31 Mayıs 2015 Pazar

Bebak Sponsorluğunda Bahar Çekilişi Var

Herkese merhaba. Bebak sponsorluğunda bir bahar çekilişi düzenlemeye karar verdik. Bir izleyicime aşağıdaki beş ürünü hediye edeceğiz. :) Katılım şartları aşağıda.







Hediyeler;

BEBAK ACI BADEM SÜTÜ 120 ML
BEBAK GÜL ÖZLÜ EL VE VÜCUT NEMLENDİRİCİ SÜTÜ 215 ML
BEBAK GÜL ÖZLÜ EL VE VÜCUT NEMLENDİRİCİ KREMİ 75 ML TÜP
BEBAK ZEYTİNYAĞLI EL VE VÜCUT NEM KREM 200 ML KAVANOZ
BEBAK ACI BADEM KREMİ 30 ML KAVANOZ

Katılım şartları;

Bloğumun izleyicisi olmanız. (Bu siteye katılın butonundan izleyicim olabilirsiniz)
Bebak'ı en az bir sosyal medya hesabından takip ediyor olmanız. 

Ek haklar;
Bebak'ı dğer sosyal medya hesaplarından da takip ediyor oluşunuz size +1 er hak getirecek.
Çekilişi her sosyal medya hesaplarınızdan duyurmanız +1 er ek hak.
İnstagram hesabımı (@onyuzmilyonojee) takip etmeniz +1 ek hak
Blog duyurusu +2 ek hak getirecek.

Yorum olarak takip isim ve paylaşım linklerinizi, mail adresinizi yazmayı unutmayın. 

Çekiliş Mayıs ayı sonunda sonlanacak. Yurtiçi katılımlar geçerlidir. 18 yaşından küçük iseniz ailenizden izin alınız. Kargo bedeli firma tarafından karşılanacaktır. Bol şans güzeller. :)

Silk'n Silhouette İle Vücut Biçimlendirme Deneyimlerim

Merhabalar. Daha önce sizlerle Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik maceramın başladığını paylaşmıştım. Şimdi ise kullandığım süre içindeki sonuçları değerlendirmeye geldi. Ama tabi tam sonuç almak için haftada 2 kere ve 10'ar dk olmak üzere 10 hafta kullanmanız gerekiyor. Ben henüz o kadar kullanamadım ancak yine de yavaş yavaş etkilerini görmeye başlıyorum. Şimdi size deneyimlerime dayanarak ürünün çalışma prensibi ve kullanımıyla ilgili bilgiler vereceğim.



Silk'n Silhouette kutu içeriği;

1. Adet Slider (Kayganlaştırıcı) Jel
2. Adaptör. Farklı ülkelerde kullanılabilmesi için üç farklı priz başlığı da bulunuyor.
3. Kullanım Klavuzu. Lütfen siz de kullanacaksanız eğer klavuzu dikkatlice okuyun. Özellikle doğru kullanım çok önemli.
4. Garanti belgesi (2 Yıl)

Silk'n Silhouette


Silk'n Silhouette Çalışma Prensibi;

Hollanda kökenli Avrupa'nın en güvenilir firmalarından Silk'n'in tüm dünyada büyük beğeni toplayan Silk'n Silhouette cihazı; selülit oluşumunu azaltmak ve gevşeyen cildi sıkılaştırmak için özel olarak geliştirilmiş. HT (Home Tightening) evde sıkılaştırma teknolojisi ile yola çıkıyor. Bu teknolojide 3 ayrı enerji türü var;

Bi-Polar RF Enerjisi: Cildin 10 mm'ye kadar olan katmanını sıkılaştırıp selülit oluşumunu azaltır.
LED Light Enerjisi: Cildi dengeleyip onarır
IR Heat (Isı) Enerjisi: Cildin yapısını düzeltir.

Silk'n Silhouette Nasıl Kullanılır?

Adaptörü fişe takıp cihazı adaptöre bağlayın. Daha sonra önünde bulunan üç gösterge ışığının yanıp söndüğünü göreceksiniz. Bu cihaz kullanıma hazır demek oluyor. Cihazda 3 aşamalı tedavi modu bulunuyor. 1. Seviye; Düşük enerji seviyesi, 2. Seviye; Orta enerji seviyesi, 3. Seviye; Yüksek enerji seviyesi. Cihazın üst kısmında bulunan kırmızı tuşa basarak bu tedavi modlarını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Bir kere bastığınızda 1. ışık, 2 kere bastığınızda 2. ışık, 3 kere bastığınızda üç ışık birden yanacak. Yüksek modda çalıştırdığınızda vakitten tasarruf sağlıyorsunuz. Kullanımdan önce cildiniz kuru ve temiz olmalı. Nemlendirici veya losyon uygulamayın. Uygulama yapacağınız bölgeye Slider jeli sürüp cihazı cildinize temas ettirin. Daha sonra bu temas sırasında kırmızı bir ışık yayacak cihaz. Bu sinyal cihazı cildinize tamamen dokunmuş ve doğru kullandığınızı gösteriyor. Bu şekilde aşağı yukarı, sağa sola ve çapraz olarak cihazı cildinizde kaydırıyorsunuz. Tüm bu modlar eşliğinde kullanım sırasında cildinizin hafif ısındığını hissedeceksiniz. Sakın telaşlanmayın. Bu cihazın işlediğini gösteriyor. Isı dışında yanma, kaşınma gibi durumlar hissetmiyorsunuz kesinlikle. Bu uygulamayı 10 hafta boyunca Haftada iki kere 10-15 dakika yapın. 

