7 Aralık 2014 Pazar

Herkese güzel bir Pazar gününden merhaba diyorum. Bugün Bursa'da güneş hakimiyeti var. Elbette yağmurlu havalarda evde oturup blog yazmak daha keyifli gibi görünse de bugün dışarı çıkmayı hiç de istemiyorum nedense. Bu yüzden sizlere bu yazıyı hazırladım.

Uzun zamandır balmi kullanan biri olarak neden bu yazıyı yazmakta bu kadar geciktiğime de anlam veremiyorum ama sonunda oldu. 

Balmi sempatik ambalajıyla tüm gönüllerde taht kurdu diyebiliriz esasen. Ancak her hatun kişisinin lip balmlardan özünde tek bir beklentisi var. Dudaklarımı iyileştirsin, yumuşacık yapsın. Peki balmi bu işi ne kadar başarıyor. Arkadaşlar. balmi tamamen idarelik bir ürün. Yani dudaklarınızı iyileştirme ve yumuşacık yapma konusunda biraz sınıfta kalıyor diyebiliriz. Ancak kullanımı ve pratikliği ile yine de kullanmaktan vazgeçemiyoruz. Eos lip balmın yazısını yazmıştım. Onunla karşılaştırdığım zaman balmi bir tık daha önde bana göre. Eos hiçbir işe yaramıyor ne yazık ki. :( Dalton lip balm ile karşılaştırdığımda ise Dalton açık ara önde. Kesinlikle kullandığım en iyi lip balmardan biri diyebilirim. Blistex ise herkesin favorisi. Ancak ben daha kullanma şansı bulamadım.

Balmi'nin nemlendirmesini yine de başarılı buldum. Onarma konusunda biraz tembellik yapsa da nemlendirme işini iyi yapıyor.




Watson's Balmi Dudak Koruyucu
Watson's Balmi Lip Balm


Balmi'nin kenarında anahtarlığa takabilmemiz için küçük ipi var. Ben ilk zamanlar çok kullandığım için takıyordum ancak artık pek kullanmıyorum. Daha doğrusu sevdiğim lip balmlarım bitince bunlara gelecek sıra. Ama kabul etmeliyiz ki eos ve balmi muhteşem görüntüleriyle bizi mest etmiyor değil.

Yapısı ise aşırı yumuşak. yani kapağını kapatmak isterken sürekli bozuluyor şekli. Dudağınıza sürerken de bu yumuşaklığı hissediyorsunuz. Kokulular. Yani hindistan cevizi ve çilek çilek kokuyorlar. Ancak tatları yok. Tamamen şeffaflar. Renk vermiyorlar. Ben mat rujlarımın altına da uyguluyorum. Bu konuda benim tek yardımcılarım diyebilirim. Çünkü mat ruj sürmeyi çok seviyorum ama çoğu mat ruj dudakları kurutuyor. 

Watson's Balmi Lip Balm
Watson's Balmi Lip Balm


Bende iki çeşidi var. Çilek ve hindistan cevizli. Ancak mağazada toplam dört çeşidi var. Ve fiyatı 9,90 TL



Bayanlili.com swarovski taşlı gümüş kolye çekilişi için tıklayınız.


Sosyal medyada aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.

Twitter'da Onyüzmilyonoje

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)