31 Ağustos 2014 Pazar

Merhaba Onyüzmilyonoje konukları.

Bugün uzun aradan sonra yine bir tırnak tasarımı ve yapılışını sizlerle paylaşacağım. Ben mor ve pembe rengin uyumunu genel anlamda seviyorum. Yani kıyafette çok fazla tercih etmesem de takı ve aksesuarlarda tercih edebiliyorum. Bu tasarımda kullandığım ojeleri Golden Rose Color Expert serisinden kullandım. Çünkü almış ama fazla kullanamamıştım. Hem ojeler hakkında fikir sahibi olmak hem de ilk aşkım nail arta hafif bir giriş yapmak istedim. Özellikle yeni başlayanlar için oldukça pratik bir tasarım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca da tam yazlık. :)

Neler kullandım?



1. Golden rose color expert 45 numara pembe oje.
2. Golden rose color expert37 numara mor oje.
3. Noktalama kalemi.
4.Top coat.

Sadece bu malzemelerle yaptığım kolay tasarımı hala merak ediyorsanız yazının devamını okuyun lütfen.



Yapılışı;

1. 2 kat pembe ojeden sürdüm.
2. Pembe oje tamamen kuruduktan sonra mor renkli ojenin fırçasını şişede iyice sıyırdım. Yani fırçada çok az oje bıraktım. Daha sunra tırnağımın üzerie küçük küçük sürüşler yaptım. Zaten çok az oje olduğu için çizgi çizgi ve kel kel kaldı. Benim istediğim de buydu zaten.
3. Noktalama kalemi ile de kağıda döktüğüm pembe ojeden alıp noktalamalar yaptım. Noktalama kaleminiz yok ise siyah saç ytokanızın kalın ucuyla da noktalamanızı yapabilirsiniz. Ya da kürdan kullanabilirsiniz.
4. Tamamen kuruduktan sonra üzerine parlatıcı sürdüm.

Pratik tırnak tasarımı

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi son derece güzel durdu. Bunu farklı renklerle de yapabilirsiniz. Örneğin şu an takım renkleri geldi aklıma. Fenerbahçe, galatasaray gibi tuttuğunuz takımın renkleriyle e bu tasarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni başlayanlar için nail art

Ben şahsen çok sevdim bu tasarımı. Hem yapması kolay hem de çok güzel duruyor. Bazen çok uğraşırım. Mesela yarım saat bir saat uğraştığım tasarımlar olur. Ama kimisinde bu hoş görüntüyü yakalayamam bile. Tasarımdan tasarıma farkediyor. 

Son olarak size bir sorum olacak. Bu tasarım için hangi fotoğraf hoşunuza gitti? Onu yazarsanız sevinirim. Çünkü çekimden çekime ışık çok farkediyor. Kimisi daha mat çıkarken kimi de oldukça kontrast duruyor. Hangi çekimlerimin daha çok beğenildiğini merak ediyorum açıkçası. Örneğin sonuncudan ziyade bir önceki fotoğrafı ben daha çok beğendim. Ama izleyicilerimin de fikrini almak istiyorum. Buraya yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.

Tasarımlarımdan etkilenerek yaptıklarınızı sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşsırsanız ben de görmüş olurum. Çünkü sizin yaptıklarınızı da çok merak ediyorum. Yarın misafir yazarımı ağıryalacağım burada. Tekrar görüşmek dileğiyle. :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Çok güzel ve kolay bir tasarım olmuş.Biraz da yetenek işi bu nailart :) O da bende pek yok sanırım :) Bu arada benim en çok hoşuma giden fotoğraf ise son fotoğraf oldu.Güzel bir kare olmuş :) Emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. ben ilk fotoğrafı daha çok sevdim, çok güzel bir tasarım çok beğendim, sevgiler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)