5 Aralık 2014 Cuma

Herkese merhaba. 

Flormar 9'lu makyaj fırça setinden bahsedeceğim bugün sizlere. Aslında daha önce bloğumda işleyecektim ama ancak sıra geldi diyebilirim. Zira sınırlı sayıda üretimi var ve Flormar'dan yapılacak olan 75 TL ve üzeri alışverişlerde hediye olarak veriliyor. Ve kampanya 17 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli. Hediye bir ürün olmasına rağmen çok merak edildi. Ve herkes "75 TL ürün almaya değer mi acaba?" diye soruyor. 

Önce bir hatırlayalım.


Setin kutusu bu şekilde ve şeffaf. İçinden fırçaları görebilirsiniz.

Flormar 9'lu Makyaj Fırça Seti
Flormar 9'lu Makyaj Fırça Seti


Bu şekilde yelpaze gibi açılıyor. Ve her bir fırçayı rahatlıkla bulunduğu kılıftan alıp geri koyabiliyorsunuz.

Flormar 9'lu Makyaj Fırça Seti
Flormar 9'lu Makyaj Fırça Seti

Fırçaların yapıları yumuşacık. Elinizi üzerinde gezdirdiğinizde o kadifemsi doku geçişini hissedebiliyorsunuz. Ben oldukça sevdim diyebilirim. Ama uzun vadede dayanıklılıkları konusunda bir yorum yapamıyorum. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. O da her gün değil. Taş çatlasa yedi kere falan kullanmışımdır.



9 adet fırça seti içeriği şöyle;

Eyeliner fırçası
Ruj fırçası
Fondoten Fırçası
Karıştırma Fırçası
Kaş ve kirpik tarama Fırçası
Pudra fırçası
Kapatıcı fırça
Far fırçası
İnce detay fırçası

Eyeliner fırçasını sevdim. Rt starter settekine oranla daha ince. Ama çok da ince değil. Jel eyelineri da rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir fırça. Fondoten fırçasını da beğendim ben genel olarak. Kötü bir fırça değil kesinlikle. Kontür fırçası şeklinde de kullanılabilir. Çünkü ince  bir fırça. Yani açısını değiştirerek kullandığınızda keskin çiziler yaratılabilir. Kaş ve kirpik fırçasını da sevdim. Kaşlarınızı ve kirpiklerinizi taramak ve düzeltmek için ideal diyebilirim. 

Genel olarak diğer fırçalardan da memnun kaldım. Hepsini kullandım. Ve hiçbir şekilde kıl dökülme sorunu yaşamadım. Fırçaları kullanım alanının dışında başka amaçlarla da kullanabilirsiniz. Örneğin fondöten fırçasını kontür için, pudra fırçasını da allık için rahatlıkla kullanabilirsiniz. O yüzden çok yönlü hem de pratik bir ürün. Çantanızda da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çok büyük değiller. Yani aslında sadece sapları kısa. Boyları kısa diyebiliriz. 

75 TL alışveriş yapmak için Flormar İnternet sitesine uğrayabilirsiniz. Unutmayın, fırça setini hediye olarak kazanmak için 17 Aralık son tarih.

Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.

Twitter'da Onyüzmilyonoje

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Fırça alma araştırmaları içerisindeyim 1 aydır birde bunlara bakayım canım güzel tavsiye oldu ;)

    YanıtlaSil
  2. Fırçaların konulduğu ambalajının fikrini çok beğendim.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)