24 Haziran 2014 Salı

Merhaba sevgili izleyenler. 

Bugün çok çok beğendiğim bir ojeyi konuk ediyorum. Ve üzerini pratik bir tasarımla süsledim. Ben çok beğendim. Umarım siz de beğenir ve uygularsınız. 

Ojemiz Golden Rose rich color serisinden 46 numara.


Rich Color serisini hepimiz zaten biliyoruz. Bu rengini çok severek aldım. Yazın gelmesiyle de sıkça kullanıyorum. Özellikle pembe ojeleri zaten çok seviyorum. Ve siz izleyicilerimin de severek kullandığı renkler arasında. 



Bu tasarım oldukça şık duruyor. Ben orta uçlu noktalama kalemim ile yaptım ama eğer sizde dotting pen yok ise kürdanla da yapabilirsiniz. Noktaların büyüklüğünü ayarlamak içinse şöyle bir yöntem var; kürdanın ucuna biraz oje batırıp kurutun. Böylelikle daha kalın noktalar elde edebilirsiniz. Oldukça pratik. Noktalar çok şık duruyor. Sanki siyah bir zinciri tırnaklara dökmüşüz gibi bir hava veriyor. Pembe oje üzerinde de gayet hoş durdu kanımca. Değişik renkte ojeler üzerinde de denenebilir. Örneğin her tırnağa farklı renkte ojeler sürülüp yine üzerine bu noktalamalar yapılabilir. O zaman yaz için rengarenk tırnaklara sahip olursunuz. Hele tatildeyseniz ne giyerseniz giyin uyum sağlar.

Siz bu seriden hangi ojeleri aldınız? Ve performans olarak nasıl buluyorsunuz?
Yorum kısmına eklemeyi unutmayın. Farklı düşünceler her zaman yer bulacak bu blogda. Merak edilen ve sıkça kullanılan bir seri. Fırça yapısının kalın olması sebebiyle sürümü kolaylaştırıyor. Kurumasını de sevdim diyebilirim. Burada iki kat kullandım. Belki tek kat kullananınız vardır. Ama ben genelde ojeleri iki kat sürmeyi seviyorum. Böylelikle rengi tam alabiliyorum ve daha opak bir görüntü her zaman hoşuma gidiyor.

Tekrar görüşmek dileğiyle.
:)

TURUNCU KASA ÇEKİLİŞİM YARIN SONA ERİYOR
TIK TIK

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. rengi çok tatlı :) nail artına bayıldım. pratik ama çok şık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bende de çok sık durdu. :)

      Sil
  2. Renk benimde çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  3. ojenin rengi çok hoş canım nail artında çok tatlı olmuş:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)