21 Haziran 2015 Pazar

Herkese keyifli Pazarlar diliyorum. Bugün Babalar günü ve tüm gönlü geniş babaların babalar gününü kutluyorum. :)

Silk'n Silhouette ile olan deneyimlerim sürerken sizlere bir yazı daha hazırlamak istedim. Öyle ki bu ürünü hala almaya karar veremeyenleriniz olabilir. Ürünü kullanmamın 7. haftasını bitirdim. Ve sizinle de aldığım sonuçları paylaşmak istiyorum.


Silk'n Silhouette
Silk'n Silhouette

Ürünü kullanırken bir yandan da Tavsiye Kanalı'nın hazırlamış olduğu plana bağlı kalarak biraz da kendimden bir şeyler katarak elimden geldiğince uygulamaya çalıştım. Bize gönderilen kartlarda haftalık öneriler mevcut. O öneriler gerçekten sonuç olmada inanılmaz iş görüyor. Örneğin bu hafta Ananas, kabak çorbası, karpuz, enginar ve bol yürüyüş ile merdiven çıkmak önerilmiş. Karpuz yemek, yürüyüş yapmak ve merdiven çıkmak ayrıca her zamanki sporum ip atlamak bu haftaki görevlerim arasındaydı.

Silk'n Silhouette'i kullanmaya başladığımdan beri cildim daha pürüzsüzleşti. Ayrıca sıkılaştığını hissedebiliyorum. Özellikle kalça ve baldır bölgelerimden çok güzel sonuçlar aldım. Göbek kısmım ise  daha önce de belirttiğim gibi hamilelik çatlaklarımda şaşırtıcı güzel gelişmeler oldu. Ayrıca cildimin daha gergin olduğunu hissediyorum. 10 haftayı tamamladığımda daha da iyi sonuçlar gelecek. Tüm bunları evimin rahatlığında yapabilmem gerçekten harika bir şey. Selülit jeli biraz daha geç kurusa sanki daha iyi olurdu. Jelsiz uygulama yapılamıyor çünkü. Ama sanırım bu tarz jellerde bu durum hep mevcut. 

Siz de almaya karar verirseniz Hepsiburada.com dan ürüne ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizler de #evimdegüzellik çerçevesinde yapılacak olan yarışma ve kampanyalara katılmak için Tavsiye kanalını ve bloğunu takip etmeyi unutmayın. Yine sosyal medyada #evimdegüzellik hastagini aratarak tüm kullanıcı yorumlarına ulaşmanız mümkün.


PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Bu kadar işe yarayabileceğine inanmıyordum doğrusu ben de mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)