31 Mayıs 2015 Pazar

Merhabalar. Daha önce sizlerle Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik maceramın başladığını paylaşmıştım. Şimdi ise kullandığım süre içindeki sonuçları değerlendirmeye geldi. Ama tabi tam sonuç almak için haftada 2 kere ve 10'ar dk olmak üzere 10 hafta kullanmanız gerekiyor. Ben henüz o kadar kullanamadım ancak yine de yavaş yavaş etkilerini görmeye başlıyorum. Şimdi size deneyimlerime dayanarak ürünün çalışma prensibi ve kullanımıyla ilgili bilgiler vereceğim.



Silk'n Silhouette kutu içeriği;

1. Adet Slider (Kayganlaştırıcı) Jel
2. Adaptör. Farklı ülkelerde kullanılabilmesi için üç farklı priz başlığı da bulunuyor.
3. Kullanım Klavuzu. Lütfen siz de kullanacaksanız eğer klavuzu dikkatlice okuyun. Özellikle doğru kullanım çok önemli.
4. Garanti belgesi (2 Yıl)

Silk'n Silhouette


Silk'n Silhouette Çalışma Prensibi;

Hollanda kökenli Avrupa'nın en güvenilir firmalarından Silk'n'in tüm dünyada büyük beğeni toplayan Silk'n Silhouette cihazı; selülit oluşumunu azaltmak ve gevşeyen cildi sıkılaştırmak için özel olarak geliştirilmiş. HT (Home Tightening) evde sıkılaştırma teknolojisi ile yola çıkıyor. Bu teknolojide 3 ayrı enerji türü var;

Bi-Polar RF Enerjisi: Cildin 10 mm'ye kadar olan katmanını sıkılaştırıp selülit oluşumunu azaltır.
LED Light Enerjisi: Cildi dengeleyip onarır
IR Heat (Isı) Enerjisi: Cildin yapısını düzeltir.

Silk'n Silhouette Nasıl Kullanılır?

Adaptörü fişe takıp cihazı adaptöre bağlayın. Daha sonra önünde bulunan üç gösterge ışığının yanıp söndüğünü göreceksiniz. Bu cihaz kullanıma hazır demek oluyor. Cihazda 3 aşamalı tedavi modu bulunuyor. 1. Seviye; Düşük enerji seviyesi, 2. Seviye; Orta enerji seviyesi, 3. Seviye; Yüksek enerji seviyesi. Cihazın üst kısmında bulunan kırmızı tuşa basarak bu tedavi modlarını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Bir kere bastığınızda 1. ışık, 2 kere bastığınızda 2. ışık, 3 kere bastığınızda üç ışık birden yanacak. Yüksek modda çalıştırdığınızda vakitten tasarruf sağlıyorsunuz. Kullanımdan önce cildiniz kuru ve temiz olmalı. Nemlendirici veya losyon uygulamayın. Uygulama yapacağınız bölgeye Slider jeli sürüp cihazı cildinize temas ettirin. Daha sonra bu temas sırasında kırmızı bir ışık yayacak cihaz. Bu sinyal cihazı cildinize tamamen dokunmuş ve doğru kullandığınızı gösteriyor. Bu şekilde aşağı yukarı, sağa sola ve çapraz olarak cihazı cildinizde kaydırıyorsunuz. Tüm bu modlar eşliğinde kullanım sırasında cildinizin hafif ısındığını hissedeceksiniz. Sakın telaşlanmayın. Bu cihazın işlediğini gösteriyor. Isı dışında yanma, kaşınma gibi durumlar hissetmiyorsunuz kesinlikle. Bu uygulamayı 10 hafta boyunca Haftada iki kere 10-15 dakika yapın. 

Cihazın ele oturmasına ve kavramasına bayıldım. Kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gayet rahat.


Cihazın alt kısmını görüyorsunuz burada. Yani vücuda değen kısmı. Ortadaki yuvarlak kısım termal sensör. Sıcaklık çok arttığında ısıyı otomatik olarak kesiyor. Bu sayede fazla ısınmamış oluyor.




