5 Ocak 2015 Pazartesi

Bir kendin yap fikri ile karşınızdayım. Ayakkabı sevmeyen kadın yoktur herhalde. Peki sevdiğimiz bir ayakkabının rengini beğenmiyorsak ya da üzeri çizildiyse ne yapmalıyız? Cevapları bu yayında bulabilirsiniz.

Hepimizin evinde oje vardır elbette. Yoksa bile sevdiğimiz bir rengini edinmemiz hiç de zor değil. Şimdi size oje ile ayakkabı nasıl boyanır onu anlatacağım.

Oje ile ayakkabı boyama
Oje ile ayakkabı boyama


Ayakkabınız çizildi ya da fotoğraftaki gibi kavladıysa çözüm çok basit arkadaşlar. Çizilen ya da kavlayan kısmı oje sürerek pürüzsüz hale getirebilrisiniz. Ya da tarz yaratmak istiyorsanız ayakkabınızın topuğunu başka renge üzerini başka renge boyayabilirsiniz. Ya da aynı tırnaklarımıza yaptığımız tasarımlar gibi ayakkabılarınıza da oje ile tasarımlar yapabilirsiniz. Ojeyi mutlaka iki kat uygulayın. Daha sonra parlaklığı size yeterli gelmediyse parlatıcı uygulayabilirsiniz. Ayakkabınız süet ise bu yöntemi uygulamayın.

Umarım işinize yarar ve uygularsınız. Görüşmek üzere. :)

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.


PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Aslında benim sevdiğim bir çizmem vardı. Onun ucu çizilmişti. Ne yaparım diye çok düşünüp bulamamıştım bişey. Denesem bir şey kaybetmem :)

    YanıtlaSil
  2. oldukça başarılıymış denemeye değer

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fikir denemeliyim mutlaka teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar hoş bir fikir bu böyle :) Bence siyah ayakkabıların altı kırmızı ojeler ile renklendirilebilir. Böyle kendi Louboutin'imizi kendimi yapabiliriz :))

    http://tubauzunlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)