Cihazın ele oturmasına ve kavramasına bayıldım. Kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet rahat.


Cihazın alt kısmını görüyorsunuz burada. Yani vücuda değen kısmı. Ortadaki yuvarlak kısım termal sensör. Sıcaklık çok arttığında ısıyı otomatik olarak kesiyor. Bu sayede fazla ısınmamış oluyor.




Silk'n Silhouette Nerelerde Kullanılır?

Sırt, Göbek, Göğüs, Kollar, Baldır, Uyluk, Popo, Kalça.

Silk'n Silhouette; doktorlar ve dermatologlar tarafından tavsiye edilmiş. Tıbbi kuruluşlar tarafından onaylanmış ve klinik testlerden geçmiş. Kullanımın güvenli ve etkili olduğu anlaşılmış. Bu yüzden kullanım için aklınızda soru işaretleri kalmasın. Eğer yıllardır kurtulamadığınız selülitleriniz varsa bu ürünü denemenizde fayda var.

Gelelim Benim Deneyimlerime;

Ben yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum. Ancak ilk iki hafta birer kere kullandım. Yani 6 uygulama yapabildim sadece. Haftada iki kere kullanmanın önemini anladım ve artık direk yüksek modda 10 dakika kadar haftada iki kere kullanıyorum. Gelişmelere gelecek olursak;

enim çok fazla selülitim yok. Bu yüzden ben biçimlendirme kısmı ile ilgileniyorum diyebilirim. Ancak kısa sürede hızlı kilo verişim olduğu için vücudumun sıkılaşmasına ihityacım vardı. Kalça, kol, baldır ve göbek bölgeme uygulamalar yaptım. Uygulamadan hemen sonra bu kadar hızlı sonuç göstermesine oldukça şaşırdım diyebilirim. Sıkılaşma hemen gerçekleşmişti. Ancak tabi bu sıkılaşma geçici oluyor. Şöyle ki; Düzenli bir şekilde 10 hafta boyunca kullanmazsanız vücut tekrar eski haline geliyor. Bu yüzden düzenli kullanmaya başladım ben de zaten. Bunun yanı sıra sporu da ihmal etmemenız gerekiyor. Aynı zamanda Slik'n Silhouette kullanırken beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor. Ben ilk etapta zaten spor yapıyorum pek bir şey farketmeyecek diye düşünmüştüm. Ama inanın farkediyor. Cildiniz toparlanıyor ve sanki küçülüyor. Yani daha az yer kaplıyor. Ölçüme yansır mı bilemem ama sıkılaştığı kesin. Ayrıca çatlaklardan bahsetmek istiyorum. Benim göbeğimde hamileliğimden kalan çatlaklar var. O çatlakların görünümünde biraz iyileşme gördüm. Tabi tamamen iyileşmeleri mucize olurdu ancak sadece renklerinde biraz açılma farkettim. Bu cihaz vücudu biçimlendirdiği için çatlakların da yerleşmesini ve vucuda uyum sağlamasına sebebiyet verdi bence. Bu güzel bir ilerleme benim için. Sözün özü ben bu ürünü severek kullanıyorum. Yorumlarım bu şekilde. Alıp almamak size kalmış. Ancak güzellik merkezlerine para yatırıyorsanız bu cihazı mutlaka denemelisiniz derim.

Silk'n Silhouette'i Nereden alabilirim?

Bu cihazı Hepsiburada.com dan alabilirsiniz. 

Silk'n Silhouette Tavsiye Evi tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Tekrar teşekkürler. Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik kampanyası için kullanıcı yorumlarını takip etmek için  Tavsiye evi ile evimde güzellik kampanyası bağlantı linkine tıklayabilirsiniz. Buradaki yorumlarda diğer kullanıcı meleklerin deneyimlerini paylaştıkları yazılarının linkleri var. Tek bir yoruma bağlı kalmak istemezseniz bu yorumlara da kulak verebilirsiniz. Ayrıca Tavsiye Kanalını sosyal medya hesaplarından ve bloğundan takip ederek kampanyayla ilgili yarışma ve indirimlerden faydalanma şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyadan #evimdegüzellik hastagine bakarak yine kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz.

