6 Mart 2015 Cuma

Selam. :) Orabrush dil temizleme fırçası ve köpüğü deneyimimi bugün sizlerle paylaşmak istedim.  Dil üzerinde biriken, kokuya sebep olan organizmalar ağız kokusunun da temelini oluşturuyor aslına bakarsanız. Bazen çevremden duyuyorum böyle cümleler; "Ağzımı ne kadar fırçalarsam fırçalayayım hep kötü kokuyor." Midede bir sorun olmadığı taktirde eğer ağız kokusu devam ediyorsa bu yüksek olasılıkla dilde biriken kötü kokuya sebebiyet veren organizmalar sayesinde oluyor. 

Bugün bahsedeceğim  Orabrush dil temizleme fırçası ve köpüğü de işte bu savaşı vermenize yardımcı olacak. Orabrush'ın Türkiye'deki tek dağıtıcısı Yaşam Dükkanı


Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü
Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü


Orabrush dil köpüğü dil üzerindeki iyi organizmalara zarar vermeyip kötü kokulu organizmaları yok edecek şekilde içeriklenmiş. İçerisinde 7 doğal enzim var.

Orabrush dil köpüğü İçeriği;
Su, Ksilitol, Propanediol, Sorbitol, Aloe Vera, Sellüloz Sakızı, Çinko Glukonat, Benzoik Asit, Sodyum Fosfat, Fitik Asit, Poloksamer 407, Mentol, Doğal Aroma ve Konsantre Edilmiş 7 Enzim

Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü
Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü



Kullanımı

Orabrush Dil Köpüğü'nü, Orabrush Dil Temizleyici'nizin kılları üzerine 1-2 defa pompalayın. Daha sonra Orabrush Dil Temizleyici'niz ile dilinizi bir kaç defa fırçalayın ve sonra diliniz üzerinde oluşan atıkları sıyırıcı uç ile sıyırarak dilinizden uzaklaştırın. Son olarak diliniz üzerinde kalan fazla köpüğü tükürün ve ağzınızı çalkalayın, yutmayın.

Orabrush Dil Köpüğü'nden en iyi faydayı elde edebilmek için günde 2 defa düzenli olarak kullanmanız öneriliyor. Bir şişe ile 60 fırçalama yapabilirsiniz.

Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü
Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü


Düzenli kullanım kesinlikle önem teşkil ediyor. Ben her gün en az bir kere kullanıyorum. Orabrush dil fırçası ise ekstra yumuşak sivri kılları sayesinde dile zarar vermeden dildeki tüm girinti ve çıkıntılara ulaşarak güzel bir temizlik sağlıyor. Ben özellikle yataktan kalktıktan sonra dilimi fırçalıyorum. Çünkü o kötü kokulu ve ağız içine zarar veren organizmalar gece birikiyorlar. Kullandıktan sonra dilimde herhangi bir tahriş olmadı. Oldukça memnun kaldım. Ve herkese bu ürünü tavsiye ediyorum. Ürünleri incelemek isterseniz Orabrush Dil Temizleme Fırçası ve Köpüğü linkine tıklayabilirsiniz.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Hiç denemedim dil temizlemeyi ama denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler! :) Bir yakınım tv de rast gelmiş sanırım, bir uzaman bütün gece midenin asidiyle dilin üzerine bir tabakanın biriktiğini, mümkünse sabah hiçbirşey yeyip çiçmeden önce dilimizi temizlememiz gerektiğinden bahsetmiş. Eğer ki bunu yapmazsak, o asidin yeyip içtiklerimizle yeniden midemize ineceğini belirtmiş. Bence çok mantıklı! Ve temizlemek için senin önerin gayet iyi fikir :)

    Çok Sevgiler!

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)