili Zeynep ile bir maniswap yaptım. Instagramda beraber paylaştık bu çalışmamızı. Çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Dilerseniz hep birlikte bir göz atalım. Fotoğrafla beraber anlatmak istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. 


Burada oklarla da gösterildi. Ben Zeynep'in noktalı güllü desenini yaptım. O da benim pembe leoparlı tırnaklarımı. Çok keyifli bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. 

Instagram paylaşım linkim şöyle;  http://instagram.com/p/nbO8DaO2QX/
Burada paylaşamadığım tırnak tasarımlarıma instagram profilimden ( @onyuzmilyonojee) ulaşabilirsiniz.

Bu etkinliği yapmak için illa tırnak tasarımcısı olmanıza gerek yok. Bir arkadaşınızla da bu etkinliği yapabilirsiniz.

Bir aksilik olmaz ise yarın Nisan ayı favori tırnaklarım ile buralarda olacağım.

Esen kalın. 

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Harika olmuş ikinizin de ellerine sağlık :)) Güzel bir etkinlikmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Çok eğlenceli oldu.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)