28 Mayıs 2015 Perşembe

Flormar Crazy Look Maskara / Pembe

Herkese merhaba. Bugün bloğumda renkli bir konuk var. Renkli rimellere bakış açınız nedir bilmem ama pembe severler buraya. :) Renkli maskaraları günlük hayattta kullanmak biraz zor oluyor. hatta neredeyse hiç dışarı çıkarken kullanmadım. Belki takı, kıyafet ve renk uyumuyla bir davete gidilebilir ancak onun dışında kullanımı gerçekten zor.


Flormar Crazy Look Pembe maskaranın duruşu ise bu şekilde. 
Flormar Crazy Look Pembe Maskara
Flormar Crazy Look Pembe Maskara

 Flormar Crazy Look Pembe Maskara Color Madness makyaj koleksiyonuna ait bir parça. Ve bir kaç renk seçeneği mevcut. Ancak bu seri özel olarak üretildiği için bazı ürünler ne yazık ki stokta yok. Aynı bu maskara gibi. Ne zaman stoğa direr bilemiyorum.

Flormar Crazy Look Pembe Maskara fırçası
Flormar Crazy Look Pembe Maskara fırçası
Topaklanma yapmaması ve kirpikleri tarayarak uzatması sevdiğim bir özellik oldu. Ancak çıkarmak istediğimde ne yazık ki göz pınarlarımda birikmeler oldu ve onları bir türlü çıkaramadım. Ertesi gün çıktı. Gerçi siyah maskarada da aynı şey söz konusu ancak onda pek göze batmıyor.

Bir de renkli maskara kullanımıyla ilgili instagramda paylaştığım fotonun altına gelen yorumlar neticesinde çok güzel fikirler aldım. Sizlerle de paylaşmak istiyorum. Örneğin bir arkadaşım siyah rimel uyguladıktan sonra renkli rimel uyguladığını söyledi. Böylece renkleri biraz daha çiğlikten kurtarmış oluyoruz. Bir diğer kullanım örneği ise sadece alt kirpiklere uygulamak. Bu iki fikir de çok hoşuma gitti ve uygulayacağım.

Peki siz renkli maskaralara nasıl bakıyorsunuz?

25 Mayıs 2015 Pazartesi

BB Kremlerim / Karşılaştırma

Herkese merhaba. Bugün sizlere şu anda kullanmakta olduğum BB kremlerimi karşılaştırmalı olarak yorumlayacağım. Daha önce üçünü de ayrı ayrı bloğumda yorumlamıştım. Şimdi ise karşılaştırma yapabilecek kadar kullandım. Aslında ben üçünden de memnun kaldım. Ama bu yazının sonunda belki sizler kendinize daha uygun olan ürünü seçebilirsiniz diye düşünüyorum. 

Aşağıdaki linklerden ürün yazılarıma ulaşabilirsiniz;



BB Kremlerim / Karşılaştırma
BB Kremlerim / Karşılaştırma

Flormar BB krem 002

Ben kapatıcılığını yeterli buldum. Flormar BB kremlerinin iki renk seçeneğinin olması ona bir artı katıyor. Kendi ten renginize göre olan rengi tercih edebilirsiniz. Kalıcılığı da iyi. Fiyatı; 25,00 TL. idi. Ancak şu an düşmüş ve 16,73 TL olarak gözüküyor sitede. Ürün 40 ml.

Flormar BB krem 002
Flormar BB krem 002

Pure Beauty BB krem;

Tek renk seçeneği var. Belki bazı çok açık ten renklerine koyu gelebilir. Ayrıca Flormar'a göre oldukça yoğun. Daha az ürün kullanarak daha çok bölgeye uygulama yapabiliyorsunuz. Kokusu oldukça güzel. Kapatıcılığı iyi. Fiyatı 27,00 TL civarı. Ürün 30 ml.

Pure Beauty BB krem
Pure Beauty BB krem

Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB krem

Adı üzerinde sivilceleri ve siyah noktaları önleyici içeriğe sahip. Oldukça hafif bir ürün. Kapatıcılığını da iyi bulduğumu söyleyebilirim. Bunun da tek renk seçeneği var. Ama oldukça transparan ve her cilt rengine uyan bir yapıya sahip. Belki de yazın kullanılabilecek en iyi bb kremlerden bir tanesi. 50 ml lik tüpler halinde satılıyor. Fiyatı 12,00 TL civarı.

Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB krem
Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB krem


Ürünleri hangi konuda daha iyi olduklarına göre kategorize edelim;

Kapatıcılık; Pure Beauty 
Hafiflik; Essence
Fiyat; Essence 
Koku; Pure Beauty
Güneş Koruması; Pure Beauty
Renk Seçeneği; Flormar

Atladığım bir özellik varsa lütfen yorum yapın arkadaşlar. Ve sizin bu ürünlerle olan bir hikayeniz varsa zevkle dinlerim. Seviler..
:)

22 Mayıs 2015 Cuma

Bir Oje Bağımlısının İtirafları / Tag

Herkese merhaba. Nail Art İn Wonderland bloğunun sahibesini sevgili Alice beni Bir Oje Bağımlısının İtirafları tagine davet etti. Ojesever kişiliğim bu tage katılmaya can atıyor. :) Teşekkürler Alice.



1. Şuan tırnaklarınızda hangi oje var?

Flormar cc oje serisinden 002 numaralı oje var. Severek kullandığım ojelerden biri ve sürdüğüm zaman herkes tarafından çok beğeniliyor.

2. Onsuz yapamayacağınız tırnak ürününüz nedir?

Kurutucu top coat. Şu an Sally Hansen İnsta- Dri top coat kullanıyorum ve son derece memnunum.

3. En sevdiğiniz oje markası hangisi?

Kesinlikle ayırt edemiyorum ama Avon ve China Glaze ojeleri beni mest ediyor. Bir de Elite marka ojeleri sürmekten de vazgecemiyorum. Çok güzel renklker var. Ve oje bitişleri on numara.

4. Tırnaklarınızı hangi şekilde kullanıyorsunuz? (Yuvarlak, Kare, vb.)

Ben kare oval kullanıyorum. Ama zaman zaman değiştirdiğim de oluyor. 

5. Elinizin en çok gittiği kırmızı, pembe ve nötr ojeleriniz hangileri?

Kırmızı olarak Pastel marka ojelerin her tonunu severek kullanıyorum. Pembe ise Golden Rose Rich Color 46 numara favorim. Nude oje olarak ise Flormar cc serisi ve Pastel Nude serisi ojelerinin hastasıyım. :)

6. Kısa tırnak mı, uzun tırnak mı?

Öyle zaman geliyor ki kısa tırnağa hasret kalıyorum. Nail art yaptığım için kesinlikle uzun tırnak tercihim ancak çok fazla uzamamasına dikkat ediyorum Çünkü aşırı uzun tırnaklar gözüme hoş gözükmüyor.

7. İstek listenizde olan ojeler hangileri?

Zoya ve Opi marka ojem hiç yok. Bir türlü denk gelemedik kendileriyle ama kızçelerde gördükçe özellikle Zoya ojelere hayran oluyorum tekrar tekrar.

8. Ojenizi ne zaman sürersiniz: sabah, öğleden sonra, ya da akşam?

Evde minik bir tospağacığım olduğu için gündüz sürmeye pek vaktim olmuyor. Hep gece yatmadan önce sürerim. Kurumalarını beklemek ise benim için bambaşka bir sorun. Gözlerimden uyku aka aka beklerken zamanın nasıl önemli olduğunu tekrar tekrar hatırlarım. :)

9. En etkili olduğunu düşündüğünüz tırnak ipucunuz nedir?

Kesinlikle base coat kullanmak. Ojeden önce süreceğiniz herhangi bir cila ojelerden gelen rengin tırnağın içeriğine girmesini engelliyor. Ayrıca sararmaları da en aza indiriyor. 

10. Aldığınıza pişman olduğunuz ojeniz hangisi?

Aldığıma pişman olduğum bir oje var evet. Alix Avien ojelerini çok sevmeme rağmen şu an seri ve numarasını hatırlamadığım ve çöpe attığım bir ojem vardı. Başka da pişman olduğum bir ojem olmadı. Hepsini seviyor ve sevgiyle kucaklıyorum. Canlarım benim.. :))

Ben de yapmak isteyen tüm blogger arkadaşlarımı tage davet ediyorum.


Sevgiler.. :)

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)

Bloğumun bugünkü konuğu  Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı). Daha önce Miss W markasından bahsetmiştim. Şimdi ise kırmızı ojesinden bahsedeceğim. Uzun zamandır kırmızı tonlarda ojeler sürmüyordum ve sürdüğüm zaman tırnaklarıma bakmaya doyamadım. Harika ve capcanlı bir kırmızı tonu var. 

Burada da duruşunu görebilirsiniz.
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)

 Miss W Beaute des Ongles Ojeler 7,5 mllik tatlış şişelerde bulunuyor. 9 adet rengi var. Bir de tırnak sertleştiricisiyle tırnak ürünlerinde karşımıza çıkıyor Miss W

 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)
 Miss W Beaute des Ongles Oje (No 04 / Kırmızı)

Yapısı orta kıvamlı. Kuruma olayına bayıldım. Tek kat bile yeterli geliyor aslına bakarsanız. Ama iki katla muhteşem parlaklığını ve rengini görebiliyorsunuz ojenin. 


