30 Kasım 2014 Pazar

Aslında her gün makyaj ve güzellik konularında yazıyoruz. Ama iyi bir makyajın temelini unutmamak gerekiyor. Bakımlı ve beyaz dişler ile o sürdüğümüz ruju kulaklarımıza kadar gülerek yansıtmamız da önemli. Unutmayalım ki güzellik mutlulukla geliyor. Ve gülüşlerimiz de bu mutluluklara bağlı. Bu güzden gülümsemek gerek. Bugün sizlere tanıtacağım ürün Splat golden diş macunu.

Splat Rusya menşeili bir diş ve ağız bakım sağlığı ürünleri markası. Ben şu ana kadar sadece Golden olanını deneyebildim. Ama o kadar çok çeşidi var ki seçerken kendinizi kaybedebilirsiniz. 

Splat Golden Diş Macunu
Splat Golden Diş Macunu





Hamileliği süresince dişlerim çok yıprandı ve üzerinde plaklar oluştu. Bunları geçirmenin tek yolu kazımak. Yani doktor o plakları ağzınıza bir matkap sokarak tatatat diye o plakları kavlatması gerekiyor. Ama ben bu diş macununu kullandığımdan beri dişlerimi hiç temizletmedim. Çünkü pilakları hayli yumuşattu. Ve kediliğinden dökülmemerini sağladı. Herkese tavsiye ediyorum. 

Splat Golden Diş Macunu
Splat Golden Diş Macunu


Ben eşimle birlikte kullanıyorum. Şu an neredeyse yarısı bitmiş durumda. Yaklaşık iki aydır kullanıyoruz. Çok az miktar tüm dişi temizlemeye yetiyor zaten. Ve iki dakika da yeterli geliyor.

Biraz da ürünün içeriğinden bahsetmek istiyorum. Kolloidal altın, elmas ve arı sütü ekstresi ile oldukça etkili bir diş macunu. 

1. Üzüm çekirdeği ekstresi;
Üzüm kabuğu ve tohumlarda bulunan polifenoller diş çürümesine yol açan bakterilerle mücadele eder.

2. Arı sürü ekstresi;
Ağız boşluğunun bakımında etkilidir.

3. Papain;
Bakteri büyümesini engeller ve plak oluşumunu önler.

4. Kaltsis;
Kalsiyum desteği sağlar.

5. Timol;
Kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur.


Ürün hakkında bilgi almak için Splat Türkiye Facebook Sayfası'nı ziyaret edebilirsiniz.

Bu arada Solenne İle yaptığımız çekilişimiz bu gece sona eriyor.
 Katılmak isteyenleri bekliyoruz. Katılmak için tıklayınız.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)