27 Aralık 2014 Cumartesi

Merhaba yeniden. Bugün size yıllardır kullandığım bir ürünü yorumlayacağım. Pantene saç uçlarını onarıcı saç bakım serumunu uzun süredir kullanıyorum çünkü hem uzun süre gidiyor hem de kendisinden oldukça memnunum. Bitirdikçe alıyorum. Bendeki normal ve kalın telli saçlar için olanı. Ama çeşitleri var.

Özellikle saç uçları için kullanıma uygun çünkü yağlı özelliği saç diplerini yağlandırıyor. Kesinlikle saç diplerinize uygulamayınız. Yağlı yapısı dediysem de vıcık vıcık bir yağ değil bu elbette. Duştan çıktıktan sonra nemli saçınıza uyguluyorsunuz ve durulama gerektirmiyor. Yani havlu ile saçtaki ıslaklığı aldıktan sonra elinize bir miktar sıkıp saçlarınızın ortalarından başlayarak uçlara doğru parmaklarınızla tararmış gibi uygulayın. Hem kokusu harika hem de saçlarınıza ipeksi bir doku kazandırıyor. İlk kullanımda daha saçlarınıza sürerken bunu hissediyorsunuz.

Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu
Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu 


Hem yumuşaklık kazandırıyor hem de saç kırılmalarını önlüyor. Çünkü saçlar nemsiz ve kuru kaldığında uçlardan kırılıyorlar. Yeterli nem desteğini sağlarsanız dış etkilere karşı esneyerek tepki veriyor. Böylelikle saçlarınız saha az kırılıyor. 

Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu
Pantene Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu 

Burada arka kısımda tüm içeriği bulabilirsiniz. Ayrıca kullanım talimatı da var. Bir de şöyle yanlış bir değerlendirme var aslında. Bu ürün kırılan saçlarınızı geri getirmez. Bir süre kullanmak gerekiyor. Yeni kırılmaları önlüyorsa o zaman o ürün iyi üründür.



Ürün fiyatı 12,00 TL civarı. Hemen hemen her markette bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu da bitmek üzere. Ama ben bu sefer bir de Loreal'inkini denemek istiyorum. O da çok severek kullanılıyor. Hiç kullanmadım. Bakalım o nasıl?

Siz saç uçlarınızın bakımı için ne kullanıyorsunuz?




Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.



PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Bu ürünü bende kullanmıştım bi zamanlar akşamları yatmadan önce saç uçlarıma bolca sürüyordum gerçekten güzel bir nem veriyor etkisini görmüştüm. Ama şuan hiçbir yerde bulamıyorum malesef kaldırıldığını düşünüyordum bende :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa online sitelerde goruyorum ben ama marketlerde benim de gozume carpmadi aslinda son zamanlarda.

      Sil
  2. "Kesinlikle" diyerek tavsiye etmişsin ben de kesinlikle alacağım :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)