Fırçası ince ve biraz küçük. İlk etapta o incelik biraz gözümü korkuttu. Çünkü oje yapısı iyi olmazsa küçük ve ince fırçalar dezavantaj oluyor. Çizgilenme yapabiliyor. Fakat bu ojede öyle bir olumsuz durumla karşılaşmadım. 



 Bende bu seriden bir de 08 numaralı kahverengi oje var. Ayak tırnaklarımda uyguladım. çünkü ayaklarıma koyu tonları sürmeyi seviyorum. 

İçeriği hakkında da biraz bilgilendireyim sizi. Tüm Miss W ürünleri gibi Paraben, toluen, formaldehit, reçine ve fenoksietanol içermiyor. 

Siz de bu güzel oje serisini incelemek ya da satın almak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayıp ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Ayrıca organik ve ecocert sertifikalı diğer Miss W ürünleri için Yasamdukkani.com.tr yi ziyaret etmeyi unutmayın. 

Sevgiler..

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Hızlı Oje Kurutmanın 8 Pratik Yolu

Sürülen ojelerin hızlı kurumasını sağlamak her kadının arzusudur elbette. Çünkü hızlı kuruyan ojeler vaktimizi de bize hediye etmiş olur. Hele ki sabah uyandığımızda yastık izi diye tabir etiğimiz diye bir durumla karşılaşmak kesinlikle istemeyiz. Üstelik bir de benim gibi nail art seviyorsanız işinize yarayabilecek hızlı oje kurutma tekniklerinden bahsedeceğim size.

Hızlı Oje Kurutmanın 8 Pratik Yolu
Hızlı Oje Kurutmanın 8 Pratik Yolu


1. Buzlu su; Ojeler soğukta kıvamlanırlar. Bu yüzden ojenizi sürdükten sınra bir kabın içine buz atın ve üstüne yettiği kadar su koyun. Daha sonra ellerinizi bu suyun içine sokun. Ojeleriniz olması gerekenden daha kısa sürede kuruyacaktır.

2. Suda tutmak; Eğer buz olayına vaktiniz yoksa çeşme suyunu açıp tırnaklarınızı bir müddet suyun altında tutmanız da size vakit kazandıracaktır.

3. Oje kurutucu spreyler; Ben çok fazla oje kurutucu sprey kullanmadım. Flormar'ınkini kullandım ancak çok memnun kaldığım söylenemez. Ancak diğer markalarda memnun kalan arkadaşlarıma rastladım. Siz de deneyerek belki etkili bir oje kurutucu edinebilirsiniz.

4. Top coat; Benim en çok kullandığım ürünler arasında. Şimdilerde Sally Hansen İnsta-dri top coat kullanıyorum. Ve ojelerimi oldukça hızlı kurutuyor. 

5. İlk katı iyi kurutmak; Ojeleri genellikle iki kat sürdüğümüz için bir tavsiye niteliğinde bu maddeyi alabilirsiniz. İlk katı iyi kurutmadan ikinci katı sürerseniz yukarıda bahsettiğim işlemler bile işe yaramayabilir. Çünkü kurumayan ojeyi altta hapsetmiş olacaksınız. 

6. Saç kurutma makinesi; Kesinlikle işe yarıyor. Oje sürdüğünüz tırnaklarınıza bir müddet tutun. Ancak yakından değil de uzaktan tutmalısınız. Sıcak gelen hava soğuyarak tırnaklarınıza ulaşacaktır. Sıcak ortamda ojeler daha geç kurur. 

7. Dondurucu; Diyelim ki iç vaktiniz yok. Buzluğu açın ve ellerinizi bir müddet içeri sokun. Gerçekten işe yarıyor.

8 Oje kurutma makinesi; Böyle bir ürün var ancak Türkiye'de nerelerde satılır bilmiyorum Belki internetten araştırarak yurt dışından alişveriş yapabilirsiniz. 


Umarım işinize yarar. Sevgiler. :)

17 Mayıs 2015 Pazar

Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)

Çok memnun kaldığım bir üründe sıra. Miss W ürünlerinden ve içeriğinden daha önce bahsetmiştim. Şimdi sıra geldi  Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı) yorumlarıma. Miss W maskara da diğer ürünleri gibi organik ve doğal. Güvenle kullanabileceğiniz makyaj ürünlerini size sunuyor Miss W.  Miss W ürünleri sadece Yaşam Dükkanı'nda satılmakta.


