4 Ağustos 2018 Cumartesi



Oje ve nail arta düşkün olanların kabusu kurumayan ojelerdir. Bu sebepledir ki ojeleri hızlı kurutmanın yollarını arar dururuz. İşte son trend oje kurutma makineleri. Ben de kendime Sun 9s uv led oje kurutma makinesi aldım. Pek çok alışveriş sitesinde de mevcut. Kargoyu alır almaz hemen bir deneme yaptım. Detayları biraz aşağıda vereceğim.

Oje kurutma makinelerinin gücünü anlayabilmek için kaç watt olduğuna bakılması gerekiyor. 9 watt tan 48 watt a kadar değişiyor. Gücü arttıkça kurutma hızı da azalıyor tabi. Benim aldığım 24 watt. 109 TL ye aldım. Kuruma süresi kısaldıkça fiyatları da artıyor tabi. 2 bin TL olan bile var. 

İlk denememde biraz memnun kalmadım gibi. Çünkü beklediğim hızda kurumadı. Bazı yabancı videolarda izlediğim kadarıyla 30 saniyede kuruttuğunu gördüm. Ancak daha sonra jel ojeleri daha hızlı kuruttuğunu öğrendim. yani normal ojeleri daha uzun sürede kurutuyor demek istiyorum. Malum 30 saniyede kurutmadı tek katta sürdüğüm ojeyi. Ancak denemeye devam ettim ve 2 kat oje, üzerine bir de top coat toplamda 2 buçuk dakikada kurudu. Normalde nail art yaparken kat kat oje sürdüğüm için 20 dakika kadar beklemem gerekiyordu kurumaları için ancak bu makineyle 3 dakikmı bile almayacak olması beni sevindirdi ve makineyi sevmeye başladım.

Dilerseniz uygulamalı olarak tüm ayrıntılarını paylaştığım oje kurutma makinesi aldım isimli videomu izleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

       

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)