10 Haziran 2014 Salı

Merhaba sevgili izleyicilerim.

Bugün dün yaptığım Watson's alışverişimden bahsetmek istedim. Aslında çok bir şey almadım ama bu aldıklarım beni oldukça sevindirdiği için paylaşmak istedim. 

Son zamanlarda duyuyorduk zaten baby lipslerin geldiğini. Ben de deneme amaçlı mor renklisinden aldım. Birinci sevincim buydu. 

İkincisi Pastel'in yeni nude serisinden gördüm Watson's da 22 numarası vardı sadece. Olsun hemen kaptım tabi.  

Üçüncü sevincim Rimmel London sweetie crush serisinden eflatun renkli oje oldu. Bu ojeden çok isteyip bulamıyordum ama sonunda karşı karşıya geldik. Onu da kaptım. 

Dördüncü sevincim Kalyon tırnak ve tırnak eti bakım yağı oldu. Bu ürüne aylarca elim gitti gitti geldi. Görelim bakalım neymiş diye sonunda aldım. 

Beşinci sevincim yine Rimmel London'dan. Yine bir oje. 60 seconds 200 princesd pink. Hep böyle bir oje rengi arayıp durdum. Sonunda aradığıma yakın bir renk dedim ve aldım onu da. 

Son olarak pek isteyerek de almadığım bir ürün var. I love Strawberries el kremi. Bu serinin kokuları çok yapay geldi nedense ama belki kullandıktan sonra daha doğal bir kokuya dönüşür diye bir de çok merak ettiğim için aldım. 

Sadece baby lips ve kalyon yağı kullandım dünden bugüne. Ancak yorumlayacak kadar fikir sahibi olduğumu düşünmüyorum. O yüzden sadece fotoğrafla yetinmenizi isteyeceğim şimdilik. 



Ve tabii bir de Watsons kart var. Onu da parayla aldım. Neredeyse aldığım ürünlerle aynı fiyatta olacakmış iki buçuk lira ödedim. Blogger olarak ayrıcalık istediğim için değil, bir insan olarak bu verdiğim ücret çok saçma geldi. Internet sitesinden aktive etmek gerekiyormus onu bile yapmadım. Hazır değilim çünkü. Indirimlerden faydalanmak için para alanı da ilk kez duyuyorum. 

Neyse. Belki de ben biraz kuruntu yaptım. 
Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. 

Bu ay sürprizler var. Takipte kalın sevgili izleyenler. 


PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım. Nude ojeleri seven biri olarak çok merak ediyorum şu yeni seriyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çanım. En kisa zamanda denemek istiyorum ben de.

      Sil
  2. Watsonsın kart ücreti istemesi beni de sinir etti.En yakın rakibi Gratis bedava verirken 2,5 TL istemek çok saçma.Belli bir alışveriş limitine bile verseydi kartı bundan daha mantıklı olurdu.Dün bu eleştirimi facebook sayfalarına da yazdım ama ne yazık ki hoşlarına gitmemiş ki silmişler yorumumu.İnternet aktivasyonu da saçma , 100 puan : 1 TL için gereksiz işler bana göre.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Ojelerin renklerine bayıldım güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
  4. merhabalar evet san katılıyorum bide alışveriş yapıyorsun puan yüklemiyorlar saçma geldi bana da başka mağaza yok sanki :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)