20 Temmuz 2015 Pazartesi

Herkese selam. Bugün sizlere benim de uzun zamandır merak ettiğim bir üründen bahsetmek istedim. Şu dudak dolgunlaştırıcı aletleri siz de duymuşsunuzdur. Vakum yardımıyla dudaklar şişiyor. 

Relips dudak dolgunlaştırıcı aparatlara merhaba diyelim. Böyle pembiş pembiş dudak şeklinde ürünler bunlar. Aslında dudak şekillendiriciler olarak geçiyorlar. Üç çeşidi var. Çilek, ahududu ve kiraz. Tombul ve büyük olana Çilek,  küçük olana ahududu, geniş olanına da kiraz adını vermişler. Her birinin işlevi farklı. Relips Ahududu ile dudak sınırlarınızı belirginleştirip, dudak çukuru gibi özellikle büyütmek istediğiniz bölgeleri istediğiniz şekle kavuşturabilirsiniz. Relips Kiraz'ı dudaklarınızın birleştiği noktaya uygulayarak daha dolgun bir görünüm sağlayabilirsiniz. Relips Çilek ile İstediğiniz şekle kavuşan dudaklarınızın tümünü kusursuz bir biçimde dolgunlaştırabilirsiniz.

Relips Dudak Dolgunlaştırıcı
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı

Elbette ki ürünü denedim ve bendeki sonuçlarını sizlere sunmak isterim. Ben ürünü doğru kullandığım sürece sevmeye başladım. Ama haftada bir uygulama yapıyorum genelde. Ya da bir yere gideceksem uyguluyorum.  Belki bir Angelina Jolie olamıyorsun ama fena da sayılmaz. :) Çilek olanını denedim. İşte sonuç;

Relips Dudak Dolgunlaştırıcı Çilek
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı Çilek

Burada gördüğünüz dudaklarımın Relips uygulanmış ve parlatıcı sürmedenki hali. 
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı uygulama
Relips Dudak Dolgunlaştırıcı uygulama

Gerçekten dolgunlaştırıyor. Süresi ise bende 2 saati geçmedi. Yalnız uyarılarımı da yapmadan geçmeyeceğim çünkü kullanımı pek de kolay değil. Yanlış kullanımda morarma ve çatlaklara sebep olabiliyor. Ürün elinize ulaştığında zaten bir kullanma klavuzu ile beraber geliyor. Kimlerin kullanmaması gerektiği, nasıl kullanıldığı ve karşılaşılabilecek sorunlar yazılmış. Eğer siz de böyle bir ürün alacaksanız kullanım talimatını iyice okuyup ya da doktorunuza sorarak kullanmanızda büyük fayda görüyorum. Benim tavsiyem ise ürünü çok sık kullanmamanız. Yani bir gün içerisinde defalarca kez uygularsanız zaten dudaklarınız acımaya başlayacak. Ayrıca kılcal damarlarınıza da zarar verebilirsiniz. Günde bir kere olmak koşulu ile dışarı çıkmadan ya da makyajınızdan önce uygulayabilirsiniz. Her kullanımda dudaklarınızda 30 sn den fazla bekletmeyin. Zaten kullanma talimatında hepsi yazıyor.

Üç ayrı çeşidini tek tek de alabiliyorsunuz. Ya da hepsini birden set halinde isteyebiliyorsunuz. Ürüne ulaşabileceğiniz adres ise; www.relips.com Burada kullanımıyla ilgili videolar mevcut. Ayrıca ürünleri de direk siteden alabiliyorsunuz. İnstagram'dan ise @relipscom hesabı yine kendilerine ait orijinal hesap. Oradan da yetkililere ulaşmanız mümkün. 

Doğal halimiz elbette ki çok daha güzel ancak arada kaçamak yapabiliriz bence. Sevgiler. 
  




Ürünler Relips tarafından denemem ve yorumlamam için gönderilmiştir. 




PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Çok merak ettiğim ürünlerden biriydi bu siteye baktım da şimdilik alamam pahalı ama ilk fırsatta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)