15 Temmuz 2015 Çarşamba

Selam. :) Bugün sizlere Solenne Susuz Manikür Keyfi deneyimimden bahsetmek istedim. Solenne ürünlerini sıklıkla kullanıyordum zaten. Özellikle tırnak balsamı benim vazgeçilmezlerimden biri oldu diyebilirim. Solenne Susuz manikür keyfi ise benim için bonus oldu. Sürekli tırnak tasarımı yaptığım için tırnak bakımıma önem vermek durumundayım. Bu kadar oje sürüyorken de ipin ucunu bırakmak hiç bana göre değil. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi
Solenne Susuz Manikür Keyfi
Solenne susuz manikür keyfi tek kullanımlık bir manikür seti aslında. Peki susuz bu iş nasıl oluyor derseniz gelin hep birlikte ürünü tanıyalım. Setin içinde 1 adet tırnak itici, 1 adet tırnak törpüsü, 1 adet tek kullanımlık havlu, 1 çift manikür eldiveni var. Tüm ürünler tek kullanımlık. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi uygulama
Solenne Susuz Manikür Keyfi ygulama

Burada da içeriğini ve kullanım önerilerini görmeniz mümkün. Benim yorumlarıma gelecek olursak; Eldiven içeriğini çok beğendim. Kullanım sonrası ellerim ve tırnak etlerim yumuşacık oldu. Ama tabi manikür devamlılık isteyen bir olay. Bu yüzden bu setlerden aylık bir kaç tane alarak el ve tırnak bakımınızı yapabilirsiniz. Ben uzun zamandır tırnak etlerimi kesmiyorum. Zaten çok da önerilen bir şey değil. Tırnak etlerinizi itip gerekli bakımı yaptığınızda tırnaklarınız zaten biçimli ve bakımlı hale geliyor. 

Solenne Susuz Manikür Keyfi içeriği
Solenne Susuz Manikür Keyfi içeriği

Siz de ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Solenne Susuz manikür bağlantısına tıklayabilirsiniz. Ayrıca İnstagram'dan da @solenneofficial profilinden yetkililere ulaşabilirsiniz.

Siz bu seti kullandınız mı? Ya da manikürünüzde hangi ürünleri kullanıyorsunuz? 

PAYLAŞ

2 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)