31 Ekim 2014 Cuma


Dalton markasıyla yeni tanıştım. Ve sanırım bu tanışma sevgili lip balmla olunca bağımız daha da kuvvetlendi. Vanilya kokusu eşliğinde dudaklarınızı koruma fırsatı sunuyor. Ve gerçekten oldukça etkili. Dudaklarım mis gibi kokuyor ve yummuşacık. Ambalajı ruj kutusu şeklinde. Hatta ben ilk gördüğümde ruj zannetmiştim ama lip balm olduğunu bile sürdükten sonra anladım diyebilirim.


Dalton lip balm
Dalton lip balm


Dalton ürünlerinin üretim yeri Almanya. 

Dudağa sürerken yağ gibi kayıyor. Oldukça rahat bir sürümü var. Ve etkisi o kadar uzun süre kalıyor ki ben bu duruma oldukça şaşırdım. Çünkü normalde yemek yedikten ve su içtikten sonra dudaklarımda hala kalıcılık göstereceğini düşünmüyordum. İçten ve rahatlıkla söylüyorum ki kullandığım en iyi lip balmlar arasında ilk sırayla yarşıyor. 

Ancak yapısı biraz yumuşak ve ne yazık ki sürerken biraz eğildi. Tamamen kopmadı ama hep ambalajın kenarlarına bulaştı. Yani yakında kopabilir uç kısmı. Ama yine de bunların hiçbir önemi yok. O vanilya kokusu beni mest ettikten sonra hiçbir şeyin önemi yok benim için. :) 

Bir de bu kadar vanilya kokusu aşığı olmamın sebebini bir türlü çözemedim. Yani neden bu kadar sevdiğime anlam veremesem de beni başka diyarlara götürüyor diyebilirim. Aranızda benim gibiler varsa lütfen yazın. Siz de vanilyalı kokulara bitik misiniz? ::))


Dalton lip balm
Dalton lip balm

Sonuç olarak geceden de sürsem gün içinde de sürsem ben bu üründen memnun kaldım.

Dalton kozmetik'in internet sitesi şu an yapım aşamasında sanırım. O yüzden Facebook adreslerini verebiliyorum. Buradan iletişime geçebilir ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

Edit (4 Nisan 2015); Siteleri şu an aktif; www.daltonkozmetik.com/

Kozmetik, makyaj ve güzellik deneyimlerimi paylaştığım İnstagram hesabım'a (@onyuzmilyonojee) beklerim.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)