 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)
 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)

Miss W markasında iki eşit maskara var. 01 ve 02. Bendeki 01 numara olanı. 01 numara maskara kirpikleri uzatarak daha uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. 02 numaralı olanı ise hacim veriyor. Ve daha dolgun kirpiklere ulaşmayı hedefliyor. İhtiyacınıza göre hangisini uygun buluyorsanız onu alabilirsiniz. 

Fırçası da burada gördüğünüz gibi. Oldukça ince. Bu incelik ve esneklik kirpiklerinizi tel tel ayırarak ve güzelce tarayarak kirpiklerinizi uzatıyor. 

 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)
 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)

Burada da kirpiklerimde uygulanmış halini görebilirsiniz. Kirpiklerimin bu kadar uzun görünmesine ben bile şaşıp kaldım. Bence doğal bir hacim de verdi. Aynı zamanda içeriğindeki organik gül suyu ile kirpikleri koruyor, aloa vera suyu kirpiklere nem desteği sağlıyor, organik akasya gami kirpiklerin gergin bir şekilde durmasını sağlıyor. 

 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)
 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)
 Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı) fiyatı 49,00 TL
Ürünü incelemek ve almak isterseniz aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz;
Miss W Lengthening Organik Maskara (No:01 / Uzatıcı)

15 Mayıs 2015 Cuma

Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu

Gül kokusunu sevenler için Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu bugün bloğumun konuğu. Vücut losyonları her kadının kullanmaktan keyif aldığı ürünler arasında yer alıyor. E bir de gül kokulu olunca keyfimize diyecek yok. :) Watson's bir yandan da kendi ürünleriyle de göz doldurmaya başladı. Şişesini de harika şekilde tasarlamış. Bakmalara doyamazsın. Aslında Naturals by Watsons Prestige Rose bir vücut bakım serisi. El kremi, vücut peelingi duş jeli ve vücut losyonu var bu seride.

Bu ürün yine içeriği temiz ürünlerden. Paraben, mineral yağlar, silikon ve renklendirici içermiyor. Naturals by Watsons Prestige Rose Serisi, organik gülsuyu ile geliştirilen formülü ve içeriğindeki Bulgar gülleri ile cildinizde ultra yoğun besleyici, Fransız gülleri ile yumuşatıcı ve Fas gülleri ile de cildinizin nemini dengeleyici etki yaratıyor. Sonuç, enerji veren aromasıyla en sade ve doğal şekilde size sunulan bir vücut bakım serisi.


Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu
Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu

Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu
Naturals by Watsons Prestige Rose Vücut Losyonu

Orta yoğunlukta ve cilde uygulandığında hemen emilebilen bir yapısı var. Ayrıca uygulama sonrası yağlı bir his bırakmıyor. Yaz için de ideal oluyor böylelikle. Nemli cilde uygulandığında daha güzel sonuç veriyor. Ben banyo sonrası kullanıyorum böyle ürünleri genelde. Böylelikle nemlendirme ve nemi hapsetme etkisini iki kat yaşatmış oluyorum. Gül kokusu oldukça hafif. Yani kullanım sırasında ve sonrasında ağır bir kokuya maruz kalmıyorsunuz. 

Ürün 490 ml. İncelemek için; Naturals by Watsons Prestige Rose vucut bakım serisi bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Silk'n Silhouette Kazanmak İster misiniz?




Herkese merhaba. geçtiğimiz günlerde Tavsiye Kanalı sayesinde Silk'n Silhouette maceramın başladığını blog yazımda dile getirmiştim. Şu an kullanmaya devam ediyorum ve yorumlarım ilerleyen zamanlarda netleşecek. O zaman bloğumda yeniden bilgilendirme yapacağım.

Ama şimdi sizlere güzel bir haberim var. Tavsiye Kanalı bir yarışma başlattı. Kazanan kişi bir adet Silk'n Silhouette setin sahibi olacak. 

Yarışma şartlarına gelecek olursak; 

Silk’n Silhouette ile #EvimdeGüzellik kampanyamız hakkında şimdiye dek neler öğrendin? Silk’n Silhouette Mucizesine sahip olmak senin için neden önemli?

Sorusuna cevap vermek. Yarışmayı yaratıcı çalışması ile kazanacak bir kişiye Silk’n Silhouette hediye edilecek. Yarışmaya, dilerseniz blog yazınız, etkili görsel ve ilgili metin ile veya video çalışması ile sosyal medya hesaplarınızdan da katılabilirsiniz. Yalnız tüm paylaşımlarda #evimdegüzellik hastagini kullanmak oldukça önemli. Çünkü kampanya bu hastag altında yürütülüyor. Ve kazanabilmeniz için bu hastagi kullanmanız gerekli. Bu yarışma Tavsiye Kanalı tarafından yürütülmekte olduğu için tavsiye kanalını da paylaşımlarınızda etiketleyebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Yarışmanın son katılım tarihi 17 Mayıs 2015 Pazar günü Saat 23:00. 

