14 Mayıs 2015 Perşembe


Sosyal Medya Kafe blogger şablon çekilişi
Sosyal Medya Kafe blogger şablon çekilişi

Herkese merhaba. Bu yazım şablon tasarımı isteyen blogger kullanıcılarını fazlasıyla ilgilendiriyor olacak. Blog sahipleri olarak hepimiz içeriğin haricinde okuyucuya daha güzel bir sunum hazırlayabilmek için göze hitabeden, zevkimize göre bir blogger şablonu istiyoruz. Şimdi Sosyal Medya Kafe tüm blogspot sahipleri için hayalindeki bloğa sahip olabilme fırsatı sunuyor. Sosyalmedyakafe.com bloğunda kişiye özel şablon tasarımı çekilişi var. Siz de Responsive, Seo ayarları yapılmış ve tamamen size özel bir blogger şablonu kazanmak isterseniz Sosyalmedyakafe.com bağlantı linkinden çekilişe katılabilirsiniz. Unutmayın. 29 Mayıs 2015 son katılım tarihi. Bu çekilişi kaçırmayın derim. :)

Sosyal Medya Kafe aynı zamanda bir çok konuda destek alabileceğiniz bir platform. Aklınıza gelebilecek her konuda yazı mevcut. Kişisel gelişim, yemek tarifleri, blogger yardım dersleri, güzellik vb... bir çok konuda faydalı yayınlar bulabilirsiniz. Her bir kategori ise alanında uzman kişiler tarafından kaleme alınıyor. 

Sosyal Medya Kafe'de misafir yazar olabilir ya da başlattığı etkinlik ve çekilişlere katılabilirsiniz. Örneğin şu anda halen devam eden bir blogger takip etkinliği de mevcut. Sosyalmedyakafe.com u da takibe alarak Sosyal Medya Kafe blog keşif etkinliği yayınına yorum yaparak siz de blog takip etkinliğine katılabilirsiniz. Sistem şöyle işliyor. Sosyal Medya Kafe'yi Gfc'den (Google Friend Connect) izlemeye aldıktan sonra o yayına bloğunuzun linkini yorum olarak yazıyorsunuz. Ayrıca yayında bir blogger listesi mevcut. Siz de oradan birbirinden güzel blogları keşfedebiliyorsunuz. Daha sonra sizin de bloğunuz listeye alınıyor. Ve her yeni gelen blog da sizi takibe alıyor. :) Böyle böyle bloğunuzun tanıtımını yapmış oluyorsunuz. Bu etkinliklere de katılmayı unutmayın.

Sevgiler. :)

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Hayırlısı olsun Çalışmalarınızda başarılar

    http://tekneden.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Blog keşif etkinliklerinin çok faydalı olduğuna inanıyorum. Pek çok bloger dostumla yollarımız bu blog keşif etkinliği sayesinde kesişti..
    Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  3. harika bloglarla tanıştık bu sayede:) kolay gelsin ve başarılı çalışmalarınız daim olsun.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)