13 Haziran 2015 Cumartesi

Merhaba. Bugün sizlere Oht Peptide 3 markasından bahsetmek istiyorum. Öncelikle ürünlerin nasıl çalıştığını aktarayım size. Oht Peptide 3 kozmetik ürünlerinin içeriğinde bulunan yeni nesil peptidler bitkisel kök hücre teknolojisi ilave edilerek geliştirilmiş. Oht Peptide 3 Amerika'dan ülkemize gelen bir kozmetik markası. Amerikanın en çok satan ürünlerinden biri olan OHT Peptide 3, ender bulunan İsviçre elmasının kök hücrelerinden faydalanılarak hazırlanan bir ürün. Peptid aminoasitlerin birbirine bağlanmasıyla oluşan kısa bir polimer. Ve Antik Yunancadan gelmekte. 

İki aminoasit arasındaki bağa peptid bağı denir. Proteinler ise polipeptit molekülleridir. Polipeptidler uzun, peptidler ise kısadır. Kırışıklık ve yaşlılık belirtilerinin meydana gelmemesi için peptide bağlarının kurulması son derece önem taşıyor. Bu bilgiyle yola çıkarak oluşturulan teknoloji Oht peptide 3 markası ile buluşmuş.

Peptidler, cildin iyileşme sürecinde çok önemli bir rol oynarlar. Yaş, çevresel faktörler, sigara ve diğer dış etkenlere bağlı olarak, peptitler zamanla vücutta azalır ve sonucunda ciltte belirgin elastikiyet kaybı, kırışıklık, yaşlılık belirtileri ve ciltte ton farklılıkları ortaya çıkar. Bu etkilerinden dolayı son yıllarda peptidler dermokozmetik ürünler içerisinde yer alan en işlevsel ve önemli madde olarak kabul edilmektedir. 

Peptide içeren kremler elastikiyeti artırıp, kırışıklıkları azaltıyor. Aynı zamanda cilde canlı bir görünüm kazandırıyor. Yani tam anlamıyla bir anti-aging ürünü. 

Peptide içeren kremler
Peptide içeren kremler

------------------------------------------------------------------

Oht peptide 3 göz kremi, göz çevresindeki morluk ve kırışıklıklar için özel olarak üretilmiş. Ayrıca göz altı torbalarında da gözle görülür bir iyileşme sağlıyor.

Oht peptide 3 göz kremi
Oht peptide 3 göz kremi

------------------------------------------------------------------

Oht peptide 3 serum ise cilt tedavilerinde kullanılan yardımcı bir serumdur. Güneşten kaynaklanan lekelenmelerde, ton farklılıkları oluşan cilt yüzeylerinde, deri yüzeyindeki ince çizgilenmelerde, genişlemiş yada tıkanmış gözeneklerde, siyah noktalarda, gözle görülür kusurlu yüzeylerin yapılandırılmasına ve yenilenmesine tahriş etmeden yardımcı olan bir serumdur. OHT Peptide 3 Serum cildin ölü tabakasını soyarken, cilde ferahlık hissi verir, cildi yumuşatır ve derinin yeniden yapılanmasını hızlandırır.

Oht peptide 3 serum
Oht peptide 3 serum
Oht Peptide 3 kozmetik ürünlerinden verimli sonuç alabilmek için kullanım talimatlarına uymak son derece önem teşkil ediyor. 






Tanıtım yazısıdır.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Daha önce hiç duymadığım bir markaydı, ancak nar ecza şu günlerde pek bir popüler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)