Kapmanya detayları ve katılım koşulları bu linkte mevcut; http://www.tavsiyekanali.com/blog/evimdeguzellik-1-yarisma/#.VVUiao7tlHx


14 Mayıs 2015 Perşembe

Sosyalmedyakafe.com'da Kişiye Özel Blogger Şablon Tasarımı Kazanma Fırsatı


Sosyal Medya Kafe blogger şablon çekilişi
Sosyal Medya Kafe blogger şablon çekilişi

Herkese merhaba. Bu yazım şablon tasarımı isteyen blogger kullanıcılarını fazlasıyla ilgilendiriyor olacak. Blog sahipleri olarak hepimiz içeriğin haricinde okuyucuya daha güzel bir sunum hazırlayabilmek için göze hitabeden, zevkimize göre bir blogger şablonu istiyoruz. Şimdi Sosyal Medya Kafe tüm blogspot sahipleri için hayalindeki bloğa sahip olabilme fırsatı sunuyor. Sosyalmedyakafe.com bloğunda kişiye özel şablon tasarımı çekilişi var. Siz de Responsive, Seo ayarları yapılmış ve tamamen size özel bir blogger şablonu kazanmak isterseniz Sosyalmedyakafe.com bağlantı linkinden çekilişe katılabilirsiniz. Unutmayın. 29 Mayıs 2015 son katılım tarihi. Bu çekilişi kaçırmayın derim. :)

Sosyal Medya Kafe aynı zamanda bir çok konuda destek alabileceğiniz bir platform. Aklınıza gelebilecek her konuda yazı mevcut. Kişisel gelişim, yemek tarifleri, blogger yardım dersleri, güzellik vb... bir çok konuda faydalı yayınlar bulabilirsiniz. Her bir kategori ise alanında uzman kişiler tarafından kaleme alınıyor. 

Sosyal Medya Kafe'de misafir yazar olabilir ya da başlattığı etkinlik ve çekilişlere katılabilirsiniz. Örneğin şu anda halen devam eden bir blogger takip etkinliği de mevcut. Sosyalmedyakafe.com u da takibe alarak Sosyal Medya Kafe blog keşif etkinliği yayınına yorum yaparak siz de blog takip etkinliğine katılabilirsiniz. Sistem şöyle işliyor. Sosyal Medya Kafe'yi Gfc'den (Google Friend Connect) izlemeye aldıktan sonra o yayına bloğunuzun linkini yorum olarak yazıyorsunuz. Ayrıca yayında bir blogger listesi mevcut. Siz de oradan birbirinden güzel blogları keşfedebiliyorsunuz. Daha sonra sizin de bloğunuz listeye alınıyor. Ve her yeni gelen blog da sizi takibe alıyor. :) Böyle böyle bloğunuzun tanıtımını yapmış oluyorsunuz. Bu etkinliklere de katılmayı unutmayın.

Sevgiler. :)

Onyüzmilyonoje İnstagram Günlüğü #8

Merhabalar. instagram yazılarıma ara vermiştim ama zaman zaman yine yazmak istiyorum. Her fotoğrafımı burada paylaşamıyorum veya yazısını yazamıyorum. Ama instagramdan daha anlık yorumlar yapmam pek bir kolay oluyor. Bu yüzden bu tarz instagram fotoğraflarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. İşte yepyeni İnstagram fotoğraflarımdan seçmeler :)
















Beni instagramdan takip etmek isterseniz; https://instagram.com/onyuzmilyonojee/
Veya @onyuzmilyonojee olaak aratabilirsiniz.

Sevgiler. :)

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Miss W Ürünleri Yaşam Dükkanı'nda

Yeni bir haftaya başlarken sizleri Miss W ürünleriyle tanıştırmak istedim. Miss W makyaj ürünleri artık Yaşam Dükkanı'nda. Yaşam Dükkanı'ndan daha önce bahsetmiştim. Yaşam Dükkanı'nın temel felsefesi doğaya zarar vermeden de kaliteli yaşamanın mümkün olduğu yönünde. 

Yaşam dükkanı bize, doğal ve mümkün olduğunca yüksek oranda organik içerikli, insana olduğu kadar hayvanlara ve çevreye de zarar vermeyen, adil ticaret prensipleriyle üretilmiş ürünleri sunmaya devam ediyor. İşte bunlardan bir yenisi daha Miss W. Miss W organik ve temiz içerikli bir makyaj serisi. Az ve öz ürünlere yola çıkılmış. 


