15 Kasım 2014 Cumartesi

Arkadaşlar yeniden merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Zira şu ara herkes hasta. Ben dahil. Yeni yeni iyileşiyorum. Bir aya yakındır öksürüyordum ama geçmek üzere şükür. Bloğu yine de ihmal etmiyorum. Tam gaz devam. :)

Bugün sizlere anlatacağım ürün Otacı argan el ve tırnak bakım kremi. Bu ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Sonuçlarından ve bana yaşattığı o yumuşacık histen o kadar memnunum ki anlatamam. Kremi sürdüğünüz zaman zaten baştan seviyorsunuz. Kokusunu da çok sevdim. Bana biraz vanilyayı andırdı. Ellerimi yumuşacık yaptı. Hem elleri hem de tırnakları beslemesi açısından çok fonksiyonlu bir ürün olduğunu söylemeliyim.



Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi
Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi


Tüpü bu şekilde. Üzerinde yazdığı gibi yoğun nemlendirici besleyici ve güçlendirici bence de.

İçeriğini merak edenler için arka kısmını da fotoğrafladım.

Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi
Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi


Aslında bu Otacı'nın bir serisi. Argan serisi diye geçiyor. Saç bakım yağı, saç bakım maskesi, şampuanı, saç bakım serumu ve sabun olmak üzere beş farklı ürün daha var bu seride. Tez vakitte hepsi denenmeli diyorum kendimce. 

Otacı argan serisi
Otacı argan serisi

Siz izleyicilerimi de bu seriyi denemeye davet ediyorum. Özellikle el ve tırnak bakım kremini mutlaka deneyiniz. Ben memnuniyetimi bu şekilde ifade ettim. Özellikle benim gibi sürekli el ve tırnakları ön planda olmak durumunda olan kişiler için kurtarıcı niteliğinde. Fiyatı ise 11.44 TL

Ürünü incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Bu argan serisinden diğer ürünlerden deneyen arkadaşlarım yorum yaparlarsa çok sevinirim.

Sevgilerimi bıraktım. :)

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Ben sasirdim suan. Kokusunu hic begenmedim. Cok itici. Nemlendiriciligi guzel ama ekstra bir numarasi yok normal seviyede bir nemlendiricilik. Ben cok begenmedim acikcasi.

    YanıtlaSil
  2. Ben daha önce denemedim. ama bir şans vermekte fayda var. Alinacaklar listeme ekledim. Inşallah ben memnun kalırım. :)

    YanıtlaSil
  3. Bende merak ediyoruk denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)