Silk'n Silhouette Nerelerde Kullanılır?

Sırt, Göbek, Göğüs, Kollar, Baldır, Uyluk, Popo, Kalça.

Silk'n Silhouette; doktorlar ve dermatologlar tarafından tavsiye edilmiş. Tıbbi kuruluşlar tarafından onaylanmış ve klinik testlerden geçmiş. Kullanımın güvenli ve etkili olduğu anlaşılmış. Bu yüzden kullanım için aklınızda soru işaretleri kalmasın. Eğer yıllardır kurtulamadığınız selülitleriniz varsa bu ürünü denemenizde fayda var.

Gelelim Benim Deneyimlerime;

Ben yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum. Ancak ilk iki hafta birer kere kullandım. Yani 6 uygulama yapabildim sadece. Haftada iki kere kullanmanın önemini anladım ve artık direk yüksek modda 10 dakika kadar haftada iki kere kullanıyorum. Gelişmelere gelecek olursak;

enim çok fazla selülitim yok. Bu yüzden ben biçimlendirme kısmı ile ilgileniyorum diyebilirim. Ancak kısa sürede hızlı kilo verişim olduğu için vücudumun sıkılaşmasına ihityacım vardı. Kalça, kol, baldır ve göbek bölgeme uygulamalar yaptım. Uygulamadan hemen sonra bu kadar hızlı sonuç göstermesine oldukça şaşırdım diyebilirim. Sıkılaşma hemen gerçekleşmişti. Ancak tabi bu sıkılaşma geçici oluyor. Şöyle ki; Düzenli bir şekilde 10 hafta boyunca kullanmazsanız vücut tekrar eski haline geliyor. Bu yüzden düzenli kullanmaya başladım ben de zaten. Bunun yanı sıra sporu da ihmal etmemenız gerekiyor. Aynı zamanda Slik'n Silhouette kullanırken beslenmenize de dikkat etmeniz gerekiyor. Ben ilk etapta zaten spor yapıyorum pek bir şey farketmeyecek diye düşünmüştüm. Ama inanın farkediyor. Cildiniz toparlanıyor ve sanki küçülüyor. Yani daha az yer kaplıyor. Ölçüme yansır mı bilemem ama sıkılaştığı kesin. Ayrıca çatlaklardan bahsetmek istiyorum. Benim göbeğimde hamileliğimden kalan çatlaklar var. O çatlakların görünümünde biraz iyileşme gördüm. Tabi tamamen iyileşmeleri mucize olurdu ancak sadece renklerinde biraz açılma farkettim. Bu cihaz vücudu biçimlendirdiği için çatlakların da yerleşmesini ve vucuda uyum sağlamasına sebebiyet verdi bence. Bu güzel bir ilerleme benim için. Sözün özü ben bu ürünü severek kullanıyorum. Yorumlarım bu şekilde. Alıp almamak size kalmış. Ancak güzellik merkezlerine para yatırıyorsanız bu cihazı mutlaka denemelisiniz derim.

Silk'n Silhouette'i Nereden alabilirim?

Bu cihazı Hepsiburada.com dan alabilirsiniz. 

Silk'n Silhouette Tavsiye Evi tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Tekrar teşekkürler. Silk'n Silhouette ile #evimdegüzellik kampanyası için kullanıcı yorumlarını takip etmek için  Tavsiye evi ile evimde güzellik kampanyası bağlantı linkine tıklayabilirsiniz. Buradaki yorumlarda diğer kullanıcı meleklerin deneyimlerini paylaştıkları yazılarının linkleri var. Tek bir yoruma bağlı kalmak istemezseniz bu yorumlara da kulak verebilirsiniz. Ayrıca Tavsiye Kanalını sosyal medya hesaplarından ve bloğundan takip ederek kampanyayla ilgili yarışma ve indirimlerden faydalanma şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca sosyal medyadan #evimdegüzellik hastagine bakarak yine kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Yaz mevsimi geldi.Sıkılaşmak gerek:)Bu cihaz tam da bu amaca uygun.Denemeli..Sevgiler.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)