Miss W Ürünleri Yaşam Dükkanı'nda
Miss W Ürünleri Yaşam Dükkanı'nda

Fransa ve İtalya'da sadece Adil Ticaret Sertifikalı Hammaddeler ile üretilen Miss W ürünleri Ecocert ve Cosmebio sertifikalarına sahip. Sadece içeriği ile değil ambalajlarıyla bile doğaya saygılı Miss W ürünlerinin ambalajlarında %100 geri dönüştürülebilir materyaller kullanılıyor. 

Bu fotoğraflarda biraz giriş yapmak istedim. Yorumlarımı ise daha sonraya saklıyorum. Her ürünü teker teker deneyimleyip yorumlayacağım çünkü. 

Miss W maskara
Miss W maskara



Miss W ürünlerinde şu anda harika indirimler var. Üstelik fiyatları gerçekten çok çok uygun. Buradaki bağlantı linkinden tüm Miss W ürünlerine ulaşabilirsiniz.; 
Oje, tırnak sertleştirici, far, göz kalemi, pudra, ruj, maskara, dudak kalemi, likit fondoten, bronzer, kapatıcı ürünleri mevcut.
Miss W ürünleri Yaşam Dükkanı tarafından deneyimleyip yorumlamam için tarafıma gönderildi. Bunun için Yaşam Dükkanına  teşekkür ediyorum. 

9 Mayıs 2015 Cumartesi

Pembe Donut Tırnak Tasarımı

Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum öncelikle. Bugün Pembe donutlardan esinlenerek yaprığım tırnak tasarımımı sizlerle buluşturmak istedim. Çok eğlenceli ve şeker tırnaklarımı umarım beğenirsiniz. Yaz aylarının da yaklaşmasıyla biraz daha renkli tasarımlara merak salmam neticesinde ortaya güzel işler çıkıyor. :)

Pembe Donut Tırnak Tasarımı
Pembe Donut Tırnak Tasarımı


Bu tasarımımı nail art fırça setimin içinden çıkan ince uçlu noktalama kalemim ile yaptım. Taban ojem Golden rose rich color 46 numaralı ojem. Üzerine renkli şekerler yaptım. Siz de kürdanla rengarenk şekerlerden süslemeler yapabilirsiniz. Eğer tasarımlarımdan esinlenip sosyal medyada paylaşırsanız beni de etiketlemeyi unutmayın. Tasarımlarımı paylaştığım yer genellikle instagram (@onyuzmilyonojee) oluyor. 

Pembe Donut Tırnak Tasarımı
Pembe Donut Tırnak Tasarımı

Sevgiler. :)

8 Mayıs 2015 Cuma

Hepsiville Sponsorluğundaki Çekilişin Talihlileri

Hepsiville sponsorluğundaki 3 kazananlı çekilişimiz sonlandı. Kazananlar arkadaşlarımı tebrik ederim. :) Kendilerinden 3 gün içinde dönüş bekliyor olacağım. 

Yeni çekilişlerim olacak. Katılan herkese çok teşekkür ederim. :) Sevgilerimle. :)




Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem

Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem bloğumun bugünkü konuğu. Yağlı ve sivilceli bir cildiniz varsa bu ürün sizin için geliştirilmiş olabilir. Sorunlu ciltler için özel olarak geliştirilmiş bu BB krem, efektif bakım, güneş ışığına karşı koruma ve doğal kapatıcılığı bir üründe topluyor. Hafif yapısı sayesinde hızlıca emilir ve mat ve pudramsı bir bitiş sağlar, aynı zamanda cildin nemlenmesine yardımcı olur. CLEADERM COMPLEX içeren etkin formülü ile ciltteki kusurlara karşı savaşır ve fazla yağı ortadan kaldırır. cildin yapısını iyileştirir ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Pure skin ürünlerinin etkinliği dermatologlar tarafından onaylanmıştır. Ürünün vaadleri bu yönde. Aşağıda ise benim yorumumu bulacaksınız.


Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem
Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem

Bir BB krem canavarı olduğumu daha önce de söylemiştim. Bu yüzden aynı anda bir kaç farklı bb krem kullanıyorum. Ürün oldukça transparan. Aslına bakarsanız tam yaz ayları için ideal bir ürün. Hiçbir şekilde ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Rengi aşağıdaki gibi olsa da cilt tarafından emildiğinde tamamen cildin renk tonunu alıyor. Ve eşitliyor. Sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyor. Burada duruşunu görebilirsiniz. Oldukça mat bitişli.

Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem
Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem

Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem
Essence Pureskin Sivilce Karşıtı BB Krem

50 ml lik tüplerde satılıyor. Fiyatı 12,66 TL ve gerçekten çok uygun. Ürünü almak ya da incelemek isterseniz Renklidukkan.com dan gerekli bilgileri alabilirsiniz.